olcayımm derinime çok çok geçmiş olsun.sen çok iyi bir annesin inan.sen bunları isteyerek,bebeğinin gözünün içine baka baka yapmadın.kaza oldu.asıl kötü anneler o masum,hiç bişiden haberi olmayan yavruların gözünün içine baka baka zarar verenlerdir.Allah'ım yavrularımızı,ve diğer yavruları zalimlerin elinden korusun.Allah'ım öyle insanlara bu duyguyu hiç yaşatmasın çünkü kıymetini bilmiyolar.sen dünyanın en iyi annesisinnn:1hug:
biz bugün 7 aylık oldukkkk :asigim::asigim::asigim:
şimdi işim var çıkmam lazım gece halay çekeriz :roflol:
gemlik özdilekte bulusak olarmı?gecen sana zyetinyağı kokuodu dediğim yer buraymıs kaydirigubbakcemile5 27 haziran ctesi.randevu defterine yazcelen izmire giderken bursaya uğrıycanız mıyerimseniben
:1shok: :1shok: anam bunlar ekim bebesi ne yapcaklarını kestiremiyoz artık :1shok: gecmiş olsun sana/hacere a.s.Selamm ben geldimm eluu gesmeye gittim kizlar 1 bucuk yil sonra ilk defa tek basima minubuse binip gezmeye gitti ayy cok mutluyum bee bi guzel oldu ki anlatamam teyzemin kirk mevlutu vardi butu sulalemi bir arada gordum desem yeridir tam bi curcuna insan icine ciktim yaa ayy kadin gezmesi yaptim bendee sonrada yine kendim geldimm
Leen sorma gece geldim killatacadim hacer zillisini uyutamda oyle dedim emzirecektim pijamami giyene kadar besigine koydum hafifyuksek bi yastiga ziili sen yattigin yerden kalk otur besikte sallaninca agiz assagi besigin kenarina dustu kafa daank odum koptu morarmadi allahtan cok agldi ve sustramaddim gelemedim geri
puhahahaa :roflol: bnm görümcemde 6. ayda yürümüş.onun haydut gibi 2 tane abisi varmıs.bebek napsın mecbur yürüycdk :roflol:Sagol teyzesii kerosta emekleme cabalarindaymis massallh karsi komsumun kizi da temmus dogumlu daha hic tik yok desteksiz oturuyo onune uzaniyo kedi pozisyonuna gecmiyo hic masllah kereme ama benim gorumcem 9 aylik yurmuss 2tane abisi var iste esim kaynim surekli dolastirilarmis elinden tutup alismis galiba bide cok komik elime bi ip verirlermis ipi cekerlermis bida ipten tutar abisi cekti yurur gidermis
muhahaaaa aynen :lepi: ama ben cok üzüllüyorum o halini görünce :çok üzgünüm: nie üzülüom onuda bilmiyorum :sm_confused:Kizlar hacer bide surekli kafasini kasiyo ve sacini yoluyoo sanki sac varmis gibi hele uyuyacagi zaman kulagini cekiyoo yuzunu kasiyo sacini karistiriyo kaslar dusuyo sac dagiliyo gozler kuculuyo cok komik ayni minik kedi gibi
valla hiiiiiçççç düşünmeden 27 haziran dedimi basıp gidicem izmire.teee ramazan bayramından sonra dönücem.ister alıssıııııııın ister alısmasın :dilcikar: eli mahkum lülülülülülüal benden de o kadar ben haziranın 15inde gidiyorum annemle annemlerin yazlığı var balıkesir altınolukta ordada deniz imkanı yok ısınmaz çocuğu soğuk denize nasıl sokacam bilmiyorum zaten huysuz hele bu aralar .en çok korktuğum ise yol .arabada durmuyor sıkılıyor 7 saat naparız bilmiyorum şimdi mekan değişikliğide olacak bütün düzeni alt üst olcak huyu suyu değişecek amann ne biliyim rahat olmak lazım aslında bunları düşündüğümde insanın tatile gidesi gelmiyor akışına bırakacaz
şimdi 50 faktor vucut için alıcaz bide yüz için mi alıcaz.bizimde yüz kremimiz bübchen bakım kremi.el/yüzz :uhm: olarmı?ben geldimmm
güneş kremi biz chicco losyon kullanıyoruz.. chicco krem almıştım ama sürmesi çok zor, ben kendi yüzüm için de sebamed losyon kullandığım için lülüye de losyonunu aldım tavsiye ederim sürmesi çok kolay oluyor.. 50 faktör tabiki..
şampuan mutlaka denemelisiniz bence göz yakıp yakmadığını bilmek lazım a.s mesela ben eylüle ilk doğduğu zaman sebamed almıştım ama denedim tabii nasıl yaktı gözlerimi hemen bıraktım chicco aldım hem süper kokuyo hastayım kokusuna hem de hiç göz yakmıyo..
halilo halio destane tey tey halilo halio destane :teytey: sağlıklı mutluluk dolu teyzelerinle kuzenlerinle nice 7 senelere eylüülümmmmmm :asigim:biz bugün 7 aylık oldukkkk :asigim::asigim::asigim:
of aynen yaaaaa :çok üzgünüm: şıpır şıpır kafası :çok üzgünüm: ki dooru dürüst sac yok.ve mayıstayız daha.yazın napıcaz hasta olmasalar bari :Saruboceq:kerem çok terlio ya napcam ben bu çocukla bugün 3.üzerini değiştirişim kafası su içinde kalıo yaz günü hasta olcak die korkuom
1dk durmuo sürekli hareket halinde eli dursa bacağı durmuo sürekli etrafla uğraşıo bü yürüsün yandığımın resmidir :1no2:
Ay dogru soyluyon bugun gezmede soylediler 2 gubluk bebegi parkin cop kutusunun dibide koyup gitmisler copcu temizlemeye gelmis poset kipirdiyo bakmiski bebek ben diyecek kelime bulamiyorum
:
sğll özlemcimm Şenizhayırlı olsun sıra sıra dizilsin incileri tamer beyin nerelerdesin sen meran iyice ihmal ettin bizi:çok üzgünüm:
yokk lenn ne yanmasıı 25 derece ev keşke yazında böyle olsa...yazın 40 ın üzerinde olcakk hiç istemiorum yaz gelmesinn diorumm :çok üzgünüm: evden dışarı çıkmam artık....klima açıp oturcaz bi oda daakızlarrr burası yanıyooooo...-tatlicadiarzu-
bu sene erken geldi bu yaz... yaylaya çıksak daha hazır değil orası. temizlik filan yapılacak.. en iyisi annemlerin yanına gideyim ben..
Şeniz dişş geldii tezesiii dişşş delikafaduldenpuhahahaaa diş gelmiiişşş alkisalkisalkis hadi sağlık mutluluk getirsin kzucuuma
sğll cnm ilk diş kolay geldi çok şükür ama ben azılardan korkuorumm kafamçokkarıştıoo maşallah tamereinciler gelmeye başlamış artık..
işte beni düşündüren konu da bu.. o yüzden otel tatilinden korkuyorum.ela da beşiğinde uyumak istiyor devamlı.. beşikte taşınmaz ki oralara.. bir de çorbalarını hazırlamak filan hergün de kavanoz mama verilir miki.. amann ne bilimm ne zor işler ya..-tatlicadiarzu-
canım aklımdayken söyliyim şu klima mevzuuna çok dikkat et.. antalya acayip sıcak oldu. oteller klimalarını açmışlardır içeriler buz gibidir. dışarı sıcak.. girip çıkarken bişeyler giydiririsin kuzuya..
anacım inşallah keyifli geçer tatilin git gel hayırlısıyla tecrübelerini anlat..Şeniz
maşallahh keremm emekliomuuu çokkk güzell yaa hihoyyytyok canm heç bişey yapmadık akşam görünce babası da şaşırdı
geçen bi yazı okutmuştum 9.ay gelişimi ile ilgili...birden yaptığı şeyleri görünce şaşıracaksınız diodu
sğl fatoşumm darısı size olsunn kolaycaaa çıkarsınn yağızda :Saruboceq:herkese merhabaaaayağız sabah 7den beri uyanık..şimdi güç bela uyuttum valla:mymeka:hazır ayağımdayken bi bakayım dedim..ayy bugece eurovision var küçüklüğümden beri bayılırım,her yıl izlerim.ama bu yıl dahada heyecan var..inşallah oğluş uslu dururda izlerim ya
geçmişe bakmadım ama kerem emeklemeyemi başladı özlemcim?süpersiniz valla.biz yürüteçte koşuyoz,ayakta durmayada bayılıyoz ama emekleme pozisyonuna döndükmü kıyamet kopuyo.nefret ediyo çocuk hayret bişey:
aaa tamerde diş çıkarmış:teytey:hayırlı uğurlu olsun ilk dişleriniz
ya bu arada yağız evin altını üstüne getiriyo.acayip derecede karıştırma huyu var.eskiden en kızdığım çocuk profili buyduhani misafir gelir,çocuk evi küçük tüp patlamış gibi alt üst eder gider ya...off ne söylenirdim.:mymeka:.böyle çocukmu yetiştirilir diye..aha Allah başıma verdi işteo kadar meraklı ki herşeye atlıyo. yürüteçle böyle yapıyosa,yürüdümü ben evin eşyalarını bi depo kiralayıp oraya tıkayım bari
sğl cnm Şeniz darısı diğer bebişlerimize olsuunnn :teytey:Ayy masallah sira sira dizlie insallah ya hacerde 2 gundur zor uyuyo burnu akiyo ve kafasinin arkasi terliyo acep bizimdemi cikacak ha cikti ha cikacak agzina bakmaktan biktim daha bisey yok
Pu hahhaa 3 ayri yere haa hacer daha donmiyo yavv gerci gecen babannesi isten gelince aldi odasina uzerini degismeye gitti haceride yataginin ustune koymus kolundn destek alarak agiz assagi dondu dedi ama ben gormedim daha benim yanimda yapmadi hic
sğl cnmm Şeniz 2-3 hafta kadar önce kulak çekiştirmeyle başladı tamerin diş olayıı...acaipp kulak çekiştiriorduu nerdeyse koparcakktıı kaydirigubbakcemile3 şükür 2 gündür geçti çekiştirmesi ama burun akıntısı ve terleme başlamıştıı a.s:ecrin_bebek:ilk inciniz hayırlı uğurlu olsun.darısı eylülle cemreye inşallah.yavruların hastalıktan kıçları doğrulmuyo biz dişe bağlıyoz ama yok daha hiç bişiiii
sğlll cnm darısıı başınızaa :lepi:teşekkürler özlem a.s.
amaninnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis ayy ne şeker olmuşturrr canım benimmm :asigim: darısı başımıza merancımmm
aynen yaa kesin eylül de emeklemicek
geeçmiş olsun leylacımm :çok üzgünüm:
7.ayıı kutluu olsuunnnn lülününnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:biz bugün 7 aylık oldukkkk :asigim::asigim::asigim:
hem sen sanşlısınn hemde yardımcınız çokk şanslıı senin gibi bir insanın yanında olduğuu içinn a.s Allah merhametlii insanlarla karşılaştırsınn :Saruboceq:akrabamız bakıyo dört aydır yanımızda zaten bizde kalıyor ve lülü ona çok alıştı ben de çok memnunum daha iyisi olamazdı çok şükür en büyük sorunumuz çözüldü yani alkisalkisalkis düşünsene beni hiç aramamış çünkü onu çok seviyo kaydirigubbakcemile3
ahan celen geliiiiiiipikniğe gittik çekirdek aile olarak cokacimcoook cok güzeldi..önceden sap gibi 2 miz giderdik.şimdi sırf cemre hava alsın güneşlensin die gittik ya anlatılamayacak bir duygu :Saruboceq: ptesiden itibaren diyetteyim.bugun etleri son kez hüplettim cokacimcoook :a015:
halilo halio destane tey tey halilo halio destane :teytey: sağlıklı mutluluk dolu teyzelerinle kuzenlerinle nice 7 senelere eylüülümmmmmm :asigim:
şş bak hele hanife basladımı caya?
of aynen yaaaaa :çok üzgünüm: şıpır şıpır kafası :çok üzgünüm: ki dooru dürüst sac yok.ve mayıstayız daha.yazın napıcaz hasta olmasalar bari :Saruboceq:
allahından bulsun kötükedihüso rabbim isteyen bir evlat diye el acıp yalvaran kullarına versin amiinnn :Saruboceq:
Ay dogru soyluyon bugun gezmede soylediler 2 gubluk bebegi parkin cop kutusunun dibide koyup gitmisler copcu temizlemeye gelmis poset kipirdiyo bakmiski bebek ben diyecek kelime bulamiyorum
:teytey: lülünün halayinda bende varim :teytey::teytey::teytey:
sğll özlemcimm Şeniz
ihmall ettim demii çokkk kötüyümm bennn
yokk lenn ne yanmasıı 25 derece ev keşke yazında böyle olsa...yazın 40 ın üzerinde olcakk hiç istemiorum yaz gelmesinn diorumm :çok üzgünüm: evden dışarı çıkmam artık....klima açıp oturcaz bi oda daa
Şeniz dişş geldii tezesiii dişşş delikafadulden
sğll cnm ilk diş kolay geldi çok şükür ama ben azılardan korkuorumm kafamçokkarıştı
maşallahh keremm emekliomuuu çokkk güzell yaa hihoyyyt
sğl fatoşumm darısı size olsunn kolaycaaa çıkarsınn yağızda :Saruboceq:
sğl cnm Şeniz darısı diğer bebişlerimize olsuunnn :teytey:
sğl cnmm Şeniz 2-3 hafta kadar önce kulak çekiştirmeyle başladı tamerin diş olayıı...acaipp kulak çekiştiriorduu nerdeyse koparcakktıı kaydirigubbakcemile3 şükür 2 gündür geçti çekiştirmesi ama burun akıntısı ve terleme başlamıştıı a.s
sğlll cnm darısıı başınızaa :lepi:
aneyy pekk tatlıı olduu damağında minicikk bii pirinççç delikafadulden pirinçç die sevioz bi dişinii kaydirigubbakcemile3
sabah gördüm tamerin dişinii eşime söyledimm tamer dişş çıkarmışşş diee alkisalkisalkis
ee dedimm ilk dişinii ben gördümm bana hediye alcaksınızz kaydirigubbakcemile3 ben biraz değiştirdimm hediye olayını kendime yonttumm kaydirigubbakcemile3 aa öyle bişeymi varmış eşim evett dedimm dişinii ilk görünee hediye alınırr artıkk ne alcaksanızz lülülülülülü
7.ayıı kutluu olsuunnnn lülününnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hem sen sanşlısınn hemde yardımcınız çokk şanslıı senin gibi bir insanın yanında olduğuu içinn a.s Allah merhametlii insanlarla karşılaştırsınn :Saruboceq:
evet ya bende şimdi okudum çok üzüldümm olcayım geçmiş olsuunOlcaycım çok geçmiş olsun canım yaaa.üzülme haklısın ama sonuçta kasten yapılmış değilki sen Anne olarak istermisin hiç.epeydir giremiyodum benim bilgisayarda sorun vardı şimdi okudum çok üzüldüm allah gelmiş geçmiş etsin arkadaşım,daha beterlerinden saklasın yavrunu.
girayda çok öpüyo arkadaşını ve geçmiş olsun diyo:))
merancım ilk inciniz vatana millette hayırlı olsun inşallah.ağrısız,sancısız diğerleride tez zamanda çıksınlar:teytey:
he ismire gitcem ben ismireeeeeee delikafadulden çok ösledim kıllatcam ismiri 40 derecenin altında :sm_cool:izmiree gitcenn haa :teytey: saba tümerle bu gece programı var izliormusun haber türkte 2 gündür izmirden canlı yayın yapıorlarr izmiri anlat anlat bitiremiorlarr yaww bi ara izmirr yapmakk lazımm :lepi:
yazınn işimiz zor ya tamerle evden dışarı çıkmam...eşim evdeyken tameri ona bırakıp kızımla deniz keyfi yapıp gelirizz cehennem sıcağı çocuk için zor olcakk :çok üzgünüm:
evi yazın 28 dereceye ayarlıoruz 24 saat çalışıo klima üstümüze çevirmioruz yoksa çok fena çarpar yazıı öyle geçirmeye çalışcazz...eşim göreve gitse bende kayseriye gitsem 1 ayıda öyle geçirsek hiiçç fena olmazz
evet ya bende şimdi okudum çok üzüldümm olcayım geçmiş olsuun
sğll cnm Şeniz
siz diş olayınıı hallettinizz maşallahhbende hep diorum giray ve ela gibi kolay çıkarsın diee çok şükür kolay çıkardı tamerde alkisalkisalkis
he ismire gitcem ben ismireeeeeee delikafadulden çok ösledim kıllatcam ismiri 40 derecenin altında :sm_cool:
höynk kafamçokkarıştı elada mı diş cıkardı kafamçokkarıştı
evet ya bende şimdi okudum çok üzüldümm olcayım geçmiş olsuun
sğll cnm Şeniz
siz diş olayınıı hallettinizz maşallahhbende hep diorum giray ve ela gibi kolay çıkarsın diee çok şükür kolay çıkardı tamerde alkisalkisalkis
he ismire gitcem ben ismireeeeeee delikafadulden çok ösledim kıllatcam ismiri 40 derecenin altında :sm_cool:
höynk kafamçokkarıştı elada mı diş cıkardı kafamçokkarıştı
naber kızlarrrrrr Şeniz
idirrrr canımm sendenn nbrr nasıl gidioo iş delikafaduldennaber kızlarrrrrr Şeniz
tamerede koca bir alkış o zaman ne rahat oluyo dimi ağrısız ve sancısız olunca,sen gerçi bizler gibi değilsin tecrübelisin 2.çocuk tabikiyerimseniben
sğll özlemcimm Şeniz
ihmall ettim demii çokkk kötüyümm bennn
yokk lenn ne yanmasıı 25 derece ev keşke yazında böyle olsa...yazın 40 ın üzerinde olcakk hiç istemiorum yaz gelmesinn diorumm :çok üzgünüm: evden dışarı çıkmam artık....klima açıp oturcaz bi oda daa
Şeniz dişş geldii tezesiii dişşş delikafadulden
sğll cnm ilk diş kolay geldi çok şükür ama ben azılardan korkuorumm kafamçokkarıştı
maşallahh keremm emekliomuuu çokkk güzell yaa hihoyyyt
sğl fatoşumm darısı size olsunn kolaycaaa çıkarsınn yağızda :Saruboceq:
sğl cnm Şeniz darısı diğer bebişlerimize olsuunnn :teytey:
sğl cnmm Şeniz 2-3 hafta kadar önce kulak çekiştirmeyle başladı tamerin diş olayıı...acaipp kulak çekiştiriorduu nerdeyse koparcakktıı kaydirigubbakcemile3 şükür 2 gündür geçti çekiştirmesi ama burun akıntısı ve terleme başlamıştıı a.s
sğlll cnm darısıı başınızaa :lepi:
aneyy pekk tatlıı olduu damağında minicikk bii pirinççç delikafadulden pirinçç die sevioz bi dişinii kaydirigubbakcemile3
sabah gördüm tamerin dişinii eşime söyledimm tamer dişş çıkarmışşş diee alkisalkisalkis
ee dedimm ilk dişinii ben gördümm bana hediye alcaksınızz kaydirigubbakcemile3 ben biraz değiştirdimm hediye olayını kendime yonttumm kaydirigubbakcemile3 aa öyle bişeymi varmış eşim evett dedimm dişinii ilk görünee hediye alınırr artıkk ne alcaksanızz lülülülülülü
7.ayıı kutluu olsuunnnn lülününnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hem sen sanşlısınn hemde yardımcınız çokk şanslıı senin gibi bir insanın yanında olduğuu içinn a.s Allah merhametlii insanlarla karşılaştırsınn :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?