2008 Ekim Anneleri

slm canım işe başlamışsın hayırlı olsun.nasıl zor geldimi kuzucuktan ayrılmakyerimseniben

saol canım
ya başlayana kadar çok zordu.. düşünmek yiyip bitirdi beni ama ilk gün alakasızca çok rahat geçti bunda yoğun çalışmanın da etkisi var tabi kaydirigubbakcemile3 ama en önemlisi bakıcımız akraba olduğu için ve eylül 2,5 aylıktan beri bizimle olduğu için eylül çok alışık ona.. bu yüzden de beni hiç aramamış gün içinde hatta herzamankinden daha güzel yemek yemiş ve daha çok uyumuş kaydirigubbakcemile3 bu bebelerin nazı anneye geçiyo kaydirigubbakcemile3

güneş losyonunu spreyli alın bence daha kolay kullanılıor a.s

aa güle güle giysin kuzumm beyazın çok yakışacığını düşünüordum lülüye

evet beyaz çok yakışıyor tekrar teşekkür ederim canımmm Şeniz

merancım bugün baston puset aldım lülüye, tamerinkinden kırmızısı delikafadulden ct0.6 ydı sizin de mi :uhm:

ben pierre cardin den memnundum 4e katlanıyo ve çok hafif ama gerçekle yüzleşince nefret ettim düz zeminde güzel gidiyo ama sokağa çıkmak ölümmm delikafadulden geçen gün 7.cadde yaptık ya, millet yanımızdan bebek arabalarıyla vızır vızır geçiyo ben bi türlü süremiyorum deli oldum Çok üzgünüm çoook sanırım bu pierre cardinlerin tekerleği çok yumuşak ve düz zemin için yapılmış yani türkiye şartlarına göre değil

şimdi bu chicco ct0.6 ya bayıldımmm sürmesi çok kolayyy lülü de bayıldıı bütün gün içindeydi puhahaha kaydirigubbakcemile3

ohhh çok şükür seninde aklın böylelikle kalmaz evde en azından emin ellerde lülücükyerimseniben

ppeeyyy bide 2 taneee :1shok: dbestin dediği gibi neremle okuyosam artık kaydirigubbakcemile3
nasıl ısıksız yatem anacım.cemre bizim odada ve mecbur gece lambası loşta olsa yani.gece emzirmeye kalktıktan sonra kapatıyorum.yani teee 4 e kadar acık ama cok rahatsız oluyorum bende hala alısamadım Çok üzgünüm çoook
oooooooo ne güzel hemde ramazan bayramına kadar heeeeeee :1shok:valla ne mutlu sana yazı geçireceksin anacığınla dimiiiiiiiiiii:sm_cool:
eee biz yakınız böyle bir imkanımız olamıyor tabikinenaniknanik
yes anam kocesizliğe dayanabilirsem şimdidki planım bayrama kadar.eşimde gelir.hem bayramlasırız hem beraber döneriz.benm dağıttığım dötü toplar gamyoncuiremsu
puhahahaa seksü lülü delikafadulden kolay mı anam ismirli teezesi var onun :icecream:
ibolyaa nerdee yaw :uhm:
o dün kremşabti yapıodu :jeyyar: belkim hala yapıodur puhahahaaa :roflol:

he bak bu daha ii.sprey olayı.gerci elime döküp tüm vucudunu oksuyo gibi yapmak mı daha kolay olur ki :uhm:

kız sen yoksa bana darıldın mı len öle didim diye :1shok: ben sana şaka ettimdi :çok üzgünüm:

kız sen yoksa bana darıldın mı len öle didim diye :1shok: ben sana şaka ettimdi :çok üzgünüm:

aneeeyyy ne darılem leeeennn delüüü delikafadulden dooru söze ne hacet baksana bebek 2 tane diş cıkarmıs celenin hbaeri yokdelikafadulden

aa ne demekk güle gülee giysin lülümm delikafadulden

nisandan senin aldığını çok sevioorr çünküü üzerinde kelebek varr :lepi:
dünde celen tezesiniin aldığınıı giydii onda da winks var onuda çok sevioo anacım kızların vazgeçilmezi winks çantası ayakkabısıı resim defterine kadar winks olcakk kaydirigubbakcemile3 nisana çanta alırken adam çocuklar hep winksli istior die eşimde dior barbie öldü galiba başımız sağolsunn kaydirigubbakcemile3

krem şantimii yapıorr napcekk yaa o kadar kremşantiyii kaydirigubbakcemile3 diyette o diyettee delikafadulden

sprey daha iyi bence sıktıktan sonra elinle yine okşabilirsin alkisalkisalkis

ooff cok var merancım şimdi baktımda.chicco vaaarrr sebamed vaar bübchen vaaarr kafamçokkarıştı

dbestcim evet bizim pusetimizin aynısı çok pratik kolay kullanıorda tek sorun ben topuklu giyince onu kullanırken belim ağrıoo eğilmekten kaydirigubbakcemile3 azcık daha yüksek olsa daha ii olurmuş alkisalkisalkis
sizin diğer pusetinde kaymaması için ön tekerlenin frenini kapatmayı denedin mi daha kolay gider a.s

NIVEA GÜNEŞ SÜTÜ ÇOCUK SPREYLİ 50+ FAKTÖR bunu tavsiye ederim..birçok marka kullandım ama en çok bundan memnun kaldım canım

uffff allah yardımcın olsun yaa 2 çocukla yazın zor biz 2 gündür bunalıyoruz İstanbulda sıcaktan sen deliriyosundur herhaldemirmirmirmir

NIVEA GÜNEŞ SÜTÜ ÇOCUK SPREYLİ 50+ FAKTÖR bunu tavsiye ederim..birçok marka kullandım ama en çok bundan memnun kaldım canım

anam bide nivea cıktı basımaaaa kaydirigubbakcemile3 secenek cok olunca karar vermekte zor.memnun kalan annelerin kullandığından alalım diyorum ama herkes baska markalardan memnun delikafadulden

heeee bide sinek meselesi var dimi haklısın celencim?bizde pek olmaz ama kuzumun şansına olur bide bu yaz napcaz sahiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…