2008 Ekim Anneleri

sinek kovucuların kokusu çokk kötü ya..bissürü sinek kovucu aldım ama en iyisi bence chicconun ki a.s
ya merancım cok soruyorum sıkıyorum ama napiim ben bişi bilmiyorum ve sen cok cok tecrübelisin?işe yarıomu gercekten?yavrum ısırsada kasınamaz ki
heeee bide sinek meselesi var dimi haklısın celencim?bizde pek olmaz ama kuzumun şansına olur bide bu yaz napcaz sahiiiiii

he anam yaz gelsin yaz gelsin dedik şimdide yok kıyafetleri yok kremleri yok bilmemneleri kafamçokkarıştı

uffff allah yardımcın olsun yaa 2 çocukla yazın zor biz 2 gündür bunalıyoruz İstanbulda sıcaktan sen deliriyosundur herhaldemirmirmirmir

sğl cnm yaa :çok üzgünüm:

walla zeynepcim o kadarr sıcak oluyor kii yanıoruz resmenn yanıoruzz....en güzell zamanlarıı antalyanın nisan ve mayıss aylarıı temmuz-ağustosta kaçacaksınn antalyadann :bbo:
anam bide nivea cıktı basımaaaa kaydirigubbakcemile3 secenek cok olunca karar vermekte zor.memnun kalan annelerin kullandığından alalım diyorum ama herkes baska markalardan memnun delikafadulden

ya işte nisan alerjik olduğu ben deniyorum...mesela tamerin bebek yağıyla nisanı yağladığım zaman nisanın vücudu hem kızardı ertesi gün çatladı :çok üzgünüm: nisana alıp deneyip sonrasında kullanamadığım o kadar çok şey var kii hassas çocukk :çok üzgünüm: babası gibi eşimde her parfümü kullanamazz arı dokmuş gibi kabarıp kızarıo :sm_confused:

chicconun ki güzel gerçten işe yarıor a.s
eşimin sivrisinek gıcığı var inanılmazz derecede 1 tane sivrisinek görse evde inanırmısın uyumaz bekler nisanın başını ısırmasın diee acaip adam kaydirigubbakcemile3 geçenlerde bu spreylerin zararlı olduğunu okudum ama doktorumuza sorcam bu gidişimizde yarar-zarar dengesine göre bişe söyler artık ona göre kullanırım çocuklarda a.s

sivrisineği uzak tutan şey fesleğen (reyhan) ben balkona dikmiştimm birzaman ama çok faydası olmadı...aceba odalarına fesleğen koysak olur mu sivrisineklere karşı bunuda doktora sormak lazım CADIARZU

canlar yarın sabah antalya yolcusuyum dua edin hayırlısıyla gidip gelek kuzucuğu hasta etmeden çarşamba gecesi görüşmek üzere hepinizi bebişleri öpüyommmmmmmmmmmmmm

saol canım.bende ptesi gidicem.güneş ve sinek olaylarını soriim.sende sorunca yaz bakalım ne diyicii.

canlar yarın sabah antalya yolcusuyum dua edin hayırlısıyla gidip gelek kuzucuğu hasta etmeden çarşamba gecesi görüşmek üzere hepinizi bebişleri öpüyommmmmmmmmmmmmm

burayamıı geliorsunuzz delikafadulden yolunuz açık olsuunn iyi eğlenceler...klimalara dikkat et...otel soğuk olabilir odanızdaki klimayı 26-27 dereceye ayarlamanı tavsiye ederim :lepi:

canım benm ii yolculuklar.sağsalim gidin gelin inaşşalh..yağmurada sizede ii gelir ummarım bu kucuk kaçamak..bizim yerimizede eğlen emi :1hug:

denedim tabiki ama işe yaramadı

eurovisionu izliorumda hadiseden daha iyi birisii çıkmadıı şuana kadarr alkisalkisalkis

ben de portekizi beğendimmm tabi hadiseden sonraaa kaydirigubbakcemile3

iyi yolculuklarrr :a015:

bende diyete başladım ama pek faydası olcanı düşünmüorum :çok üzgünüm:

sabahları nesfit
öğlenleri beyaz peynirli kepekli tost
akşamda 2-3 yemek kaşığı sebze bazen çorba
tatlı kesinlikle yemiorum,şeker kullanmıorum,tuzluda yemiorum kaçamak yok...aralarda yeşil çay papatya çayı içiorum..su içiorum bol bol...ben çok güzel diyet yaparım ama kilo vermem zor anasını satimmm

biz ayın 25 inde gitcez tamer 8 aylık olunca kaydirigubbakcemile5

ok o gün gelince yazarsın hemen canım.ya bişey soracaktım sen tecrübelisin ya
Girayın bu ay 3.pnömokok aşısı var sonrada bitecek herhalde başka yok dimi 1yaşına kadar dr yanındaki sekreter var geliceksiniz dedi kafam karıştıda:uhm:

:1shok: :1shok: :1shok:
açlıktan ölürsün nen :mymeka: metabolizmanı hızlandırmak için ara öğünlerde de yemen lazım hem bu diyet çok azzzzz kafamçokkarıştı arttır birazzz

evet canım 1 yaşına kadar aşı yok alkisalkisalkis
:1shok: :1shok: :1shok:
açlıktan ölürsün nen :mymeka: metabolizmanı hızlandırmak için ara öğünlerde de yemen lazım hem bu diyet çok azzzzz kafamçokkarıştı arttır birazzz

ne farkederkii arttırsam bişe deişmioo azaltsamda açlıktan ölsemde değişmezz herhaldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…