ya merancım cok soruyorum sıkıyorum ama napiim ben bişi bilmiyorum ve sen cok cok tecrübelisin?işe yarıomu gercekten?yavrum ısırsada kasınamaz kisinek kovucuların kokusu çokk kötü ya..bissürü sinek kovucu aldım ama en iyisi bence chicconun ki a.s
heeee bide sinek meselesi var dimi haklısın celencim?bizde pek olmaz ama kuzumun şansına olur bide bu yaz napcaz sahiiiiii
uffff allah yardımcın olsun yaa 2 çocukla yazın zor biz 2 gündür bunalıyoruz İstanbulda sıcaktan sen deliriyosundur herhaldemirmirmirmir
anam bide nivea cıktı basımaaaa kaydirigubbakcemile3 secenek cok olunca karar vermekte zor.memnun kalan annelerin kullandığından alalım diyorum ama herkes baska markalardan memnun delikafadulden
ya merancım cok soruyorum sıkıyorum ama napiim ben bişi bilmiyorum ve sen cok cok tecrübelisin?işe yarıomu gercekten?yavrum ısırsada kasınamaz ki
he anam yaz gelsin yaz gelsin dedik şimdide yok kıyafetleri yok kremleri yok bilmemneleri kafamçokkarıştı
chicconun ki güzel gerçten işe yarıor a.s
eşimin sivrisinek gıcığı var inanılmazz derecede 1 tane sivrisinek görse evde inanırmısın uyumaz bekler nisanın başını ısırmasın diee acaip adam kaydirigubbakcemile3 geçenlerde bu spreylerin zararlı olduğunu okudum ama doktorumuza sorcam bu gidişimizde yarar-zarar dengesine göre bişe söyler artık ona göre kullanırım çocuklarda a.s
canlar yarın sabah antalya yolcusuyum dua edin hayırlısıyla gidip gelek kuzucuğu hasta etmeden çarşamba gecesi görüşmek üzere hepinizi bebişleri öpüyommmmmmmmmmmmmm
canlar yarın sabah antalya yolcusuyum dua edin hayırlısıyla gidip gelek kuzucuğu hasta etmeden çarşamba gecesi görüşmek üzere hepinizi bebişleri öpüyommmmmmmmmmmmmm
sen doktoruna danış anacım bizde ona göre alalımmı almayalımmı napalım?ne zaman dr gideceksiniz
sağolun canlarrrrrrrrr celen krem 36 ytl sebamed 50 faktör losyon
dbestcim evet bizim pusetimizin aynısı çok pratik kolay kullanıorda tek sorun ben topuklu giyince onu kullanırken belim ağrıoo eğilmekten kaydirigubbakcemile3 azcık daha yüksek olsa daha ii olurmuş alkisalkisalkis
sizin diğer pusetinde kaymaması için ön tekerlenin frenini kapatmayı denedin mi daha kolay gider a.s
eurovisionu izliorumda hadiseden daha iyi birisii çıkmadıı şuana kadarr alkisalkisalkis
biz ayın 25 inde gitcez tamer 8 aylık olunca kaydirigubbakcemile5
bende diyete başladım ama pek faydası olcanı düşünmüorum :çok üzgünüm:
sabahları nesfit
öğlenleri beyaz peynirli kepekli tost
akşamda 2-3 yemek kaşığı sebze bazen çorba
tatlı kesinlikle yemiorum,şeker kullanmıorum,tuzluda yemiorum kaçamak yok...aralarda yeşil çay papatya çayı içiorum..su içiorum bol bol...ben çok güzel diyet yaparım ama kilo vermem zor anasını satimmm
evet canım 1 yaşına kadar aşı yok alkisalkisalkisok o gün gelince yazarsın hemen canım.ya bişey soracaktım sen tecrübelisin ya
Girayın bu ay 3.pnömokok aşısı var sonrada bitecek herhalde başka yok dimi 1yaşına kadar dr yanındaki sekreter var geliceksiniz dedi kafam karıştıda:uhm:
:1shok: :1shok: :1shok:
açlıktan ölürsün nen :mymeka: metabolizmanı hızlandırmak için ara öğünlerde de yemen lazım hem bu diyet çok azzzzz kafamçokkarıştı arttır birazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?