2008 Ekim Anneleri

ben kaçar.acıkmaya basladım.yememem lazım.diyete baslıyorum ya yavastan muhahaaa..
hayden ii geceler.allah rahatlık versin önce bebişlerimize sonra bizlere en son babişlere puhahahaa

hadi yaaa ben görmedimm moldovayıııı delikafadulden bidaha çıksınlarrr sırnaşık şey

celenn yaa sana bişe sorcaktım bennn süprizzzzz

yüzün için kullandığın bakım ürünleriniin markasını yazarmısınnn delikafadulden cildin bebek gibii maşallahhhh maşallahh

celenn yaa sana bişe sorcaktım bennn süprizzzzz

yüzün için kullandığın bakım ürünleriniin markasını yazarmısınnn delikafadulden cildin bebek gibii maşallahhhh maşallahh

evet yaa ben de bilmek istiyorum ama kesin kullandığı üründen değildir kaydirigubbakcemile3 kızın kendisi güzel yahu :dilcikar: celennn ne kullanıyosun yaz da öyle gittt

NIVEA GÜNEŞ SÜTÜ ÇOCUK SPREYLİ 50+ FAKTÖR bunu tavsiye ederim..birçok marka kullandım ama en çok bundan memnun kaldım canım

bizim doktor da galiba bundan kullanıyo. nivea kullanıyoruz demişti.ama 50 olmasına gerke var mı???????? 30 la 50 arasında işlev olarak pek fark yok diyolar. ni dersiniz??????
bu arada herkese iyi gecelr.oğluşu yıkadım uyuyutum.evi topladım.çamaşır katladım geldim. haha oğluş da bağrıyyyyy

şşş merannn
dergide reklamını görrdüm biotherm in hassas ciltler için bakım kremi-nemlendirici gibi bişeydi.. sanırım bende işe yarayabilir.. şuan param yok da maaşım yatsın almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…