al benden de o kadar ben haziranın 15inde gidiyorum annemle annemlerin yazlığı var balıkesir altınolukta ordada deniz imkanı yok ısınmaz çocuğu soğuk denize nasıl sokacam bilmiyorum zaten huysuz hele bu aralar .en çok korktuğum ise yol .arabada durmuyor sıkılıyor 7 saat naparız bilmiyorum şimdi mekan değişikliğide olacak bütün düzeni alt üst olcak huyu suyu değişecek amann ne biliyim rahat olmak lazım aslında bunları düşündüğümde insanın tatile gidesi gelmiyor akışına bırakacaz
izmirli nede olsaa demii :içelim:evet yaa ben de bilmek istiyorum ama kesin kullandığı üründen değildir kaydirigubbakcemile3 kızın kendisi güzel yahu :dilcikar: celennn ne kullanıyosun yaz da öyle gittt
50 ile arasında 20 fark var bence baya çokkk nurcecimm a.sbizim doktor da galiba bundan kullanıyo. nivea kullanıyoruz demişti.ama 50 olmasına gerke var mı???????? 30 la 50 arasında işlev olarak pek fark yok diyolar. ni dersiniz??????
bu arada herkese iyi gecelr.oğluşu yıkadım uyuyutum.evi topladım.çamaşır katladım geldim. haha oğluş da bağrıyyyyy
biotherm hee bakım bi nasıl bişe aceba..benim kullandığım ürünler yeni bitti celene bi sorimde onun kullandıklarından aliimm dedimm hatunun cildiçok güzel maşallahhşşş merannn
dergide reklamını görrdüm biotherm in hassas ciltler için bakım kremi-nemlendirici gibi bişeydi.. sanırım bende işe yarayabilir.. şuan param yok da maaşım yatsın almayı düşünüyorum
evet ya çok kötüleerrr :dilcikar:çok kötüler yaw.. moldovayı merak ettim izleyemedim CADIARZU ama rusya ve ermenistan dahil çok kötüler ya ben beğenmedimm
off çok kötüü ya bende gazete okudum yeni doğmuşş bebeği gültepe parkının tuvaletine bırakmışlarr senağlama ooffff offffff senağlama
izmirli nede olsaa demii :içelim:
50 ile arasında 20 fark var bence baya çokkk nurcecimm a.s
biotherm hee bakım bi nasıl bişe aceba..benim kullandığım ürünler yeni bitti celene bi sorimde onun kullandıklarından aliimm dedimm hatunun cildiçok güzel maşallahh
evet ya çok kötüleerrr :dilcikar:
Ben geldimm hanimlarr gecmisi okuyacaktim amma uykum geldi geri vazgectim
1.norveç
2.türkiye
3.izlanda
4.portekiz
norveçe bayıldımmmmm delikafadulden
dbestcim cildindeki sorun nedir?
hoşgeldinn nenn Şeniz
kayserili kadınlar buluşması mı varmışş neymişş ona mıı gidiorsun :jeyyar: ben mii yanlışş duydum kaydirigubbakcemile3 nerde buluşcaksınızzz
nen dbest matis whitening day krem baya güzel tavsiye ederimm a.s
yaaa stadd yıkıldımıı :çok üzgünüm: off çok değiştii kayseri yaa tanıyamıcamm artıkk caddeninde içinee ettiler zatenn eskidenn ne kadar güzeldii :çok üzgünüm:Hee buara bura bos olunca kayserili hatunlar geyigine takiliyom bulusma yapacaz ins hani eski stad varya ( bizim stad vardiya sen o yikildi artik yok baska yere cok buyuk baska stad yapildigi icin ona eski diyok) onun karsisi onay sinemani arkasinda bi cay bahcesi var orda saat 3 te bulusacaz.
tmam canım saolasın onu da araştırayım Şeniz sen neden vazgeçtin pekiiii :uhm:
ben kaçıyorummmm yarın görüşürüzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?