2008 Ekim Anneleri

çok kötüler yaw.. moldovayı merak ettim izleyemedim CADIARZU ama rusya ve ermenistan dahil çok kötüler ya ben beğenmedimm

bizde 15 den sonra altınolukta yazlıkta olcaz. evet su geç ısınır orada ,ama ben küçük bir havuz alaacağım yanıma deniz kenarında deniz suyu doldurup güneşte ısınmasını bekleyeceğim. sonrada havuzuna koyacağım.ama asıl biz ağustos ayında gideceğzi sanırım.en azından şimdilik benim planım öyle.kociş de öyle diyo.haziran temmuz extradan.geçen sene de ağustosta gitmiştik.su çok güzel ve sakindi. umarım bu sene d eöyle olur. oğluma banyo yaptırırken küvetin içine koyuyorum.ayakları bi çırpışı varki heryer su oluyor.kaydirigubbakcemile3 denizde ne yapacağız çok merka ediyorum.

hadise süperdi, o bizim gönlümüzün birincisi , bu gece sonuç ne olursa olsun. yarışma öncesi ülke ülke gezdi ve herkes beğendi.yarışma çok objektif olmayabilir diye düşünüyorum.

evet yaa ben de bilmek istiyorum ama kesin kullandığı üründen değildir kaydirigubbakcemile3 kızın kendisi güzel yahu :dilcikar: celennn ne kullanıyosun yaz da öyle gittt
izmirli nede olsaa demii :içelim:
50 ile arasında 20 fark var bence baya çokkk nurcecimm a.s
biotherm hee bakım bi nasıl bişe aceba..benim kullandığım ürünler yeni bitti celene bi sorimde onun kullandıklarından aliimm dedimm hatunun cildiçok güzel maşallahh
çok kötüler yaw.. moldovayı merak ettim izleyemedim CADIARZU ama rusya ve ermenistan dahil çok kötüler ya ben beğenmedimm
evet ya çok kötüleerrr :dilcikar:

biotherm için iyi şeyler yazmamışlar vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
dermologica veya ddf alıcam sanırsam.. bunları denemedim de inşallah iyi gelir :çok üzgünüm:

ben çıkıyorum kızlarrrr iyi gecelerrrrr

ibolya gelmedi ya merak ettim gelirse selam söyleyin e mi kaydirigubbakcemile3

eşim bi katalog getirmiş duty freeden lorealin ürünleri var...
revitalift duo,hdyra energetic kit,derma genesis duo var bunlardan alayım diorum...hepsi 60 euro tutuo çok uygun ama hangisi yaşıma göre onu araştırmadım onu bi araştırmam lazım..
ben daha önce matisin ürünlerini kullandım setine 450 milyon vermiştim loreal çokk uygun yaa

dbestcim cildindeki sorun nedir?

hassas bi cildim var güneş kremi kullandığım halde kızarıyo lekeler var pürüzlü lekeli bi cilt işte :çok üzgünüm: eksfolian ürünler denedim ama daha da beter yaptı.. dr da neutrogena kullan dedi yıllardır kullanıyorum iyileşme yok belki daha kötü olmasını önlemiştir bilemicimm o yüzden hassas ciltlere uygun bi ürün almam lazım.. sanırım maaşım yatsın ddf alcam uzun süredir aklımda

hoşgeldinn nenn Şeniz
kayserili kadınlar buluşması mı varmışş neymişş ona mıı gidiorsun :jeyyar: ben mii yanlışş duydum kaydirigubbakcemile3 nerde buluşcaksınızzz

Hee buara bura bos olunca kayserili hatunlar geyigine takiliyom bulusma yapacaz ins hani eski stad varya ( bizim stad vardiya sen o yikildi artik yok baska yere cok buyuk baska stad yapildigi icin ona eski diyok) onun karsisi onay sinemani arkasinda bi cay bahcesi var orda saat 3 te bulusacaz.

yaaa stadd yıkıldımıı :çok üzgünüm: off çok değiştii kayseri yaa tanıyamıcamm artıkk caddeninde içinee ettiler zatenn eskidenn ne kadar güzeldii :çok üzgünüm:
size iyi buluşmalarr :içelim:
tmam canım saolasın onu da araştırayım Şeniz sen neden vazgeçtin pekiiii :uhm:

ben kaçıyorummmm yarın görüşürüzzzzz

yokk ben matisin kreminden vazgeçmedim onu sürekli kullancam alkisalkisalkis gerçekten güzel alkisalkisalkis
ama tonic temizleyici süt gece kremi maske falan onların bazılar bitti bazıları bitmek üzere başka bir marka almak istiorum artık değişiklik olsun diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…