selammlarr..yerimseniben
slm cnm hoşgeldinn Şeniz
iklimin dişlerii nasılll delikafadulden tamerde dişş çıkardıı bugünn :teytey:
tamerın dişi cıkmışş:teytey:
kerem emeklıyormuşş:teytey:
eylul de 7 aylık olmuşşş:teytey:
norveç 1.olur yaww ama hakettiler o nee kemandıı ve karizmaydıı bee
evt canım hepsını okuyamadım ama soyle bır goz attım gordumm cıkardıgını...:teytey:
hayırlı olsunn..alttan mı geldıı??
bızım alttan ıkı tane her gun bıraz daha cıkıyor.gulunce falan gozukuyor cok sevımlı yaaa..
yaa gell gell dıyorrrr l lerı soylıemıo tabı gee geee yapıo elınıde benım gıbı yapıyooo..ınanılmaz guzel bısey yaa senın ogrettıgını alıp kapıyor hemen mukemmell:asigim:
ben begenmedımm yaaa.ben
1*turkıye
2-azerbeycan
3 ise ıs ıt true dye bı sarkı vardı ya o olur dedım ama malum sarkılara gıtmıor oylar..kötükedihüso
ha unutmadannn tamerdeee 3-4 gündürdee acaipp bii buruunn akınıtısı vardı kii sormayınnn diştenmiş -tatlicadiarzu-
azerbeycanda hatuun çokkk güzelldii yawww hemde çokk sırnaşık şey
:1shok: saol len :1shok: ama bizim sülalecek cildimiz bööledir.ben özel bişi kullanmıyorum.sadece gece yatarken cildim ve ellerim cok gergin olduğu için dove nemlendrici kullanyıroum.diğerleri bende sivilce yaptı.ama şööle bi taktik verebilirim:celenn yaa sana bişe sorcaktım bennn süprizzzzz
yüzün için kullandığın bakım ürünleriniin markasını yazarmısınnn delikafadulden cildin bebek gibii maşallahhhh maşallahh :
sadece senin için değil tüm dünya için ööle oldu tebrik ederim valla a.s.benim için 1.norveç 2.türkiye 3.portekiz
günaydın herkese..
özlemcim seni çok iyi anlıorum bizde 1 aydır böyleyiz..anneme gittim 2 akşam kaldım 10 da yattı sabah 8 de kalktı şok oldum :1shok:hawası yaradı heralde..normalde yarın döncektik ama kayınwaldem ve kayınpederim çok özlemiş eşim dün geldi aldı sinir oldum yaa Çok üzgünüm çoook..gezmekten fırsat bulamıosanız banane gezmeyin torununuzu sewin.:mymeka:....annemler çok üzüldü.:çok üzgünüm:.çok sinir oldum yaa bencil şeyler noolcak:dilcikar:.. sözde gönlümü almak için eşim bugün pikniğe götürüo..
2 günde olsa çok güzel geçti.. hele bi dökülün foto koycam..yerimseniben umarım herkes iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?