2008 Ekim Anneleri

dbest sevdalinkayı buldun muu naniknanik ben hem okudum hem ağladım bi ara kitabı bıraktım okumıcam dedim işkenceleri okuyunca senağlama sonra dayamadım yine de okudum bitirdim güzeldi yaww

alacakaranlık filmini izledim..malum kitapları çok popüler hatta wampir modası başlamış gençlerde bembeyaz bi yüz göz altları koyu renk falann kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

tamerın dişi cıkmışş:teytey:
kerem emeklıyormuşş:teytey:
eylul de 7 aylık olmuşşş:teytey:

slm cnm hoşgeldinn Şeniz

iklimin dişlerii nasılll delikafadulden tamerde dişş çıkardıı bugünn :teytey:

evt canım hepsını okuyamadım ama soyle bır goz attım gordumm cıkardıgını...:teytey:
hayırlı olsunn..alttan mı geldıı??
bızım alttan ıkı tane her gun bıraz daha cıkıyor.gulunce falan gozukuyor cok sevımlı yaaa..
yaa gell gell dıyorrrr l lerı soylıemıo tabı gee geee yapıo elınıde benım gıbı yapıyooo..ınanılmaz guzel bısey yaa senın ogrettıgını alıp kapıyor hemen mukemmell:asigim:

evet alt sol dişi çıktı..ama ben 1 haftadır diordum çıkacak die eşimde kızarmadan nasıl çıkar diordu...çizgi şeklindeydi ve beyazdı sabah bi baktım çıkmışş hihoyyyt
ayy çok güzell yaa gel mii dioo alkisalkisalkis

tamerde hadi hadii diordu bugünlerde onu bıraktıı cıssss dio kaydirigubbakcemile3 yürütecindeyken bişeylere dokunurken cıssss diorum çünküü kaydirigubbakcemile3 cıssss çok komik yaaa kaydirigubbakcemile3

ha unutmadannn tamerdeee 3-4 gündürdee acaipp bii buruunn akınıtısı vardı kii sormayınnn diştenmiş -tatlicadiarzu-

bu diş kasıyıcısı degılkı dıs fırcası ılk dısler ıcın.bızım sette de var.ama dıs kasıyıcısı olarak kullanılabılır:lepi:
ıklımde sadece alt duduagını emıyordu,dıstenmişş:1hug:

günaydın herkese..
özlemcim seni çok iyi anlıorum bizde 1 aydır böyleyiz..anneme gittim 2 akşam kaldım 10 da yattı sabah 8 de kalktı şok oldum :1shok:hawası yaradı heralde..normalde yarın döncektik ama kayınwaldem ve kayınpederim çok özlemiş eşim dün geldi aldı sinir oldum yaa Çok üzgünüm çoook..gezmekten fırsat bulamıosanız banane gezmeyin torununuzu sewin.:mymeka:....annemler çok üzüldü.:çok üzgünüm:.çok sinir oldum yaa bencil şeyler noolcak:dilcikar:.. sözde gönlümü almak için eşim bugün pikniğe götürüo..
2 günde olsa çok güzel geçti.. hele bi dökülün foto koycam..yerimseniben umarım herkes iyidir..

goooooddd moooorrrnniiiiiggggg ekim motherlarıııııııııııı alkisalkisalkis delikafadulden hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :teytey: güzel bir hava cemre sakin kocam bebişle ilgilenio ve birazdan bruncha gidiyruk alkisalkisalkis e daha nolsun demi :dance:

celenn yaa sana bişe sorcaktım bennn süprizzzzz

yüzün için kullandığın bakım ürünleriniin markasını yazarmısınnn delikafadulden cildin bebek gibii maşallahhhh maşallahh :
:1shok: saol len :1shok: ama bizim sülalecek cildimiz bööledir.ben özel bişi kullanmıyorum.sadece gece yatarken cildim ve ellerim cok gergin olduğu için dove nemlendrici kullanyıroum.diğerleri bende sivilce yaptı.ama şööle bi taktik verebilirim:
ananem yazları bunalınca malum menepoz zamanları salatalık yerdi soğuk.onun kabuklarını soyar serinlemek için alnına yanaklarına cenesine boynuna koyardı.hatta seftalininde kabuklarını aynen bööle yapardı.hatta bende ondan özenir koyardım.halada yapıorum kaydirigubbakcemile3 tavsiye ederim.cok fazla kimyasaldansa naturel şeyler daha gzl sonuc veriyor :lepi: ha bide ben fondoten vs.. kullanmıyorum asla.
benim için 1.norveç 2.türkiye 3.portekiz
sadece senin için değil tüm dünya için ööle oldu tebrik ederim valla a.s.

ne zorları varmıs da hemen göndermişler oğullarını :mymeka: 2 gün sonra gelcen zaten bak sinir oldum şimdi :mymeka: cekemediler zaar kötükedihüso

günaydın hanımlar nasılsınız.sabah feyzaya kendi sütümle güzzel bie kahvaltı hazırladım.oyunla falan yedi baya son kaşığıda verim ağzını sileyim derken hepsini kustuuu.birde ben kusarken ayyy diye bağırınca korktu yavrum nasıl ağladı.şimdi kalkıp bişeyler hazırlayımda yedireyim.bu arada sizler ne yediriyorsunuz kahvaltıda

Gunaydinn celen seni ruyamda gordum bil bakalim nasil hamileymissin bende diyorumki len celen hep diyodun acaba ilk hamilelik haberi kimden gelecek diye al senden geldi onceden de ilk bulusma kimler arasinda gerceklesecek dedin ve senle gerceklestigi gibi diyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…