yaaa stadd yıkıldımıı :çok üzgünüm: off çok değiştii kayseri yaa tanıyamıcamm artıkk caddeninde içinee ettiler zatenn eskidenn ne kadar güzeldii :çok üzgünüm:
size iyi buluşmalarr :içelim:
yokk ben matisin kreminden vazgeçmedim onu sürekli kullancam alkisalkisalkis gerçekten güzel alkisalkisalkis
ama tonic temizleyici süt gece kremi maske falan onların bazılar bitti bazıları bitmek üzere başka bir marka almak istiorum artık değişiklik olsun diorum
amaniiin tamerinde iklimde diş çıkarmışş.ne güzel hadi hayırlı olsun
nihalcim hacerde kusuyo bu aralar anlamadim gitti ben kahvaltiyi karisik vermiyorum sevmiyo oyle yarim yumurta sarisi bi tatli kasigi labne yi ayri yediriyorum bi kaseyeden bu kahvalti mamasindan muhallebi yapip icine biskuvu ezipyorum hepsini birlikte ama ayri sekilde yediriyorum
neeee delikafadulden58 miiii ayy ben nerelere gideyiim.en son 75 timmmnasıl gider bu kilolar-tatlicadiarzu-bır kılo daha vermiişimmmm,58 oldum..
üstelık sporu bıraktıgım halde...:teytey:
verdıkce gaza gelıyorumm..
ben kahvaltısını bulamac seklınde verıyrum.hergun degısık hazırlıyorum bır gun meyve suyuna bır gun tahıllı sabah mamasına,bırgun de devam sutune hazırlıyorum.içine hergun beyaz peynır(suda bekletılmıs)kıbrıt kutusunun yarısı kadar koyuyorum.,,bıraz tereyeağı ve gün aşırı yarım yumurtanın sarısı..(babası köylülerden köy yumurtası alıyor kucuk olanlardan,sapsarı...)
meyve suyu ya da süt ıle hazırladıgımda ıcıne bebe bıskuvısı eklıyorum.
ıklım en cok devam sutune hazırladıgımı sevıyor..sutun ve bıskuvının muhtesem tadı cezbedıyor cocugukaydirigubbakcemile3
hıc ayrı ayrı vermeyı denemedım..ama yer buyuk ıhtımalle..
labneyı nasıl verıyorsun mesela,damağına yapışmmaz mı,yutabılıyor mu?:uhm:
uhm:kızlar özellikle dbest bir sorum var
akşam oğlumu banyo yaptırdım yarım saat sonra yatırdım sanki beşikte sallanır gibi ha bire kafasını salladı gece de biraz huzursuzdu su verdim uyudu sonra mamaya kalktı uyudu üzerini incelttim uyudu derken 6 45 de kalktık sabah uykusunu da uyudu yine uykusunda aynı hareketi yaptı ateşi yok sizce oyun mu yoksa su falan mı kaçırdım ya da dişmi:uhm:
neeee delikafadulden58 miiii ayy ben nerelere gideyiim.en son 75 timmmnasıl gider bu kilolar-tatlicadiarzu-
Peynirve yumurtayi cok seviyoo ve sorunsuz yiyo mesela massallah karisimlari pek sevmiyo ben herseyi tek veriyon mesel yogurtunu ayri bi kaba meyvesini ayri bi kaba bi andan bi ondan ayni ayda yediriyoeum bu sipacanim huyuda bu babasida bebekken boyleymis annesi bisey yedirmeye kalksin midesi kalkarmis yemezmis
Uykusu gelince hacerde hep oyle yapiyo bi sorun yoktur herhalde
ben kahvaltısını bulamac seklınde verıyrum.hergun degısık hazırlıyorum bır gun meyve suyuna bır gun tahıllı sabah mamasına,bırgun de devam sutune hazırlıyorum.içine hergun beyaz peynır(suda bekletılmıs)kıbrıt kutusunun yarısı kadar koyuyorum.,,bıraz tereyeağı ve gün aşırı yarım yumurtanın sarısı..(babası köylülerden köy yumurtası alıyor kucuk olanlardan,sapsarı...)
meyve suyu ya da süt ıle hazırladıgımda ıcıne bebe bıskuvısı eklıyorum.
ıklım en cok devam sutune hazırladıgımı sevıyor..sutun ve bıskuvının muhtesem tadı cezbedıyor cocugukaydirigubbakcemile3
hıc ayrı ayrı vermeyı denemedım..ama yer buyuk ıhtımalle..
labneyı nasıl verıyorsun mesela,damağına yapışmmaz mı,yutabılıyor mu?:uhm:
neeee delikafadulden58 miiii ayy ben nerelere gideyiim.en son 75 timmmnasıl gider bu kilolar-tatlicadiarzu-
Gunaydinn celen seni ruyamda gordum bil bakalim nasil hamileymissin bende diyorumki len celen hep diyodun acaba ilk hamilelik haberi kimden gelecek diye al senden geldi onceden de ilk bulusma kimler arasinda gerceklesecek dedin ve senle gerceklestigi gibi diyomm
bende kahvaltısını bulamaç şeklinde veriyorum dediğin gibi bir gün yumurta bir gün peynir ile bebe bisküvisi eziyorum ama hergün bu şekilde oluyor acabaiçine ceviz yada fındık dövüp karıştırsak bir zararı olurmu değişik ne yapabilirz
of bende sabah oğlumu düşürdüm yine bizim yatağın üstünde duvar tarafındaydı bizim yatak bir taraftan duvara dayalı sen o kadar yolu döne döne gel ve düş hemde parkenin üstüne kafa üstü paat diye bi ses geldi nasıl yerimden fırladığımı bilemnedim hiç biyere koyamaz olduk ana kucağına zaten koyamıyodum yere batttaniye seriyodum bi bakıyorum oda kapısınıa gelmiş bi yürüselerde kurtuksak yaa
hım bu rada direk daldım konuya. merhaba ekim anneleriiiiii. oğlum yeni uyudu. ben sabahları emziriyorum.ek gıdaya öğlen civarı başlıyorum. hafta içi işte olduğum için herzamn ememiyor ya. eeee süt olayı da ne kadar tallep o kadar üretim. oyüzden sabah öğleye kadar emzirmeye çalışıyorum.sonra da hem ek gıda aralarda da süt .öyle iştee.3 hafta sonra evdeyim , sütte de azalma olduğu için bol bol emzirmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?