2008 Ekim Anneleri

c evizi sen yi , ben öyle yapıyom. benimd edün aklıma geldi koysam mı diye ama, daha erken.bend eben yiyom, süt olsun, geçsin.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

3 hafta sonra neden evdesin nurce cim?tatil kacında haziranın?seminerlere gitmiciinmi?

yok anacım, ben kadrolu diilim. ondan seminer memnier yok.bi bu yıl seminerlere katılmayışımıza seviniyom. allahım bakalım daha nelere sevincem. 13 haziran itibariyle inaşlah bi sorun çıkamzsa , bu sene yeni bi yönetmelik gelip d esizde katılın demezzlerse, inşallah demezler. evdeyim.

neeee delikafadulden58 miiii ayy ben nerelere gideyiim.en son 75 timmmnasıl gider bu kilolar-tatlicadiarzu-

kızım sen yine en azından veriyosundur yani doğumkilondan azsındır ben 1 ay içinde 63 kiloya düştüm şimddiii 72yim 2 kilo daha alırsam doğum kiloma ulaşacam çok afedersin bu aralar öküz gibi yiyorum ya acayip iştahım açık napçem bilmiyorum

valla bakıyom da düşen düşene, oğluş da ilk defa cuma günü düştü. vallaha ben dokunmadım.ellemedim bileeeeee.
tam pc den planımı çıkartıyom. ama o da iki adım yanmda koltukta oyuncakla oynuyodu yeni bıraktım. sayfayı kapatıyordum ki . yan duruyorum batuya. bide baktım oyuncak elinden düştü koltukta onu yaklamaya çalışıyo, ama hep elinden kaçıyo, bizmkide peşinden, tam kıyıya geldi, uzandım yakalim diye, ellerimin üstüne düştü, ama hafa hafip pat oldu tabi.allahtan halı var, kemikler yumuşak, biraz ağladı tabi,sert düşmedi zati, koltuk çok yüksek değil bizim , ama yatak odasından korkuyom valla, o yüzden oraya yanlızırkamıyom, ama gözümüzü açacak bu ekim bebeleri.aman dikkat.dimedi demeyin.

e yavrum yanlarına yastık koyaydın ya gecmiş olsun olcaa varmıs..emre emekliyordu bide dimi :dance:
benim salaklığım kaç defadır ihmalim yüzünden düşüyo çocuk

c evizi sen yi , ben öyle yapıyom. benimd edün aklıma geldi koysam mı diye ama, daha erken.bend eben yiyom, süt olsun, geçsin.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hımmCADIARZU

Terken gecmis olsun kuzum yaa kiyamam ya benim kizim niye donmuyyoo uzulem mi sevinemmi

sağol leylacım bende diyodum bu çocuk dönmiyo diye bi baktım yatağındayken emekleme pozisyonuna geçmiş 360 derece dönmüş yere battaniye serdiğimden beri yerde kendi kendine hareketler öğrendi şimdide katır gibi ayaklarını tepiyo göbeğini havaya atarak ben dün o hareketi yapmaya çalıştım valla az daha belimi sakatlıyodum nasıl yapıyolar anlamıyorum tabi daha esnekler bizden
ceviz 9. aydan sonra terkencim.
tenk yu veri maçç canımmm iyiki sormuşum

çok geçmiş olsun ya aynı olay bizdede oldu çıngırağı yere düşmüş arkasındada bizimki yani aslında şimdi düşündükçe gülüyorum mutfaktaydım önce düşen bi çıngırak sesi geldi sonrada paaat sesi tövbe tövbee

e yavrum yanlarına yastık koyaydın ya gecmiş olsun olcaa varmıs..emre emekliyordu bide dimi :dance:

yav kafası yerde afedersin dötü havada 2-3 adım sürünüyo bu emeklememi oluyor bu ara emeklemeye çalışmak istemiyo anası gibi tembel olcak

tahmin edebiliyorum. bi de ona öyle bi okalanıyolarki gözleri bişy görmüyor.
gamyoncuiremsu

kiz kardesime buaralar dünürcùleri geliyo hic birini begenmiyo en son gelen biri elektrik ile ilgili bi is yapiyomus neyse begenmemis babamda sormus nasil buldun diye kardesimde elektirik alamadim demis babanda diyomus ki elektirikciden de elektirik alamadiysan kimseden alamazssin pu hahahha

elektrik olayı çok önemli mevzu , olmazsa olmaz yane..eşimin kuzenide öyleydi, yok elektrik almadım fln filan derken, meğersem kısmeti 2 sokaka arkadaymış.ki onu bulana kadar kaç kişyle tanıştı.biz dedik herlde bu beğenmeyecek, evlendiremicez.ama kısmet işte. şimdi elektirk idaresi çok güzel çalışıyo vallaha.:roflol:

yav ben yine dün saçımı boyamak gbi bir gaflete düştüm hani haftasonuda boyamışgtım ya iyi halt ettim kuaföre bi ton para bayılmamak için temel rengi evde tutturayım üstüne kuaförde attırırım demiştim neyse ben buğday tenliyim saçımda koyu kestane önce bal köpüğü aldım tabi çok hafif bir açılma oldu ışıkta kızıl kahve gibi durdu dünde kumrala boyadım saçım şimdi koyu kahverengi nidem benşimdi şöyle açılsın da üstüne sarı röfle attırıyım diyodum napim kuaföre gidiyimde adam gibimi açtırıyım

aslında valla tam dedğin gibi, git adam gibi kuaföre yaptır.benim de saçımı ablam boyadı, kuaförde çok canım sıkılıyo , bide onca zamn , saç kestirme gibi omuyo,i hele bide röfle fln sa.saçıma tabi iyice girmedi boya, beyazlar hemen çıktı.dün bend eeşime diyom boyıycam tekrardiye.beyazlar çıktı hemn dedim.evt doğru git kuaför halletsin diyo.eeeeee dedim sen beyazları görüyon daa niye bişy demiyon dididim.böyled egüzelsin sen bilin diyo:asigim: yaw bu erkeklerin ağzıda amam laf yapıyo hani. ama bu işi çzse çözse kuaföör çözer. tekencim

ben cevizi ezip kahvaltısına kattım bi iki kere erkenmi vermişimCADIARZU
bende 60 65 olsam süper boyum uzun sayılır kurtarırım ama nasıl inerim o kiloya bilmem
canım bende geçen düşürdüm yataktan bide bizimki bir yüksekki sorma bazalı falan.ben düşsem biyerime bişey olur.Allah korusun tüm bebekleri
al bendende o kadar annemde geldiya o yapıyor biz yiyoruz.oda özlemişsinizdir şunu yapayım bunu yapayım derken donatıyor sofrayıcokacimcoookgelde yemeehihoyyyt
:roflol::roflol::roflol:doğru demiş valla.bu elektrik mevzuu çok derin şekerim.Allah hayırlı kısmetler nasip etsin inşaallah
Hadi ben kacar hava guzel ki,zimla gezelim biraz markete girecez sonra hic mamamiz kalmadi gorusuruz byy

benide götür benideee.delikafaduldennereye gidiyorsun.az kaldı bendde geliyorum.haziranın birine aldık biletlerimizi annemle çankırıya gideceğiz inşaallah.kaydirigubbakcemile

Bende 73 tum merak etme tek degilsinl

boyu uzun olanlar sussun bakimm:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kızlar az önce oğluma sebze püresi yedirirken burnuna da kaçtı alayım derken derine gitti bişey olurmuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…