bende kahvaltısını bulamaç şeklinde veriyorum dediğin gibi bir gün yumurta bir gün peynir ile bebe bisküvisi eziyorum ama hergün bu şekilde oluyor acabaiçine ceviz yada fındık dövüp karıştırsak bir zararı olurmu değişik ne yapabilirz
3 hafta sonra neden evdesin nurce cim?tatil kacında haziranın?seminerlere gitmiciinmi?
neeee delikafadulden58 miiii ayy ben nerelere gideyiim.en son 75 timmmnasıl gider bu kilolar-tatlicadiarzu-
benim salaklığım kaç defadır ihmalim yüzünden düşüyo çocuke yavrum yanlarına yastık koyaydın yagecmiş olsun olcaa varmıs..emre emekliyordu bide dimi :dance:
c evizi sen yi , ben öyle yapıyom. benimd edün aklıma geldi koysam mı diye ama, daha erken.bend eben yiyom, süt olsun, geçsin.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Terken gecmis olsun kuzum yaa kiyamam ya benim kizim niye donmuyyoo uzulem mi sevinemmi
tenk yu veri maçç canımmm iyiki sormuşumceviz 9. aydan sonra terkencim.
valla bakıyom da düşen düşene, oğluş da ilk defa cuma günü düştü. vallaha ben dokunmadım.ellemedim bileeeeee.
tam pc den planımı çıkartıyom. ama o da iki adım yanmda koltukta oyuncakla oynuyodu yeni bıraktım. sayfayı kapatıyordum ki . yan duruyorum batuya. bide baktım oyuncak elinden düştü koltukta onu yaklamaya çalışıyo, ama hep elinden kaçıyo, bizmkide peşinden, tam kıyıya geldi, uzandım yakalim diye, ellerimin üstüne düştü, ama hafa hafip pat oldu tabi.allahtan halı var, kemikler yumuşak, biraz ağladı tabi,sert düşmedi zati, koltuk çok yüksek değil bizim , ama yatak odasından korkuyom valla, o yüzden oraya yanlızırkamıyom, ama gözümüzü açacak bu ekim bebeleri.aman dikkat.dimedi demeyin.
e yavrum yanlarına yastık koyaydın yagecmiş olsun olcaa varmıs..emre emekliyordu bide dimi :dance:
çok geçmiş olsun ya aynı olay bizdede oldu çıngırağı yere düşmüş arkasındada bizimki yani aslında şimdi düşündükçe gülüyorum mutfaktaydım önce düşen bi çıngırak sesi geldi sonrada paaat sesi tövbe tövbee
kiz kardesime buaralar dünürcùleri geliyo hic birini begenmiyo en son gelen biri elektrik ile ilgili bi is yapiyomus neyse begenmemis babamda sormus nasil buldun diye kardesimde elektirik alamadim demis babanda diyomus ki elektirikciden de elektirik alamadiysan kimseden alamazssin pu hahahha
Hadi ben kacar hava guzel ki,zimla gezelim biraz markete girecez sonra hic mamamiz kalmadi gorusuruz byy
yav ben yine dün saçımı boyamak gbi bir gaflete düştüm hani haftasonuda boyamışgtım ya iyi halt ettim kuaföre bi ton para bayılmamak için temel rengi evde tutturayım üstüne kuaförde attırırım demiştim neyse ben buğday tenliyim saçımda koyu kestane önce bal köpüğü aldım tabi çok hafif bir açılma oldu ışıkta kızıl kahve gibi durdu dünde kumrala boyadım saçım şimdi koyu kahverengi nidem benşimdi şöyle açılsın da üstüne sarı röfle attırıyım diyodum napim kuaföre gidiyimde adam gibimi açtırıyım
ben cevizi ezip kahvaltısına kattım bi iki kere erkenmi vermişimCADIARZU
bende kahvaltısını bulamaç şeklinde veriyorum dediğin gibi bir gün yumurta bir gün peynir ile bebe bisküvisi eziyorum ama hergün bu şekilde oluyor acabaiçine ceviz yada fındık dövüp karıştırsak bir zararı olurmu değişik ne yapabilirz
bende 60 65 olsam süper boyum uzun sayılır kurtarırım ama nasıl inerim o kiloya bilmemboşver üzülme bacım bende 72 hrmide bu kiloya 2-3 ayın içinde ulaştım hiç bişy yapmadan önceden 84 fln dım galiba. ama şimdi hem işe başladım bi d eo kadar koşturma, tık diyip de inmiyo. bu çıtırı ben yakalarsamklava: adı gibi vallaha.ama marife tonda diiil izmnirde.benim izmirde amcamın kızları var. hhemide birier çocukları da var.ama hiç doğum yapmış gibi diiller.izmire mi yerleşsek ne etsek kaydirigubbakcemile3 en azından kiloları verinceye kadar. kaydirigubbakcemile3 he bravo çıtırım.inşallah bizde seninle berabber 57 leri de görürü.gerçi 65 olsam yetiyo.boy kurtarıyo o kadarını emme işte inimiyo. 65 olunca da keşke 60 olsak diyoz o da ayrı konu.tek tesellim en azından kilo almıyorum.
canım bende geçen düşürdüm yataktan bide bizimki bir yüksekki sorma bazalı falan.ben düşsem biyerime bişey olur.Allah korusun tüm bebekleriof bende sabah oğlumu düşürdüm yine bizim yatağın üstünde duvar tarafındaydı bizim yatak bir taraftan duvara dayalı sen o kadar yolu döne döne gel ve düş hemde parkenin üstüne kafa üstü paat diye bi ses geldi nasıl yerimden fırladığımı bilemnedim hiç biyere koyamaz olduk ana kucağına zaten koyamıyodum yere batttaniye seriyodum bi bakıyorum oda kapısınıa gelmiş bi yürüselerde kurtuksak yaa
al bendende o kadar annemde geldiya o yapıyor biz yiyoruz.oda özlemişsinizdir şunu yapayım bunu yapayım derken donatıyor sofrayıcokacimcoookgelde yemeehihoyyytkızım sen yine en azından veriyosundur yani doğumkilondan azsındır ben 1 ay içinde 63 kiloya düştüm şimddiii 72yim 2 kilo daha alırsam doğum kiloma ulaşacam çok afedersin bu aralar öküz gibi yiyorum ya acayip iştahım açık napçem bilmiyorum
:roflol::roflol::roflol:doğru demiş valla.bu elektrik mevzuu çok derin şekerim.Allah hayırlı kısmetler nasip etsin inşaallahkiz kardesime buaralar dünürcùleri geliyo hic birini begenmiyo en son gelen biri elektrik ile ilgili bi is yapiyomus neyse begenmemis babamda sormus nasil buldun diye kardesimde elektirik alamadim demis babanda diyomus ki elektirikciden de elektirik alamadiysan kimseden alamazssin pu hahahha
Hadi ben kacar hava guzel ki,zimla gezelim biraz markete girecez sonra hic mamamiz kalmadi gorusuruz byy
Bende 73 tum merak etme tek degilsinl
boşver üzülme bacım bende 72 hrmide bu kiloya 2-3 ayın içinde ulaştım hiç bişy yapmadan önceden 84 fln dım galiba. ama şimdi hem işe başladım bi d eo kadar koşturma, tık diyip de inmiyo. bu çıtırı ben yakalarsamklava: adı gibi vallaha.ama marife tonda diiil izmnirde.benim izmirde amcamın kızları var. hhemide birier çocukları da var.ama hiç doğum yapmış gibi diiller.izmire mi yerleşsek ne etsek kaydirigubbakcemile3 en azından kiloları verinceye kadar. kaydirigubbakcemile3 he bravo çıtırım.inşallah bizde seninle berabber 57 leri de görürü.gerçi 65 olsam yetiyo.boy kurtarıyo o kadarını emme işte inimiyo. 65 olunca da keşke 60 olsak diyoz o da ayrı konu.tek tesellim en azından kilo almıyorum.[/QUOTE
dogru soluosun ızmır kızları ıncedır,uzundur(ben uzun sayılmam ama:) )
ondan degıl valla ben cok azımlıyım ondann:enbuyukkk:
kızlar az önce oğluma sebze püresi yedirirken burnuna da kaçtı alayım derken derine gitti bişey olurmuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?