- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
Ben geldiim piknige gittik cok guzel gecti kizimizla ilk piknigimiz iyi oldu ayy oraya gidince alkima gecen sene ki piknikteki bi olay geldi alkima guldum sizede anlatiyim simdi gecen sene piknige gittik heryer dolmus yere battaniyeler serdik oturduk hemen biraz otemizdede bi aile oturuyodu arada parkta anons yapiyolar iste su plakali arac aracinizi cekin felan sonra bi anos yapildi 4 5 yaslarinda (adini unuttum atiyorum) burcu aktas oldugunu soyleyen kiz cocugu kaybolmustur diye yan taraftaki kadin anaa bu bizim kiz dedi babasida canini almiyaa daha yeni burda oynuyodu ne cabuk kayboldunda bulundun diyo biz gulmekten yikildik hemde kinadik cocuk kaybolmus bulan sahis idareye getirmis anos yapiliyo ailesinin dibindeki cocugun kayboldugundan haberi yok gidek da alak diye gittiler aheste aheste aldi geldilerr hey allahim ne insanlar var gulsemmi uzulsemmi
:uhm:kızlar özellikle dbest bir sorum var
akşam oğlumu banyo yaptırdım yarım saat sonra yatırdım sanki beşikte sallanır gibi ha bire kafasını salladı gece de biraz huzursuzdu su verdim uyudu sonra mamaya kalktı uyudu üzerini incelttim uyudu derken 6 45 de kalktık sabah uykusunu da uyudu yine uykusunda aynı hareketi yaptı ateşi yok sizce oyun mu yoksa su falan mı kaçırdım ya da dişmi:uhm:
of bende sabah oğlumu düşürdüm yine bizim yatağın üstünde duvar tarafındaydı bizim yatak bir taraftan duvara dayalı sen o kadar yolu döne döne gel ve düş hemde parkenin üstüne kafa üstü paat diye bi ses geldi nasıl yerimden fırladığımı bilemnedim hiç biyere koyamaz olduk ana kucağına zaten koyamıyodum yere batttaniye seriyodum bi bakıyorum oda kapısınıa gelmiş bi yürüselerde kurtuksak yaa
benim salaklığım kaç defadır ihmalim yüzünden düşüyo çocuk
hımmCADIARZU
sağol leylacım bende diyodum bu çocuk dönmiyo diye bi baktım yatağındayken emekleme pozisyonuna geçmiş 360 derece dönmüş yere battaniye serdiğimden beri yerde kendi kendine hareketler öğrendi şimdide katır gibi ayaklarını tepiyo göbeğini havaya atarak ben dün o hareketi yapmaya çalıştım valla az daha belimi sakatlıyodum nasıl yapıyolar anlamıyorum tabi daha esnekler bizden
tenk yu veri maçç canımmm iyiki sormuşum
kiz kardesime buaralar dünürcùleri geliyo hic birini begenmiyo en son gelen biri elektrik ile ilgili bi is yapiyomus neyse begenmemis babamda sormus nasil buldun diye kardesimde elektirik alamadim demis babanda diyomus ki elektirikciden de elektirik alamadiysan kimseden alamazssin pu hahahha
Ben geldiim piknige gittik cok guzel gecti kizimizla ilk piknigimiz iyi oldu ayy oraya gidince alkima gecen sene ki piknikteki bi olay geldi alkima guldum sizede anlatiyim simdi gecen sene piknige gittik heryer dolmus yere battaniyeler serdik oturduk hemen biraz otemizdede bi aile oturuyodu arada parkta anons yapiyolar iste su plakali arac aracinizi cekin felan sonra bi anos yapildi 4 5 yaslarinda (adini unuttum atiyorum) burcu aktas oldugunu soyleyen kiz cocugu kaybolmustur diye yan taraftaki kadin anaa bu bizim kiz dedi babasida canini almiyaa daha yeni burda oynuyodu ne cabuk kayboldunda bulundun diyo biz gulmekten yikildik hemde kinadik cocuk kaybolmus bulan sahis idareye getirmis anos yapiliyo ailesinin dibindeki cocugun kayboldugundan haberi yok gidek da alak diye gittiler aheste aheste aldi geldilerr hey allahim ne insanlar var gulsemmi uzulsemmi
anacım sen daha 21 sin kardesin kac ola :sm_confused:kiz kardesime buaralar dünürcùleri geliyo hic birini begenmiyo en son gelen biri elektrik ile ilgili bi is yapiyomus neyse begenmemis babamda sormus nasil buldun diye kardesimde elektirik alamadim demis babanda diyomus ki elektirikciden de elektirik alamadiysan kimseden alamazssin pu hahahha
puhahahaaa ne olcak sümük olur yeşil yeşil lülülülülülükızlar az önce oğluma sebze püresi yedirirken burnuna da kaçtı alayım derken derine gitti bişey olurmuuuu
merhaba kızlarrr :1ninca:
hafta sonu nasıl geçti hiç anlamadım delikafadulden daha bisürü işim vardı yaaaaaaa delikafadulden
valla sen daha iyi bilirsin ama okuduğum kadarıyla bana normal geldi :uhm:
geçmiş olsun :çok üzgünüm:
kaç defadır mı :1shok:
puhahaha kaydirigubbakcemile3
:dilcikar: :dilcikar: ya ben bu angaradan nefret ediyorummm gidecek hiç biyer yokkk kötükedihüso kötükedihüso en geç 5 yıl sonra istanbuldayızzzz :lepi:
kizlar hic yuzunde dogum lekesi olan varmi,benim var ve havalarda artik gunesli ve daha belirgin bir hale gelmeye basladilar,ne yapabilirim diye arastirdim,en etkili cozum lazer fakat burdada dunyanin parasini istiyorlar burda.Turkiyee yaptirsam sureklilik gerektiriyor oda olmayacak.
kk da dolasirken bakin ne buldum, denesemmi acaba :)) heme bedava delikafadulden
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...-biraz-igrenc-cilleri-tamamen-yok-ediyor.html
Kizlar bisey soracam hani bebisler belli bi miktarda anne sutu ve ya devam sutu almasi gerekiyomus ya ben emziriyorum ama sutum fazla degil yani bi kac markada devam mamasi denedim ama hacer icmedi biberon emiyo ama mamanin tadini sevmiyo oyuzden veremiyorum yanliz bu aptamilin gece mamasi varya sutlu bizkuvuli muhallebi o devam sutlu ben onu gece onu biraz sivi kivamda yapip biberonla iciriyorum ve yettigi yere kadar da emiyo bu sekilde olurmu acaba
ııııhhhh cok yorulduuummm ıhhhhh kafamçokkarıştı yatak odasıyla oturma odamızın yerlerini deiştirdik.ki hala kocacım yatak odasında yazlık/kıslık deişimi yapıo.hatta daha yatağı kuramadık.salonda yatcez bugun.ama bittik kafamçokkarıştı
anacım sen daha 21 sin kardesin kac ola :sm_confused:
puhahahaaa ne olcak sümük olur yeşil yeşil lülülülülülü
gel delikafadulden gel delikafadulden ben burdayım :lepi: 8 seneee kafamçokkarıştı ama siz 5 seneyi beklemeyin hemen gelin delikafadulden
günaydııınn kızlarr :sm_cool:
teyzeleriii Tamerr ilk dişinii çıkardııı bugünnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ayy çokk tatlıı yaaa sırnaşık şey
2 gecedir geç uyuyordu ve uyumadan önce çok terliordu özellikle kafasıı kollarıda terliordu ....bir tane diş kaşıyıcımız var eşim yurtdışından bi setin içinde getirmişti...parmağa takılıo tamer 2 gündür hiçbir diş kaşıyıcısını almıordu uyanık olduğu sürece parmağıma takıorum diş kaşıyıcısını onu ağzına alıordu kaydirigubbakcemile3 yani 2 gündür parmağım agzındaydı tamerinn kaydirigubbakcemile3 biz üstten beklerkenn alttan çıkardııı sağ gösterip sol vurdu kaydirigubbakcemile3 alt sol dişi çıktııı oğluşumunn hihoyyyt
kerem kedi pozisyonunda duruo ama ilerlemeye korkuo kaydirigubbakcemile3 bikaç güne ilerlemeye başlar:teytey:
biz bugün 7 aylık oldukkkk :asigim::asigim::asigim:
şimdi işim var çıkmam lazım gece halay çekeriz :roflol:
ibolyaa nerdee yaw :uhm:
ben çıkıyorum kızlarrrr iyi gecelerrrrr
ibolya gelmedi ya merak ettim gelirse selam söyleyin e mi kaydirigubbakcemile3
kiz kardesime buaralar dünürcùleri geliyo hic birini begenmiyo en son gelen biri elektrik ile ilgili bi is yapiyomus neyse begenmemis babamda sormus nasil buldun diye kardesimde elektirik alamadim demis babanda diyomus ki elektirikciden de elektirik alamadiysan kimseden alamazssin pu hahahha
kızlar çok komik bişey oldu hani biberon içmiyoduk ya az önce eline oynasın diye içi mama dolu biberonunu vermiştim bi baktım dikmiş ağzına lıkır lıkır içiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?