2008 Ekim Anneleri

kızlar çok komik bişey oldu hani biberon içmiyoduk ya az önce eline oynasın diye içi mama dolu biberonunu vermiştim bi baktım dikmiş ağzına lıkır lıkır içiyo

Ben geldiim piknige gittik cok guzel gecti kizimizla ilk piknigimiz iyi oldu ayy oraya gidince alkima gecen sene ki piknikteki bi olay geldi alkima guldum sizede anlatiyim simdi gecen sene piknige gittik heryer dolmus yere battaniyeler serdik oturduk hemen biraz otemizdede bi aile oturuyodu arada parkta anons yapiyolar iste su plakali arac aracinizi cekin felan sonra bi anos yapildi 4 5 yaslarinda (adini unuttum atiyorum) burcu aktas oldugunu soyleyen kiz cocugu kaybolmustur diye yan taraftaki kadin anaa bu bizim kiz dedi babasida canini almiyaa daha yeni burda oynuyodu ne cabuk kayboldunda bulundun diyo biz gulmekten yikildik hemde kinadik cocuk kaybolmus bulan sahis idareye getirmis anos yapiliyo ailesinin dibindeki cocugun kayboldugundan haberi yok gidek da alak diye gittiler aheste aheste aldi geldilerr hey allahim ne insanlar var gulsemmi uzulsemmi

:))))))) cok guldum ama asil aglanacak bir durum...

merhaba kızlarrr :1ninca:

hafta sonu nasıl geçti hiç anlamadım delikafadulden daha bisürü işim vardı yaaaaaaa delikafadulden

valla sen daha iyi bilirsin ama okuduğum kadarıyla bana normal geldi :uhm:

geçmiş olsun :çok üzgünüm:

kaç defadır mı :1shok:

puhahaha kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: :dilcikar: ya ben bu angaradan nefret ediyorummm gidecek hiç biyer yokkk kötükedihüso kötükedihüso en geç 5 yıl sonra istanbuldayızzzz :lepi:

ııııhhhh cok yorulduuummm ıhhhhh kafamçokkarıştı yatak odasıyla oturma odamızın yerlerini deiştirdik.ki hala kocacım yatak odasında yazlık/kıslık deişimi yapıo.hatta daha yatağı kuramadık.salonda yatcez bugun.ama bittik kafamçokkarıştı

anacım sen daha 21 sin kardesin kac ola :sm_confused:
kızlar az önce oğluma sebze püresi yedirirken burnuna da kaçtı alayım derken derine gitti bişey olurmuuuu
puhahahaaa ne olcak sümük olur yeşil yeşil lülülülülülü

gel delikafadulden gel delikafadulden ben burdayım :lepi: 8 seneee kafamçokkarıştı ama siz 5 seneyi beklemeyin hemen gelin delikafadulden

ben kacar kocama yardım edem.o orda iş yapii ben cene caliim olmaz demi.de hayden ben kactım anacım.ii geceler..

kizlar hic yuzunde dogum lekesi olan varmi,benim var ve havalarda artik gunesli ve daha belirgin bir hale gelmeye basladilar,ne yapabilirim diye arastirdim,en etkili cozum lazer fakat burdada dunyanin parasini istiyorlar burda.Turkiyee yaptirsam sureklilik gerektiriyor oda olmayacak.
kk da dolasirken bakin ne buldum, denesemmi acaba :)) heme bedava delikafadulden

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...-biraz-igrenc-cilleri-tamamen-yok-ediyor.html

Kizlar bisey soracam hani bebisler belli bi miktarda anne sutu ve ya devam sutu almasi gerekiyomus ya ben emziriyorum ama sutum fazla degil yani bi kac markada devam mamasi denedim ama hacer icmedi biberon emiyo ama mamanin tadini sevmiyo oyuzden veremiyorum yanliz bu aptamilin gece mamasi varya sutlu bizkuvuli muhallebi o devam sutlu ben onu gece onu biraz sivi kivamda yapip biberonla iciriyorum ve yettigi yere kadar da emiyo bu sekilde olurmu acaba

Bu sidikte nelere kàdirmis

olur heralde,fisfisfis

Bu arada mutfakta puf noktalari bolimunede baslik actim gecen bi yontem kesfeettim daha once vardiysa bile ben bilmiyodum caydanlik altlari varya hep kireclenir hani limonla kaynatinca piril piril oluyo gecenlerde esim kayinvaldem felan hepsi grip olmusti kayinvaldende nane limon yapiyim da hepimiz icelim dedi caydanlik altina koymus bende kaynattim bardaga koyacaktim bi baktim dibi parliyoo baska bi seyde tekrar yaptim ama sasirdim tabi tekrar kireclenmisti gecende evden yarim keslimis limonlar vardi kurumaya baslamis hepsini doldurdum caydanliga kaynattim biraz tekrar yeni alinmis gibi olduu pratik bi yolla piril piril limon tuzuylada oluyomus ketila da yapilabilir tabi

Ben gecen ay leyla22 oldum ya len kardesimde 21 ine girecek ekimde ama evliligi dusunmuyo daha gerci kismet meselesi biraz ben 25 yasimda evlenmek istiyodum mok var gibi 19 umda nisanlandim 20de evlendim hemen gerci pisman degilim en cokta hacere genc bi anne oldugum icin

aaaaaaaayyy inanmıyorummmmmmmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden ay tamoşumu yirim beeennnnn, diş mi çıkarmış yavrummmmm ayyy çok sevindim yaaa, siz de hallettiniz ilk dişinizi, hayırlı olsun ilk inciniz uleeeeeee :dance::dance: bizimkisi ne zaman çıkcik yav belirtide yok ama
kerem kedi pozisyonunda duruo ama ilerlemeye korkuo kaydirigubbakcemile3 bikaç güne ilerlemeye başlar:teytey:

anaaaaaaaa emekliomuuuuuuuuuuu delikafaduldendelikafadulden maşşallahhhhhhh :dance::dance:
biz bugün 7 aylık oldukkkk :asigim::asigim::asigim:

şimdi işim var çıkmam lazım gece halay çekeriz :roflol:

anaa senin kızlan benim sıpanın arasında bişi yokmuş leennnn, ay haydee geç kaldım ama lülünün halayına giriiim bende kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey:
ibolyaa nerdee yaw :uhm:

geldüm geldümmmmm yavrım benim herüf köye adağımızı kesmeye gittiydi bende anamlarda kaldıydım, haber etcek frsatım olmadı yav, ama ii oldu be, tatil gibi geldi, bu sıpa da bana hiç düşmedi rahat ettim kaydirigubbakcemile3 ama tabii dün uykusu geç kaldığı için gece yatana kadar eziyet etti, uyuttum yarımsaat geçmeden bağırarak uyandı filan, çok zor oldu yani, ama bugün akşama kadar iyiydi, bi de bura da çok sıcak oldu, krolar gibi atlet külot durdu akşama kadar :roflol::roflol:
ben çıkıyorum kızlarrrr iyi gecelerrrrr

ibolya gelmedi ya merak ettim gelirse selam söyleyin e mi kaydirigubbakcemile3

ŞenizŞenizcınım benimmmmmmmmmmm
:roflol::roflol::roflol:
kızlar çok komik bişey oldu hani biberon içmiyoduk ya az önce eline oynasın diye içi mama dolu biberonunu vermiştim bi baktım dikmiş ağzına lıkır lıkır içiyo

ben sana sööledim dimi terken hanım :mymeka::mymeka:
:roflol::roflol::roflol: ay ama komik olmuş gerçekten yaaa

ay oy bizde yeni gece yarısı pikniğinden geldik öf dötüm dondu bee karnıma ağrı yaptı boğaz havası aldık oğlumda uyudu siz naptınız bakemmm

iboş bi sen bide ben kalmışız napıyosun iyimisin bugün gezdin heralde yoktun neyse ben de gidiyimde yatiyim hadi iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…