günaydın kızlar yorucu bir hafta sonundan sonra iş başı yapmak çok kötüymüüş yaaa
dün çok güsel bi ev gördük bizim eve yakın taşınabilirz heran emlakçıyla anlaaşamadım ama eşim biara uğrayıp ortayı bulurum dio
ev süper heryerde gömme dolap var ...bizim ev 1.kat ısınma problemi yaşıoz kışın o yüzden kış gelmeden taşınmamız lazım :1no2:
özel bişe kullanmıorum dedin şok oldum celenimm:1shok: saol len :1shok: ama bizim sülalecek cildimiz bööledir.ben özel bişi kullanmıyorum.sadece gece yatarken cildim ve ellerim cok gergin olduğu için dove nemlendrici kullanyıroum.diğerleri bende sivilce yaptı.ama şööle bi taktik verebilirim:
ananem yazları bunalınca malum menepoz zamanları salatalık yerdi soğuk.onun kabuklarını soyar serinlemek için alnına yanaklarına cenesine boynuna koyardı.hatta seftalininde kabuklarını aynen bööle yapardı.hatta bende ondan özenir koyardım.halada yapıorum kaydirigubbakcemile3 tavsiye ederim.cok fazla kimyasaldansa naturel şeyler daha gzl sonuc veriyor :lepi: ha bide ben fondoten vs.. kullanmıyorum asla.
sğl cnm Şeniz darısı sizee olsuunnn :teytey:amaniiin tamerinde iklimde diş çıkarmışş.ne güzel hadi hayırlı olsun
ben geçen yıl nisandan haziranın 20 sine kadar kayserideydim...tramvay hattı yapılmıştı ama stad yerindeydiii wayy beEvet stad yikildi yerine cok buyuk bi alisveris merkezi yapilacakmis kayseriye en son ne zaman gelmistin meydan cok degisti meselay rayli sistem yuzunden tranvayda calismaya basladi ama daha yolcu alinmiyoo deneme amacli bos gezì
:roflol: :roflol: :roflol: hayırlısı olsun leylacımmkiz kardesime buaralar dünürcùleri geliyo hic birini begenmiyo en son gelen biri elektrik ile ilgili bi is yapiyomus neyse begenmemis babamda sormus nasil buldun diye kardesimde elektirik alamadim demis babanda diyomus ki elektirikciden de elektirik alamadiysan kimseden alamazssin pu hahahha
kaydirigubbakcemile3 bu da iimişşBen geldiim piknige gittik cok guzel gecti kizimizla ilk piknigimiz iyi oldu ayy oraya gidince alkima gecen sene ki piknikteki bi olay geldi alkima guldum sizede anlatiyim simdi gecen sene piknige gittik heryer dolmus yere battaniyeler serdik oturduk hemen biraz otemizdede bi aile oturuyodu arada parkta anons yapiyolar iste su plakali arac aracinizi cekin felan sonra bi anos yapildi 4 5 yaslarinda (adini unuttum atiyorum) burcu aktas oldugunu soyleyen kiz cocugu kaybolmustur diye yan taraftaki kadin anaa bu bizim kiz dedi babasida canini almiyaa daha yeni burda oynuyodu ne cabuk kayboldunda bulundun diyo biz gulmekten yikildik hemde kinadik cocuk kaybolmus bulan sahis idareye getirmis anos yapiliyo ailesinin dibindeki cocugun kayboldugundan haberi yok gidek da alak diye gittiler aheste aheste aldi geldilerr hey allahim ne insanlar var gulsemmi uzulsemmi
yuhh bide bu muu çıktıı yaaa kaydirigubbakcemile3kizlar hic yuzunde dogum lekesi olan varmi,benim var ve havalarda artik gunesli ve daha belirgin bir hale gelmeye basladilar,ne yapabilirim diye arastirdim,en etkili cozum lazer fakat burdada dunyanin parasini istiyorlar burda.Turkiyee yaptirsam sureklilik gerektiriyor oda olmayacak.
kk da dolasirken bakin ne buldum, denesemmi acaba :)) heme bedava delikafadulden
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...-biraz-igrenc-cilleri-tamamen-yok-ediyor.html
olur tabi leylacım onun içinde devam maması var zaten :lepi:Kizlar bisey soracam hani bebisler belli bi miktarda anne sutu ve ya devam sutu almasi gerekiyomus ya ben emziriyorum ama sutum fazla degil yani bi kac markada devam mamasi denedim ama hacer icmedi biberon emiyo ama mamanin tadini sevmiyo oyuzden veremiyorum yanliz bu aptamilin gece mamasi varya sutlu bizkuvuli muhallebi o devam sutlu ben onu gece onu biraz sivi kivamda yapip biberonla iciriyorum ve yettigi yere kadar da emiyo bu sekilde olurmu acaba
sğll tezesii Şeniz darısı size olsunn kolayca çıkarsın yusufumdaaaaaaaaaayyy inanmıyorummmmmmmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden ay tamoşumu yirim beeennnnn, diş mi çıkarmış yavrummmmm ayyy çok sevindim yaaa, siz de hallettiniz ilk dişinizi, hayırlı olsun ilk inciniz uleeeeeee :dance::dance: bizimkisi ne zaman çıkcik yav belirtide yok ama
geldüm geldümmmmmyavrım benim herüf köye adağımızı kesmeye gittiydi bende anamlarda kaldıydım, haber etcek frsatım olmadı yav, ama ii oldu be, tatil gibi geldi, bu sıpa da bana hiç düşmedi rahat ettim kaydirigubbakcemile3 ama tabii dün uykusu geç kaldığı için gece yatana kadar eziyet etti, uyuttum yarımsaat geçmeden bağırarak uyandı filan, çok zor oldu yani, ama bugün akşama kadar iyiydi, bi de bura da çok sıcak oldu, krolar gibi atlet külot durdu akşama kadar :roflol::roflol:
güle güle kullan özlemciim delikafaduldengünaydınlarrrr
güsel bir hafta olur inş
yarın tatil ne güselhihoyyyt
dün saçıma gölge attırdım kociş beğendi biara resim koyarım sengözlerimebaksanab
günaydın millet..
benim oğlumda emekliooooooo:dance: ama yan yan gidio bide fırıldak gibi dönüo..2 dakka yanlız bırakamıom artık peşimden gelmeye çalışıo:roflol:..
dün bizde piknik yapmaya gittik hawaa çok güzeldi bebişimde çok keyifliydi hamakta sallandı bütün gün uyudu uyandı...iyi geldi walla..bu günde bozdu hawa yağışlı gösterdi haftaiçi....
canım hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin ama taşınmak çok zor hele çocukla bende o yüzden annemlere yolladım duruyu kocişle sabaha kadar yerleştirdik neysekidün çok güsel bi ev gördük bizim eve yakın taşınabilirz heran emlakçıyla anlaaşamadım ama eşim biara uğrayıp ortayı bulurum dio
ev süper heryerde gömme dolap var ...bizim ev 1.kat ısınma problemi yaşıoz kışın o yüzden kış gelmeden taşınmamız lazım :1no2:
günaydın millet..
benim oğlumda emekliooooooo:dance: ama yan yan gidio bide fırıldak gibi dönüo..2 dakka yanlız bırakamıom artık peşimden gelmeye çalışıo:roflol:..
dün bizde piknik yapmaya gittik hawaa çok güzeldi bebişimde çok keyifliydi hamakta sallandı bütün gün uyudu uyandı...iyi geldi walla..bu günde bozdu hawa yağışlı gösterdi haftaiçi....
Kizlar babam bugun amaliyat oldu basurda cikti ameliyatta iyiymis ama merak ediyorum bi aksam olsada gitseydim
Kizlar babam bugun amaliyat oldu basurda cikti ameliyatta iyiymis ama merak ediyorum bi aksam olsada gitseydim
EŞİM ANLAŞMIŞ EMLAKÇIYLA AY SONU TAŞINIOZ:1shok:
geçmiş olsun leylacımKizlar babam bugun amaliyat oldu basurda cikti ameliyatta iyiymis ama merak ediyorum bi aksam olsada gitseydim
hadii hayırlıı olsunnn delikafaduldenEŞİM ANLAŞMIŞ EMLAKÇIYLA AY SONU TAŞINIOZ:1shok:
canım gözünüz aydın ya benim kız dönüyo ama koca poposunu kaldırıp ileri gidemiyogeç kaldı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?