2008 Ekim Anneleri

günaydınlarrrr
güsel bir hafta olur inş
yarın tatil ne güselhihoyyyt
dün saçıma gölge attırdım kociş beğendi biara resim koyarım sengözlerimebaksanab

dün çok güsel bi ev gördük bizim eve yakın taşınabilirz heran emlakçıyla anlaaşamadım ama eşim biara uğrayıp ortayı bulurum dio
ev süper heryerde gömme dolap var ...bizim ev 1.kat ısınma problemi yaşıoz kışın o yüzden kış gelmeden taşınmamız lazım :1no2:

1.kattadan daha kötüsü çatı katı ..
Kısın ısınmaz yazın sogumaz ...
feciii cocuk gece uyuyamadı aksam yıkayım yatırmıstım sabah 06:00 da da hemen suya soktum bi nefes alsın bebegim ..Yandık bu yaz .

günaydın millet..
benim oğlumda emekliooooooo:dance: ama yan yan gidio bide fırıldak gibi dönüo..2 dakka yanlız bırakamıom artık peşimden gelmeye çalışıo:roflol:..
dün bizde piknik yapmaya gittik hawaa çok güzeldi bebişimde çok keyifliydi hamakta sallandı bütün gün uyudu uyandı...iyi geldi walla..bu günde bozdu hawa yağışlı gösterdi haftaiçi....

günaydınn kızlarr
özel bişe kullanmıorum dedin şok oldum celenimm olay bu mudur yanii :1shok: ben salatalığııı çokkk severimm yüzümede koyarım arasıra bundan sonra daha sık yapcam Şeniz şeftaliyi bilmiordum onuda yapcamm :içelim:
amaniiin tamerinde iklimde diş çıkarmışş.ne güzel hadi hayırlı olsun
sğl cnm Şeniz darısı sizee olsuunnn :teytey:
Evet stad yikildi yerine cok buyuk bi alisveris merkezi yapilacakmis kayseriye en son ne zaman gelmistin meydan cok degisti meselay rayli sistem yuzunden tranvayda calismaya basladi ama daha yolcu alinmiyoo deneme amacli bos gezì
ben geçen yıl nisandan haziranın 20 sine kadar kayserideydim...tramvay hattı yapılmıştı ama stad yerindeydiii wayy be
:roflol: :roflol: :roflol: hayırlısı olsun leylacımm
kaydirigubbakcemile3 bu da iimişş

benimde babam alem adamdırr yaa...ve en büyük zevki bizi pikniğe götürüp mangal yapmak sırnaşık şey
bizde fuara gitmiştik pikniğe ama ne kalabalıktı...1 tane boş masa vardı babam koşturdu aynı anda karşıdan bi adam daha koşturuordu masayaa kaydirigubbakcemile3 sonra adam çimlere bastıı masaya kısayoldan ulaştıııı kaydirigubbakcemile3 babam dio adam hile yaptıı kötükedihüso ben çimlere bassaydımm çoktan masa bizimdii :roflol: hala fuara gittiğimizde hileci adamın kulaklarını çınlatırızzz kaydirigubbakcemile3 benim babam bilmioo sankii çimlere basmayııı lülülülülülü
yuhh bide bu muu çıktıı yaaa kaydirigubbakcemile3
olur tabi leylacım onun içinde devam maması var zaten :lepi:
sğll tezesii Şeniz darısı size olsunn kolayca çıkarsın yusufumdaa
Allah kabul etsin adağınızıı canım
günaydınlarrrr
güsel bir hafta olur inş
yarın tatil ne güselhihoyyyt
dün saçıma gölge attırdım kociş beğendi biara resim koyarım sengözlerimebaksanab
güle güle kullan özlemciim delikafadulden

maşallahh efe kaana çokk güzell yaa :teytey: :teytey:

canım hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin ama taşınmak çok zor hele çocukla bende o yüzden annemlere yolladım duruyu kocişle sabaha kadar yerleştirdik neyseki

canım gözünüz aydın ya benim kız dönüyo ama koca poposunu kaldırıp ileri gidemiyo geç kaldı sanırım

Kizlar babam bugun amaliyat oldu basurda cikti ameliyatta iyiymis ama merak ediyorum bi aksam olsada gitseydim

canım gözünüz aydın ya benim kız dönüyo ama koca poposunu kaldırıp ileri gidemiyo geç kaldı sanırım

Hacer donmuyo diye uzuluyodum dun döndü aslinda birazda benden kaynaklaniyo galiba yatmayoi sevmiyo diye dogru durust yere birakmiyom dun serdim yere battaniyeyi yatirdim ciktim odada aglasin cirpinsin almiyim da az cabalasin dedim bi geldim odaya donmus yuz ustu elleriyle kalkmis bana bakiyo bacaklarini bukmemis kedi posizyonunda degildi ama donmustu

Merancim bizde dun fuarin parkina gittik ve kalabalikti fuar acildiginda dusunemiyoruma rtik
Ayrica hem baban hakli oda basabilridi cimlere yani haksizlik :)

bebeklerin kol kaslarının gelişmesi için yüzüstü yatırın diyorlar ama tabi sen yalnız bırakma ne olur ne olmaz leylacım yavaş yavaş başlıyo işte bir zaman sonra öyle bi dönüyoki ne altını alabiliyorsun nede giydirebiliyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…