2008 Ekim Anneleri

Merancim bizde dun fuarin parkina gittik ve kalabalikti fuar acildiginda dusunemiyoruma rtik
Ayrica hem baban hakli oda basabilridi cimlere yani haksizlik :)

evet ya çok kalabalıkk helede pazar günüü delikafadulden bizimkilerde dün emek inönüdeydiler annemlere yakın..komşularla birlikte sabahtan pasta börek çay..akşam erkeklerde gelior mangal yapıorlarr önceden hiiçç sevmezdimm sabahtan akşama kadar süren piknikleri şimdii özlemior değilimm :çok üzgünüm:
benim kayseride pikniğe gitmekten hoşlandığım tek yerr gesii :asigim: gesiyi çok seviorum

Biz hic oyle gitmedik piknige aksam geliyolar isten ben herdeyi hazir ediyorum gidip mangali yakip giyip geliyoruzz gesiye gittim ama piknik yapmadik guzel bi yer merkez cok kalabalik oluyo hele bestepeler dun bide kucuk kucuk sinekler basima üsüstu bitek hacerle bana geliyo esimin dedigine gore hacerle ben yesil giydigimiz icin bizi agac sanmis sinekler hacerde taze ot mus uyuz yaa allahtan hava karardida gittiler

herkeze slmlar.hava çok gzl ama çok sıcak.patladım sıcaktan.dışarı çıkmak istiyorum ama güneş beynime geçecek kadar sıcak.mayıs ayında böyle olursa ağustosta düşünemiyom artık

canım aptamil milumil dene onun tadını her bebek seviyo

Kizlar babam bugun amaliyat oldu basurda cikti ameliyatta iyiymis ama merak ediyorum bi aksam olsada gitseydim
çok geçmiş olsun

EŞİM ANLAŞMIŞ EMLAKÇIYLA AY SONU TAŞINIOZ:1shok:
emrem 2 aylık bi de kış ortasıydı düşün sivasta taşındığımızda çoook zor oldu ama evim ve komşularım süper:lepi::lepi:

Kizlar az once hacer cok sasirtti beni balkona ciktik bizim balkon kenarlari hacerin gogus hizasina kadar duvar ustude demir parmaklik haceri yere bastirdim ayakta tutuyodum demirleri tutmak istedi yaklasitrdim iki eliyle tuttu bayildi asagiyi seyrediyo bu arada ben biraktim haceri tutumuoym o buyuk cocuk gibi kendi tuttu demirleri ayakta duruyo ben yanindayim ama duserse diye sonra demirleri birati ayakta durdu bende tutumuyorum ve duvarada yaslanmiyo hem yaslansa bile hib yerden tuttunmadan dengede durmasi bile superken hic bi destek almadan kendi basina ayakta dusmeden durdu 5 6 sn felan sonra dengesi bozuluyo gibi oldu sallandi bakti dusecegini anladi hemen tuttu demir dusmekten kurtuldu ama nasil seviniyoo ciglik atiyo cok sasirdim erken mi yuruyecek ne

kizlar milfoyle borek yapiyomusunuz ben daha hic yapmadim aldim simdi peynirli borek yapiyim diyom nasil yapiliyo bilen bi anlatsin netten tarifine baktim ama varmi bi pufu

iyi kızlar ya bende hamilemiyim diye korkuyordum allah korusun leylacımm senin bu minik kızın çabuk yürüyecek sanırım bide seviniyo demi yerim ben onu

selam kızlar ben geldim.. baya kaynatmışınız fazla gerilere gidemedim.. ela hava değişimi yaşıyor galiba. baya mızmız bu günlerde.-tatlicadiarzu- ama olsun yinede çok tatlı bebeğim.Şeniz

Kizlar babam bugun amaliyat oldu basurda cikti ameliyatta iyiymis ama merak ediyorum bi aksam olsada gitseydim
canım çok geçmiş olsun..acil şifalar..a.s.
hayırlı olsun şekerim.a.s
herkeze slmlar.hava çok gzl ama çok sıcak.patladım sıcaktan.dışarı çıkmak istiyorum ama güneş beynime geçecek kadar sıcak.mayıs ayında böyle olursa ağustosta düşünemiyom artık
aynen canım yaa.. ama bugün serinledi baya.. sositososito
kızlar ya adet düzensizliğini sormuştum varmı sizde hala adet düzensizliği yaşayan?
yok canım şükür ki bir düzensizlik yaşamadım. a.s
:1shok:maşallah.. bu kız erkenden yürüyecek bencede..
kizlar milfoyle borek yapiyomusunuz ben daha hic yapmadim aldim simdi peynirli borek yapiyim diyom nasil yapiliyo bilen bi anlatsin netten tarifine baktim ama varmi bi pufu

canım milföyü örgü şeklinde yapıyorum ben. içine peynşr maydonoz filan çıtır çıtır güzel oluyo..cokacimcoook

MAŞALLAH YA alkisalkisalkis

hacere masallah,
leyla, hacer 5 aylikmiydi,yoksa takvimdemi yanlis gozukuyor...fisfisfis

herkese merhabaadelikafadulden
off bu ne sıcak be yaakafamçokkarıştıcayır cayır yanıyos..yağızda sağolsun amma terliyo ya.sizin bebişlerde böylemi?kafası sürekli sırılsıklam.netcem bu yaz ya hasta olmazsa iyidir valla:çok üzgünüm:.sürekli elimde mendil çocuğun terini siliyom.gezmeye gidincede öyle.arabada sucuk gibi oluyo..klimayı açsan çarpar diye korkuyosun.off kışın daha mı iyidi ne:uhm:
bu arada bugün ustalar gelcekti eve mantolama sistemi yapılcak..kışın küf oldu ilk defa.tüm odalar içten yapılcak.eşimle dün herşeyi topladık.eşyalar ve halıları kaldırdık.yağız'a da yürüteçle koşturmaya alan açıldı valla tutamıyom veledikaydirigubbakcemile3pııırr pırrrrr geçiyo önümden
ustalarda gelmedi ev çarşamaba pazarı gibi ben oturuyomlülülülülülü

geçmişede bakamadım.umarım iyisinizdirŞeniz

milföyün içine harcını koy,kapa(ben genelde üçgen yapıyorum)üstüne yumurta sarısı,dilersen çörek otu serp..at fırına..en basidi böyle oluyo canım..haa bide tepsiyi yağlamıyosun ve milföyü çok aşırı çözdürmüyosun.Şeniz

amanınnn ozlem cok zor oluo tasınma yaaa. ben ılk evımde 8 yıla yakın oturdum. sora hamıle kalınca ısyrıne yakın olsun dedık tasındık. evde 1 sene bıle oturmadık. yusuf eymen 4 aylıkken de locman cıktı heyde yallah kısın sogugunda ev tasıdık. ne kadar tasımacıya da versen esyalar mahfoluo. vıtrının vamı fılan kosesınden kırıldı allan kolaylık versın yavrım. ananlar fılan baksınlar bayrı kerosa

gecmıs olsun leloş. aradınmı baban nasılmış
kızlar ya adet düzensizliğini sormuştum varmı sizde hala adet düzensizliği yaşayan?

benım duzenlı yavrım ama emzırıosan duzensız olabılırmış belkı de anca duzene gırer
vaaaayyy hacer olayı aşmıs yaaa masalllah

kknın yemek bolumunde mılfoy tatlısı vardı. gorunusu de baklava gıbıydıo. tadı baklavadan hafıfmıs cok guzel oluomus. denıcem bı gun. ben mılfoyu basıt usul yapıom genelde. ıcıne peynır patates yada sosıs koyyom ucgen yapıom ooole yanı

aynen canım Girayda çok terliyo yıkanmış gibi oluyo çocuk.biz çok güzel zamanda doğurmuşuz yazın olsalardı işimiz zormuş demekki.bu arada allah kolaylık versin ustalarla uğraşmak çok zor:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…