kızlar ya adet düzensizliğini sormuştum varmı sizde hala adet düzensizliği yaşayan?
Neyse kizlar ben gidip bi psta yapiyim aksam giderken babacima goturelimde yesinn
sorma valla,Allahtan anasına çekmiş durmadan lıkır lıkır su içiyo çocukkaydirigubbakcemile3.demekki içi yanıyo.terle de atıyo ya suyu..en çok da uzun yola giderken neyapacağımızı düşünüyorum..çırılçıplak soycam ama o da çare değilki..ustalar bi gelse uğraşacamdasırnaşık şeygelen giden yok daha.inşallah yarın gelirler böyle çok sinir ya herşey üst üstebenneyaptımkiaynen canım Girayda çok terliyo yıkanmış gibi oluyo çocuk.biz çok güzel zamanda doğurmuşuz yazın olsalardı işimiz zormuş demekki.bu arada allah kolaylık versin ustalarla uğraşmak çok zor:uhm:
canım ben halen adet olmadım:sm_cool:doktoruma sorduğumda normal dedi 1-1,5 yıl olmayabilirmiş.bende keyfini sürüyorum valla:roflol:
sorma valla,Allahtan anasına çekmiş durmadan lıkır lıkır su içiyo çocukkaydirigubbakcemile3.demekki içi yanıyo.terle de atıyo ya suyu..en çok da uzun yola giderken neyapacağımızı düşünüyorum..çırılçıplak soycam ama o da çare değilki..ustalar bi gelse uğraşacamdasırnaşık şeygelen giden yok daha.inşallah yarın gelirler böyle çok sinir ya herşey üst üstebenneyaptımki
keyifmiii:1shok:ben olmuyorum diye kafayı yiyodum.acayip sinirliydim..herkese bağırıp çağırıyodum,kilo veremiyodum..resmen şiştim..of ne günlerdi bekafamçokkarıştı4 aydır oluyorum valla çok rahatım:sm_cool:
valla hiç şişmedim aksine gün günden eriyorum phatoshum be valla Gandi gibi oldum görsen 54 kiloya indim.bende haşimatoda vardı hatırlarsın ama dr ona bağlamıyor kilo vermemi.bazen içim bayılıyor düşecek gibi oluyorum sorma valla.senağlama
iyi kızlar ya bende hamilemiyim diye korkuyordum allah korusun leylacımm senin bu minik kızın çabuk yürüyecek sanırım bide seviniyo demi yerim ben onu
selam kızlar ben geldim.. baya kaynatmışınız fazla gerilere gidemedim.. ela hava değişimi yaşıyor galiba. baya mızmız bu günlerde.-tatlicadiarzu- ama olsun yinede çok tatlı bebeğim.Şeniz
canım çok geçmiş olsun..acil şifalar..a.s.
hayırlı olsun şekerim.a.s
aynen canım yaa.. ama bugün serinledi baya.. sositososito
yok canım şükür ki bir düzensizlik yaşamadım. a.s
:1shok:maşallah.. bu kız erkenden yürüyecek bencede..
canım milföyü örgü şeklinde yapıyorum ben. içine peynşr maydonoz filan çıtır çıtır güzel oluyo..cokacimcoook
MAŞALLAH YA alkisalkisalkis
hacere masallah,
leyla, hacer 5 aylikmiydi,yoksa takvimdemi yanlis gozukuyor...fisfisfis
milföyün içine harcını koy,kapa(ben genelde üçgen yapıyorum)üstüne yumurta sarısı,dilersen çörek otu serp..at fırına..en basidi böyle oluyo canım..haa bide tepsiyi yağlamıyosun ve milföyü çok aşırı çözdürmüyosun.Şeniz
amanınnn ozlem cok zor oluo tasınma yaaa. ben ılk evımde 8 yıla yakın oturdum. sora hamıle kalınca ısyrıne yakın olsun dedık tasındık. evde 1 sene bıle oturmadık. yusuf eymen 4 aylıkken de locman cıktı heyde yallah kısın sogugunda ev tasıdık. ne kadar tasımacıya da versen esyalar mahfoluo. vıtrının vamı fılan kosesınden kırıldıallan kolaylık versın yavrım. ananlar fılan baksınlar bayrı kerosa
gecmıs olsun leloş. aradınmı baban nasılmış
benım duzenlı yavrım ama emzırıosan duzensız olabılırmış belkı de anca duzene gırer
vaaaayyy hacer olayı aşmıs yaaa masalllah
kknın yemek bolumunde mılfoy tatlısı vardı. gorunusu de baklava gıbıydıo. tadı baklavadan hafıfmıs cok guzel oluomus. denıcem bı gun. ben mılfoyu basıt usul yapıom genelde. ıcıne peynır patates yada sosıs koyyom ucgen yapıom ooole yanı
canım çok geçmiş olsun acil şifalar babacığına.a.s.
ama sen hamişken de kilo almadın zaten.şanslı hatunsengözlerimebaksanab benim de kilo vermem çok yavaşlamıştı.şimdi sıcaklardan vermişim 2 kilo daha.benimki de yavaş gidiyo napiyim..gerçi hemen hemen hamile kaldığım kilodayım ama daha vermem gerekiyo..böyle daha zor canım ya.eskiden hep 57 kiloydum ben de ameliyattan sonra aldım bunları iki durumuda yaşayan biri olarak tombik olmak daha zor inan bana:çok üzgünüm:
benim yaramaz oğlum ağlıyo yine.kaçtım ben
bu arada leylacım babana geçmiş olsun yeni okudum kusura bakma valla.Allah acil şifalar versina.s.
leylacim,bende gormemisim,gecmiş olsun dileklerini gorunce farkettim.canim cok gecmis olsun,en tez zamanda sagligina kavusur insallah babaciğin..
Kizlar babam bugun amaliyat oldu basurda cikti ameliyatta iyiymis ama merak ediyorum bi aksam olsada gitseydim
EŞİM ANLAŞMIŞ EMLAKÇIYLA AY SONU TAŞINIOZ:1shok:
Kizlar az once hacer cok sasirtti beni balkona ciktik bizim balkon kenarlari hacerin gogus hizasina kadar duvar ustude demir parmaklik haceri yere bastirdim ayakta tutuyodum demirleri tutmak istedi yaklasitrdim iki eliyle tuttu bayildi asagiyi seyrediyo bu arada ben biraktim haceri tutumuoym o buyuk cocuk gibi kendi tuttu demirleri ayakta duruyo ben yanindayim ama duserse diye sonra demirleri birati ayakta durdu bende tutumuyorum ve duvarada yaslanmiyo hem yaslansa bile hib yerden tuttunmadan dengede durmasi bile superken hic bi destek almadan kendi basina ayakta dusmeden durdu 5 6 sn felan sonra dengesi bozuluyo gibi oldu sallandi bakti dusecegini anladi hemen tuttu demir dusmekten kurtuldu ama nasil seviniyoo ciglik atiyo cok sasirdim erken mi yuruyecek ne
herkese merhabaadelikafadulden
off bu ne sıcak be yaakafamçokkarıştıcayır cayır yanıyos..yağızda sağolsun amma terliyo ya.sizin bebişlerde böylemi?kafası sürekli sırılsıklam.netcem bu yaz ya hasta olmazsa iyidir valla:çok üzgünüm:.sürekli elimde mendil çocuğun terini siliyom.gezmeye gidincede öyle.arabada sucuk gibi oluyo..klimayı açsan çarpar diye korkuyosun.off kışın daha mı iyidi ne:uhm:
bu arada bugün ustalar gelcekti eve mantolama sistemi yapılcak..kışın küf oldu ilk defa.tüm odalar içten yapılcak.eşimle dün herşeyi topladık.eşyalar ve halıları kaldırdık.yağız'a da yürüteçle koşturmaya alan açıldı valla tutamıyom veledikaydirigubbakcemile3pııırr pırrrrr geçiyo önümden
ustalarda gelmedi ev çarşamaba pazarı gibi ben oturuyomlülülülülülü
geçmişede bakamadım.umarım iyisinizdirŞeniz
Heooo nabers1n1z len 1lk kez blackberyyden g1rmey1 basardm yupp1
Ama cok zorrr okumas1 yazmas1 k1z leylos sen nas1 becer1on
puhahahah yazamaz kiiii yazamaz kiiiiiiii lülülülülülü lülülülülülü
merhaba kızlar
çok yorgunum :çok üzgünüm:
kolay gelsin alkisalkisalkis eden memnun değilsen boşver taşının bence.. biz de lülü 2 aylıkken taşındık daha doğrusu babası tek başına ev taşıdı kafamçokkarıştı :asigim:
biz de geldik yerleştik puhahah :roflol:
:1shok: :1shok: :1shok: lülü de 2 yaşında yürücek sanırım kaydirigubbakcemile3 aceleniz ne leynnn delikafadulden
herkes nirdee fisfisfis
slmm.kimler var bi bakim dedim
merhaba kızlar
çok yorgunum :çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun leylacım allah şifa versin..
kolay gelsin alkisalkisalkis eden memnun değilsen boşver taşının bence.. biz de lülü 2 aylıkken taşındık daha doğrusu babası tek başına ev taşıdı kafamçokkarıştı :asigim:
biz de geldik yerleştik puhahah :roflol:
:1shok: :1shok: :1shok: lülü de 2 yaşında yürücek sanırım kaydirigubbakcemile3 aceleniz ne leynnn delikafadulden
size de kolay gelsinnn
yyyyyyyyetttım garııııııııııışşş dbest napıon bacı ıyımısın. lulu napıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?