2008 Ekim Anneleri

aynen canım Girayda çok terliyo yıkanmış gibi oluyo çocuk.biz çok güzel zamanda doğurmuşuz yazın olsalardı işimiz zormuş demekki.bu arada allah kolaylık versin ustalarla uğraşmak çok zor:uhm:
sorma valla,Allahtan anasına çekmiş durmadan lıkır lıkır su içiyo çocukkaydirigubbakcemile3.demekki içi yanıyo.terle de atıyo ya suyu..en çok da uzun yola giderken neyapacağımızı düşünüyorum..çırılçıplak soycam ama o da çare değilki..ustalar bi gelse uğraşacamdasırnaşık şeygelen giden yok daha.inşallah yarın gelirler böyle çok sinir ya herşey üst üstebenneyaptımki
canım ben halen adet olmadım:sm_cool:doktoruma sorduğumda normal dedi 1-1,5 yıl olmayabilirmiş.bende keyfini sürüyorum valla:roflol:

keyifmiii:1shok:ben olmuyorum diye kafayı yiyodum.acayip sinirliydim..herkese bağırıp çağırıyodum,kilo veremiyodum..resmen şiştim..of ne günlerdi bekafamçokkarıştı4 aydır oluyorum valla çok rahatım:sm_cool:

valla hiç şişmedim aksine gün günden eriyorum phatoshum be valla Gandi gibi oldum görsen 54 kiloya indim.bende haşimatoda vardı hatırlarsın ama dr ona bağlamıyor kilo vermemi.bazen içim bayılıyor düşecek gibi oluyorum sorma valla.senağlama

ama sen hamişken de kilo almadın zaten.şanslı hatunsengözlerimebaksanab benim de kilo vermem çok yavaşlamıştı.şimdi sıcaklardan vermişim 2 kilo daha.benimki de yavaş gidiyo napiyim..gerçi hemen hemen hamile kaldığım kilodayım ama daha vermem gerekiyo..böyle daha zor canım ya.eskiden hep 57 kiloydum ben de ameliyattan sonra aldım bunları iki durumuda yaşayan biri olarak tombik olmak daha zor inan bana:çok üzgünüm:
benim yaramaz oğlum ağlıyo yine.kaçtım ben

bu arada leylacım babana geçmiş olsun yeni okudum kusura bakma valla.Allah acil şifalar versina.s.

leylacim,bende gormemisim,gecmiş olsun dileklerini gorunce farkettim.canim cok gecmis olsun,en tez zamanda sagligina kavusur insallah babaciğin..

iyi kızlar ya bende hamilemiyim diye korkuyordum allah korusun leylacımm senin bu minik kızın çabuk yürüyecek sanırım bide seviniyo demi yerim ben onu

Galiba ama belli olmaz haiyrlisi

Sagol canim bende oyle yapacam
MAŞALLAH YA alkisalkisalkis

Sagol teyzesi bende sasirdim
hacere masallah,
leyla, hacer 5 aylikmiydi,yoksa takvimdemi yanlis gozukuyor...fisfisfis

Ya bu takvimi degistircem elim degmedi canim o dogumgunune kalan zamani gosteriyomus 22 ekim dogumlu hacer

Anaa be cozdurdum galiba bisey olmaz herhalde
Dolabin asagisina koydumdu 1 2 saat once baktimm yumusacik olmus ben onu hemen yapiyim oyleyse

Aradim canim iyiymis ama gormeden icim rahat etmicek hacerle gidemedim kaynanam da ist gitti dukkana mal almaya mecbur aksam herifi bekliyom
canım çok geçmiş olsun acil şifalar babacığına.a.s.

leylacim,bende gormemisim,gecmiş olsun dileklerini gorunce farkettim.canim cok gecmis olsun,en tez zamanda sagligina kavusur insallah babaciğin..

Sagol kizlar allah razi olsun

selam millet.. leylacım gaçmiş olsun canım..
phatosh canım efede çok terliyo en çokta ensesi..bende sürekli üzerini deiştiriorum..hasta olcak die ödüm patlıo walla...
hawalar açtı herkes fire werio en başta ben..bi yandan ewi toparlıom biyandan efeyle uğraşıom buraya yetişemiom walla...arada okuyup çıkıom...

Heooo nabers1n1z len 1lk kez blackberyyden g1rmey1 basardm yupp1
Ama cok zorrr okumas1 yazmas1 k1z leylos sen nas1 becer1on

merhaba kızlar

çok yorgunum :çok üzgünüm:

Kizlar babam bugun amaliyat oldu basurda cikti ameliyatta iyiymis ama merak ediyorum bi aksam olsada gitseydim

çok geçmiş olsun leylacım allah şifa versin..

EŞİM ANLAŞMIŞ EMLAKÇIYLA AY SONU TAŞINIOZ:1shok:

kolay gelsin alkisalkisalkis eden memnun değilsen boşver taşının bence.. biz de lülü 2 aylıkken taşındık daha doğrusu babası tek başına ev taşıdı kafamçokkarıştı :asigim:
biz de geldik yerleştik puhahah :roflol:

:1shok: :1shok: :1shok: lülü de 2 yaşında yürücek sanırım kaydirigubbakcemile3 aceleniz ne leynnn delikafadulden

size de kolay gelsinnn

iş yoğunmuydu dbestcim olsun yarn dinlenirsin iyiki şu bayramlar varrrkaydirigubbakcemile2

bu kış çok fazla dogalgaz faturası ödedik ve tam anlamıyla ısınamadık oyüzden önümüzdeki kış bu evde oturmıycaz demiştik eşimle ama bu yaz dururuz diyoduk balkonumuz çok güsel kocaman ama cadde üstü pazar günü mesela kahvaltı yapsan karşıda pazar kuruluo ...evin tam karşısında alışveriş merkezi sürekli araba sesi kornadan falan kerem çok sıçramıştır ....
neyse ölesine bakınıoduk evlere bitanesini aradık emlakçı geldi gösterdi ev güsel her odada holde gömme dolaplar var temiz hoşumuza gitti ve bugün eşim gidip kaporayı vermiş...ay sonuna taşıncaz 10gün var ufak tefekleri biz toparlıycaz ev de yakın zaten eşim akşamları götürcek...kayınvalideme yakınız mecburen kereme baktığı için...şuanki eve göre biraz uzaklaştık amalülülülülülü

yyyyyyyyetttım garııııııııııı şşş dbest napıon bacı ıyımısın. lulu napıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…