nirdeydin bakem neler ettin görüşmeyeli delikafadulden
benım su aygırı bu aralar hıc bı halt yemıo anacım. annemlere gıttık huyu degıstı. yarın yenıden brogram yapcam ama yıcenı sanmıorum
yahu bişey diyecem hani yemiyo diyosunuz ya bebişler emzik alıyosa yatırın ayağınıza emziğini verir gibi yapıp kaşığı sokmaya çalışın bunu hiç denedinizmi ben yemediği zaman böyle yapıyorum
yyyyyyyyetttım garııııııııııışşş dbest napıon bacı ıyımısın. lulu napıo
Slm ben geldim hastanaye gittik babacim iyi cok sukur agrisi var ama normal ins tekrarlamaz bidaha ameliyat olmak zorunda kalmaz pasta yaptim borek yaptim cay demledim termosa goturdum ama liste vermisler onun disina cikamayacagi icin yiyemedi hacere cok sevindi iyiki goturmusum moral oldu dedesine
yahu bişey diyecem hani yemiyo diyosunuz ya bebişler emzik alıyosa yatırın ayağınıza emziğini verir gibi yapıp kaşığı sokmaya çalışın bunu hiç denedinizmi ben yemediği zaman böyle yapıyorum
hee yoruldum yawlülüm de iyi çok şükür uyuyo şimdi :asigim:
geçmiş olsun leylacımmm
hacerin resmine bayıldımmm :asigim: toka takmışsınızzz darısı diğer keltoş bebelerin başına puhahaha kaydirigubbakcemile3
ayyy sakın öyle bişey yapmaaa
en tehlikeli şeyi yapıyorsun kötükedihüso nefes borusuna gıda kaçma riski çok yüksek boğulabilir, hatta sen farkında olmadan kaçıyordur allah korusun zatürre olur sakın öyle yedirme sakınnnn
bebeklerinize sofra adabını öğretin.. henüz küçük diye düşünmeyin çünkü şimdi ne öğretirseniz öyle gidecek.. bebeklerimize sadece oturarak yani bizim gibi yemek yiyebileceklerini öğretmemiz lazım..
eylül de bazen daha mama sandalyesine oturturken mızırdanmaya başlıyor yemek yiceğini anlıyor çünkü sadece orda yemek veriyorum.. ama sırf yesin diye peşinde tabakla gezme yokkk yasakkelime eğer yemek istemiyorsa acıkmadığını veya iştahsız olduğunu düşünüyorum zorlamıyorum.. çok mutlu bir bebeğim var çokkkkk :asigim: açlıktan öldüğünü de sanmıyorum kaydirigubbakcemile3
uyarın için teşekkür ederim dbestçim ama nasıl ben farkında olmadan kaçabilir kaçsa herlade bir belirti olurdu yani değilmi bende dümdüz yatırarak yedirmiyorum yani birde zaten her zaman bu şekilde vermediğimi dedim mecbur kalmadıkça daha mama sandalyesi almadığımız için ana kucağında yiyor ben ne yapabilirimki şimdi nerde yedireyim çocuğuma elbette bende sofra bilincini öğremtek isterim bizde dandun yaşayan insanlar değiliz her anne kendine göre bilinçlidir .bende ayrıca oğlumun peşinden tabakla dolaşmıyorum çok şükür öğünlerini yeme konusunda sıkıntı yaşamıyruz sadece mamasını yemedği için şikayetçiyim çünkü beni emmiyor tamam yemiyor ama benim bebişimde çok ama çok mutlu zaten ne kadar uğraşsakta yada uğraşmasakta onlar istedikleri zaman yiyor istemedikleri zaman yemiyorlar ama bazı anne kafasına takar bazısı takmaz herkesin yapısı bir olacak diye bişey yokki yanlış anlaşılmasın lütfen sözlerim
arkadaşlar bebişlere neler yediriyorsunuzzz ben uzak kaldım da bu koulara fikir verirseniz sevinirm
yoo ben seni yanlış anlamadım ama lütfen sen de beni yanlış anlama
ben sana dandun demedim bebeğine de mutsuz demedim.. sen üstüne alındın çünkü ben kendi düzenimizi anlattım seninle bir ilgisi yoktu yani a.s
Her gun yogurt kahvalti ve meyve puresi gece yatarkende muhallebi biberonla sivi halde corba yapiyorum hergun farkli farkli tavuk ve kiymaya gectik ama pek istahli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?