2008 Ekim Anneleri

Slm ben geldim hastanaye gittik babacim iyi cok sukur agrisi var ama normal ins tekrarlamaz bidaha ameliyat olmak zorunda kalmaz pasta yaptim borek yaptim cay demledim termosa goturdum ama liste vermisler onun disina cikamayacagi icin yiyemedi hacere cok sevindi iyiki goturmusum moral oldu dedesine

slm ben geldim napıyosunuz arkadaşlar geçmişi okuyamadım çok birikmiş ben bir türlü giremyorum.leyecım geçmiş olsun bu arda anladığım kadarıyla baban rahatsız acil şifalar.kızım uyudu bende şimdi rahat rahat btakılırım ama bi.razdan hepiniz gidersinizz ben kalırım artıkk kaydirigubbakcemile3

benım su aygırı bu aralar hıc bı halt yemıo anacım. annemlere gıttık huyu degıstı. yarın yenıden brogram yapcam ama yıcenı sanmıorum

benım su aygırı bu aralar hıc bı halt yemıo anacım. annemlere gıttık huyu degıstı. yarın yenıden brogram yapcam ama yıcenı sanmıorum

benim kızımında iştahı kapandı ibolya zorla yediriyorum sadec emiyorr başka şeyler yedirmeye kalktığımda yemiyorr

Özloss bu ari pirinc unudan muhallebi yaptim aksama dogru hacerin uykusu vardi bende biberona koydum icti biraz kalmisti onu simdi yedirsem nolur bozulmusmudur yoksa benmi yiyim

yahu bişey diyecem hani yemiyo diyosunuz ya bebişler emzik alıyosa yatırın ayağınıza emziğini verir gibi yapıp kaşığı sokmaya çalışın bunu hiç denedinizmi ben yemediği zaman böyle yapıyorum

emzik emmiyor benim kızım canım 3ay emdi bıraktıı.bazen çok güzel yiyor bazen zorla ama yemediği zamanlar zorlamıyorum ben iyice acıkmasını bekliyorum o zaman yiyorkaydirigubbakcemile3

yyyyyyyyetttım garııııııııııı şşş dbest napıon bacı ıyımısın. lulu napıo

hee yoruldum yaw lülüm de iyi çok şükür uyuyo şimdi :asigim:

geçmiş olsun leylacımmm
hacerin resmine bayıldımmm :asigim: toka takmışsınızzz darısı diğer keltoş bebelerin başına puhahaha kaydirigubbakcemile3

ayyy sakın öyle bişey yapmaaa
en tehlikeli şeyi yapıyorsun kötükedihüso nefes borusuna gıda kaçma riski çok yüksek boğulabilir, hatta sen farkında olmadan kaçıyordur allah korusun zatürre olur sakın öyle yedirme sakınnnn

bebeklerinize sofra adabını öğretin.. henüz küçük diye düşünmeyin çünkü şimdi ne öğretirseniz öyle gidecek.. bebeklerimize sadece oturarak yani bizim gibi yemek yiyebileceklerini öğretmemiz lazım..

eylül de bazen daha mama sandalyesine oturturken mızırdanmaya başlıyor yemek yiceğini anlıyor çünkü sadece orda yemek veriyorum.. ama sırf yesin diye peşinde tabakla gezme yokkk yasakkelime eğer yemek istemiyorsa acıkmadığını veya iştahsız olduğunu düşünüyorum zorlamıyorum.. çok mutlu bir bebeğim var çokkkkk :asigim: açlıktan öldüğünü de sanmıyorum kaydirigubbakcemile3

neyse arkadaşlar bugün burda kimse sohbet etmiyor benimde uykum geldikızım uyanmadan bende yatayım hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

iyi gecelr.ben hep bu saate kalım oğlanla uğraşmaktan.saat 19 gibi geldim ama batu dan ne geçmişi okuyabildim, ne de bi ileti yazabildim. kafamçokkarıştı 2 gün evdeyiz:lepi:
leylacım geçmiş olsun. babişkon da umarım tez zamnda iyileşir.
özlem yeni eviniz hayırlı olsun.güle güle olturun. bizde seninle burada bi türlü görüşemedik.umarım bursa içnde görüşürüz.özelden hep mesaj atacak oluyorum.ama oğlan kafa bırakmıyor ki.bu sıralar çok hareketlendi. hecelemeli sesler çıakrıyor.kendi kendimize söyleniyoruz.şarkı söylüyoruz.hatta ninnimizi bile kendimiz söylüyoruz. benim söylediğmi beğenmiyor mu kerata ne o da söylüyor.kaydirigubbakcemile3

uyarın için teşekkür ederim dbestçim ama nasıl ben farkında olmadan kaçabilir kaçsa herlade bir belirti olurdu yani değilmi bende dümdüz yatırarak yedirmiyorum yani birde zaten her zaman bu şekilde vermediğimi dedim mecbur kalmadıkça daha mama sandalyesi almadığımız için ana kucağında yiyor ben ne yapabilirimki şimdi nerde yedireyim çocuğuma elbette bende sofra bilincini öğremtek isterim bizde dandun yaşayan insanlar değiliz her anne kendine göre bilinçlidir .bende ayrıca oğlumun peşinden tabakla dolaşmıyorum çok şükür öğünlerini yeme konusunda sıkıntı yaşamıyruz sadece mamasını yemedği için şikayetçiyim çünkü beni emmiyor tamam yemiyor ama benim bebişimde çok ama çok mutlu zaten ne kadar uğraşsakta yada uğraşmasakta onlar istedikleri zaman yiyor istemedikleri zaman yemiyorlar ama bazı anne kafasına takar bazısı takmaz herkesin yapısı bir olacak diye bişey yokki yanlış anlaşılmasın lütfen sözlerim

yoo ben seni yanlış anlamadım ama lütfen sen de beni yanlış anlama
ben sana dandun demedim bebeğine de mutsuz demedim.. sen üstüne alındın çünkü ben kendi düzenimizi anlattım seninle bir ilgisi yoktu yani a.s

arkadaşlar bebişlere neler yediriyorsunuzzz ben uzak kaldım da bu koulara fikir verirseniz sevinirm

Her gun yogurt kahvalti ve meyve puresi gece yatarkende muhallebi biberonla sivi halde corba yapiyorum hergun farkli farkli tavuk ve kiymaya gectik ama pek istahli degil

ok canım problem yok :asigim:a.s.

Her gun yogurt kahvalti ve meyve puresi gece yatarkende muhallebi biberonla sivi halde corba yapiyorum hergun farkli farkli tavuk ve kiymaya gectik ama pek istahli degil

ya ama bizim doktorumuz tavuk ve balık daha erken dedi kırmızı et vereceksin dedi tavuk eti daha hafif olur aslında onunla başlatması lazım dı gibi geliyor bana

deşifrede münevverin ailesi var o çocuk kesin başka kimlikle yurt dışında fink atıyor

mesela yarın ilk kez balık vericem eylüle cokacimcoook bi kaşık bile yese tadını alması yeterli benim için.. ağzını açıp zorla tepmek gibi bi niyetim yok.. katı gıda sabır işi.. biraz da onların gözünden bakmak lazım olaya..
hiç bilmediği tatlarla ilk kez tanışıyorlar.. belki çok sevecek belki hiç yemicek.. ama ben ısrarla haftada 2 gün balık pişiricem ve bir gün alışacak buna eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…