Dbestcim hacer o tokayi takana kadar ne cektim sirf resim cekmek icin daha hic sacimiz yok ama tokamiz cook ben de cok severim süslemeyi. Yaza uzasiydi ahh
ayy ama çok yakışmışş yaaa :asigim:
uzar uzar merak etmeee :sm_cool: baya çıkmış zaten baksana.. artık hızlı uzar gör bak a.s
anaaaaaa dün biz oradaydık.eşim bi arkadaşını gördüde .dimek benimde bi arkadaşım ordaymış.:lepi:bu kış çok fazla dogalgaz faturası ödedik ve tam anlamıyla ısınamadık oyüzden önümüzdeki kış bu evde oturmıycaz demiştik eşimle ama bu yaz dururuz diyoduk balkonumuz çok güsel kocaman ama cadde üstü pazar günü mesela kahvaltı yapsan karşıda pazar kuruluo ...evin tam karşısında alışveriş merkezi sürekli araba sesi kornadan falan kerem çok sıçramıştır ....
neyse ölesine bakınıoduk evlere bitanesini aradık emlakçı geldi gösterdi ev güsel her odada holde gömme dolaplar var temiz hoşumuza gitti ve bugün eşim gidip kaporayı vermiş...ay sonuna taşıncaz 10gün var ufak tefekleri biz toparlıycaz ev de yakın zaten eşim akşamları götürcek...kayınvalideme yakınız mecburen kereme baktığı için...şuanki eve göre biraz uzaklaştık amalülülülülülü
ben 2 gün evdeyim.artık uğrarım.tabi batu izin verirsevalla gündüz de uğrayan pek olmamış sıcak çocuklardan çok bizim hatunları etkiledi heralde
mesela yarın ilk kez balık vericem eylüle cokacimcoook bi kaşık bile yese tadını alması yeterli benim için.. ağzını açıp zorla tepmek gibi bi niyetim yok.. katı gıda sabır işi.. biraz da onların gözünden bakmak lazım olaya..
hiç bilmediği tatlarla ilk kez tanışıyorlar.. belki çok sevecek belki hiç yemicek.. ama ben ısrarla haftada 2 gün balık pişiricem ve bir gün alışacak buna eminim
anaaaaaa dün biz oradaydık.eşim bi arkadaşını gördüde .dimek benimde bi arkadaşım ordaymış.:lepi:
ben 2 gün evdeyim.artık uğrarım.tabi batu izin verirse:asigim:
balık ,bende yarın tavuk vermeyi düşünüyorum.tabi daha önce suyundan bi başlayalım.daha vermedim hiç. sonra da bir ara balık deneriz..ilk defada sevmeselerde biz deniycez artık.benim oğlum da meyve püresi, bizküvili yoğurttt, muhallebi seviyoır ama, sebze çorbasında direniyo.bende 3 kaşık yese kardır diyoum. hergün yapıp yedirmeye çalışıyorum.geçen babası da diyo.ne o öyle içinde kabak bile var.ben olsam bende yeme diyor.eşim çok sebzeci değildir de kendi damak tadıyla kıyas ediyor.anasına benzerse sever benim oğluşum.ayrım yapmaz.işkebe , kelle -paça hariç tabiiiiiiii.
yahu bişey diyecem hani yemiyo diyosunuz ya bebişler emzik alıyosa yatırın ayağınıza emziğini verir gibi yapıp kaşığı sokmaya çalışın bunu hiç denedinizmi ben yemediği zaman böyle yapıyorum
aynen katılıyorum dbestcim, bizim mama sandalyemiz yok ben ana kucağında yediriyorum sürekli, ama oraya yatırır yatırmaz eğer o an yemek istemiyosa debeleniyo, mızıklanmaya başlıyo, kaşığı ağzınag ötürmeye çalıştıkça eliyle engel olmaya çalışıyo, ama eğer gerçekten çok acıktıysa da bir an önce yedirmem için panik oluo, ağzı açık beklio, bende hiç zorlamıyorum valla, canı ne zaman istedi o zaman yesin, şahsen ben birinin benim ağzıma zorla bişeyler tıkıştırmasından nefret ederdim, kaydirigubbakcemile3hee yoruldum yawlülüm de iyi çok şükür uyuyo şimdi :asigim:
geçmiş olsun leylacımmm
hacerin resmine bayıldımmm :asigim: toka takmışsınızzz darısı diğer keltoş bebelerin başına puhahaha kaydirigubbakcemile3
ayyy sakın öyle bişey yapmaaa
en tehlikeli şeyi yapıyorsun kötükedihüso nefes borusuna gıda kaçma riski çok yüksek boğulabilir, hatta sen farkında olmadan kaçıyordur allah korusun zatürre olur sakın öyle yedirme sakınnnn
bebeklerinize sofra adabını öğretin.. henüz küçük diye düşünmeyin çünkü şimdi ne öğretirseniz öyle gidecek.. bebeklerimize sadece oturarak yani bizim gibi yemek yiyebileceklerini öğretmemiz lazım..
eylül de bazen daha mama sandalyesine oturturken mızırdanmaya başlıyor yemek yiceğini anlıyor çünkü sadece orda yemek veriyorum.. ama sırf yesin diye peşinde tabakla gezme yokkk yasakkelime eğer yemek istemiyorsa acıkmadığını veya iştahsız olduğunu düşünüyorum zorlamıyorum.. çok mutlu bir bebeğim var çokkkkk :asigim: açlıktan öldüğünü de sanmıyorum kaydirigubbakcemile3
uyarın için teşekkür ederim dbestçim ama nasıl ben farkında olmadan kaçabilir kaçsa herlade bir belirti olurdu yani değilmi bende dümdüz yatırarak yedirmiyorum yani birde zaten her zaman bu şekilde vermediğimi dedim mecbur kalmadıkça daha mama sandalyesi almadığımız için ana kucağında yiyor ben ne yapabilirimki şimdi nerde yedireyim çocuğuma elbette bende sofra bilincini öğremtek isterim bizde dandun yaşayan insanlar değiliz her anne kendine göre bilinçlidir .bende ayrıca oğlumun peşinden tabakla dolaşmıyorum çok şükür öğünlerini yeme konusunda sıkıntı yaşamıyruz sadece mamasını yemedği için şikayetçiyim çünkü beni emmiyor tamam yemiyor ama benim bebişimde çok ama çok mutlu zaten ne kadar uğraşsakta yada uğraşmasakta onlar istedikleri zaman yiyor istemedikleri zaman yemiyorlar ama bazı anne kafasına takar bazısı takmaz herkesin yapısı bir olacak diye bişey yokki yanlış anlaşılmasın lütfen sözlerim
mesela yarın ilk kez balık vericem eylüle cokacimcoook bi kaşık bile yese tadını alması yeterli benim için.. ağzını açıp zorla tepmek gibi bi niyetim yok.. katı gıda sabır işi.. biraz da onların gözünden bakmak lazım olaya..
hiç bilmediği tatlarla ilk kez tanışıyorlar.. belki çok sevecek belki hiç yemicek.. ama ben ısrarla haftada 2 gün balık pişiricem ve bir gün alışacak buna eminim
Dbestcim hacer o tokayi takana kadar ne cektim sirf resim cekmek icin daha hic sacimiz yok ama tokamiz cook ben de cok severim süslemeyi. Yaza uzasiydi ahh
valla eylül de iştahlı bir bebek değil keşke olsaydı :çok üzgünüm: ne kadar uğraştığımı allah biliyo :çok üzgünüm: gündüz işteyim artık, o yüzden gece pişiriyorum yemeğini dolaba kaldırıyorum öğlen yiyor..
kabak ilk başlanan sebzelerden yani sonuçta sindirimi kolay ve barsakları yumuşatıyo.. 3 aydır kabak veriyorum bu hafta alıştı diyebilirimbugün tavuk-kabak-şehriye çorbasını yemiş bir kase çok sevindim.. ben azcık da nane koyuyorum böyle daha çok sevdi
günaydın kızlar..bu benim oğlum meyveden başka hiç bişi koymuyo ağzına kahvaltı yaptırayım dedim ı ıh ağzına sürmedi ağladı da ağladı enson emdi ve uyudu:1shok: manyak şey noolcak bu zamana kadar ne hazırladıysam yemedi...bizim yediklerimizden veriyorm onların tadına bakıo en azından daha tuzsuz yapıp yediklerimizden versemmi acep :uhm: bugün bamya yapcam veriimmi ne dersiniz:uhm: artık sütüm iyice azaldı 2 saatten önce emzirmiom açmı kalıo acep ay naapcamı şaşırdım walla off:sm_confused: sabah sabah sinir oldum yaaaa
günaydınlar
tam girdim kerem uyandı
birazdan gelirim biraz muz yedirem bakalm
günaydın kızlar..bu benim oğlum meyveden başka hiç bişi koymuyo ağzına kahvaltı yaptırayım dedim ı ıh ağzına sürmedi ağladı da ağladı enson emdi ve uyudu:1shok: manyak şey noolcak bu zamana kadar ne hazırladıysam yemedi...bizim yediklerimizden veriyorm onların tadına bakıo en azından daha tuzsuz yapıp yediklerimizden versemmi acep :uhm: bugün bamya yapcam veriimmi ne dersiniz:uhm: artık sütüm iyice azaldı 2 saatten önce emzirmiom açmı kalıo acep ay naapcamı şaşırdım walla off:sm_confused: sabah sabah sinir oldum yaaaa
günaydın canım
sen çalışmıyomusun bu aralar:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?