2008 Ekim Anneleri

Dbestcim hacer o tokayi takana kadar ne cektim sirf resim cekmek icin daha hic sacimiz yok ama tokamiz cook ben de cok severim süslemeyi. Yaza uzasiydi ahh

Dbestcim hacer o tokayi takana kadar ne cektim sirf resim cekmek icin daha hic sacimiz yok ama tokamiz cook ben de cok severim süslemeyi. Yaza uzasiydi ahh

ayy ama çok yakışmışş yaaa :asigim:
uzar uzar merak etmeee :sm_cool: baya çıkmış zaten baksana.. artık hızlı uzar gör bak a.s

ayy ama çok yakışmışş yaaa :asigim:
uzar uzar merak etmeee :sm_cool: baya çıkmış zaten baksana.. artık hızlı uzar gör bak a.s

Sagol teyzesi bizde lülüyù ozluyozz koy len takvime yeni resim bakalim degismismi annemler 1 hafta gormeyip sonra gorunce hacer i degismis diyolar ben hep gordugumden ayni geliyo o hesap koy geri

anaaaaaa dün biz oradaydık.eşim bi arkadaşını gördüde .dimek benimde bi arkadaşım ordaymış.:lepi:
valla gündüz de uğrayan pek olmamış sıcak çocuklardan çok bizim hatunları etkiledi heralde
ben 2 gün evdeyim.artık uğrarım.tabi batu izin verirse :asigim:

balık ,bende yarın tavuk vermeyi düşünüyorum.tabi daha önce suyundan bi başlayalım.daha vermedim hiç. sonra da bir ara balık deneriz..ilk defada sevmeselerde biz deniycez artık.benim oğlum da meyve püresi, bizküvili yoğurttt, muhallebi seviyoır ama, sebze çorbasında direniyo.bende 3 kaşık yese kardır diyoum. hergün yapıp yedirmeye çalışıyorum.geçen babası da diyo.ne o öyle içinde kabak bile var.ben olsam bende yeme diyor.eşim çok sebzeci değildir de kendi damak tadıyla kıyas ediyor.anasına benzerse sever benim oğluşum.ayrım yapmaz.işkebe , kelle -paça hariç tabiiiiiiii.

valla eylül de iştahlı bir bebek değil keşke olsaydı :çok üzgünüm: ne kadar uğraştığımı allah biliyo :çok üzgünüm: gündüz işteyim artık, o yüzden gece pişiriyorum yemeğini dolaba kaldırıyorum öğlen yiyor..

kabak ilk başlanan sebzelerden yani sonuçta sindirimi kolay ve barsakları yumuşatıyo.. 3 aydır kabak veriyorum bu hafta alıştı diyebilirim bugün tavuk-kabak-şehriye çorbasını yemiş bir kase çok sevindim.. ben azcık da nane koyuyorum böyle daha çok sevdi

yaa terkencim sağol varol bize fikrini belirtmişsin de şimdi şöyle bişey var bilmem haberin varmı, bi kere yatarken bebelere kaşık verilmez boğulur bu biirr, ( üstelik kaşıkla zorlamaya kalkarsan da beslenme problemleriyle karşılaşırsın ileride, ne zaman istedi o zaman vereceksin, sonuçta onlar bir insan ve ne zaman karınlarının acıktığını bilirler, karnı çok fazla acıkmadıysa yediremezsin, yiyeeceği şeyin tadını beğenmediyse yediremezsin vs) çocuk yemicekse zaten sen zil tak oyna yine de yemez bu ikiiii, yani senin önerinin hiçbir bebekte işe yarayacağını sanmıyorum, bana kalırsa sende uygulama, bebeğinin boğulmasını istemezsin herhalde dimi yerimseniben aynen katılıyorum dbestcim, bizim mama sandalyemiz yok ben ana kucağında yediriyorum sürekli, ama oraya yatırır yatırmaz eğer o an yemek istemiyosa debeleniyo, mızıklanmaya başlıyo, kaşığı ağzınag ötürmeye çalıştıkça eliyle engel olmaya çalışıyo, ama eğer gerçekten çok acıktıysa da bir an önce yedirmem için panik oluo, ağzı açık beklio, bende hiç zorlamıyorum valla, canı ne zaman istedi o zaman yesin, şahsen ben birinin benim ağzıma zorla bişeyler tıkıştırmasından nefret ederdim, kaydirigubbakcemile3

yavrum bende ana kucağında yediriyorum, bizim de mama sandalyemiz yok, onunla alakası yok ki bu durumun, önemli olan yatar pozisyonda yedirmemek ve her zaman nerede yediriyorsan orada yedirmek, ana kucağını oturur pozisyona getirip emniyet kemerini de bağlayıp o şekilde yediriyorum ben, ama her zaman ana kucağında yediriyorum, bu mama sandalyesi dün çıktı, kimine göre lüks kaçabilir, şahsen şu anda benim maddi durumuma göre lüks, almayı da düşünmüyorum,büyüyene kadar da ana kucağında oturabileceğini düşünüyorum, onun üzerinde yediriyorum, ama dediğim gibi sürekli onun üzerinde yediriyorum, başka hiçbir yerde değil, üşenmeyip olduğu yerden kaldırıp her seferinde oraya koyuyorum, ya ister uygularsın ister uygulamazsın bu senin tercihin, sadece burada fikirler bildirilir, isteyen katılır isteyen katılmaz, benim şahsi fikrim hiçbir zaman bebeğini yarı yatar pozisyonda besleme, inan bana bugün ek gıda namına hiçbirşey almadık desem yeridir, keyfi bilir valla, ben elimden geleni yapıyorum, sonuçta amacıımız onları aç bırakmak değil, elimizden geldiğince beslemeye çalışıyoruz, değişik taktikler deniyoruz, ama dbestin de dediği gibi sofra adabını öğrenmeleri gerekiyor, ama yok ben bu düşünceye katılmıorum dersen de kendi fikrindir saygı duyarım yerimseniben
şş dbest len anamgildeyken tavuk yapmışlar, parçalayıp elimlen verdim ağzına, geveledi geveledi yuttu len kaydirigubbakcemile3 bi de bugün sarma içi verdim bikaç kez onu da yuttu, sanırsam halledicez bu işi hihoyyythihoyyyt şş bu arada ya sen balığı nasıl yapıp vercen, ben hiç balık vermedim vermek istiyom ama hangi balıktan vercm nasıl pişircem bilmiom, balıkyağı kullanıyoz biz ama balığın kendini vermek istiyom bende, sen nasıl etcen bi anlat bakem de bende ööreniiim

ay leylaa ne datlu olmuş ööle, senin haceri görünce benim sıpa aklıma geldi, anamgilin mahallesi bizim eski mahalle sayılır, ben 2 sokak öteye gelin girdiydim, 8 yıl orda oturdum, eş dost çok yani orda, bi arkadaş vardı, o gelcek oldu bende eşim köye gidcek ben oraya gelcem ben sana geliim dedim, neyse onlara gittim, benim sıpanın da saçları uzun(du) ya kız tokasını taktı ööle resmini çektiydim aynı kız gibi , ama artıkın benim oğlum keloğlan oldu, babamın makinesiylen 5 numaraya tutturduk, tam irkek oldu yane kaydirigubbakcemile3

offf 3 ay.benikide bi cins problem ağzına alana kadar sonra yutuyo.bazen de öğürür gibi yapıyor.çok da zorlamak istemiyorum.2-3 kaşık alsa benim için yeterli .yavaş yavaş alışır.damak tadı gelişir.bide nane ile deniyeyim bakalım.belki öyle sever.yarın tavuk suyu ve nane d eekleyeyim bakalım sevecek mi

günaydın kızlar..bu benim oğlum meyveden başka hiç bişi koymuyo ağzına kahvaltı yaptırayım dedim ı ıh ağzına sürmedi ağladı da ağladı enson emdi ve uyudu:1shok: manyak şey noolcak bu zamana kadar ne hazırladıysam yemedi...bizim yediklerimizden veriyorm onların tadına bakıo en azından daha tuzsuz yapıp yediklerimizden versemmi acep :uhm: bugün bamya yapcam veriimmi ne dersiniz:uhm: artık sütüm iyice azaldı 2 saatten önce emzirmiom açmı kalıo acep ay naapcamı şaşırdım walla off:sm_confused: sabah sabah sinir oldum yaaaa

effekaancim,benimkide hicbirsey yemiyor,belki bir kucuk kasik meyveyi zorla yiyor,bir kasikta yogurt...hergun cesit secit hazirliyorum,piyasada almadigim,kasik mamasi,kavanoz mamasi kalmadi.veriyorum agzina yanlardan oldugu gibi disari...biberonda almiyor.sadece emiyor.ac birakiyorum yine yemiyor,ortaligi yikiyor emecem diye...cocuk ememedigi gunlerin acisini cikariyor resmen.artik yemeleri lazim offff of...

canım sen ek gıdaya gec basladın ondan olabilrmi acep

canım bildiğim kadarıyla bamya verilmiyor daha onun yerine kabak ver istersen daha iyi hem bağırsaklarınada iyi gelir.ben geçen gün yarım kabak,yarım havuç 1 küçük patatesi doğradım pişirdim sonra süzgeçe aldım kalan suya 1 çay kaşığı irmik ekleyip 5 dk kaynattım onuda içine kattım karıştırdım yedirdim Giray çok sevdi dene istersen naçizane fikiryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…