2008 Ekim Anneleri

bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar,oyyyyy oyyyyyyyy ne güzel gündü be bu saatlerde kuafördeydim:))3.senemiz doluyo eskidik bizde artık.

küçücuk sacımıza taktıgımız fotomuz teyzelerihihoyyythihoyyytŞeniz

Eklentiler

• $DSC00221.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSC00220.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 22
Zeynepc1m 19may1s oldugu 1c1n evdey1m
Efekanc1m 1stahs1zl1k ara ara olab1l1o bebeklerde kerem de b1gun gusel y1yo b1gun yem1o degsken
Offf cepten zor bea yazmas1
Kerem1 sallarken bos durmaym ddedm ama

canım aynısını bende yapıp werdim ama yemedi ağlamaktan helak oluyo..kendimize pişirdiğimden verdim onun tadına baktı.. ama o kadar yemedi.. bamyadan vermiim o zaman..

canım sen ek gıdaya gec basladın ondan olabilrmi acep

6 ay sadece anne sütü dedi doktorumuz sütümde yetiodu onun için bişi vermedim..5. ayını doldurduktan sora mama filan aldım arada yedirdim kimini yedi kimini yemedi..zorlamadım bende..şimdide zorlamıorum..zorlama taraftarıda deilim aç kaldığı zaman yicek elbette..ama farkettimki ona özel hazırladığım hiçbişiyi yemio:1no2: mamayla filan işi yok.:dilcikar:.benim merak ettiğim bizim yediklerimizden versem bişi olurmu:uhm:

merhaba ekim anaları
hacer çok datlu olmuş , hemide tokasıyla yıkıyo ortalığı.allah nazarlardan saklasın yavrularımızı
özlem nasılsın canım, kerem nasıl uyudumu, batuda yanımda yerde oynuyorux bende bi yandan ileti yazıyorum. böyle ara günde evde olmak çok güzel yaa.
geçen gün ablamala msn de konulşuyoruz , bende klavye de bişyler yazıyorum, o da almış eline fareyi tıklıyo, ekranda bişiyler çıktı bide baktım fare batunun elinde kaydirigubbakcemile3 .bu çocuk ilerde bana pc yide vermez.bend ekk ya giremem.zati şimdi gene onun yüzünden sık giremiyom.büyüyünce hepten el koyacak belli oldu.

bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar,oyyyyy oyyyyyyyy ne güzel gündü be bu saatlerde kuafördeydim:))3.senemiz doluyo eskidik bizde artık.

nice güzel mutlu senelere canım.bizim de yarın tanışma yıl dönümümüz, bakalım hatırlayacak mı? 6 sene oluyor tanışalı. bend eboş kladığım vakitlerde eşimin telefonunun alıyorum, ajandasına önemli günleri not ediyorum. işte mesela , aşkım seni ço k seviyorum.bugün bana ilk çiçek verdiğin günün DÜÜÜ .diyorum.tabi alarmı artık gün bittiğinde gece 12 den sonraya kuruyorum. eeeeeee gece 12 ye kadar fırsat tanıyorum adama hatırlasın diye.bazen de hatılıyor. ve benim haşin bakışlarımdan kurtuluyor. kaydirigubbakcemile3:asigim:

süper bir fikir bende deniyeceğim:jeyyar:

Zeynepc1m 19may1s oldugu 1c1n evdey1m
Efekanc1m 1stahs1zl1k ara ara olab1l1o bebeklerde kerem de b1gun gusel y1yo b1gun yem1o degsken
Offf cepten zor bea yazmas1
Kerem1 sallarken bos durmaym ddedm ama

Ozlem ben cok rahat giriyorum yaa telefonun ozelliginden kaynaklaniyodur benim ki cok kolay mesela esimin tel int giriliyo hatta o benimkinden daha iyi bi tel ama ben ondan girince sadece okuyorum ileti yazamiyorum o ayni mesaj yazar gibi bi harf icin bi tusa 2 3 defa basmak gerekiyo ama beninki ayni klavye gibi enterri deletesi bosluk birakmak icin uzun cubuk tusu hepsi aynisi bi harf icin tek sefer de basiyom bide ekran dokunmatik istesem ekrana kalemiyle deftere yazi yazar gibi bile yaziliyo ama ben kalemini kirdim esim tekrar aldi onuda kirdim al dmeye utaniyom :sm_cool:

biz markete giidiyoruz oğlumlaa.bugün çorbasını tavuk suyuyla yapacağım.bi de öyle deniyeyim bakalım.belkim sever de yer.gelince de uyuruz herlade.inşallah uyurda bend eo sırada işlerimi yaparım. görüşürüzzzzzz

evet ama eşim özel günleri unuttuğu zamnlarda hatılratmayı görüncceki yüz hali daha da güzel :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

O taktigi bi kere bende yapiyim dedim dogum gunum yaklasiyodu aslinda dogum gunu unutulmaz ama esimin aklinda bi tarih kalmis nerden kaldiysa ben nisan 7 de dogdum o hep nisanin baska bigunu olarak hatirlar hep sorar nisanin su gunumuydu dogum gunun diye bende dogum gunum yaksaiyodu not aliyim dedim nisan 7 ye baktim o da zaten yazmis ayarlamisti aklinin baska tarihte kadigini bildiginden

Allahım ya bu büyümüşte toka takar olmuş yerim bu kızı ben

Kizlar bana bi akil verin ssimdi hacer normalde kasikla yiyo yani kasuga aliskin ve puturlude yiyebiliyo bi kacgundur biberona bagimli oldu hep biberonla beslenmek istiyo kaseye koyuyorum bikac kasik yiyo sonra miziklaniyo deniyom almiyo zormalamak istemiyorum biberona koymazssam yemiyecek mecnur kaliyorum biberona koyup biraz sivilatiriyorum hepsini bitiriyo hatta icerkende hep uyuyo yogurtu bile yediremedim ayran gibi yapip verdim simdide kahvaltisina aynisi oldu hele bugun en sevdigi peyniri bile yemedi ben napiyim yaa kasigi geri unuturmu dersiniz hic vermiyimde biberonu geri unutturuyummu

Simdi biberon almayan bebislerina anneleri kizmasin ben biberonu gece beslemek ve devam sutu vermek amacli kullanmak istiyodum ama tum ogunler biberona dondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…