bugun 19 mayıs ya canımhihoyyyt
canım sen ek gıdaya gec basladın ondan olabilrmi acep
küçücuk sacımıza taktıgımız fotomuz teyzelerihihoyyythihoyyytŞeniz
canım aynısını bende yapıp werdim ama yemedi ağlamaktan helak oluyo..kendimize pişirdiğimden verdim onun tadına baktı.. ama o kadar yemedi.. bamyadan vermiim o zaman..canım bildiğim kadarıyla bamya verilmiyor daha onun yerine kabak ver istersen daha iyi hem bağırsaklarınada iyi gelir.ben geçen gün yarım kabak,yarım havuç 1 küçük patatesi doğradım pişirdim sonra süzgeçe aldım kalan suya 1 çay kaşığı irmik ekleyip 5 dk kaynattım onuda içine kattım karıştırdım yedirdim Giray çok sevdi dene istersen naçizane fikiryerimseniben
canım sen ek gıdaya gec basladın ondan olabilrmi acep
bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar,oyyyyy oyyyyyyyy ne güzel gündü be bu saatlerde kuafördeydim:))3.senemiz doluyo eskidik bizde artık.
oyyyyy yerim o tokalarını.biz takamıyoruz napalım :çok üzgünüm:
bazı resimlerde bakışlarını Giraya benzetiyorum Hacerin.yerimseniben
bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar,oyyyyy oyyyyyyyy ne güzel gündü be bu saatlerde kuafördeydim:))3.senemiz doluyo eskidik bizde artık.
nice güzel mutlu senelere canım.bizim de yarın tanışma yıl dönümümüz, bakalım hatırlayacak mı? 6 sene oluyor tanışalı. bend eboş kladığım vakitlerde eşimin telefonunun alıyorum, ajandasına önemli günleri not ediyorum. işte mesela , aşkım seni ço k seviyorum.bugün bana ilk çiçek verdiğin günün DÜÜÜ .diyorum.tabi alarmı artık gün bittiğinde gece 12 den sonraya kuruyorum. eeeeeee gece 12 ye kadar fırsat tanıyorum adama hatırlasın diye.bazen de hatılıyor. ve benim haşin bakışlarımdan kurtuluyor. kaydirigubbakcemile3:asigim:
süper bir fikir bende deniyeceğim:jeyyar:
Zeynepc1m 19may1s oldugu 1c1n evdey1m
Efekanc1m 1stahs1zl1k ara ara olab1l1o bebeklerde kerem de b1gun gusel y1yo b1gun yem1o degsken
Offf cepten zor bea yazmas1
Kerem1 sallarken bos durmaym ddedm ama
evet ama eşim özel günleri unuttuğu zamnlarda hatılratmayı görüncceki yüz hali daha da güzel :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
O taktigi bi kere bende yapiyim dedim dogum gunum yaklasiyodu aslinda dogum gunu unutulmaz ama esimin aklinda bi tarih kalmis nerden kaldiysa ben nisan 7 de dogdum o hep nisanin baska bigunu olarak hatirlar hep sorar nisanin su gunumuydu dogum gunun diye bende dogum gunum yaksaiyodu not aliyim dedim nisan 7 ye baktim o da zaten yazmis ayarlamisti aklinin baska tarihte kadigini bildiginden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?