2008 Ekim Anneleri

Allahın hikmeti işte diyorumkaydirigubbakcemile3 ya gün gün değişiyorlar ben şunu anladımki her halleri geçici bizde kaç haftadır evde yapılan meyve pürelerini yemiyoduk pütürlüleri öğürüyoduk bugün 1 kase yedi sıpacan geçecek deyip avutmak lazım napalım bu bikaç gün böyle idare et olmazsa ama kaşığıda dene bence unutmasın

Senin oglus napiyo 7. Dis haberi gelmedi daha

sırada teyzesi kabarmış bugun yarın 7.dişten haber yazarız:jeyyar:şimi emerken bir ısırdıki sorma kanattı sıpacansenağlamanasıl yara göğüslerim hep dişlenmekten.doğurduğumda hiç yara olmamıştı vallasenağlama

Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.dünkü yazılarınızı okudum.yatarak kesinlikle yedirmeyin diyorsunuz.altuğdaek besinleri yatarak yiyor.otururken hiç bir şey veremiyorum.desteksizde oturamıyor zaten.sizinkiler desteksiz oturabiliyomu.destek yapıp oturttuğumda mamayı verdiğim gibi kendini yana atıyor.

bni oğlum da desteksiz oturamıyor daha.biz de yemeklerimizi hem arabaya da kullandığımız koltukalr var ya orada oturup da yiyoruz.ek gıdaya başladığımızdan beri yatark hiç vermedim. suyu bile yarı oturur vaziyette içiyoruz.
istersen sende biberonları yarı oturur pozisyonda vererek yavaş yavaş alıştır.

nurce teşekkür ederim.bide öyle deneyeyim.inşallah yer.zaten iştahsız bir bebek.

konuları siz okurken bende işlerimi bitirip geleyim.
dbest balık yaptın mı? ne balığı aldın .di bakam deneyimlerini.
bende batu uyanınca tavuk çorbasını vercem bakalım ne yapcak. cokacimcoook ilk olcak bugün.çok da umutlu değilim :Saruboceq: ama tadına baksa benim için o da yetecek.zaten kerata ağzını açmıyo ki .dudaklarına değdirip yalanıyor.tadını beğenirse hammmmmmmmm. yoksa ağaz bi kilitleinyo , anca muhallebi açabiliyo kilidi.muhallebi canavarıııı delikafadulden

selam oğlum hasta oldu boğazları şişmiş sürekli ateşleniyor iştahsız hiç bişi doğru dürüst yemiyor şurup içirmek ise çok zor 4 kişi zor içiriyoruz şurubu üstü her yeri şurup oluyo ağzından fazla üstü içiyor allahım hasta bebekler bir an önce iyileşsin:Saruboceq:

geçmiş olsun canım noldu yaa üşütme falanmı

o zaman arıkan da doktora hediye alacak.ilk dişi o gördü ne de olsasırnaşık şey:roflol:kaydirigubbakcemile3

amannn valla çok tırsıyorum benn.zaten göğüslerimden çok huyluyumdur ben.eylül doğmadan önce ben bu çocuğu nasıl emzircem diye kara kara düşünürdüm.onu aştık doğunca çok şükür ama bu diş olayı bende yusuf yusuf yaptırıyo vallabenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…