Allahım ya bu büyümüşte toka takar olmuş yerim bu kızı ben
nice senelere tatlım ya bizde 17 temmuzda 4. senemizi dolduracaz inşallah ne çabuk geçiyor seneler
ay ben onun tokasını yerim ulen..maşallah hacere çok tatlu yaw..
Tesekkur ederiz teyzesi azicik kiza benzemis dimi
kesinlikle kıza benziyo ama tokaylayerimseniben arkası erkek anam bununyerimseniben
Senin oglus napiyo 7. Dis haberi gelmedi daha
bni oğlum da desteksiz oturamıyor daha.biz de yemeklerimizi hem arabaya da kullandığımız koltukalr var ya orada oturup da yiyoruz.ek gıdaya başladığımızdan beri yatark hiç vermedim. suyu bile yarı oturur vaziyette içiyoruz.Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.dünkü yazılarınızı okudum.yatarak kesinlikle yedirmeyin diyorsunuz.altuğdaek besinleri yatarak yiyor.otururken hiç bir şey veremiyorum.desteksizde oturamıyor zaten.sizinkiler desteksiz oturabiliyomu.destek yapıp oturttuğumda mamayı verdiğim gibi kendini yana atıyor.
bni oğlum da desteksiz oturamıyor daha.biz de yemeklerimizi hem arabaya da kullandığımız koltukalr var ya orada oturup da yiyoruz.ek gıdaya başladığımızdan beri yatark hiç vermedim. Suyu bile yarı oturur vaziyette içiyoruz.
Istersen sende biberonları yarı oturur pozisyonda vererek yavaş yavaş alıştır.
selam oğlum hasta oldu boğazları şişmiş sürekli ateşleniyor iştahsız hiç bişi doğru dürüst yemiyor şurup içirmek ise çok zor 4 kişi zor içiriyoruz şurubu üstü her yeri şurup oluyo ağzından fazla üstü içiyor allahım hasta bebekler bir an önce iyileşsin:Saruboceq:
geçmiş olsun canım noldu yaa üşütme falanmı[/QUOTE
saol canım anlayamadık ya iki gün iştahsızdı üçüncü gün ateşi çıktı diştenmi acaba ddedik ama ateşi düşüremeyince pazar günü acile gittik orada müdahele ettiler kanı temiz idrar temiz çıktı kulaklarında bişi yok her şeyi iyi biraz boğazları kırmızı imiş ama ateşi 38 den düşmüyordu ertesi gün çocuk doktoruna gittik oda aynısını söyledi bügün ateşi 37 lere düştü işte böyle çokk mız mız sürekli kucak istiyor
geçmiş olsun canım noldu yaa üşütme falanmı[/QUOTE
saol canım anlayamadık ya iki gün iştahsızdı üçüncü gün ateşi çıktı diştenmi acaba ddedik ama ateşi düşüremeyince pazar günü acile gittik orada müdahele ettiler kanı temiz idrar temiz çıktı kulaklarında bişi yok her şeyi iyi biraz boğazları kırmızı imiş ama ateşi 38 den düşmüyordu ertesi gün çocuk doktoruna gittik oda aynısını söyledi bügün ateşi 37 lere düştü işte böyle çokk mız mız sürekli kucak istiyor
çok geçmiş olsun canım yaa..bu hawalar tam hastalık hawası birden ısınıo birden soğuyo napcamızı şaşırdık walla..efede isal oldu bakiim dewam etcekmi şimdilik rengi normal üşüttümü acaba :uhm:
kıllatt lenn yakışıırrr çokk üzledinn zatenn acısınıı çıkarrr ayrı kalmanınnn :içelim:
evet ela diş çıkarmışş hemde iki tane ve arıkan farketmemiş doktor görmüş ilk dişinii delikafadulden
sırada teyzesi kabarmış bugun yarın 7.dişten haber yazarız:jeyyar:şimi emerken bir ısırdıki sorma kanattı sıpacansenağlamanasıl yara göğüslerim hep dişlenmekten.doğurduğumda hiç yara olmamıştı vallasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?