2008 Ekim Anneleri

çok çok geçmiş olsun yeşimcimm.senağlamaşimdi nasıl inşallah iyidir.niye şişti ki boğazı?soğuk mu yedi acaba annesi

:roflol:tamam işte nurcecim.arıkanın yavruşunun dişini ilk doktor görmüş.arıkanın haberi yokmuş.doktor sülemişalkisalkisalkis

bizimde alttan 2 diş çıkmaya başladı.ben hep bakıyodum ama bizimki d egöstermemrk için dudaklarını kilitliyo. glülerken eşimin kuzeni gördü ilk.aaaa diş çıkarmaya başlamış diye.ablamda dişi ilk kim görüse altın takması gerk altın gibi sağlam olsun diye diyo :roflol:

bu sayfayı sadece ikimiz doldurcaz glaiba , terken nerelerdesin niye konuşmuyosunnn. bırak geçmişi geleceğe gel:roflol:

Masallah azilara mi gecti napti ayy gogus isirmasi kotu iste

Canim benim kizim desteksiz oturuyo ama o sekilde yiyemez bi yere yaslanmasi lazim ama sakin yatirarak yedirme cok tahlikeli

Cok gecmis olsun boncuga bizim komsu surup icirmek kullanilan bi şırıngayla veriyo hic dokulmuyo suruptan miktarina gore cekiyo agzina sıkıyo sende oyle deneyebilirsin

Son düzenleme:
canım bence biberonla vermeyi azalt.. bu hanımefendinin hoşuna gitmiş biberon zahmetsizce bol bol geliyor mamalar tabii.. kaşığa hazır alışmışken unutmasın..a.s
Evet teyzesi toka taktik bazen saclarini dik dik yapiyom zibidiler gibi oluyo ama agzi hep oyle ya dudaklarini mi emiyo napiyo
maşallah çok tatlı olmuş..özendim bende takıcam zuzuma..naniknanik
amin canımmmmm hepimize iyi sevgiyle dolu nice nice seneler olsun hepiniz çok sağoluna.s.
evlilik yıldönümün galiba canım.. nice senelere hep mutlu olun.a.s.
yatarak yedirmenin zararları hatta tehlikeleri ile ilgili burada bir yazı okumuştum. canım sende istersen o şekil yedirme başka bir yol dene.. mama sandalyesi aslında çok ideal oluyor.a.s
geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm:

Kizlar kullandigimiz Rujlarin bi cogunda kursun bulundugunda kanser riski tasiyomus bunu anlamak icim ruju elimizin bi yerine surup 24 veya 14 ayar bi altin yuzugu surdugunuzde simsiyah oluyosa kursun var demekmis ben yaptim olmadi zaten kullanmiyorum daha cok parlatici tercih ediyom ama aklinizda bulunsun

Celenlen ibolyada geldii naptinizz lenn gelin opecem :şeniz: dbest sabah bi ara gorundu bisey yazmadan cikti

kızlar az önce oğlumun ellerini çırptığını gördüm ya ağladım ne zamandır el çırpmayı öğretmeye çalışıyodum yapamıyor diyodum bi baktım kendi kendine oynarken kendi kendine alkış yapıyo ya

yavrum kahvaltısını bulamaç şeklinde yapıyosan yemeyebiir, şahsen benim su aygırı ööle sevmiyo, ben bebe bisküvisini sevmediğini düşünüyorum, çünkü muhallebiyi de sevmiyo, yani kanımca tatlılı şeyleri pek semiyo, ben de peynirle yumurtayı azcık suda ezdim ööle verdim, üzerine de mama hazırladım onu içirdim, bi de öle dene istersen belki içindeki bişeyi sevmiyo olabilir, zaten bence asıl önemli olan peynir ve yumurtayı alması, bebe bisküvisi filan o kadar şart diil, tabi olsa güzel olur da olmasa da olur yane, meyveyi sevmesi çok güzel de başka şeyleri neden yemiyo acaba, tadlarını beğenmiyo olabilirmi, mesela çorba olarak ne veriyosun, benimkisi sebze çorbasını sevmiyo, tarhana çorbasını güpletiyo, yoğrut çorbasını da güzel yemişti, bi de 2 saatten önce emzirmiom diyon, çok sık diilmi, belki de çok sık emzirdiğin için diğer şeyleri yemek istemiyo olabilir, bamya konusunu bilemiycem anacım hiç vermedim, kuru bamya vercen herhalde, tazeleri çıktımı yav beim haberim yok, pazara gitmeyeli çok oldu dondurucudakileri eritcem diye uğraşıyom, kaydirigubbakcemile3 diğer ihtiyaçları da marketten alıom, nette ayına göre çorba çeşitleri var ya oralardan bi araştır onlardan yap ver bence yerimseniben
hee ben de yapıyom bu çorbadan ama pek hazzetmiyo, sanırım kabağı sevmiyo, ama tabii yine yiyoruz 3-5 kaşık, o da bişeydir
bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar,oyyyyy oyyyyyyyy ne güzel gündü be bu saatlerde kuafördeydim:))3.senemiz doluyo eskidik bizde artık.

vaayy evlilik yıldönümüznüz kutlu olsun len, nice mutlu yıllar görürsünüz inşallah girayla birlikte, biz kocadık artıkın, 9. seenenin içindeyim ya şimdi düşünüyom da keşke bu sıpayı 15 ekimde doğursaydım, 5 günden bişi çıkmazdı herhalde, biz 15 ekimde evlendik de kaydirigubbakcemile3
küçücuk sacımıza taktıgımız fotomuz teyzelerihihoyyythihoyyytŞeniz

leylaa çok güzel görünüyo len hacoş yir onu iboş deezesi yir kaydirigubbakcemile3
yavrım yediğiniz şeylere göre değişir de, mesela kendinize yoğurt çorbası yaptın dimi, içine tuz koymadan verebilirsin, salça tuz yasakmış, onları koymadan versen olur benceyerimseniben
valla o özel günleri eşimden çok ben unutuyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok ööle yapma, biberonun rahatlığını anladığı için onu istio, ben gündüz hiç biberon vermiyorum, ilk defa bu gün verdim deneme amaçlı, kaşıkla ver sürekli, eğer o an yemek istemezse biraz gezinsin unutsun yeniden dene, olmadı o şekil yatır diğer öğününe geç, yoksa kaşığı reddedip sadece biberon isteyebilir
ay biz daha 1. dişi bile çıkarmadık yav
yarvum benimkisi de tam olarak desteksiz oturuyo saılmaz, bazen oturuyo sora bişeyi almak için uzanınca yere yuvarlanıo, eğer varsa mama sandalyesinde yoksa ana kucağında filan yedirebilirsin, ben öyle yapıyorum
yavrum kıyamam yaa geçmiş olsun, baksana şırınga gibi bişeyle vermeyi denesene, ağzını açtırıp yutağına yakın bi yerlerde bırakıver, yada olmadı biberonla falan vermeyi dene, kaşıkla içmek istemeyebilir, benimkisi de ilaçlarını verirken ööle yapıyo bende suyla karışık biberonda veriom, geçmiş olsun tekrar :çok üzgünüm:

heeeeyyyyyttttt savulun uleeeeyyynnnn celen geliiiiiiii delikafadulden naptınız bakem ben yokken?gördüüm kadarıylan sayfalar baya kılanmıs bunlara çiş sürmek lazım puhahahaha :roflol:
anam biz odaları deiştirdik daha doorusu kocecim deiştirdi :asigim: cemre uyuzu habire kuckta gezmek istediğinden ben bi mok yapamadım.yazlık/kışlık deişimide yapıldı.hazır odalar kalkmısken bahar temizliğide temem :lepi: bide mok varmıs gibi halı sildim valla kollarım et kesti kafamçokkarıştı daha töbe silmem :1no2: ama cok ii oldu.yatak odası kuru gibi minicik :asigim: oturma odasıa kocaman salon gibi sırnaşık şey oturma grubu evcilik takımı gibi kaldı içinde kaydirigubbakcemile3 amaaaaaa böölece kuzuma daha cok boş alan oldu :lepi:
burda hava acaip kötü :çok üzgünüm: ağacların dalları nerdeyse yere deicek rüzgardan kafamçokkarıştı
buarada leylacım gecmiş olsun babana a.s. cıktmı eve?
zeynepcim sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.girayla ve daha birr sürü kardeşiyle nice senelere :dance:

Senin bu sipacan senin ugrastigin hic biseyi yapmiyo bacim bak biberonada oyle yapti kendi aldi icti inat mi olacak ne

biz dün doktora giitik.aylık kontrole.gecen aydan bu aya 100 grm almıs CADIARZU 7300 dü 7400 olmus ama boyumuz gecen ay 61 di bua -y 65 olmus delikafadulden herseyi gzl.idrar kültürü istedi ama sabah 10 dan öölen 4 e kadar torbaya denk getiremediği için veremedik.ete baslattırdı bu ay.balığpada önümüzeki ay gecicekmişiz.ama ben balığı 5. ayda bi-z yerken veriodum.o da yiyodu.sonracımaaaaa güneş kremlerini sordum.en yuksek olanlardan ve sebamed dedi.sonraaaaaa sinek için losyon sordum.cilde sürülenlerden kullanma dedi.fişe takılanlardan kullan ama yatmadan önce mutlaka havalandır dedi.sonraaaaaaa güneş gözlüğünü sordum ben kızıma kullanmadım kimseyede önermedim ama kullanabilirse sakıncası yok dedi.dedim kulağını cekistirio bi problemmi var?vücudundaki cıkıntıları farkedio yakında burnunu ve cinsel organını kesfedicek dedi.aslında daha bir sürü sey dedi de ben unuttum kaydirigubbakcemile3 nese aklıma gelirse yazarum lülülülülülü

Celencim teskkur edrim cikti bu sabah eve niye gitmediysem uff aksam gidecez artik

e aksama gidersiniz?bizdende selam süüle :enbuyukkk: kk ekim anneleri gecmiş olsun dio de a.s. kaydirigubbakcemile3
kız iboş ne iş len bu kıl olayı puhahahaa :roflol: kacırmısım gırgırı kaydirigubbakcemile3 bakıyorum şimdi yazılanlarada muhahahaha yani :roflol:

ha bide cemre artık baba dio.böölece sözlüğündeki sayılaar 3 e yukseldi
de-de an-ne ba-ba :)))
ha bişde evden dısarıdaki insanlara bakarak ah -ah dio hani vurcakmıs gibi puhahaha

maşallah zilloşa demek bu ay birden boy attı yediği yoğurtlar yaramışşşcokacimcoook en yüksek koruma faktörlü derken 50 alacaz değilmi inşallah atlatmıştır şu hastalığı cemrecikkkk:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…