o zaman arıkan da doktora hediye alacak.ilk dişi o gördü ne de olsasırnaşık şey:roflol:kaydirigubbakcemile3
selam oğlum hasta oldu boğazları şişmiş sürekli ateşleniyor iştahsız hiç bişi doğru dürüst yemiyor şurup içirmek ise çok zor 4 kişi zor içiriyoruz şurubu üstü her yeri şurup oluyo ağzından fazla üstü içiyor allahım hasta bebekler bir an önce iyileşsin:Saruboceq:
benim bildiğim dişi ilk gören hediye alır.:roflol:
:roflol:tamam işte nurcecim.arıkanın yavruşunun dişini ilk doktor görmüş.arıkanın haberi yokmuş.doktor sülemişalkisalkisalkis
sizede geçmiş olsun canım evet bende suçlu havalar diyorumçok geçmiş olsun canım yaa..bu hawalar tam hastalık hawası birden ısınıo birden soğuyo napcamızı şaşırdık walla..efede isal oldu bakiim dewam etcekmi şimdilik rengi normal üşüttümü acaba :uhm:
babasıda dondurmayı çokmu yedinde boğazın şişti oğlum diyor şimdi biraz daha iyi canımçok çok geçmiş olsun yeşimcimm.senağlamaşimdi nasıl inşallah iyidir.niye şişti ki boğazı?soğuk mu yedi acaba annesi
:roflol:bu sayfayı sadece ikimiz doldurcaz glaiba , terken nerelerdesin niye konuşmuyosunnn. bırak geçmişi geleceğe gel:roflol:
sırada teyzesi kabarmış bugun yarın 7.dişten haber yazarız:jeyyar:şimi emerken bir ısırdıki sorma kanattı sıpacansenağlamanasıl yara göğüslerim hep dişlenmekten.doğurduğumda hiç yara olmamıştı vallasenağlama
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.dünkü yazılarınızı okudum.yatarak kesinlikle yedirmeyin diyorsunuz.altuğdaek besinleri yatarak yiyor.otururken hiç bir şey veremiyorum.desteksizde oturamıyor zaten.sizinkiler desteksiz oturabiliyomu.destek yapıp oturttuğumda mamayı verdiğim gibi kendini yana atıyor.
selam oğlum hasta oldu boğazları şişmiş sürekli ateşleniyor iştahsız hiç bişi doğru dürüst yemiyor şurup içirmek ise çok zor 4 kişi zor içiriyoruz şurubu üstü her yeri şurup oluyo ağzından fazla üstü içiyor allahım hasta bebekler bir an önce iyileşsin:Saruboceq:
canım bence biberonla vermeyi azalt.. bu hanımefendinin hoşuna gitmiş biberon zahmetsizce bol bol geliyor mamalar tabii.. kaşığa hazır alışmışken unutmasın..a.sKizlar bana bi akil verin ssimdi hacer normalde kasikla yiyo yani kasuga aliskin ve puturlude yiyebiliyo bi kacgundur biberona bagimli oldu hep biberonla beslenmek istiyo kaseye koyuyorum bikac kasik yiyo sonra miziklaniyo deniyom almiyo zormalamak istemiyorum biberona koymazssam yemiyecek mecnur kaliyorum biberona koyup biraz sivilatiriyorum hepsini bitiriyo hatta icerkende hep uyuyo yogurtu bile yediremedim ayran gibi yapip verdim simdide kahvaltisina aynisi oldu hele bugun en sevdigi peyniri bile yemedi ben napiyim yaa kasigi geri unuturmu dersiniz hic vermiyimde biberonu geri unutturuyummu
maşallah çok tatlı olmuş..özendim bende takıcam zuzuma..naniknanikEvet teyzesi toka taktik bazen saclarini dik dik yapiyom zibidiler gibi oluyo ama agzi hep oyle ya dudaklarini mi emiyo napiyo
evlilik yıldönümün galiba canım.. nice senelere hep mutlu olun.a.s.amin canımmmmm hepimize iyi sevgiyle dolu nice nice seneler olsun hepiniz çok sağoluna.s.
yatarak yedirmenin zararları hatta tehlikeleri ile ilgili burada bir yazı okumuştum. canım sende istersen o şekil yedirme başka bir yol dene.. mama sandalyesi aslında çok ideal oluyor.a.sArkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.dünkü yazılarınızı okudum.yatarak kesinlikle yedirmeyin diyorsunuz.altuğdaek besinleri yatarak yiyor.otururken hiç bir şey veremiyorum.desteksizde oturamıyor zaten.sizinkiler desteksiz oturabiliyomu.destek yapıp oturttuğumda mamayı verdiğim gibi kendini yana atıyor.
geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm:selam oğlum hasta oldu boğazları şişmiş sürekli ateşleniyor iştahsız hiç bişi doğru dürüst yemiyor şurup içirmek ise çok zor 4 kişi zor içiriyoruz şurubu üstü her yeri şurup oluyo ağzından fazla üstü içiyor allahım hasta bebekler bir an önce iyileşsin:Saruboceq:
sizede geçmiş olsun..:çok üzgünüm:çok geçmiş olsun canım yaa..bu hawalar tam hastalık hawası birden ısınıo birden soğuyo napcamızı şaşırdık walla..efede isal oldu bakiim dewam etcekmi şimdilik rengi normal üşüttümü acaba :uhm:
nayır nolamaz bu işte bir yanlışlık var..laelaelaelaelaeo zaman arıkan da doktora hediye alacak.ilk dişi o gördü ne de olsasırnaşık şey:roflol:kaydirigubbakcemile3
:lepi:benim bildiğim dişi ilk gören hediye alır.:roflol:
işte bu daha iyi..:jeyyar:bizimde alttan 2 diş çıkmaya başladı.ben hep bakıyodum ama bizimki d egöstermemrk için dudaklarını kilitliyo. glülerken eşimin kuzeni gördü ilk.aaaa diş çıkarmaya başlamış diye.ablamda dişi ilk kim görüse altın takması gerk altın gibi sağlam olsun diye diyo :roflol:
günaydın kızlar..bu benim oğlum meyveden başka hiç bişi koymuyo ağzına kahvaltı yaptırayım dedim ı ıh ağzına sürmedi ağladı da ağladı enson emdi ve uyudu:1shok: manyak şey noolcak bu zamana kadar ne hazırladıysam yemedi...bizim yediklerimizden veriyorm onların tadına bakıo en azından daha tuzsuz yapıp yediklerimizden versemmi acep :uhm: bugün bamya yapcam veriimmi ne dersiniz:uhm: artık sütüm iyice azaldı 2 saatten önce emzirmiom açmı kalıo acep ay naapcamı şaşırdım walla off:sm_confused: sabah sabah sinir oldum yaaaa
canım bildiğim kadarıyla bamya verilmiyor daha onun yerine kabak ver istersen daha iyi hem bağırsaklarınada iyi gelir.ben geçen gün yarım kabak,yarım havuç 1 küçük patatesi doğradım pişirdim sonra süzgeçe aldım kalan suya 1 çay kaşığı irmik ekleyip 5 dk kaynattım onuda içine kattım karıştırdım yedirdim Giray çok sevdi dene istersen naçizane fikiryerimseniben
bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar,oyyyyy oyyyyyyyy ne güzel gündü be bu saatlerde kuafördeydim:))3.senemiz doluyo eskidik bizde artık.
küçücuk sacımıza taktıgımız fotomuz teyzelerihihoyyythihoyyytŞeniz
canım aynısını bende yapıp werdim ama yemedi ağlamaktan helak oluyo..kendimize pişirdiğimden verdim onun tadına baktı.. ama o kadar yemedi.. bamyadan vermiim o zaman..
6 ay sadece anne sütü dedi doktorumuz sütümde yetiodu onun için bişi vermedim..5. ayını doldurduktan sora mama filan aldım arada yedirdim kimini yedi kimini yemedi..zorlamadım bende..şimdide zorlamıorum..zorlama taraftarıda deilim aç kaldığı zaman yicek elbette..ama farkettimki ona özel hazırladığım hiçbişiyi yemio:1no2: mamayla filan işi yok.:dilcikar:.benim merak ettiğim bizim yediklerimizden versem bişi olurmu:uhm:
nice güzel mutlu senelere canım.bizim de yarın tanışma yıl dönümümüz, bakalım hatırlayacak mı? 6 sene oluyor tanışalı. bend eboş kladığım vakitlerde eşimin telefonunun alıyorum, ajandasına önemli günleri not ediyorum. işte mesela , aşkım seni ço k seviyorum.bugün bana ilk çiçek verdiğin günün DÜÜÜ .diyorum.tabi alarmı artık gün bittiğinde gece 12 den sonraya kuruyorum. eeeeeee gece 12 ye kadar fırsat tanıyorum adama hatırlasın diye.bazen de hatılıyor. ve benim haşin bakışlarımdan kurtuluyor. kaydirigubbakcemile3:asigim:
Kizlar bana bi akil verin ssimdi hacer normalde kasikla yiyo yani kasuga aliskin ve puturlude yiyebiliyo bi kacgundur biberona bagimli oldu hep biberonla beslenmek istiyo kaseye koyuyorum bikac kasik yiyo sonra miziklaniyo deniyom almiyo zormalamak istemiyorum biberona koymazssam yemiyecek mecnur kaliyorum biberona koyup biraz sivilatiriyorum hepsini bitiriyo hatta icerkende hep uyuyo yogurtu bile yediremedim ayran gibi yapip verdim simdide kahvaltisina aynisi oldu hele bugun en sevdigi peyniri bile yemedi ben napiyim yaa kasigi geri unuturmu dersiniz hic vermiyimde biberonu geri unutturuyummu
sırada teyzesi kabarmış bugun yarın 7.dişten haber yazarız:jeyyar:şimi emerken bir ısırdıki sorma kanattı sıpacansenağlamanasıl yara göğüslerim hep dişlenmekten.doğurduğumda hiç yara olmamıştı vallasenağlama
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.dünkü yazılarınızı okudum.yatarak kesinlikle yedirmeyin diyorsunuz.altuğdaek besinleri yatarak yiyor.otururken hiç bir şey veremiyorum.desteksizde oturamıyor zaten.sizinkiler desteksiz oturabiliyomu.destek yapıp oturttuğumda mamayı verdiğim gibi kendini yana atıyor.
kızlar az önce oğlumun ellerini çırptığını gördüm ya ağladım ne zamandır el çırpmayı öğretmeye çalışıyodum yapamıyor diyodum bi baktım kendi kendine oynarken kendi kendine alkış yapıyo ya
Celencim teskkur edrim cikti bu sabah eve niye gitmediysem uff aksam gidecez artik
biz dün doktora giitik.aylık kontrole.gecen aydan bu aya 100 grm almıs CADIARZU 7300 dü 7400 olmus ama boyumuz gecen ay 61 di bua -y 65 olmus delikafadulden herseyi gzl.idrar kültürü istedi ama sabah 10 dan öölen 4 e kadar torbaya denk getiremediği için veremedik.ete baslattırdı bu ay.balığpada önümüzeki ay gecicekmişiz.ama ben balığı 5. ayda bi-z yerken veriodum.o da yiyodu.sonracımaaaaa güneş kremlerini sordum.en yuksek olanlardan ve sebamed dedi.sonraaaaaa sinek için losyon sordum.cilde sürülenlerden kullanma dedi.fişe takılanlardan kullan ama yatmadan önce mutlaka havalandır dedi.sonraaaaaaa güneş gözlüğünü sordum ben kızıma kullanmadım kimseyede önermedim ama kullanabilirse sakıncası yok dedi.dedim kulağını cekistirio bi problemmi var?vücudundaki cıkıntıları farkedio yakında burnunu ve cinsel organını kesfedicek dedi.aslında daha bir sürü sey dedi de ben unuttum kaydirigubbakcemile3 nese aklıma gelirse yazarum lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?