2008 Ekim Anneleri

Masallah cemreye yerim onu ben cok tatli celen yeni resim koyde bakam len hacerin tokali resmini gordun mu puhahah 2 tel saca zor taktim oda islattim yan yatirdim da ancak takabildim

ya yok terkenim ne yoğurdu bi ayda 5 cm buyurmu cocuk :sm_confused: hep yanlıs ölcüldü 2 ay üstüste 60 cıktı.olcakl seynmi.ddik ama hemşire hanımlar burunlarından kıl aldırmıolar maşallah.doktorlar onlardan daha mütevazi.bunlar bir hademeler 2.hepsi ali kıran baş kesen olmuslar anasını satiim :enbuyukkk:
he anam 50 faktör.yamır angarada sebamed dediydi.dbest ve iboş chicco meranda nivea dedi.benm doktorumda sebamed öneriyorum dedi o olmazsa johnes.
of bilmiyorum gectimi.ama çişi berbat kokuo laelaelaelaelae

maşaallah cemre hatuna...kaydirigubbakcemile3 çelen biz bu ayın sonunda bi aksilik olmazsa gelioz anacım..inşallah görüşürüz...çok hwes ettim bi aksilik çıkmaz inşallah

Masallah cemreye yerim onu ben cok tatli celen yeni resim koyde bakam len hacerin tokali resmini gordun mu puhahah 2 tel saca zor taktim oda islattim yan yatirdim da ancak takabildim

saol teezesi.
yok kız görmedim haceri delikafadulden ticker daki mi?cok tatlı maşallah.tokalı daha bi kız olmus hacer zillisi :asigim:

maşaallah cemre hatuna...kaydirigubbakcemile3 çelen biz bu ayın sonunda bi aksilik olmazsa gelioz anacım..inşallah görüşürüz...çok hwes ettim bi aksilik çıkmaz inşallah

delikafadulden ay cok sevindim delikafadulden inşallah bi aksilik cıkmaz alkisalkisalkis tarih bellimi?şu yuzden soruyorum haziran 6+7 ankarada olucazda?denk gelmez inşallah?

ben kaçar.arı mama aldım.gidem bi muyallebi yapam su cadıya.ha buarada bimden aldım ben aptamil2.1 ve 3 üde varç.8.75 di sanırım.bebek maması dio.gecici olarak indirimdeymiş.

hımm belkide çişi verdiğin ilaçlardan dolayı kokuyor olabilirmi

he yaaa kaçırdın gırgırı :roflol::roflol: topici kilitlediler zaten gırgırın moku çıktıydı :1closedeyes: yavrım bu arada cemroşa maşallah bek güzel uzamış, , benim sıpa ne kadar oldu acep kaydirigubbakcemile3 bzi üniversiteden çaardılardı ben de oraya gitcem ama ne zaman bilmiom, sınav zamanı geldi yine
yavrım bende sebamed almayı düşünüyodum da beni kandırdılar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama iyi yani, bikaç defa çıoktık güneşe bişi olmadı
ben kaçar.arı mama aldım.gidem bi muyallebi yapam su cadıya.ha buarada bimden aldım ben aptamil2.1 ve 3 üde varç.8.75 di sanırım.bebek maması dio.gecici olarak indirimdeymiş.

len ne zamana kadar indirimdeymiş, benim herif haala gitmedi de

Son düzenleme:
güya evdeyim bugün doğru dürüst giremedm kerem zıvadan çıkmış durumda
iyiki işe başlamışım diyorum 24saat kerem bana fazla gelio..................

selam kızlarrr
ya ben alıntı yaptım ama uçtularrr aklımda kalanları yazıyorum

hasta bebişlere geçmiş olsunnn

zeynep evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn

balık norveç somonu aldım, fileto.. evde kibrit kutusu kadar parçalara ayırıp dondurucuya attım..
bir küçük patates ve balığı irice küp şeklinde kestim ve biraz suyla kısık ateşte 40 dakika kadar pişirdim.. zaten patates ve balık dağılıyo pişince..
eylül severek yemedi ama 10 kaşık yedi kaydirigubbakcemile3

ya benimki de klavye gibi ama sayfalar geç açılıo normal internetten bağlanmıom çünkü blackberry browser dan giriom ...aman normalde işim olmaz da telekom verdi saolsun bende keremi sallarken kurcalıom...normalde amaç maillerimize bakmak her koşulda ...genelde dışarda işimiz de olduğu için

nasıl olam harap ve bitap kerem baya huysuz bugn..ne gün iyiki zaten
kerem de ayn saldırıo laptopa o yazcakmış bozuo ayarlarını rasegele bişeylere basıo sonra düzeltmeye uğraşıom
şimdi yere attım odayı turluo gelip ayaklarıma kapanıo kaydirigubbakcemile3

bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar,oyyyyy oyyyyyyyy ne güzel gündü be bu saatlerde kuafördeydim:))3.senemiz doluyo eskidik bizde artık.
nice senelere a.s.

geçmiş olsun canm ya ...ah o ilaç içirmek bi dert ya....bizimki nefret ederdi bu damla şişesini eline veriom kendi içio görseniz ne komik oluo alıom hemen tabi
ben bazen yüksek yastığımız var ona yatırıp yediriom..mama sandalyesine oturmak istemio bazen ...hiç boğulma tehlikesi geçirmedi başındayım zaten...eğimli olsun tamamen yatmasın yeter
maili gelmişti bana da avonun rujları var bende denedim kararmadı biçok pahalı marka kurşun içeriomş ya :1no2:
maşallah cemreye güneş kremini hala alamadım akşam babası gelince bi çıkayım karşıda cihcco var ordan alayım bari

bende balık yaptım kereme dondurucuda somon vardı biraz suda haşladım içine irmik ve şehriye koydum güsel yedi ama aradan 2saat geçmişti biberonla devam maması verdm 60cc oynasın dişlerini kaşısın diye midesi bulandı kustu üzüldümsenağlama birazını çıkardı yavrum ya klava:

:çok üzgünüm:moralim çok bozuk benim hödükle kavga ettik..we her zaman ki gibi o haklı'' hiçbirzaman haksız olmadı'' konu bizimle yaptığı herşeyden çok çabuk sıkılıor olması her akşam kahweye gidiyo arkadaşlarıyla ama ondan sıkılmı böyle söyledim die yine suçlu ben oldum way efendim kıymet bilmiomuşumda her istediğim yere götürüomuşta götürmese kıymetli olurmuşta falanda filan...ama eşşeklik bende hayatıma girdiği ilk günden beri hep alttan alan benim..bu saatten sorada hiçbişeyi deiştiremem...kafama mıçıyım...off çok daraldım gitmek istiorum burdan nefret ediorum..

cok moralim bozuk (((( cemrenin kafası kalorifere sıkıstı ((( şimdi cıkmam lazım sonra yazarım..

yavrum uzme kendını yaaa. tıpık okuz ekım babası ıste. benımkı de benı sureklı sını r edıo. aksam uzerı dayanamadım 1 saat uzanıımm dedım ıkıde bı bagıırsmaalar gulusmeler. kapım da ardına kadar acık. ses etmedım. kapıyı kapatmaya da usendım. soora gelmıs kalk artık ne zaamandır yatıon dıo. gurultunuzden uyumadık henuz dedım. cocuk da huysuzlanıo. uykusu geldı. kalkıp da yatırım demıo. cocugu oole baarrttırıo. kanguruya koyup uyutuoz aksamları. bana karnı mı acıktı dıo. hayır uykusu geldı ona baarıo dıom. ıyı namazdan sora çıkarız dıo. cocuk car car baarıo. kalktım ver ben oyalayayım barı dıe. ezan okundu. bu tutmus ve cocugu uyutım dıo. nsıl sınırlenmezsın. ben soledıgımde ezanın okunmasına 10 dk vardı. gıt uyut gel dımı. yok ılla muhalefet olcak. takma yavrum hepsı aynı :teselli:
cok moralim bozuk (((( cemrenin kafası kalorifere sıkıstı ((( şimdi cıkmam lazım sonra yazarım..

nasıl yaaaaaaaaaaaa :1shok::1shok:

anlıyorum canım.. erkekler yapıyor bazen böyle dengesizlikler.. sen rahat ol takma kafana.. şu mars venüs işine inanıyorum valla..yerimseniben
nasıl yaa..:1shok:. inşalah kötü bir şey olmamlıştır.:Saruboceq:

iboşum valla sen eşine fazlaca hödük deme bence.. anlatığın adarıyla gayet de güzel ilgileniyor çocukla daha ne yapsın adamcık..:mymeka:

bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar,oyyyyy oyyyyyyyy ne güzel gündü be bu saatlerde kuafördeydim:))3.senemiz doluyo eskidik bizde artık.

nıce senelere ınss..a.s.

nasıl mama celencım 8.75 e???
hem BİM de aptamıl satılmıyorkı yav burda?sadece HERO satılıyor.:uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…