maşallah zilloşademek bu ay birden boy attı yediği yoğurtlar yaramışşşcokacimcoook en yüksek koruma faktörlü derken 50 alacaz değilmi inşallah atlatmıştır şu hastalığı cemrecikkkk:Saruboceq:
biz dün doktora giitik.aylık kontrole.gecen aydan bu aya 100 grm almıs CADIARZU 7300 dü 7400 olmus ama boyumuz gecen ay 61 di bua -y 65 olmus delikafadulden herseyi gzl.idrar kültürü istedi ama sabah 10 dan öölen 4 e kadar torbaya denk getiremediği için veremedik.ete baslattırdı bu ay.balığpada önümüzeki ay gecicekmişiz.ama ben balığı 5. ayda bi-z yerken veriodum.o da yiyodu.sonracımaaaaa güneş kremlerini sordum.en yuksek olanlardan ve sebamed dedi.sonraaaaaa sinek için losyon sordum.cilde sürülenlerden kullanma dedi.fişe takılanlardan kullan ama yatmadan önce mutlaka havalandır dedi.sonraaaaaaa güneş gözlüğünü sordum ben kızıma kullanmadım kimseyede önermedim ama kullanabilirse sakıncası yok dedi.dedim kulağını cekistirio bi problemmi var?vücudundaki cıkıntıları farkedio yakında burnunu ve cinsel organını kesfedicek dedi.aslında daha bir sürü sey dedi de ben unuttum kaydirigubbakcemile3 nese aklıma gelirse yazarum lülülülülülü
Masallah cemreye yerim onu ben cok tatli celen yeni resim koyde bakam len hacerin tokali resmini gordun mu puhahah 2 tel saca zor taktim oda islattim yan yatirdim da ancak takabildim
maşaallah cemre hatuna...kaydirigubbakcemile3 çelen biz bu ayın sonunda bi aksilik olmazsa gelioz anacım..inşallah görüşürüz...çok hwes ettim bi aksilik çıkmaz inşallah
ya yok terkenim ne yoğurdu bi ayda 5 cm buyurmu cocuk :sm_confused: hep yanlıs ölcüldü 2 ay üstüste 60 cıktı.olcakl seynmi.ddik ama hemşire hanımlar burunlarından kıl aldırmıolar maşallah.doktorlar onlardan daha mütevazi.bunlar bir hademeler 2.hepsi ali kıran baş kesen olmuslar anasını satiim :enbuyukkk:
he anam 50 faktör.yamır angarada sebamed dediydi.dbest ve iboş chicco meranda nivea dedi.benm doktorumda sebamed öneriyorum dedi o olmazsa johnes.
of bilmiyorum gectimi.ama çişi berbat kokuo laelaelaelaelae
e aksama gidersiniz?bizdende selam süüle :enbuyukkk: kk ekim anneleri gecmiş olsun dio de a.s. kaydirigubbakcemile3
kız iboş ne iş len bu kıl olayı puhahahaa :roflol: kacırmısım gırgırı kaydirigubbakcemile3 bakıyorum şimdi yazılanlarada muhahahaha yani :roflol:
ya yok terkenim ne yoğurdu bi ayda 5 cm buyurmu cocuk :sm_confused: hep yanlıs ölcüldü 2 ay üstüste 60 cıktı.olcakl seynmi.ddik ama hemşire hanımlar burunlarından kıl aldırmıolar maşallah.doktorlar onlardan daha mütevazi.bunlar bir hademeler 2.hepsi ali kıran baş kesen olmuslar anasını satiim :enbuyukkk:
he anam 50 faktör.yamır angarada sebamed dediydi.dbest ve iboş chicco meranda nivea dedi.benm doktorumda sebamed öneriyorum dedi o olmazsa johnes.
of bilmiyorum gectimi.ama çişi berbat kokuo laelaelaelaelae
ben kaçar.arı mama aldım.gidem bi muyallebi yapam su cadıya.ha buarada bimden aldım ben aptamil2.1 ve 3 üde varç.8.75 di sanırım.bebek maması dio.gecici olarak indirimdeymiş.
Ozlem ben cok rahat giriyorum yaa telefonun ozelliginden kaynaklaniyodur benim ki cok kolay mesela esimin tel int giriliyo hatta o benimkinden daha iyi bi tel ama ben ondan girince sadece okuyorum ileti yazamiyorum o ayni mesaj yazar gibi bi harf icin bi tusa 2 3 defa basmak gerekiyo ama beninki ayni klavye gibi enterri deletesi bosluk birakmak icin uzun cubuk tusu hepsi aynisi bi harf icin tek sefer de basiyom bide ekran dokunmatik istesem ekrana kalemiyle deftere yazi yazar gibi bile yaziliyo ama ben kalemini kirdim esim tekrar aldi onuda kirdim al dmeye utaniyom :sm_cool:
merhaba ekim anaları
hacer çok datlu olmuş , hemidetokasıyla yıkıyo ortalığı.allah nazarlardan saklasın yavrularımızı
özlem nasılsın canım, kerem nasıl uyudumu, batuda yanımda yerde oynuyorux bende bi yandan ileti yazıyorum. böyle ara günde evde olmak çok güzel yaa.
geçen gün ablamala msn de konulşuyoruz , bende klavye de bişyler yazıyorum, o da almış eline fareyi tıklıyo, ekranda bişiyler çıktı bide baktım fare batunun elinde kaydirigubbakcemile3 .bu çocuk ilerde bana pc yide vermez.bend ekk ya giremem.zati şimdi gene onun yüzünden sık giremiyom.büyüyünce hepten el koyacak belli oldu.
nice senelere a.s.bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar,oyyyyy oyyyyyyyy ne güzel gündü be bu saatlerde kuafördeydim:))3.senemiz doluyo eskidik bizde artık.
geçmiş olsun canm ya ...ah o ilaç içirmek bi dert ya....bizimki nefret ederdi bu damla şişesini eline veriom kendi içio görseniz ne komik oluo alıom hemen tabiselam oğlum hasta oldu boğazları şişmiş sürekli ateşleniyor iştahsız hiç bişi doğru dürüst yemiyor şurup içirmek ise çok zor 4 kişi zor içiriyoruz şurubu üstü her yeri şurup oluyo ağzından fazla üstü içiyor allahım hasta bebekler bir an önce iyileşsin:Saruboceq:
ben bazen yüksek yastığımız var ona yatırıp yediriom..mama sandalyesine oturmak istemio bazen ...hiç boğulma tehlikesi geçirmedi başındayım zaten...eğimli olsun tamamen yatmasın yeterArkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.dünkü yazılarınızı okudum.yatarak kesinlikle yedirmeyin diyorsunuz.altuğdaek besinleri yatarak yiyor.otururken hiç bir şey veremiyorum.desteksizde oturamıyor zaten.sizinkiler desteksiz oturabiliyomu.destek yapıp oturttuğumda mamayı verdiğim gibi kendini yana atıyor.
maili gelmişti bana da avonun rujları var bende denedim kararmadı biçok pahalı marka kurşun içeriomş ya :1no2:Kizlar kullandigimiz Rujlarin bi cogunda kursun bulundugunda kanser riski tasiyomus bunu anlamak icim ruju elimizin bi yerine surup 24 veya 14 ayar bi altin yuzugu surdugunuzde simsiyah oluyosa kursun var demekmis ben yaptim olmadi zaten kullanmiyorum daha cok parlatici tercih ediyom ama aklinizda bulunsun
maşallah cemreyebiz dün doktora giitik.aylık kontrole.gecen aydan bu aya 100 grm almıs CADIARZU 7300 dü 7400 olmus ama boyumuz gecen ay 61 di bua -y 65 olmus delikafadulden herseyi gzl.idrar kültürü istedi ama sabah 10 dan öölen 4 e kadar torbaya denk getiremediği için veremedik.ete baslattırdı bu ay.balığpada önümüzeki ay gecicekmişiz.ama ben balığı 5. ayda bi-z yerken veriodum.o da yiyodu.sonracımaaaaa güneş kremlerini sordum.en yuksek olanlardan ve sebamed dedi.sonraaaaaa sinek için losyon sordum.cilde sürülenlerden kullanma dedi.fişe takılanlardan kullan ama yatmadan önce mutlaka havalandır dedi.sonraaaaaaa güneş gözlüğünü sordum ben kızıma kullanmadım kimseyede önermedim ama kullanabilirse sakıncası yok dedi.dedim kulağını cekistirio bi problemmi var?vücudundaki cıkıntıları farkedio yakında burnunu ve cinsel organını kesfedicek dedi.aslında daha bir sürü sey dedi de ben unuttum kaydirigubbakcemile3 nese aklıma gelirse yazarum lülülülülülü
selam kızlarrr
ya ben alıntı yaptım ama uçtularrraklımda kalanları yazıyorum
hasta bebişlere geçmiş olsunnn
zeynep evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn
balık norveç somonu aldım, fileto.. evde kibrit kutusu kadar parçalara ayırıp dondurucuya attım..
bir küçük patates ve balığı irice küp şeklinde kestim ve biraz suyla kısık ateşte 40 dakika kadar pişirdim.. zaten patates ve balık dağılıyo pişince..
eylül severek yemedi ama 10 kaşık yedi kaydirigubbakcemile3
:çok üzgünüm:moralim çok bozuk benim hödükle kavga ettik..we her zaman ki gibi o haklı'' hiçbirzaman haksız olmadı'' konu bizimle yaptığı herşeyden çok çabuk sıkılıor olması her akşam kahweye gidiyo arkadaşlarıyla ama ondan sıkılmı böyle söyledim die yine suçlu ben oldum way efendim kıymet bilmiomuşumda her istediğim yere götürüomuşta götürmese kıymetli olurmuşta falanda filan...ama eşşeklik bende hayatıma girdiği ilk günden beri hep alttan alan benim..bu saatten sorada hiçbişeyi deiştiremem...kafama mıçıyım...off çok daraldım gitmek istiorum burdan nefret ediorum..
cok moralim bozuk(((( cemrenin kafası kalorifere sıkıstı ((( şimdi cıkmam lazım sonra yazarım..
anlıyorum canım.. erkekler yapıyor bazen böyle dengesizlikler.. sen rahat ol takma kafana.. şu mars venüs işine inanıyorum valla..yerimseniben:çok üzgünüm:moralim çok bozuk benim hödükle kavga ettik..we her zaman ki gibi o haklı'' hiçbirzaman haksız olmadı'' konu bizimle yaptığı herşeyden çok çabuk sıkılıor olması her akşam kahweye gidiyo arkadaşlarıyla ama ondan sıkılmı böyle söyledim die yine suçlu ben oldum way efendim kıymet bilmiomuşumda her istediğim yere götürüomuşta götürmese kıymetli olurmuşta falanda filan...ama eşşeklik bende hayatıma girdiği ilk günden beri hep alttan alan benim..bu saatten sorada hiçbişeyi deiştiremem...kafama mıçıyım...off çok daraldım gitmek istiorum burdan nefret ediorum..
nasıl yaa..:1shok:. inşalah kötü bir şey olmamlıştır.:Saruboceq:cok moralim bozuk(((( cemrenin kafası kalorifere sıkıstı ((( şimdi cıkmam lazım sonra yazarım..
yavrum uzme kendını yaaa. tıpık okuz ekım babası ıste. benımkı de benı sureklı sını r edıo. aksam uzerı dayanamadım 1 saat uzanıımm dedım ıkıde bı bagıırsmaalar gulusmeler. kapım da ardına kadar acık. ses etmedım. kapıyı kapatmaya da usendım. soora gelmıs kalk artık ne zaamandır yatıon dıo. gurultunuzden uyumadık henuz dedım. cocuk da huysuzlanıo. uykusu geldı. kalkıp da yatırım demıo. cocugu oole baarrttırıo. kanguruya koyup uyutuoz aksamları. bana karnı mı acıktı dıo. hayır uykusu geldı ona baarıo dıom. ıyı namazdan sora çıkarız dıo. cocuk car car baarıo. kalktım ver ben oyalayayım barı dıe. ezan okundu. bu tutmus ve cocugu uyutım dıo. nsıl sınırlenmezsın. ben soledıgımde ezanın okunmasına 10 dk vardı. gıt uyut gel dımı. yok ılla muhalefet olcak. takma yavrum hepsı aynı :teselli:
nasıl yaaaaaaaaaaaa :1shok::1shok:
cok moralim bozuk(((( cemrenin kafası kalorifere sıkıstı ((( şimdi cıkmam lazım sonra yazarım..
bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar,oyyyyy oyyyyyyyy ne güzel gündü be bu saatlerde kuafördeydim:))3.senemiz doluyo eskidik bizde artık.
ben kaçar.arı mama aldım.gidem bi muyallebi yapam su cadıya.ha buarada bimden aldım ben aptamil2.1 ve 3 üde varç.8.75 di sanırım.bebek maması dio.gecici olarak indirimdeymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?