nıce senelere ınss..a.s.
nasıl mama celencım 8.75 e???
hem BİM de aptamıl satılmıyorkı yav burda?sadece HERO satılıyor.:uhm::uhm:
geldim :çok üzgünüm: of cok kmoralim bozuk :çok üzgünüm: hani en son yazdıydım ya arı amam aldım yapıcam die.mutfağa gitmeden cemreyi oyun halısına yatırdım bi sürüde oyuncak var yanında.babasıda koltukta uzandı uyuyo.neyse tam mamayı yapıcam koydum cezveye bir cığlık :1shok: ama nasıl :1shok: ben ömrümde bir bebekten ööle ses cıktığını duymadım :1no2: o hol bana bu kadar uzak gelmemişti sanki ben kostukca koridor dahada uzadı senağlama babasının sesini duyuyırum tamm tamam diyo senağlama allam cok kötüydü yaaa senağlama odaya girdim baktım babası kaloriferin altından kafayı cıkarmaya calısıo senağlama o an tek derdim cocuğumun canı olmasa düşüp bayılırdım heralde senağlama rüya gibi senağlama yavrum cıktı altından ama nasıl cığlık atarak ağlıo.bööle durumlarda yani cok ağlayınca babasının kucağından alınca benm kokumu duyar sakinleşirdi hemen aldım ama ne fayda hala aynı.sonra salona götürdüm.orayı cok sever..ısıltılı gelir..biraz ağladıktan sonra sakinledi etrafını izledi içini ceke ceke senağlama bu sefer ben basladım ağlamaya senağlama içim kıyıldı..kahroldum senağlama
meğer bu akıllı yuvarlana yuvarlana te gitiş kaloriferin altına kafayı sokmus.hadi soktun nasıl sıkıstın oraya :sm_confused: anlaamadık.cıkamamısta.kafasına baktım.kızarma vardı.ama onun haricinde bişe yoktu.şimdi kaloriferin alt kısımlarına yastık koyduk.allahım beteinden korusun :Saruboceq:
geldim :çok üzgünüm: of cok kmoralim bozuk :çok üzgünüm: hani en son yazdıydım ya arı amam aldım yapıcam die.mutfağa gitmeden cemreyi oyun halısına yatırdım bi sürüde oyuncak var yanında.babasıda koltukta uzandı uyuyo.neyse tam mamayı yapıcam koydum cezveye bir cığlık :1shok: ama nasıl :1shok: ben ömrümde bir bebekten ööle ses cıktığını duymadım :1no2: o hol bana bu kadar uzak gelmemişti sanki ben kostukca koridor dahada uzadı senağlama babasının sesini duyuyırum tamm tamam diyo senağlama allam cok kötüydü yaaa senağlama odaya girdim baktım babası kaloriferin altından kafayı cıkarmaya calısıo senağlama o an tek derdim cocuğumun canı olmasa düşüp bayılırdım heralde senağlama rüya gibi senağlama yavrum cıktı altından ama nasıl cığlık atarak ağlıo.bööle durumlarda yani cok ağlayınca babasının kucağından alınca benm kokumu duyar sakinleşirdi hemen aldım ama ne fayda hala aynı.sonra salona götürdüm.orayı cok sever..ısıltılı gelir..biraz ağladıktan sonra sakinledi etrafını izledi içini ceke ceke senağlama bu sefer ben basladım ağlamaya senağlama içim kıyıldı..kahroldum senağlama
meğer bu akıllı yuvarlana yuvarlana te gitiş kaloriferin altına kafayı sokmus.hadi soktun nasıl sıkıstın oraya :sm_confused: anlaamadık.cıkamamısta.kafasına baktım.kızarma vardı.ama onun haricinde bişe yoktu.şimdi kaloriferin alt kısımlarına yastık koyduk.allahım beteinden korusun :Saruboceq:
ayy yani ne diyeyimm kimin aklına gelir ki böyle bir kaza :1shok: :1shok: :1shok:
çok üzüldüm celencim geçmiş olsun :çok üzgünüm: şimdi nasıl cemrem iyi mi :çok üzgünüm:
allah allah yaaa.:1shok:. yavrum gelmiş geçmiş olsun yaa.:teselli:. vallahi çok üzüldüm. yazıp çıkmışsın ya:çok üzgünüm:çok şükür iyi demi şimdi var mı şişlik filan. artık zor zamanlar başladı çokkk daha dikkatli olmalıyız.a.s
saol dbestcim.gercekten akla gelmiycek basa geldi.kafası kocaman olsa gam yemicemde o döt kadar kafa nasıl sıkıstı sasırdık.şimdi ii.uyudu.pek bi kuduruktu mutluydu sakindi..şok etkisi yaptı bu sıkısma onda kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 alemsin yaaa gel öpüjemmm Şeniz geçmiş olsun tekrardan.. artık cemreyi bi saniye bile gözünden ayırmaman lazımmmm delikafadulden yürümeye başlayınca ne yapcan bakalım artık beline ip bağlarsın kaydirigubbakcemile3
anlıyorum canım.. erkekler yapıyor bazen böyle dengesizlikler.. sen rahat ol takma kafana.. şu mars venüs işine inanıyorum valla..yerimseniben
nasıl yaa..:1shok:. inşalah kötü bir şey olmamlıştır.:Saruboceq:
iboşum valla sen eşine fazlaca hödük deme bence.. anlatığın adarıyla gayet de güzel ilgileniyor çocukla daha ne yapsın adamcık..:mymeka:
anammm geçmiş olsun leenn, yavrum sizin kalorifer petekleri enli mi, bizim salonda iki tane var tekli koltukları önüne dayadım, giremesin oraya diye, ah geçmiş olsun cemreme kıyamam yaaa, keyfi nasıl şimdi iimi, :çok üzgünüm:geldim :çok üzgünüm: of cok kmoralim bozuk :çok üzgünüm: hani en son yazdıydım ya arı amam aldım yapıcam die.mutfağa gitmeden cemreyi oyun halısına yatırdım bi sürüde oyuncak var yanında.babasıda koltukta uzandı uyuyo.neyse tam mamayı yapıcam koydum cezveye bir cığlık :1shok: ama nasıl :1shok: ben ömrümde bir bebekten ööle ses cıktığını duymadım :1no2: o hol bana bu kadar uzak gelmemişti sanki ben kostukca koridor dahada uzadı senağlama babasının sesini duyuyırum tamm tamam diyo senağlama allam cok kötüydü yaaa senağlama odaya girdim baktım babası kaloriferin altından kafayı cıkarmaya calısıo senağlama o an tek derdim cocuğumun canı olmasa düşüp bayılırdım heralde senağlama rüya gibi senağlama yavrum cıktı altından ama nasıl cığlık atarak ağlıo.bööle durumlarda yani cok ağlayınca babasının kucağından alınca benm kokumu duyar sakinleşirdi hemen aldım ama ne fayda hala aynı.sonra salona götürdüm.orayı cok sever..ısıltılı gelir..biraz ağladıktan sonra sakinledi etrafını izledi içini ceke ceke senağlama bu sefer ben basladım ağlamaya senağlama içim kıyıldı..kahroldum senağlama
kaydirigubbakcemile3 alemsin yaaa gel öpüjemmm Şeniz geçmiş olsun tekrardan.. artık cemreyi bi saniye bile gözünden ayırmaman lazımmmm delikafadulden yürümeye başlayınca ne yapcan bakalım artık beline ip bağlarsın kaydirigubbakcemile3
kızlar size başıma gelen bişiyi anlatcam, tecrübe olması açısından yazdığımı okuyun emi, şimdi bu sıpacan 5. aydan sora sürekli yürütecine biniyo, uyanık olduğu sürelerde yemek yemiyosak yada o an yerde yatmaktan sıkıldıysa yürütecine atıyorum bi oraya bi buraya geziniyo, keyfi de çok yerinde oluyo, yerde rahat yürüsün diye halıları bile kaldırdım( ince halı fleks döşeli evde) tabi tüy falan olmayınca vın vın geziyo yürütecle evin içini, iyice ustalaştı artık, hatta dün eşimle yatak odasında yazlık kışlık ayırıyoduk, yusuf eymen de salondaydı, salondan çıkıp koridora geçmiş oradan da yatak odasına geçmiş, bizim sesimizi takip etmiş yani,bi baktık karşımızda bize bakıp gülüyo :roflol: asıl anlatmak istediğğim bu değil tabi, salondaki koltuklarımın kendi kumaşından dirsek yastığı var, uçlarında fırfırları filan var, yusuf eymen de yürütecindeyken o yastıklara saldırmaya bayıllıyo, yetişebildiiği en yakın şey o yastıklar çünkü, o yastığı çekiştiriyo, sora ısırıyo oynuyo falan, sora yastığı elinden düşürüyo, yerde onu izliyo bi süre, sanırsa m onu yerden nasıl alabilceni düşünüyo :roflol: bikaç gün önce yinie böyle yaparken dikkatimi çekti, o yastığı almak için eğiliyo ve ayakları yerden kesiliyo, sanki kafa üstü yere çakılcak, eşime yürütecin boyunu yükselttirdim, bugün de yemek yerken yine aynı şey oldu, yerden dikkatini çeken bişeyi almak istedi, yürütecin boyunu sonuna kadar yükselttiğimiz halde yine ayakları yerden kesildi, yanlız başına yürütecde de bırakamıcam galiba, bilginiz olsun diye yazıyorum, sanki yürütecde tehlikeli olmaya başladı gibi geliyo bana :uhm:
:çok üzgünüm:moralim çok bozuk benim hödükle kavga ettik..we her zaman ki gibi o haklı'' hiçbirzaman haksız olmadı'' konu bizimle yaptığı herşeyden çok çabuk sıkılıor olması her akşam kahweye gidiyo arkadaşlarıyla ama ondan sıkılmı böyle söyledim die yine suçlu ben oldum way efendim kıymet bilmiomuşumda her istediğim yere götürüomuşta götürmese kıymetli olurmuşta falanda filan...ama eşşeklik bende hayatıma girdiği ilk günden beri hep alttan alan benim..bu saatten sorada hiçbişeyi deiştiremem...kafama mıçıyım...off çok daraldım gitmek istiorum burdan nefret ediorum..
cok moralim bozuk(((( cemrenin kafası kalorifere sıkıstı ((( şimdi cıkmam lazım sonra yazarım..
leylacım gecmıs olsun.umarım baban kısa surede tparlara.s.a.s.
ha bi bu eksikti basımıza :mymeka: ne gğzel rahat ettiydik kafamçokkarıştı
Ibolyaa hacerde nappiyo biliyonmu simdi benden bisey gorduya gucu yettigi kadar onu yapmaya calisiyo mesela gecen tatli yaptim ocagin firini ni actim dikkatini cekti icindeki ni mi merak etti ne hemen geldi ben kapattim tabi gitmiyo bi gorsen acilan yerinden tutup cabaliyo inan acmak icin nasil ugrtasiyo ben tutup bunu oteki odaya goturuyoerum alismasin unutsun allah gostermesin bi an boskuguma gelir ocakta yemek varken gelir ceker sallanir ustune dokulur diye yok geri gelip kulpunu tututp cabaliyo neyse bi kac gun bunu unuttu gibi bugunde mini firin da yemek yapiyodum tezgahin ustunde firinin fisini taktim o dikkatini cekti geldi firizin kablosunu cekiyo ordan cikaracakmis ayy deli oluyom tepki verdigimi biliyo koydum yerden gelip elini atiyo ve donup bana bakiyo kizcakmi diye cok fena
aptamil bebek maması yazıo cıtırım.beni gecen hafta milupadan aradılar.üyelerine bılgi veriolarmıs.bim le anlasmıslar.gecici bir süre 8.75 e inmiş.önceden tek hero lar varmıs.şimdi onun yanında milupada var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?