yani dbestcim iyi ki sevmemiş.sevse kaç kaşık yerdi bilmiyorum.selam kızlarrr
ya ben alıntı yaptım ama uçtularrraklımda kalanları yazıyorum
hasta bebişlere geçmiş olsunnn
zeynep evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn
balık norveç somonu aldım, fileto.. evde kibrit kutusu kadar parçalara ayırıp dondurucuya attım..
bir küçük patates ve balığı irice küp şeklinde kestim ve biraz suyla kısık ateşte 40 dakika kadar pişirdim.. zaten patates ve balık dağılıyo pişince..
eylül severek yemedi ama 10 kaşık yedi kaydirigubbakcemile3
ne diyeyim bu erkeklere.evt ibolayam katılıyom ekim hödüğü bunlar. kahveye giden erkeğe ise çok da gıcık oluyom.o zamn bizde gidellim bakalım o evdeyeken arkadaş gezmesine , nasıl oluyomuş hoşlarına gidecek mi her akşam her akşam. insan karısını çocuğunu her kaşam bırakıp da çıkar mı:çok üzgünüm:moralim çok bozuk benim hödükle kavga ettik..we her zaman ki gibi o haklı'' hiçbirzaman haksız olmadı'' konu bizimle yaptığı herşeyden çok çabuk sıkılıor olması her akşam kahweye gidiyo arkadaşlarıyla ama ondan sıkılmı böyle söyledim die yine suçlu ben oldum way efendim kıymet bilmiomuşumda her istediğim yere götürüomuşta götürmese kıymetli olurmuşta falanda filan...ama eşşeklik bende hayatıma girdiği ilk günden beri hep alttan alan benim..bu saatten sorada hiçbişeyi deiştiremem...kafama mıçıyım...off çok daraldım gitmek istiorum burdan nefret ediorum..
:1shok:cok moralim bozuk(((( cemrenin kafası kalorifere sıkıstı ((( şimdi cıkmam lazım sonra yazarım..
canım çok geçmiş olsun ya. cemre kuzum ne gördüğn orda da merak edip gittin.ananın yüreğini teyyy azğzına getirdin. anam bu cemrecik benim yeğen gibi.geldim :çok üzgünüm: of cok kmoralim bozuk :çok üzgünüm: hani en son yazdıydım ya arı amam aldım yapıcam die.mutfağa gitmeden cemreyi oyun halısına yatırdım bi sürüde oyuncak var yanında.babasıda koltukta uzandı uyuyo.neyse tam mamayı yapıcam koydum cezveye bir cığlık :1shok: ama nasıl :1shok: ben ömrümde bir bebekten ööle ses cıktığını duymadım :1no2: o hol bana bu kadar uzak gelmemişti sanki ben kostukca koridor dahada uzadı senağlama babasının sesini duyuyırum tamm tamam diyo senağlama allam cok kötüydü yaaa senağlama odaya girdim baktım babası kaloriferin altından kafayı cıkarmaya calısıo senağlama o an tek derdim cocuğumun canı olmasa düşüp bayılırdım heralde senağlama rüya gibi senağlama yavrum cıktı altından ama nasıl cığlık atarak ağlıo.bööle durumlarda yani cok ağlayınca babasının kucağından alınca benm kokumu duyar sakinleşirdi hemen aldım ama ne fayda hala aynı.sonra salona götürdüm.orayı cok sever..ısıltılı gelir..biraz ağladıktan sonra sakinledi etrafını izledi içini ceke ceke senağlama bu sefer ben basladım ağlamaya senağlama içim kıyıldı..kahroldum senağlama
meğer bu akıllı yuvarlana yuvarlana te gitiş kaloriferin altına kafayı sokmus.hadi soktun nasıl sıkıstın oraya :sm_confused: anlaamadık.cıkamamısta.kafasına baktım.kızarma vardı.ama onun haricinde bişe yoktu.şimdi kaloriferin alt kısımlarına yastık koyduk.allahım beteinden korusun :Saruboceq:
nurcecım kalmısız yıne basbasa..
gece arkadasım benım:içelim:
gıttın mı kız-tatlicadiarzu-
caniko burdaydım ama alıntı fln yaptık karşıalşamadık.sonra sein takip ettim , gitiğin sayfaya gittim bakıtm.ço k şk gacılar var.
ben kaçtım.eşimle filim keyfi yapçaz biraz. yarın da evdeyim :lepi:
herkese iyi gecelrrrrrrrr. ekim bubaları hariçççççççç. onalr nasıl istese öyle uyusun.
cok uzuuuuuuuuuun seneler,el ele diz dize mutlulukla kutlayin insallah..hepiniz çok sağolun canım arkadaşlarım hepimize nice seneler inşallah
geldim :çok üzgünüm: of cok kmoralim bozuk :çok üzgünüm: hani en son yazdıydım ya arı amam aldım yapıcam die.mutfağa gitmeden cemreyi oyun halısına yatırdım bi sürüde oyuncak var yanında.babasıda koltukta uzandı uyuyo.neyse tam mamayı yapıcam koydum cezveye bir cığlık :1shok: ama nasıl :1shok: ben ömrümde bir bebekten ööle ses cıktığını duymadım :1no2: o hol bana bu kadar uzak gelmemişti sanki ben kostukca koridor dahada uzadı senağlama babasının sesini duyuyırum tamm tamam diyo senağlama allam cok kötüydü yaaa senağlama odaya girdim baktım babası kaloriferin altından kafayı cıkarmaya calısıo senağlama o an tek derdim cocuğumun canı olmasa düşüp bayılırdım heralde senağlama rüya gibi senağlama yavrum cıktı altından ama nasıl cığlık atarak ağlıo.bööle durumlarda yani cok ağlayınca babasının kucağından alınca benm kokumu duyar sakinleşirdi hemen aldım ama ne fayda hala aynı.sonra salona götürdüm.orayı cok sever..ısıltılı gelir..biraz ağladıktan sonra sakinledi etrafını izledi içini ceke ceke senağlama bu sefer ben basladım ağlamaya senağlama içim kıyıldı..kahroldum senağlama
meğer bu akıllı yuvarlana yuvarlana te gitiş kaloriferin altına kafayı sokmus.hadi soktun nasıl sıkıstın oraya :sm_confused: anlaamadık.cıkamamısta.kafasına baktım.kızarma vardı.ama onun haricinde bişe yoktu.şimdi kaloriferin alt kısımlarına yastık koyduk.allahım beteinden korusun :Saruboceq:
ya devam sütü deil sanırım üstünde devam maması yazıo.karton mavi kutu.o tepesinde plstik kapağı olan pahalı mamadan deil.cok gecmıs olsun..iklimde gerı gerı gıdıyor ya belden asağısını salonda kotugun altına sıkıstırıyor.sonra aglıyor kurtarın benı dıyekaydirigubbakcemile3..
yurutecı kesfettı sonunda fıng
cok dıkkatlı olmak lazım gercekten..fıkır fıkır gezınıyor vallahı..salona yemek odasının cekmecelı sıfonyer tarzı bıseyı var,onun cekmecelerını acıyor.sarjlı el supurgesı asılı,onu yerınden cıkartıp yere atıyor,tv sehpam su alcak yere yakın olanlardan,dvd nın ustundekı ortuyu alıyor yere atıyor,tv nın yanındakı ev telefonunu alıyor ahıze yıne yerdekaydirigubbakcemile3 herseyı yere fırlatıyor..yurutec kesınlıklel,tam tersı rahatlık degil gozumuzun sureklı ustunde olması lazım..
devam sutu yanı su mavı kutuları dıyorsun demı canım?normalde 350 gr olanları 20 kusur normalde.biz kıpadan 19 lıraya 2 mılupa organık meyve suyu hedıyelı alıyoruz.
8.75 baya ucuz ya aynı seyse?yarın alıp depo yapalım varsa
saol teezesi.cok şükür geldi gecti.allahım hepsini korusun :Saruboceq:selam ben geldim. kociş bugün evdeydi (sözde yani inanmayın).akşam geldi eve.bizde akrabamıza oturmaya gititk.oğluşumn da neşesi yerindeydi bi çığlıklar bi çığlıklar
yani dbestcim iyi ki sevmemiş.sevse kaç kaşık yerdi bilmiyorum.
bende bugün sebze çorbasına tavuk suyu kattım.bi güzel ezip karıştırdım.nane koymayı unuttum.tam da o sırada ablam geldi batuyu sevmeye. ona bakarken bende birakç kaşık yedirebildim.ama çok istekli yediğini söyleyemem.belki yarın daha farklı olur yada ondan sonraki gün :jeyyar:
ne diyeyim bu erkeklere.evt ibolayam katılıyom ekim hödüğü bunlar. kahveye giden erkeğe ise çok da gıcık oluyom.o zamn bizde gidellim bakalım o evdeyeken arkadaş gezmesine , nasıl oluyomuş hoşlarına gidecek mi her akşam her akşam. insan karısını çocuğunu her kaşam bırakıp da çıkar mıklava: biz bırakıyomuyuz sanki onalrı allah alla çok kızıyom böyle insanlara.
ge.çen sene eşimin arkadaşının karısı 7 aylık hamile , kocası sen tut, balıkkesir tarafına balık tutmaya git hemde gece de orada kalmışlar. 3 günde gelmiş.allah bu adamlara akıl versiin .hani iş için olur zorunlu olur ona yapacak bişiy yok. ama keyfi şeyler uymuyo bana.ya o kadın hamile hamile bişiy olsa. evde küçük çocuğun varken nereye gidiyosun.neyseee
:1shok:
canım çok geçmiş olsun ya. cemre kuzum ne gördüğn orda da merak edip gittin.ananın yüreğini teyyy azğzına getirdin. anam bu cemrecik benim yeğen gibi.
benim yeğen d etam bu bizim sıpacıklar kadarken. ablasının yatağının altına gir.sonraa o koca kafasını yatağın altında kaldır çıkarama , bağır.ablam da ben de ses nerden geliy diye bakıym bişiy göremiyom diyo.sonra fark etmiş.ablam yatağı kaldırmış ,ablasıda yatağın altından çekmiş.
geçmiş olsun canım tekrar.
öyle canım ya.napalım gice bekçisiyiz buranın .heyttt kaydirigubbakcemile3:içelim:
herkesee günaydınn celen çok geçmiş olsun canımmm
canımmm cok gecmis olsun..dedigin gibi allah beterinden korusun..
GÜNAYDINLARRRR
ALLAHIM BU CEMRE NETMİŞ YA NASIL BECERMİŞ ORAYA GİRMEYİ VALLA HERGÜN ŞAŞIRTACAK BİŞEY YAPIO BUNLAR:bbo:
bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar,oyyyyy oyyyyyyyy ne güzel gündü be bu saatlerde kuafördeydim:))3.senemiz doluyo eskidik bizde artık.
yerim ben bu zilliyi pek tatlu olmuş yaw kıza benzemişkaydirigubbakcemile3küçücuk sacımıza taktıgımız fotomuz teyzelerihihoyyythihoyyytŞeniz
sırada teyzesi kabarmış bugun yarın 7.dişten haber yazarız:jeyyar:şimi emerken bir ısırdıki sorma kanattı sıpacansenağlamanasıl yara göğüslerim hep dişlenmekten.doğurduğumda hiç yara olmamıştı vallasenağlama
geçmiş olsun canım havalar b aralar nane molla dikkat etmek lazımselam oğlum hasta oldu boğazları şişmiş sürekli ateşleniyor iştahsız hiç bişi doğru dürüst yemiyor şurup içirmek ise çok zor 4 kişi zor içiriyoruz şurubu üstü her yeri şurup oluyo ağzından fazla üstü içiyor allahım hasta bebekler bir an önce iyileşsin:Saruboceq:
güle güle kirletin bu arada leyloş babana geçmiş olsun noldu umarım önemli bişey deildirheeeeyyyyyttttt savulun uleeeeyyynnnn celen geliiiiiiiidelikafadulden naptınız bakem ben yokken?gördüüm kadarıylan sayfalar baya kılanmıs bunlara çiş sürmek lazım puhahahaha :roflol:
anam biz odaları deiştirdik daha doorusu kocecim deiştirdi :asigim: cemre uyuzu habire kuckta gezmek istediğinden ben bi mok yapamadım.yazlık/kışlık deişimide yapıldı.hazır odalar kalkmısken bahar temizliğide temem :lepi: bide mok varmıs gibi halı sildim valla kollarım et kesti kafamçokkarıştı daha töbe silmem :1no2: ama cok ii oldu.yatak odası kuru gibi minicik :asigim: oturma odasıa kocaman salon gibi sırnaşık şey oturma grubu evcilik takımı gibi kaldı içinde kaydirigubbakcemile3 amaaaaaa böölece kuzuma daha cok boş alan oldu :lepi:
burda hava acaip kötü :çok üzgünüm: ağacların dalları nerdeyse yere deicek rüzgardan kafamçokkarıştı
buarada leylacım gecmiş olsun babana a.s. cıktmı eve?
zeynepcim sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.girayla ve daha birr sürü kardeşiyle nice senelere :dance:
maşallah cemremebiz dün doktora giitik.aylık kontrole.gecen aydan bu aya 100 grm almıs CADIARZU 7300 dü 7400 olmus ama boyumuz gecen ay 61 di bua -y 65 olmus delikafadulden herseyi gzl.idrar kültürü istedi ama sabah 10 dan öölen 4 e kadar torbaya denk getiremediği için veremedik.ete baslattırdı bu ay.balığpada önümüzeki ay gecicekmişiz.ama ben balığı 5. ayda bi-z yerken veriodum.o da yiyodu.sonracımaaaaa güneş kremlerini sordum.en yuksek olanlardan ve sebamed dedi.sonraaaaaa sinek için losyon sordum.cilde sürülenlerden kullanma dedi.fişe takılanlardan kullan ama yatmadan önce mutlaka havalandır dedi.sonraaaaaaa güneş gözlüğünü sordum ben kızıma kullanmadım kimseyede önermedim ama kullanabilirse sakıncası yok dedi.dedim kulağını cekistirio bi problemmi var?vücudundaki cıkıntıları farkedio yakında burnunu ve cinsel organını kesfedicek dedi.aslında daha bir sürü sey dedi de ben unuttum kaydirigubbakcemile3 nese aklıma gelirse yazarum lülülülülülü
arı mama hımmmcokacimcoook be nartık kendimize de yapıyom ama biimkini full sütlü sonra dolaba koyuyom çıkıncada üstüne fıstık fındık hımmmmmmmmmcokacimcoookben kaçar.arı mama aldım.gidem bi muyallebi yapam su cadıya.ha buarada bimden aldım ben aptamil2.1 ve 3 üde varç.8.75 di sanırım.bebek maması dio.gecici olarak indirimdeymiş.
oyyyyy geçmiş olsun bu çocuklar çok yaratıcı valla nasıl başarıyolar hayretcok moralim bozuk(((( cemrenin kafası kalorifere sıkıstı ((( şimdi cıkmam lazım sonra yazarım..
oh bitti nihayet ben geçmişi bitirene kadar oğluş uyancak nerdeyse ne çok kıllatmışınız be:1shok:
nice mutl seneler canım allah mtluluğunuu hiç bozmasın inş
yerim ben bu zilliyi pek tatlu olmuş yaw kıza benzemişkaydirigubbakcemile3
benim yirmilik dişlerim çıkacak yakında işmiş arkalar giray bana yetişşir mi acaba:roflol:
geçmiş olsun canım havalar b aralar nane molla dikkat etmek lazım
güle güle kirletin bu arada leyloş babana geçmiş olsun noldu umarım önemli bişey deildir
maşallah cemremeben sebamed aldım int ten
arı mama hımmmcokacimcoook be nartık kendimize de yapıyom ama biimkini full sütlü sonra dolaba koyuyom çıkıncada üstüne fıstık fındık hımmmmmmmmmcokacimcoook
oyyyyy geçmiş olsun bu çocuklar çok yaratıcı valla nasıl başarıyolar hayret
len hamırını yediim sen mi geldin muhahahaaa ösledinmi beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?