2008 Ekim Anneleri

selam ben geldim. kociş bugün evdeydi (sözde yani inanmayın ).akşam geldi eve.bizde akrabamıza oturmaya gititk.oğluşumn da neşesi yerindeydi bi çığlıklar bi çığlıklar yani dbestcim iyi ki sevmemiş.sevse kaç kaşık yerdi bilmiyorum.
bende bugün sebze çorbasına tavuk suyu kattım.bi güzel ezip karıştırdım.nane koymayı unuttum.tam da o sırada ablam geldi batuyu sevmeye. ona bakarken bende birakç kaşık yedirebildim.ama çok istekli yediğini söyleyemem.belki yarın daha farklı olur yada ondan sonraki gün :jeyyar:
ne diyeyim bu erkeklere.evt ibolayam katılıyom ekim hödüğü bunlar. kahveye giden erkeğe ise çok da gıcık oluyom.o zamn bizde gidellim bakalım o evdeyeken arkadaş gezmesine , nasıl oluyomuş hoşlarına gidecek mi her akşam her akşam. insan karısını çocuğunu her kaşam bırakıp da çıkar mı klava: biz bırakıyomuyuz sanki onalrı allah alla çok kızıyom böyle insanlara.
ge.çen sene eşimin arkadaşının karısı 7 aylık hamile , kocası sen tut, balıkkesir tarafına balık tutmaya git hemde gece de orada kalmışlar. 3 günde gelmiş.allah bu adamlara akıl versiin .hani iş için olur zorunlu olur ona yapacak bişiy yok. ama keyfi şeyler uymuyo bana.ya o kadın hamile hamile bişiy olsa. evde küçük çocuğun varken nereye gidiyosun.neyseee
cok moralim bozuk (((( cemrenin kafası kalorifere sıkıstı ((( şimdi cıkmam lazım sonra yazarım..
:1shok:
canım çok geçmiş olsun ya. cemre kuzum ne gördüğn orda da merak edip gittin.ananın yüreğini teyyy azğzına getirdin. anam bu cemrecik benim yeğen gibi.
benim yeğen d etam bu bizim sıpacıklar kadarken. ablasının yatağının altına gir.sonraa o koca kafasını yatağın altında kaldır çıkarama , bağır.ablam da ben de ses nerden geliy diye bakıym bişiy göremiyom diyo.sonra fark etmiş.ablam yatağı kaldırmış ,ablasıda yatağın altından çekmiş.
geçmiş olsun canım tekrar.
nurcecım kalmısız yıne basbasa..
gece arkadasım benım:içelim:

öyle canım ya.napalım gice bekçisiyiz buranın .heyttt kaydirigubbakcemile3:içelim:

gıttın mı kız-tatlicadiarzu-

caniko burdaydım ama alıntı fln yaptık karşıalşamadık.sonra sein takip ettim , gitiğin sayfaya gittim bakıtm.ço k şk gacılar var.
ben kaçtım.eşimle filim keyfi yapçaz biraz. yarın da evdeyim :lepi:
herkese iyi gecelrrrrrrrr. ekim bubaları hariçççççççç. onalr nasıl istese öyle uyusun.

demek benı takıp ettınnnkaydirigubbakcemile3orda aksıyon vardıda bu ara ondan merak ettımkaydirigubbakcemile3
bu saate kadar takıldım bende..bır sıtede David Gabrielli orjınal gunes gozlugunu acık arttırmada kapattım 13.50 ye..onu bekledım.kapıstık bırıyle o teklıf verıo ben verıorum.kaydirigubbakcemile3tabı zafer benımalkisalkisalkis
fılm dedın de bugun bızde fılm ızledık
SON CELLAT kadır ınanır-atılla saral
uzun zamandır boyle guzel bır fılm ızlememiştim heralde.cok etkıledı beni,,cok...ağladıgım cok sahne oldu.ozellıkle sonu..
kesınlıkle tavsıye edıyorum..kadır ınanır o sıradan rolünden sıyrılıp bıraz dram oynamıs..oyunculuğunu kanıtladıgı bır fılm bence..hikayesı hersyı mukemmeldi bence.
2008 yapımıymıs bız daha yenı kesfettık,uyduruk fılmler gıse yaparken boyle guzel fılmler neden arkaplanda kalıp yeterlı ılgıyı gormuyor anlamıyorum..

Son düzenleme:
fılm ızlerken yemek ıcın mısır patlattım mıkrodalgada.torbaya koydum ıcıne bıraz yag sonra bağlayp attım.ılk kez denedım aklıma geldı ama yuksek ısıya almısım plastık erıdı bıraz.cok zararlı.bıdakıne borcama koyayım dıyorum,sız yapıoumusunuz aaarkadaslarr,yapıyorsanız nasıl yapıyorsunuzz

canımmm cok gecmis olsun..dedigin gibi allah beterinden korusun..

GÜNAYDINLARRRR
ALLAHIM BU CEMRE NETMİŞ YA NASIL BECERMİŞ ORAYA GİRMEYİ VALLA HERGÜN ŞAŞIRTACAK BİŞEY YAPIO BUNLAR:bbo:

günaydın len millet.anam alıntı yapim yaziim bu arada cemrenin altı acık kalsın hava alsın dedim onunda mıccaaaa tuttu anasını satiim -tatlicadiarzu- temizldem geldim

ya devam sütü deil sanırım üstünde devam maması yazıo.karton mavi kutu.o tepesinde plstik kapağı olan pahalı mamadan deil.

saol teezesi.cok şükür geldi gecti.allahım hepsini korusun :Saruboceq:
herkesee günaydınn celen çok geçmiş olsun canımmm

canımmm cok gecmis olsun..dedigin gibi allah beterinden korusun..

saol miy cim a.s. sizinde 7. ayınız vatana millete ve ekim topikine hayırlı uğurlu olsun :teytey:

GÜNAYDINLARRRR
ALLAHIM BU CEMRE NETMİŞ YA NASIL BECERMİŞ ORAYA GİRMEYİ VALLA HERGÜN ŞAŞIRTACAK BİŞEY YAPIO BUNLAR:bbo:

sorma kaydirigubbakcemile3 hem sasırtıyorlar hem yüreğimizi ağzımıza getiriolarlar :çok üzgünüm:

günaydınnnhihoyyyt
valla kaç gündür giremedim burnumda tütüyonuz havalar ısındı artık evde durulmuyo
haftasonu iki günde dışardaydım
cmartesi bayanlarca gei düzenlendi at çiftliğine filan gittik ata bindim ayy çok zevkliydialkisalkisalkis
pazar da kocişle mangal yaptık
pazartesi misafirim vardı
dünde 19 mayıs sebebiyle törenlere filan gittik oyyyyyy çok yoruldum vallahi bugün evde mıçımın üstüne oturcam nihayet-tatlicadiarzu-
siz neler yaptınız bakeem bi geçmişşe uzanıp geliim

ArkadaŞlar teŞekkÜrler.babasına akŞam gelırken mama sandalyesı aldırdım.daha alıŞamadıĞımız ıÇın az yıyoruz ama olsun saĞlıĞı daha Önemlı.alıŞırız herhalde.en azından ayaklarını mama tabaĞına vurmasından kurtulduk.hasta bebeklere Çok geÇmıŞ olsun.allah bÜtÜn bebeklerı korusun.

oh bitti nihayet ben geçmişi bitirene kadar oğluş uyancak nerdeyse ne çok kıllatmışınız be:1shok:

bugun bizim evlilik yıldönümümüz kızlar,oyyyyy oyyyyyyyy ne güzel gündü be bu saatlerde kuafördeydim:))3.senemiz doluyo eskidik bizde artık.

nice mutl seneler canım allah mtluluğunuu hiç bozmasın inş
küçücuk sacımıza taktıgımız fotomuz teyzelerihihoyyythihoyyytŞeniz
yerim ben bu zilliyi pek tatlu olmuş yaw kıza benzemişkaydirigubbakcemile3

benim yirmilik dişlerim çıkacak yakında işmiş arkalar giray bana yetişşir mi acaba:roflol:

geçmiş olsun canım havalar b aralar nane molla dikkat etmek lazım

güle güle kirletin bu arada leyloş babana geçmiş olsun noldu umarım önemli bişey deildir

maşallah cemremeben sebamed aldım int ten
ben kaçar.arı mama aldım.gidem bi muyallebi yapam su cadıya.ha buarada bimden aldım ben aptamil2.1 ve 3 üde varç.8.75 di sanırım.bebek maması dio.gecici olarak indirimdeymiş.
arı mama hımmmcokacimcoook be nartık kendimize de yapıyom ama biimkini full sütlü sonra dolaba koyuyom çıkıncada üstüne fıstık fındık hımmmmmmmmmcokacimcoook
cok moralim bozuk (((( cemrenin kafası kalorifere sıkıstı ((( şimdi cıkmam lazım sonra yazarım..
oyyyyy geçmiş olsun bu çocuklar çok yaratıcı valla nasıl başarıyolar hayret

ne çok alıntı yapmışım yawwkafamçokkarıştı

ben alıntıları bitirene kadar herkes kaçmış noldu kortktunus mu bakıımlaelaelaelaelae

bende sebamed alıcam karar verdim.hangi siteden aldınsa adını gönder bana msn den.ha buarada bende seni arıycaktım.kaynım bi konuda senle görüşmemi istemiş.ama tatil die aramak istedim.iikide aramamısım gezenti karı :dilcikar: kıskandım mı :1shok: yooo :dilcikar: kıskanmadım :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…