- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
geldim :çok üzgünüm: of cok kmoralim bozuk :çok üzgünüm: hani en son yazdıydım ya arı amam aldım yapıcam die.mutfağa gitmeden cemreyi oyun halısına yatırdım bi sürüde oyuncak var yanında.babasıda koltukta uzandı uyuyo.neyse tam mamayı yapıcam koydum cezveye bir cığlık :1shok: ama nasıl :1shok: ben ömrümde bir bebekten ööle ses cıktığını duymadım :1no2: o hol bana bu kadar uzak gelmemişti sanki ben kostukca koridor dahada uzadı senağlama babasının sesini duyuyırum tamm tamam diyo senağlama allam cok kötüydü yaaa senağlama odaya girdim baktım babası kaloriferin altından kafayı cıkarmaya calısıo senağlama o an tek derdim cocuğumun canı olmasa düşüp bayılırdım heralde senağlama rüya gibi senağlama yavrum cıktı altından ama nasıl cığlık atarak ağlıo.bööle durumlarda yani cok ağlayınca babasının kucağından alınca benm kokumu duyar sakinleşirdi hemen aldım ama ne fayda hala aynı.sonra salona götürdüm.orayı cok sever..ısıltılı gelir..biraz ağladıktan sonra sakinledi etrafını izledi içini ceke ceke senağlama bu sefer ben basladım ağlamaya senağlama içim kıyıldı..kahroldum senağlama
meğer bu akıllı yuvarlana yuvarlana te gitiş kaloriferin altına kafayı sokmus.hadi soktun nasıl sıkıstın oraya :sm_confused: anlaamadık.cıkamamısta.kafasına baktım.kızarma vardı.ama onun haricinde bişe yoktu.şimdi kaloriferin alt kısımlarına yastık koyduk.allahım beteinden korusun :Saruboceq:
seni özlemeyen ölsün bekaydirigubbakcemile3
dün sevdimi cemre arı mamayı gerçi gözü görmemiştir yavrum acıdan sonra
Şeniz
o badireden sonra banyıo yaptırdık.sonra yedirdim.zaten sıcaktı ay soğumus oldu.çok sevdi.yanlız içinde vitamin cok olduu için bebeğe enerji veriyor.o yuzden gece yatırmadan önce yedirmeyin.ya bide cok gazzı oldu bunun etkisi olabilirmi?sizdede oldumu?
hay Allahım ya aynen demiştim ya geçen hafta sonu bizde düştük diye yatağın en dibindeydi yuvarlana yauvarlana parkeye çat diye düştü kimin aklına gelir arka arkaya yuvarlanabilecekleri kendimi ihmalkarlıkla suçlamıştım ama bazı hareketleri henüz yapamayacaklaını düşünüyoruz canım çok geçmiş olsun ya Allahtan bişey olmamış napalım artık hep gözümüzün önünde olacaklar Rabbim bi daha göstermesin:Saruboceq:
Ben gedüm cok yoruldum amaa sabakaltim hacerin butun kiyafetlerini ortaya doktum bebeklik zibinlar felan hep ayri ayri yerlerdeydi onlar kuculen kiyafetlerini kizlik kalin kiyafetleri hepsini katlayip hurca koyup kaldirdim artik yazlik kiyafete gecme zamani geldi dun babannesi istanbuldan geldi hacere dolu yazlik ciciler almis ama daha gormemedim dukkanda satilacaklarla beraber kargoyla gelecekmis sonra bocugu banyo yaptirdim karnini doyurup uyuttum ev isi duruyo daha iste oyle simdi de ac karnimi doyuracam bu ari mamadan bende yaptim hacerin biberon krizi tuttu mecbur biberona koyup verdim hepsini bitirdi ama sekerli bu mama bi sorun olurmu acaba
hah bende onu sorucaktım yaaa hem şekerli hem sütlü :uhm:
kızlar yatağın üstüne falan kesinlikle bırakmayın çok hızlı dönüolar artık...bazen bizim yatağın üstünde altını değiştirirken odasından bişey alacak oluom kucağıma alıp beraber gidioz üzerime işime ihtimalini göze alarak delikafadulden
burda atiila bey var sıkı sıkı tembih edio beni düşürme çocuğu diye
Bi kac gundur yogurt mayalamiyom babymix aldim ya tadi hic guzel degil eksi hem de cok sivi hacerde yemedi zaten
bende geçen hafta ayırdım küçülenleri.. saklayacaklarımı sakladım mis gibi sabunlar koyup ohh çok güzel oldu.kaydirigubbakcemile2 küçülenleride ihtiyaç sahibi bir kaç kişi var bebeği olan onlara göndericem..a.sBen gedüm cok yoruldum amaa sabakaltim hacerin butun kiyafetlerini ortaya doktum bebeklik zibinlar felan hep ayri ayri yerlerdeydi onlar kuculen kiyafetlerini kizlik kalin kiyafetleri hepsini katlayip hurca koyup kaldirdim artik yazlik kiyafete gecme zamani geldi dun babannesi istanbuldan geldi hacere dolu yazlik ciciler almis ama daha gormemedim dukkanda satilacaklarla beraber kargoyla gelecekmis sonra bocugu banyo yaptirdim karnini doyurup uyuttum ev isi duruyo daha iste oyle simdi de ac karnimi doyuracam bu ari mamadan bende yaptim hacerin biberon krizi tuttu mecbur biberona koyup verdim hepsini bitirdi ama sekerli bu mama bi sorun olurmu acaba
yaa bu arı mamada nerden çıktı. doktorunuz mu önerdi.:uhm:hah bende onu sorucaktım yaaa hem şekerli hem sütlü :uhm:
dünde ela koltukta oturuyordu yana doğru kaydı ve kafasını koltuğun kenarına o derili kısma çarptı.. canım kızım ağlamakla ağlamamak arasında geldi gitti..kıyamam kuzuma..ŞenizBugun hacerde haliya cakildi cocuk yapmadi yani ben yaptim desem daha dogru yere koyuyum dedim yuz ustu tam koydum elimde kaydi yuzu degdi haliya cok agdi burnu kanayacak sandim odum kotu allahtan bisey olmadi
ben onu doktora sormuştum. onlar aroma şeklinde olduğu için sorun olmaz demişti.a.sBaen sutunu hic dusunmediydim cunku hacere aldigim muhallebiler hep oyle sutlu pirincli sutlu biskuvili muzlu sutlu armutlu tahilli hep boyle mamalar hatta sutlu pekmezli kahvalti mamasi var sutlen pekmez ayni verilmez diye biliyoz yapmislar balli tahillida yapmislar bal bi yasina kadar yasak ama
Bi kac gundur yogurt mayalamiyom babymix aldim ya tadi hic guzel degil eksi hem de cok sivi hacerde yemedi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?