selam kızlarrrrr.
ıklımeee havuzz setii aldımmmmm.cup cupp yaapacak ıcındeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
babası bugun ıcıne havuz oyuncakları da alıcakkdelikafadulden
ıntex puantıyelı havuz setı bakabılırsınız aratıp.18 lıraya aldım.cogu yerde 50 lıra falan.ısım vermıyorum sımdı bulursunuz ucuz olan yerı.unlu bır site.."hepsii"" var.anladınız sız oniiyerimseniben
slm kızlar bu arı mamayı bende denedim.herhangi bi sorun olcağını sanmıyorum.druma danıştım.bi sorun olmaz dedi.annemde bana veriyomuş yani düşünün 23 yıldan beri bu mama varmış.eğerki beğenilmeseydi üretilemzdi daha.buarada kızım bugün 8.ayından gün aıldı.holeyyyyyyyyyyy
güle güle kullan cnm.bende çok istiyodum aslında havuz almayı.ama drum kesinlikle kullanma dedi.kızımda idrar yolu iltihabı var çünkü.bize yasakk
selam kızlarrrrr.
ıklımeee havuzz setii aldımmmmm.cup cupp yaapacak ıcındeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ıntex puantıyelı havuz setı bakabılırsınız aratıp.18 lıraya aldım.cogu yerde 50 lıra falan.ısım vermıyorum sımdı bulursunuz ucuz olan yerı.unlu bır site.."hepsii"" var.anladınız sız oniiyerimseniben
kızlar ben hep arı mama kullanıyorum içine muzda koyup eziyorum valla bir koca kaseyi götürüyo:)
ben geldım uleynnn bız bu gun 7. ayımızı bıtırdıkkkk:dance::teytey::teytey:
ben kullanmadım hıc arı mama.ama her aksam uyumadan once tahıllı gece maması yıyor mutlaka ve ıcıne yarım muz ezıyorum.onu bıtırıp ustune benı bıle emıyor bazen.ya da suyunu lıkırdatıp uyuyor
:teytey::teytey::teytey:
kızlar ya dün esra ceyhanda bi dr vardı kesinlikle uht paket sütleri kullanmayın dedi yoğurt da yapmayın dedi..köyden gelebilen günlük sütlerden alın aynı gün mayalayın dedi.h.sonu kayınvalidem köyden getirtio süt bende ondan alcam artık kendimize de mayalıycam
ben geldım uleynnn bız bu gun 7. ayımızı bıtırdıkkkk:dance::teytey::teytey:
ben kullanmadım hıc arı mama.ama her aksam uyumadan once tahıllı gece maması yıyor mutlaka ve ıcıne yarım muz ezıyorum.onu bıtırıp ustune benı bıle emıyor bazen.ya da suyunu lıkırdatıp uyuyor
benim kız gece tahıllarını sevmediği için mecbur pirinç ununu yapıyorum canım yaa muzlu elmalı falan güzel oluyo hatta biraz sıvı yapıyorum içine diğer mamalardanda karıştırıyorum ohh benim bile canım çekiyo vallaa hihoyyyt
gaz cıkarmasından anladım terkencim..normal cıkardğı gazdan daha cok cıkardı.ayağını karnına cektikce pırt pırt gitti.bence emre inadından ağlıo.alıskanlık yapmıs olabilir bu saatlerde ağlamak ve sallanmak istiyordur?celen nasıl anladın gaz olduğıunu bana da diyolar ya o gaz değildir diye bende acaba gaz değilmi diyorum şimdi her sabah 5 te uyanıyor ayaklarını direrek ağlıyor battaniyeyle sallıyoz yle susyor yani sen nasıl anladın gazı olduğınu
bizim cemre babymixe alıstı.gerci yoğurdu cok sevio.ama babymix ekşi deil ki CADIARZUBi kac gundur yogurt mayalamiyom babymix aldim ya tadi hic guzel degil eksi hem de cok sivi hacerde yemedi zaten
ooohhh sefası olsun prensesimin.ama dikkat et cıtırım yasakkelimeselam kızlarrrrr.
slm kızlar bu arı mamayı bende denedim.herhangi bi sorun olcağını sanmıyorum.druma danıştım.bi sorun olmaz dedi.annemde bana veriyomuş yani düşünün 23 yıldan beri bu mama varmış.eğerki beğenilmeseydi üretilemzdi daha.buarada kızım bugün 8.ayından gün aıldı.holeyyyyyyyyyyy
yeni aylarınız kutlu olsun leeeyyyyyyyynnnn :teytey:ben geldım uleynnn bız bu gun 7. ayımızı bıtırdıkkkk:dance::teytey::teytey:
tenkyu yafriler gelin bi sizi öpiiim Şeniz kaydirigubbakcemile3şş leyla sizin demi halay var ulea:teytey::teytey: len çıtır sen bu gece uyumadınmı ule, gece 3 gibi buralardaydın, nasıl duruyon ule uykusuz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?