2008 Ekim Anneleri

slm kızlar bu arı mamayı bende denedim.herhangi bi sorun olcağını sanmıyorum.druma danıştım.bi sorun olmaz dedi.annemde bana veriyomuş yani düşünün 23 yıldan beri bu mama varmış.eğerki beğenilmeseydi üretilemzdi daha.buarada kızım bugün 8.ayından gün aıldı.holeyyyyyyyyyyy

güle güle kullan cnm.bende çok istiyodum aslında havuz almayı.ama drum kesinlikle kullanma dedi.kızımda idrar yolu iltihabı var çünkü.bize yasakk

kızlar ya dün esra ceyhanda bi dr vardı kesinlikle uht paket sütleri kullanmayın dedi yoğurt da yapmayın dedi..köyden gelebilen günlük sütlerden alın aynı gün mayalayın dedi.h.sonu kayınvalidem köyden getirtio süt bende ondan alcam artık kendimize de mayalıycam

güle güle kullan cnm.bende çok istiyodum aslında havuz almayı.ama drum kesinlikle kullanma dedi.kızımda idrar yolu iltihabı var çünkü.bize yasakk

tsk ederım canım..8 ayınızı kutlarım...:teytey::teytey::teytey:

güle güle cup cup yapsın iklim hanım.bizde balkona almak istioduk suyu çok sevio bakalım bi teşekür ederiz anladık siteyikaydirigubbakcemile3

kızlar ben hep arı mama kullanıyorum içine muzda koyup eziyorum valla bir koca kaseyi götürüyo:)

ben kullanmadım hıc arı mama.ama her aksam uyumadan once tahıllı gece maması yıyor mutlaka ve ıcıne yarım muz ezıyorum.onu bıtırıp ustune benı bıle emıyor bazen.ya da suyunu lıkırdatıp uyuyor
ben geldım uleynnn bız bu gun 7. ayımızı bıtırdıkkkk:dance::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey:

Tahıllı gece maması cok iyi hem de bayagı tok tutuyor benim kızı bende icine muz koyuyorum ama ceyrek koyuyordum yarıma cıkarıyım bakıyım ne yapıcak benim minnos

Ben hep oyle yapiyom mamadan tututamadim hacerde hep inek sutunden mayaldigim yogurtu yedirdim evede yapiyom cok guzel oluyoo ayran yapiyom iciyoz super

Anaa siizindemi halay varr :teytey::teytey::teytey:

gaz cıkarmasından anladım terkencim..normal cıkardğı gazdan daha cok cıkardı.ayağını karnına cektikce pırt pırt gitti.bence emre inadından ağlıo.alıskanlık yapmıs olabilir bu saatlerde ağlamak ve sallanmak istiyordur?

Bi kac gundur yogurt mayalamiyom babymix aldim ya tadi hic guzel degil eksi hem de cok sivi hacerde yemedi zaten
bizim cemre babymixe alıstı.gerci yoğurdu cok sevio.ama babymix ekşi deil ki CADIARZU
ooohhh sefası olsun prensesimin.ama dikkat et cıtırım yasakkelime

yeni aylarınız kutlu olsun leeeyyyyyyyynnnn :teytey:
diyetteyim ve cok pis acım delikafadulden

tenkyu yafriler gelin bi sizi öpiiim Şeniz kaydirigubbakcemile3şş leyla sizin demi halay var ulea:teytey::teytey: len çıtır sen bu gece uyumadınmı ule, gece 3 gibi buralardaydın, nasıl duruyon ule uykusuz kaydirigubbakcemile3

Yok len bizim degim berrinin bebiste 8 aylik olmus da onu dedim

arkadaşlar sizin bebekler gündüzleri kaç saat uyuyor benim kızım yaklaşık 6 saat falan uyuyor azmı çokmu bazen 7 saatte uyuyor sizinkiler nasıll uyuyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…