çok uyumanın bizararı olurmu bilimom da kanımca yoktur, benim sıpa da sabah 7 gibi uyanır 15 dk kadar uyanık kalıyo yatağında sora uyuyo, 9-10 giibi kalkar, kavaltıdan sora bi daha yatar 1 saat kadar, meyve püresinden sora 1 saat, çorbadan sora 1 saat, ööle yani, 5 saat civarı uyuyodur herhalde benimkisi de, normel bence yavarkadaşlar sizin bebekler gündüzleri kaç saat uyuyor benim kızım yaklaşık 6 saat falan uyuyor azmı çokmu bazen 7 saatte uyuyor sizinkiler nasıll uyuyr
Yok len bizim degim berrinin bebiste 8 aylik olmus da onu dedim
gaz cıkarmasından anladım terkencim..normal cıkardğı gazdan daha cok cıkardı.ayağını karnına cektikce pırt pırt gitti.bence emre inadından ağlıo.alıskanlık yapmıs olabilir bu saatlerde ağlamak ve sallanmak istiyordur?
bizim cemre babymixe alıstı.gerci yoğurdu cok sevio.ama babymix ekşi deil ki CADIARZU
ooohhh sefası olsun prensesimin.ama dikkat et cıtırım yasakkelime
yeni aylarınız kutlu olsun leeeyyyyyyyynnnn :teytey:
diyetteyim ve cok pis acımdelikafadulden
çok uyumanın bizararı olurmu bilimom da kanımca yoktur, benim sıpa da sabah 7 gibi uyanır 15 dk kadar uyanık kalıyo yatağında sora uyuyo, 9-10 giibi kalkar, kavaltıdan sora bi daha yatar 1 saat kadar, meyve püresinden sora 1 saat, çorbadan sora 1 saat, ööle yani, 5 saat civarı uyuyodur herhalde benimkisi de, normel bence yav
tenkyu yafriler gelin bi sizi öpiiim Şeniz kaydirigubbakcemile3şş leyla sizin demi halay var ulea:teytey::teytey: len çıtır sen bu gece uyumadınmı ule, gece 3 gibi buralardaydın, nasıl duruyon ule uykusuz kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum kızımın uykusu geldi mızmızlanıyor hepinizi öptkk görüşürüzz
ya canım alıstıum artık ben..uykusuz muykusuz koymuyor banakaydirigubbakcemile3
en erken zaten 1 de yatıyorum kac zamandır.ıklımle ılgısı yok ama o engec 10 gıbı uyuyor en gec.tamamen benımle alakalııkaydirigubbakcemile3
ohh 10 gibi uyuyor ne guzel benimki 10 gibi uyusada ardından kac kez uyanıyor ..gece artık aglama noktasına geliyorum o zamanlarda hani bir reklam var bi teek annem olsun bana bisey olmaazz kendi kendime onu söyleyip kızımı uyutmaya calısıyorum bu sarkı iyi motivasyon oldu bana :)) ama bu aralar costu her sabah ise gec kalıyorum sayesinde ...
güle güle cıp cıp yapsın iklim bende alıcam ama ben aynı sitede altı yumuşak yazan var ondan istiyomyerimsenibenselam kızlarrrrr.
ıklımeee havuzz setii aldımmmmm.cup cupp yaapacak ıcındeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
babası bugun ıcıne havuz oyuncakları da alıcakkdelikafadulden
ıntex puantıyelı havuz setı bakabılırsınız aratıp.18 lıraya aldım.cogu yerde 50 lıra falan.ısım vermıyorum sımdı bulursunuz ucuz olan yerı.unlu bır site.."hepsii"" var.anladınız sız oniiyerimseniben
yeni ayınız kult olsun yetişitim halaya:teytey::teytey:güle güle kullan cnm.bende çok istiyodum aslında havuz almayı.ama drum kesinlikle kullanma dedi.kızımda idrar yolu iltihabı var çünkü.bize yasakk
kızlar ya dün esra ceyhanda bi dr vardı kesinlikle uht paket sütleri kullanmayın dedi yoğurt da yapmayın dedi..köyden gelebilen günlük sütlerden alın aynı gün mayalayın dedi.h.sonu kayınvalidem köyden getirtio süt bende ondan alcam artık kendimize de mayalıycam
yettim gari yusuf eymenimin halayına da:teytey::teytey:ben geldım uleynnn bız bu gun 7. ayımızı bıtırdıkkkk:dance::teytey::teytey:
valla bizim bi periyot yok bazen 3 bazen 5-6 saat 7 saat gayet iyi bence fazla uykunun zararı olduğunu sanmıyorumarkadaşlar sizin bebekler gündüzleri kaç saat uyuyor benim kızım yaklaşık 6 saat falan uyuyor azmı çokmu bazen 7 saatte uyuyor sizinkiler nasıll uyuyr
selam kızlarrrrr.
ıklımeee havuzz setii aldımmmmm.cup cupp yaapacak ıcındeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
babası bugun ıcıne havuz oyuncakları da alıcakkdelikafadulden
ıntex puantıyelı havuz setı bakabılırsınız aratıp.18 lıraya aldım.cogu yerde 50 lıra falan.ısım vermıyorum sımdı bulursunuz ucuz olan yerı.unlu bır site.."hepsii"" var.anladınız sız oniiyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?