2008 Ekim Anneleri

arkadaşlar sizin bebekler gündüzleri kaç saat uyuyor benim kızım yaklaşık 6 saat falan uyuyor azmı çokmu bazen 7 saatte uyuyor sizinkiler nasıll uyuyr
çok uyumanın bizararı olurmu bilimom da kanımca yoktur, benim sıpa da sabah 7 gibi uyanır 15 dk kadar uyanık kalıyo yatağında sora uyuyo, 9-10 giibi kalkar, kavaltıdan sora bi daha yatar 1 saat kadar, meyve püresinden sora 1 saat, çorbadan sora 1 saat, ööle yani, 5 saat civarı uyuyodur herhalde benimkisi de, normel bence yav

sız gelcenız ya cemreyle beraber yuzerler artık:)kaydirigubbakcemile3
babası su top havuzları oluyor ya onun toplarından aldı geldı 100 tane.sımdılık sadece top havuzu olucak,ama bıraz daha ısınınca su koyucam tabi:)kaydirigubbakcemile3

saol canıımm tşk ederimm benim kızımda seninki gibi falan uyuyor 2-3 saat kadar arayla uyuyorr

ya canım alıstıum artık ben..uykusuz muykusuz koymuyor banakaydirigubbakcemile3
en erken zaten 1 de yatıyorum kac zamandır.ıklımle ılgısı yok ama o engec 10 gıbı uyuyor en gec.tamamen benımle alakalııkaydirigubbakcemile3

ohh 10 gibi uyuyor ne guzel benimki 10 gibi uyusada ardından kac kez uyanıyor ..gece artık aglama noktasına geliyorum o zamanlarda hani bir reklam var bi teek annem olsun bana bisey olmaazz kendi kendime onu söyleyip kızımı uyutmaya calısıyorum bu sarkı iyi motivasyon oldu bana :)) ama bu aralar costu her sabah ise gec kalıyorum sayesinde ...

ayy cok zor lolur canım ya..aksamları uykıu rutını olustur.beslennme-banyo-masaj-pijamalar-yataga yatma-nınnı vs. hergun aynı sırayla yapmayı dene zzamanla duzene gırer ıns.

ıklımde bugun tam sopalıkkk.sabahtan berı uyumadı dahaaa..mızmızlanmıyor gercı ama uyusa ıı olur..babası evde bugun.onun etkısı oldu bırazda..

selamun aleyküm hanımlar nasılsınız bebekler nasıl bakalım.annem burdaya işe bir daldık çıkamıyoruz içinden.yünleri havalandırıyoruz kaç gündür.

merhaba kızlarrr

herkes iyidir umarımm
geçmişe baktım azcıkk
yusuf eymen 8.ayına girmiş hee hayırlı olsun ibolyacımm Şeniz

kendinize ve bebişlere iyi bakınnnn

cemre acaip huysuz.bide ateslendi.üşüttüm heraldeeeee poooffff (((((((((((

geldim nettiniz bakemm ben çok mutluym bugün sabaahtan beri eray 3 kez uyudu ilki 2 diğerleri 1,5 ar saat ama işin mutlu eden yanı yatağına koyuyom kendi uyuyo yaşasın sanırsam artık kendi kendine uyumaya alıştırdım ama illa ki yan yatırcam beyfendiyikaydirigubbakcemile3 maşallah deyin le

güle güle cıp cıp yapsın iklim bende alıcam ama ben aynı sitede altı yumuşak yazan var ondan istiyomyerimseniben
güle güle kullan cnm.bende çok istiyodum aslında havuz almayı.ama drum kesinlikle kullanma dedi.kızımda idrar yolu iltihabı var çünkü.bize yasakk
yeni ayınız kult olsun yetişitim halaya:teytey::teytey:

abowww:1shok: bi diyiler açık süt kullanmayın bi diyiler pastorize kullanmayın kafam karıştı:uhm: gerekçesi neymiş ki:uhm:
ben geldım uleynnn bız bu gun 7. ayımızı bıtırdıkkkk:dance::teytey::teytey:
yettim gari yusuf eymenimin halayına da:teytey::teytey:
arkadaşlar sizin bebekler gündüzleri kaç saat uyuyor benim kızım yaklaşık 6 saat falan uyuyor azmı çokmu bazen 7 saatte uyuyor sizinkiler nasıll uyuyr
valla bizim bi periyot yok bazen 3 bazen 5-6 saat 7 saat gayet iyi bence fazla uykunun zararı olduğunu sanmıyorum

celen bak geçmişi okurken aklımdaydı alıntı yapmayı unuttum kaynın naptı sorun mu olmuş msn yi açam mı??
cemreye noldu geçmiş olsun

Bugun sabah haceri banyo yaptiricaktim ustunu felan cikarmadan kuvetinin icne oturttum hemen suyunu alip gelene kadar otursun diye artik nereye atildiysa devrilmis kuvet buda icinde yan yatmis kurtulmaya calisiyoo cok komikti

selam kızlar ben pazar gecesine kadar yokum onu haber veriim dedim..eşimin babasının fındıklığı var malum işler başladı köye gitcez...onlar çalışcek biz bebişimle keyif yapcez.:jeyyar:.tabi kayınwaldemde bizimle olcak bakalım neler olcek.-tatlicadiarzu-.gelince anlatırım umarım güzel şeyler anlatırım..naparsınız umut dünyası işte
umarım herkesin keyfi yerindedir...öptüm hepinizi...:a015:

oyyyyy yerim onu ben İklim sultan havuz keyfi yapacak he ne güzel.bizde alıcaz benim balkonun çok büyük babası alıp yüzdürecekmiş oğluşunu:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…