ya o nafaka davası kaynımın lehine sonuclandı.yani bosanmadan nafaka talebi red edildi.şimdi sırada bosanma davası var.ama bizimki süründürmek istio.mahkemede baya canını sıkmıslar.onu danısıcaktım.hani bi manevi tazminat davasından bahsetmiştim ya.onu konusucakmısım senlen.bi ara müsait olunca msn den konusakcelen bak geçmişi okurken aklımdaydı alıntı yapmayı unuttum kaynın naptı sorun mu olmuş msn yi açam mı??
cemreye noldu geçmiş olsun
kız nesi komik allah korusun :1shok: bosuna dememişler bir kasık suda boğulur die allahım sen esirge :Saruboceq: cok tehlikeli.sakın bi daha yanlız bırakma yasakkelimeBugun sabah haceri banyo yaptiricaktim ustunu felan cikarmadan kuvetinin icne oturttum hemen suyunu alip gelene kadar otursun diye artik nereye atildiysa devrilmis kuvet buda icinde yan yatmis kurtulmaya calisiyoo cok komikti
selam hatunlar ben geldim ama giidom keremi uyucak sonra yine uğramaya çalşırım
selam kızlarben pazar gecesine kadar yokum onu haber veriim dedim..eşimin babasının fındıklığı var malum işler başladı köye gitcez. ..onlar çalışcek biz bebişimle keyif yapcez.:jeyyar:.tabi kayınwaldemde bizimle olcak bakalım neler olcek.-tatlicadiarzu-.gelince anlatırım umarım güzel şeyler anlatırım..naparsınız umut dünyası işte
umarım herkesin keyfi yerindedir...öptüm hepinizi...:a015:
ya o nafaka davası kaynımın lehine sonuclandı.yani bosanmadan nafaka talebi red edildi.şimdi sırada bosanma davası var.ama bizimki süründürmek istio.mahkemede baya canını sıkmıslar.onu danısıcaktım.hani bi manevi tazminat davasından bahsetmiştim ya.onu konusucakmısım senlen.bi ara müsait olunca msn den konusakşş hafta sonu bize gelsenize delikafadulden
kız nesi komik allah korusun :1shok: bosuna dememişler bir kasık suda boğulur die allahım sen esirge :Saruboceq: cok tehlikeli.sakın bi daha yanlız bırakma yasakkelime
he bende geldim giddiiiim :a015: reklmlar bitmek üzere.sonra ali rıza bey cok üzülür celen gelmedi die puhahahaa :roflol:
gule gule gıdın-gelın canım..degısıklık olur..
su varken devrılmemişki celencım nerenle okuyosun dıcem sımdık ,olmııycakk:roflol::roflol:
selamun aleyküm hanımlar nasılsınız bebekler nasıl bakalım.annem burdaya işe bir daldık çıkamıyoruz içinden.yünleri havalandırıyoruz kaç gündür.
cemre acaip huysuz.bide ateslendi.üşüttüm heraldeeeee poooffff(((((((((((
mrb arkadaşlar bn de ekim anası olcam inşallah....erkek bnmkisi
aa kızının adı ezgıymişş..adasım benımmalkisalkisalkis:1hug::1hug:
nurce nerdesın kuzum
celen nasıl cemre?
uyuyo şimdi.saatinde yatırdım uyudu.15 dk sonra ağlayarak uyandı.hiç yapmazdı halbuki :sm_confused: yanlız buyuk ihtimal diş belirtileri.butun gün eli ağzındaydı.babasının ayak parmağını yakalıodu az daha :1ninca: dişliğini buzluğa koyup dondurdum yavrum cıkaramadı ağzından.pooofff bi cıkaydı :çok üzgünüm:geçmiş olsun celen cemre hasta galibaa acil şifalar canımmm
bugün kışlıkları valize doldurdum eşim de koli getirmiş ufaktan toplanıoz artık haftaya da taşınıoz allah yardımcım olsun bakalım kerem yeni evimizi sevecek mi
bugün kışlıkları valize doldurdum eşim de koli getirmiş ufaktan toplanıoz artık haftaya da taşınıoz allah yardımcım olsun bakalım kerem yeni evimizi sevecek mi
sendemi ev topluyosun canımm bende ev topluyorum tayiciyizz yarın belli olacak nereye gidecemiş heyecanla bekliyoruz valla,ev toplamak taşınmak çok zorr koly gelsin canımm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?