2008 Ekim Anneleri

özleeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm messajıma cvp yaz ööle uyu leeeennn....

siz candarmaydınız dimi?belki edhakların oraya gidersiniz delikafadulden bellimi?süprizmi?bizim locmandanda bekliolar.cuma acıklancak burdakilerin.bizim 1 sene oldu bile anasını satiim senağlama

ewet canım jandarmaa.edhak nerdeki canımm.öle canım zaman nasıl geçiyor anlamıyosunn.senin eşinde askerdi dimi canımm yanlış hatırlamıyosam-tatlicadiarzu-.başka kimler askermeşi burdaaa arkadaşlar.CADIARZU

nurce nerdesın kuzum

selammmmmm.burdayım. çok iş yaptım çokkkkkkk.siz kaynatın baaammm
evi süpürdüm , ortalığı topladım, çamaşır attım makineye ,oğlanı yıkadım, uyuttum .zor uyudu sıpacık sonra bıraktım yatağına gık demedi.yaw oğlum madem kendin uyuyacağdın .az önce niye bağrıyodun. çamaşır serdim. gene çamaşır attım.şimdi de çamaşır aktşıycam. bulaşık makinesini boşaltıp dolduracağım.offfffffff iyi ki makinelr var yaaaa. yoksa biz makine oalcağdık kaydirigubbakcemile3

kocası gezmeye götürmüş :dilcikar:
kaydirigubbakcemile.
yusufun yeni ay halayı
bide berrinin kızının geç oldu ama halayının sonuna takılam:teytey::teytey:
bende geç kaldım bende çekem bari , :teytey::teytey::teytey:
bugün kışlıkları valize doldurdum eşim de koli getirmiş ufaktan toplanıoz artık haftaya da taşınıoz allah yardımcım olsun bakalım kerem yeni evimizi sevecek mi
inşallah sever canım.kolay gelsin.
ben yatıom kızlar ii geceler mirmirmirmir
he iyi yat , bütün sayfayı doldurmuşsun zati. yaw ben gelene kadar sohbetler yapılıyo , bitiriliyo. anca geliyorum.sorada böyle arkada arkadan okuyorum.
iyi geceler bugünde ben varım kimse yokkk

bende geldim ama. pek kimselr yok gibi. ha bi de halilo var kaydirigubbakcemile3

o zaman ya altında kalsaydı allah korusun :Saruboceq: gene bi tarafımla okumusum tabi o ayrı

No problem canim su yoktu icinde oyle oyalansin diye koydum hemen kovayi alip geliciidim kas la goz arasinda devrilmiss zarar gormemis sadece kalkmaya calisiyodum ama tabi yanliz birakmamak lazimm
bugün kışlıkları valize doldurdum eşim de koli getirmiş ufaktan toplanıoz artık haftaya da taşınıoz allah yardımcım olsun bakalım kerem yeni evimizi sevecek mi

Ayy kolay gele ins tez zamanda toparla tasinir yerlesirsiniz

kizlar hacer donmuyo daha diyip duruyodum ya 1 gunun icinde donmeyi ogrendi ve bu sipa artik sirt ustu yatmii yav ne zaman koysam aninda yuz ustu donuyo simdi besigine koydum yatsin diye dinmus popoyuda dimis uyuyo ayy cok tehlikeli ama gece agzi kapansa felan allah gostermesin

Gelin len birii birinin dolabinda giyilmemis az kullanilmis kiyafetlere bakiyii biri sosyete pazarina bakiyi anam bende burda twk basima konusuyom

nurce benı mı takıp edıon kız yınekaydirigubbakcemile3
heeeeeeee çok değişk yerler buluyon.karar verdim bundan sonra seni takip etçem kaydirigubbakcemile3
Nerdesiniz leen dur sizi takip ediyim bakiyim neye bakiyonuz
valla gel send etakıl, ama burayı da boş bırakmayalım haaaaaaa
Gelin len birii birinin dolabinda giyilmemis az kullanilmis kiyafetlere bakiyii biri sosyete pazarina bakiyi anam bende burda twk basima konusuyom

çıtırın peşine düştüm nerelere gitim, bende bilmiyom . kafamçokkarıştı hepsi de 38 benden bana yaramaz :1closedeyes:

benım gırıp cıkmadıım yer yok bu sıtedelülülülülülü
bende ıklımın ve benım az gıyılen-gıyılmeyenlerını 2. ele satısa cıkarıcam.mıllet neler satıo neler valla..kaydirigubbakcemile3 2. el donlarını bıle satıolar ayolkaydirigubbakcemile3

geçen demişsin en erken 1 de yatıyom diye. valal benim de öyle.çoğu zaöamn 3 oluyor.benimde
bu da benden kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…