siz candarmaydınız dimi?belki edhakların oraya gidersiniz delikafadulden bellimi?süprizmi?bizim locmandanda bekliolar.cuma acıklancak burdakilerin.bizim 1 sene oldu bile anasını satiim senağlama
nurce nerdesın kuzum
kaydirigubbakcemile.kocası gezmeye götürmüş :dilcikar:
bende geç kaldım bende çekem bari , :teytey::teytey::teytey:yusufun yeni ay halayı
bide berrinin kızının geç oldu ama halayının sonuna takılam:teytey::teytey:
inşallah sever canım.kolay gelsin.bugün kışlıkları valize doldurdum eşim de koli getirmiş ufaktan toplanıoz artık haftaya da taşınıoz allah yardımcım olsun bakalım kerem yeni evimizi sevecek mi
he iyi yat , bütün sayfayı doldurmuşsun zati. yaw ben gelene kadar sohbetler yapılıyo , bitiriliyo. anca geliyorum.sorada böyle arkada arkadan okuyorum.ben yatıom kızlar ii geceler mirmirmirmir
iyi geceler bugünde ben varım kimse yokkk
ya o nafaka davası kaynımın lehine sonuclandı.yani bosanmadan nafaka talebi red edildi.şimdi sırada bosanma davası var.ama bizimki süründürmek istio.mahkemede baya canını sıkmıslar.onu danısıcaktım.hani bi manevi tazminat davasından bahsetmiştim ya.onu konusucakmısım senlen.bi ara müsait olunca msn den konusakşş hafta sonu bize gelsenize delikafadulden
kız nesi komik allah korusun :1shok: bosuna dememişler bir kasık suda boğulur die allahım sen esirge :Saruboceq: cok tehlikeli.sakın bi daha yanlız bırakma yasakkelime
he bende geldim giddiiiim :a015: reklmlar bitmek üzere.sonra ali rıza bey cok üzülür celen gelmedi die puhahahaa :roflol:
o zaman ya altında kalsaydı allah korusun :Saruboceq: gene bi tarafımla okumusum tabi o ayrı
bugün kışlıkları valize doldurdum eşim de koli getirmiş ufaktan toplanıoz artık haftaya da taşınıoz allah yardımcım olsun bakalım kerem yeni evimizi sevecek mi
heeeeeeee çok değişk yerler buluyon.karar verdim bundan sonra seni takip etçem kaydirigubbakcemile3nurce benı mı takıp edıon kız yınekaydirigubbakcemile3
valla gel send etakıl, ama burayı da boş bırakmayalım haaaaaaaNerdesiniz leen dur sizi takip ediyim bakiyim neye bakiyonuz
Gelin len birii birinin dolabinda giyilmemis az kullanilmis kiyafetlere bakiyii biri sosyete pazarina bakiyi anam bende burda twk basima konusuyom
heeeeeeee çok değişk yerler buluyon.karar verdim bundan sonra seni takip etçem kaydirigubbakcemile3
valla gel send etakıl, ama burayı da boş bırakmayalım haaaaaaa
çıtırın peşine düştüm nerelere gitim, bende bilmiyom . kafamçokkarıştı hepsi de 38 benden bana yaramaz :1closedeyes:
leyla da gitti gelmiyorrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?