aha ıbolyada geldi:)
valla naıyım ya alıstım artık uyuyamıyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anacım geldım de yatıcım. arkadas geldı aksamuzerı. daha yenı gıttı. oncekı gunden de uykusuzum. bugun guzel bı uyku cekmek ıstıom. gozlerım kapanıo. heyde ben gıdım de yatım eyı geeeler yafrılerŞeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anacım geldım de yatıcım. arkadas geldı aksamuzerı. daha yenı gıttı. oncekı gunden de uykusuzum. bugun guzel bı uyku cekmek ıstıom. gozlerım kapanıo. heyde ben gıdım de yatım eyı geeeler yafrılerŞeniz
sankim benimde gözlem kapanıyo
çıtır çok güzel bi yer buldum. satılık otolar.
eşim her gece arabalara bakyo. burdakileri görmemiştik bide burdakilere bakalımkaydirigubbakcemile
uyuyo şimdi.saatinde yatırdım uyudu.15 dk sonra ağlayarak uyandı.hiç yapmazdı halbuki :sm_confused: yanlız buyuk ihtimal diş belirtileri.butun gün eli ağzındaydı.babasının ayak parmağını yakalıodu az daha :1ninca: dişliğini buzluğa koyup dondurdum yavrum cıkaramadı ağzından.pooofff bi cıkaydı :çok üzgünüm:
kolay gele.şş baa bak hele.şindik biz haftasonu bim deki o hurclardan aldık.3 paket.içinden 2 tane cıkıo.baya toparladı kıslıkları.gömmedolaba kaldırdık.şimdi onlardan ses gelii :uhm: acılıomu acep?sen kullandınmı hiç onlardan?
leyla da gitti gelmiyorrrrrrr
yenı yerler kesfettı ya cıkamaz sımdıkkaydirigubbakcemile3
benım gırıp cıkmadıım yer yok bu sıtedelülülülülülü
bende ıklımın ve benım az gıyılen-gıyılmeyenlerını 2. ele satısa cıkarıcam.mıllet neler satıo neler valla..kaydirigubbakcemile3 2. el donlarını bıle satıolar ayolkaydirigubbakcemile3
ewet canım edhakta bende ööleyiz.baska yok sanırım.edhaklar yanlıs htırlamıosam izmit tarafındaydı :uhm: sizzin neresi cıktı delikafaduldenewet canım jandarmaa.edhak nerdeki canımm.öle canım zaman nasıl geçiyor anlamıyosunn.senin eşinde askerdi dimi canımm yanlış hatırlamıyosam-tatlicadiarzu-.başka kimler askermeşi burdaaa arkadaşlar.CADIARZU
o da iymiş kaydirigubbakcemile3 bende kocamdan suphelenşiyırum benden gizli üye olmus olabilir CADIARZUhımm var evt..
bırlıkte dolaşın bakalım kk yı..
benımde esım gostermıstı kk yı.bak tam senlık ne ararsan var demıstı.
o fılm arıodu ozaman burdan eskıden fılm ındırılıodu .benden once onun uyelıgı vardıkaydirigubbakcemile3
kapak sıkı kapaı.gece sessiz ya hep sesi geldi.bugun bakıcaz.acba delik mi ki?bide sen nerden aldın?metrodan mı?1dk ara ile görmemişim canm msjını
ses geliosa açılıodur...ben kullanıorum şuan ama bimdekinin aynısı değil...bimdekiler dandik heralde biraz...benmkinde yorgan var 1yılı geçti duruo bazanın altında
kapağını sıkı kapattınız mı?yoksa biyerden kaçırıodur:1no2:
Leen saat kac oldu yatmaya gittim malum sabahta erken geliyom ben fa,la mesail yapiyom sadece gece calismiyom
kaydiriguppakcemile3
Yok oralarda degildim Yaprak dökümunu izleyemedim o topice girdim yorumlari okuyum neler olmus diye
Ayy evet gordum ney olyle yaa ben milletin eskiittigi kiyafetleri alip bide parami verecem olduu bedava verse bile giymem
HOŞGELDİN YAW NE GÜSEL İNŞ BİZ DE GİDERİZ KEREM SUYA BAYILIO DENİZDEN KORKAR MI DEDİĞİN GİBİCADIARZUgünaydın ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok güzeldi yav tatil kızlar fırsat bulursanız gidin valla 4 gün bizi çok rahatlattı emme antalya çok sıcakkkkkkk le yandık
günaydın ekim anaları mirmirmirmir gece hiç uyumadık.gercekten abartmıyorum.yrım saatte bir cemrenin ağlamasına kalktık.o da uyumadı.hep ağladı.en sson alt kattakilerin sesi geliodu.sanırım ağlamasına uyandılar :çok üzgünüm: çok üzüldüm.nesi var bilmiyorum ve elimden bişi gelmio :çok üzgünüm: atesid yoktu.allahım diştense bi an önce cıksın noluuuurrr :Saruboceq:
ewet canım edhakta bende ööleyiz.baska yok sanırım.edhaklar yanlıs htırlamıosam izmit tarafındaydı :uhm: sizzin neresi cıktı delikafadulden
o da iymiş kaydirigubbakcemile3 bende kocamdan suphelenşiyırum benden gizli üye olmus olabilir CADIARZU
kapak sıkı kapaı.gece sessiz ya hep sesi geldi.bugun bakıcaz.acba delik mi ki?bide sen nerden aldın?metrodan mı?
ewet sana katılıyorum leylacım.giysi bende sevmem.ha teyzemden kalır annemden kalır o ayrı kaydirigubbakcemile5 ama milletin eskittiğini bende giymem.ama 2. el esya sağlamsa olabilir yerimseniben
anaaaa:1shok: bi candarma daha kolay gele canım ben tayinler cuma açıklancak diye biliyodum hımmm bugünmüymüşCADIARZUinş hakkınızda hayırlı bi yer olr rfa batı herhald ordan doğu ya gitceniz taşınmak gerçekten zor hele bebişle allah yardımcınız olsunewet canım jandarmaa.edhak nerdeki canımm.öle canım zaman nasıl geçiyor anlamıyosunn.senin eşinde askerdi dimi canımm yanlış hatırlamıyosam-tatlicadiarzu-.başka kimler askermeşi burdaaa arkadaşlar.CADIARZU
gunaydinlarrrrr.
bizde dis cikariyoruz galiba..2 gundur ne uykusu nede keyfi var...
Gunaydinn kizlar gece cok felaket yagmus yagdi haatt dolu uykumdan bi sicradim nasil gok gurluyi anlatamam dusunun haceri kulaginin dibinde aglar esim hic uyanmaz gok gurultusune sicradi kalkti artik siddetini siz dusunun bi simsek cakiyo oda gunduz oluyoo findik kadar dolu pencereye tak tak vuruyo yollar sel oldu akti cok korktum kesin kiyamet kopuyo dedim bunca yil hayatimda ilk defa boyle seyle karsilastimm simsi güllük gülüstanlik
ana artık haliloları tanıyın mı sen:uhm:Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
celen35, ozkerem+, yağmur ankara+
geldinmi len antalyalı?nasıl gecti tatil?iççinize sinmiştir inşalah?
buarada bu 2 misafirden biri kim ben biliyorum.keske saklanmasaydın yazzık...
günaydın ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok güzeldi yav tatil kızlar fırsat bulursanız gidin valla 4 gün bizi çok rahatlattı emme antalya çok sıcakkkkkkk le yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?