2008 Ekim Anneleri

aha ıbolyada geldi:)
valla naıyım ya alıstım artık uyuyamıyorum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anacım geldım de yatıcım. arkadas geldı aksamuzerı. daha yenı gıttı. oncekı gunden de uykusuzum. bugun guzel bı uyku cekmek ıstıom. gozlerım kapanıo. heyde ben gıdım de yatım eyı geeeler yafrılerŞeniz

iyi geceler madem..hadı kış kışş yatağaaananiknanik

sankim benimde gözlem kapanıyo
çıtır çok güzel bi yer buldum. satılık otolar.
eşim her gece arabalara bakyo. burdakileri görmemiştik bide burdakilere bakalımkaydirigubbakcemile

sankim benimde gözlem kapanıyo
çıtır çok güzel bi yer buldum. satılık otolar.
eşim her gece arabalara bakyo. burdakileri görmemiştik bide burdakilere bakalımkaydirigubbakcemile

hımm var evt..
bırlıkte dolaşın bakalım kk yı..
benımde esım gostermıstı kk yı.bak tam senlık ne ararsan var demıstı.
o fılm arıodu ozaman burdan eskıden fılm ındırılıodu .benden once onun uyelıgı vardıkaydirigubbakcemile3

1dk ara ile görmemişim canm msjını
ses geliosa açılıodur...ben kullanıorum şuan ama bimdekinin aynısı değil...bimdekiler dandik heralde biraz...benmkinde yorgan var 1yılı geçti duruo bazanın altında
kapağını sıkı kapattınız mı?yoksa biyerden kaçırıodur:1no2:

Gunaydinn kizlar gece cok felaket yagmus yagdi haatt dolu uykumdan bi sicradim nasil gok gurluyi anlatamam dusunun haceri kulaginin dibinde aglar esim hic uyanmaz gok gurultusune sicradi kalkti artik siddetini siz dusunun bi simsek cakiyo oda gunduz oluyoo findik kadar dolu pencereye tak tak vuruyo yollar sel oldu akti cok korktum kesin kiyamet kopuyo dedim bunca yil hayatimda ilk defa boyle seyle karsilastimm simsi güllük gülüstanlik

leyla da gitti gelmiyorrrrrrr

Leen saat kac oldu yatmaya gittim malum sabahta erken geliyom ben fa,la mesail yapiyom sadece gece calismiyom
kaydiriguppakcemile3
yenı yerler kesfettı ya cıkamaz sımdıkkaydirigubbakcemile3

Yok oralarda degildim Yaprak dökümunu izleyemedim o topice girdim yorumlari okuyum neler olmus diye

Ayy evet gordum ney olyle yaa ben milletin eskiittigi kiyafetleri alip bide parami verecem olduu bedava verse bile giymem

günaydın ekim anaları mirmirmirmir gece hiç uyumadık.gercekten abartmıyorum.yrım saatte bir cemrenin ağlamasına kalktık.o da uyumadı.hep ağladı.en sson alt kattakilerin sesi geliodu.sanırım ağlamasına uyandılar :çok üzgünüm: çok üzüldüm.nesi var bilmiyorum ve elimden bişi gelmio :çok üzgünüm: atesid yoktu.allahım diştense bi an önce cıksın noluuuurrr :Saruboceq:

ewet canım edhakta bende ööleyiz.baska yok sanırım.edhaklar yanlıs htırlamıosam izmit tarafındaydı :uhm: sizzin neresi cıktı delikafadulden

o da iymiş kaydirigubbakcemile3 bende kocamdan suphelenşiyırum benden gizli üye olmus olabilir CADIARZU
kapak sıkı kapaı.gece sessiz ya hep sesi geldi.bugun bakıcaz.acba delik mi ki?bide sen nerden aldın?metrodan mı?

ewet sana katılıyorum leylacım.giysi bende sevmem.ha teyzemden kalır annemden kalır o ayrı kaydirigubbakcemile5 ama milletin eskittiğini bende giymem.ama 2. el esya sağlamsa olabilir yerimseniben

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
celen35, ozkerem+, yağmur ankara+

geldinmi len antalyalı?nasıl gecti tatil?iççinize sinmiştir inşalah?
buarada bu 2 misafirden biri kim ben biliyorum.keske saklanmasaydın yazzık...

günaydın ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok güzeldi yav tatil kızlar fırsat bulursanız gidin valla 4 gün bizi çok rahatlattı emme antalya çok sıcakkkkkkk le yandık

he geldim yavrim herkes dökülsün foto koycam çok güzeldi iyiki bu zamanda gitmişik yoksa yağmur sıcaktan pişerdi
klima açtırmadık otelde
bebek yatağı verdiler sorun olmadı uyudu bizimki
ilk gün suya alıştırmakla geçti tavsiyem ilk havuza sokun biz denize kenarda durduk dalgadan korktu yırttı mötünü banyoya bilem sokamadık o gün huggies mayo bez aldık iyi oldu

günaydın ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok güzeldi yav tatil kızlar fırsat bulursanız gidin valla 4 gün bizi çok rahatlattı emme antalya çok sıcakkkkkkk le yandık
HOŞGELDİN YAW NE GÜSEL İNŞ BİZ DE GİDERİZ KEREM SUYA BAYILIO DENİZDEN KORKAR MI DEDİĞİN GİBİCADIARZU

HE ANAM METRODAN ALDIYDIM BEN ..BAZANIN ALTINDA DURUOLAR AKIBETİ NEDİR BİARA BAKIYIM sositososito

delikafaduldengünaydın hatunlardelikafadulden

anaaaa:1shok: bi candarma daha kolay gele canım ben tayinler cuma açıklancak diye biliyodum hımmm bugünmüymüşCADIARZUinş hakkınızda hayırlı bi yer olr rfa batı herhald ordan doğu ya gitceniz taşınmak gerçekten zor hele bebişle allah yardımcınız olsun

gunaydinlarrrrr.
bizde dis cikariyoruz galiba..2 gundur ne uykusu nede keyfi var...

offf bu dişler çıkamadı valla allah sabır versin miy cim

tüm hata yağmurlymuş hava dikkatli olmak lazım burda da iki gündür kara bulutlar hakim:1no2:
ana artık haliloları tanıyın mı sen:uhm:

oh sefan olsun tatlım bol bol enerji depolamışındır ne güzel darısı başımıza:çok üzgünüm:

Ya şu elma sirkesi kapsülü işe yarar mı acaba 1ayda 6kilo diyo kulağa çok hoş gelio tam 6kilo vermem lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…