ıkımız ayn kısıyı mı dusunuyoruz acabaaKonuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
celen35, ozkerem+, yağmur ankara+
geldinmi len antalyalı?nasıl gecti tatil?iççinize sinmiştir inşalah?
buarada bu 2 misafirden biri kim ben biliyorum.keske saklanmasaydın yazzık...
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:1shok::1shok::1shok::1shok:Kızlar ben hamileyim..
Kızlar ben hamileyim..
Kızlar ben hamileyim..
kızlar ben hamileyim..
puhhaaa bilmem kaydirigubbakcemile3ıkımız ayn kısıyı mı dusunuyoruz acabaa
bende bugun basladım srkeli suya.0.5 ml suya 2 cay kasığı veya daha fazla tam anlamadım ööle döktüm içine içtim.bööö tadı iirençti.bide bal koyim bari kafamçokkarıştıelma sirkesi kapsülü yerine bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal koyarak da içebilirsin tatlım ben kocişe yaptım günde iki kere içti 93 ten 86 ya düştü hedefimiz 82 inş...
buduuuuurrrr:lepi: işte ilk hamiş haberi geldi.hayurlı uğurlu olsun bızdıkım.sağlıkla al kucana.inşallah ikinci hamiş haberini benlen dbestten alırsınız :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3Kızlar ben hamileyim..
5 haftalıkmış ama daha doktora gitmedim bende şoktayım çok hazırlıksız oldu doktorlar sağlığım açısından 6. aydan sonra 2. çocuğu yapmamı istediler ama biz istemiyorduk demekki iyi korunamamışız bilemiyorum psikolojim bozuk sigaraya yüklendim hafif bulantılar of acayip duygular ilk defa sizinle paylaştım ne yapacağımı bilemiyorum
ben çıkar biri eve uyum sağlayamadı
:1shok::1shok:Kızlar ben hamileyim..
puhhaaa bilmem kaydirigubbakcemile3
bende bugun basladım srkeli suya.0.5 ml suya 2 cay kasığı veya daha fazla tam anlamadım ööle döktüm içine içtim.bööö tadı iirençti.bide bal koyim bari kafamçokkarıştı
buduuuuurrrr:lepi: işte ilk hamiş haberi geldi.hayurlı uğurlu olsun bızdıkım.sağlıkla al kucana.inşallah ikinci hamiş haberini benlen dbestten alırsınız :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?