2008 Ekim Anneleri

:çok üzgünüm:kızlar bizim de gecelerimiz çok zor geçiyor hatta gündüzler de altta iki dişimiz tam altı aylıkken çıkmıştı şimdi sanırım üstler geliyor ama zor geliyor hiç meme tutmayan çocuk meme tutar oldu parçalıycak gibi kemiriyor

sağolun kızlar valla tavsiyem su sıcaklığı en yüksek seviyedeyken girdirin biz yarım saat kenarda tuttuk ayaklarını ıslattık oyun oynadık öyle soktuk ama ilk gün dalaga vardı çok korktu yavrum havuzun kenarından geçerken bile ağladı oysa suya bayılır 11 4 arası sokmadık suya simit aldık üstü kapalı iyi oldu tavsiye ederim bornoz ve küçük yüz havlusu aldık su götürdüm yanımda
bide denizden çıkınca uzatmak için bi örtü götürdüm açık renk penye bi kaç tane
şort bide bandana harika oldu kafasından çıkmadı 15 dkdan fazkla tutmadık

ıkımız ayn kısıyı mı dusunuyoruz acabaa

özlemcm zayıflamak ıcın mucıze bırsey yok..olanlarda sonradan gerı aldırıyor verdıklerını.6 kılo için gerek de yok zatenkapsule..guzel bır dıyetle pekala verebılırsın bence.kendıne guven ve kararlı bır dıyet yap.bırgun yapıp bırgun bırakmakla olmuyor devamlılık ıstıyor bu dıyet.sorasında karsılıgını alacaksın..

elma sirkesi kapsülü yerine bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal koyarak da içebilirsin tatlım ben kocişe yaptım günde iki kere içti 93 ten 86 ya düştü hedefimiz 82 inş...

Kızlar ben hamileyim..

hayılrı olsun canım. kaç haftalıksın. doktorun ne dedi.
ben kağan kocatepenini bi konuşmasını dinlemiştim. 6 aydan sonra hamillelik olabilir. ama anne çok iyi beslenecek ve bol bol dinlenecek demşiti. kendine ve bebişllerine dikkat et canım.

5 haftalıkmış ama daha doktora gitmedim bende şoktayım çok hazırlıksız oldu doktorlar sağlığım açısından 6. aydan sonra 2. çocuğu yapmamı istediler ama biz istemiyorduk demekki iyi korunamamışız bilemiyorum psikolojim bozuk sigaraya yüklendim hafif bulantılar of acayip duygular ilk defa sizinle paylaştım ne yapacağımı bilemiyorum

ıkımız ayn kısıyı mı dusunuyoruz acabaa
puhhaaa bilmem kaydirigubbakcemile3
bende bugun basladım srkeli suya.0.5 ml suya 2 cay kasığı veya daha fazla tam anlamadım ööle döktüm içine içtim.bööö tadı iirençti.bide bal koyim bari kafamçokkarıştı
Kızlar ben hamileyim..
buduuuuurrrr:lepi: işte ilk hamiş haberi geldi.hayurlı uğurlu olsun bızdıkım.sağlıkla al kucana.inşallah ikinci hamiş haberini benlen dbestten alırsınız :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

canım hayırlısı olsun biraz zorlanırsın ama 2 sene sonra senden rahatı olmaz herşeyin hayırlısı bol dinlen ve iyi beslen sizinkiler yardıma gelsinler imkanları varsa

aşkolsun niye moralini bozuosun.allaha şükret.bak mşllet biri için uğrasırken allahım sana 2. kez anneliği bahsettti..hem ne güzel kızınla ikiz gibi olucak.yamırında dediği gibi 2 sene sonrea rahatsın.iiki doğurdum dersin.

Kızlar ben hamileyim..
:1shok::1shok:
valla şaştım kaldım ilk haber geldi demek darısı ikinciyekaydirigubbakcemile3
tebrikler tatlımalkisalkisalkis

evet tadı berbat o yüden ben içemedim zati anca kocişe içirdim bi de dün duydum sandaloz sakızı varmış sirkeli suya onu katıp içince daha bi etkiliymş dün çağla şıkel alişan da hazal vardı o söledi 1,5 ayda 11 kilo vermiş
alıım da kocişime deniyim tatile gitmeden zayıflatmam lazım herüfümü:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…