bu arada çağla şıkel de tekrar hamileymiş
Kızlar ben hamileyim..
sağolun kızlar valla tavsiyem su sıcaklığı en yüksek seviyedeyken girdirin biz yarım saat kenarda tuttuk ayaklarını ıslattık oyun oynadık öyle soktuk ama ilk gün dalaga vardı çok korktu yavrum havuzun kenarından geçerken bile ağladı oysa suya bayılır 11 4 arası sokmadık suya simit aldık üstü kapalı iyi oldu tavsiye ederim bornoz ve küçük yüz havlusu aldık su götürdüm yanımda
bide denizden çıkınca uzatmak için bi örtü götürdüm açık renk penye bi kaç tane
şort bide bandana harika oldu kafasından çıkmadı 15 dkdan fazkla tutmadık
özlem ya bu kapsül emzirenlenr kullanıyomu
arkidişler , size iyi sohbetler. malesef tatil bitti . bugün iş günü . byyyyyyyyyy
günaydın kızlar..
öğlen oldu kız geç kaldın ben yarım saat sonra yemeğe çıkcamkaydirigubbakcemile3
aaa geldin mi şeker... iyi geçmiş oh sevindim. yemek işini nasıl yaptınız.:uhm:sağolun kızlar valla tavsiyem su sıcaklığı en yüksek seviyedeyken girdirin biz yarım saat kenarda tuttuk ayaklarını ıslattık oyun oynadık öyle soktuk ama ilk gün dalaga vardı çok korktu yavrum havuzun kenarından geçerken bile ağladı oysa suya bayılır 11 4 arası sokmadık suya simit aldık üstü kapalı iyi oldu tavsiye ederim bornoz ve küçük yüz havlusu aldık su götürdüm yanımda
bide denizden çıkınca uzatmak için bi örtü götürdüm açık renk penye bi kaç tane
şort bide bandana harika oldu kafasından çıkmadı 15 dkdan fazkla tutmadık
ne biliyon mu.:1shok:. bak şimdi merak ettim..CADIARZUKonuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
celen35, ozkerem+, yağmur ankara+
geldinmi len antalyalı?nasıl gecti tatil?iççinize sinmiştir inşalah?
buarada bu 2 misafirden biri kim ben biliyorum.keske saklanmasaydın yazzık...
ayyy bende mi yapsam acep bunu.. 4 kg fazlam kaldı.. :çok üzgünüm:elma sirkesi kapsülü yerine bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal koyarak da içebilirsin tatlım ben kocişe yaptım günde iki kere içti 93 ten 86 ya düştü hedefimiz 82 inş...
:1shok::1shok: hayırlı uğurlu olsun canım..Kızlar ben hamileyim..
anlıyorum canım.. ama istiyor musun bu bebeği istemiyor musun karar ver önce.. çünkü seni baya psikolojik olarak zorlamış galiba.. :çok üzgünüm:5 haftalıkmış ama daha doktora gitmedim bende şoktayım çok hazırlıksız oldu doktorlar sağlığım açısından 6. aydan sonra 2. çocuğu yapmamı istediler ama biz istemiyorduk demekki iyi korunamamışız bilemiyorum psikolojim bozuk sigaraya yüklendim hafif bulantılar of acayip duygular ilk defa sizinle paylaştım ne yapacağımı bilemiyorum
aa iyiymiş dün eczaneden sordum sebamedi 45 lira dedi..chiccoyu aradım güneş kremleri %20 indirimliymiş 50faktörlü 31.5dan 25.5a düşmüş
bilginiz olsun kızlar yerimseniben
afiyet olsun..cokacimcoookben yemeğe gidiom kızlar görüşürüzcokacimcoook
valla 4 gün kaldık zaten yemek işi çıkmadan sabah çorba yaptım termosa koydum1gün onla idare ettik yoğurt mayaladım kavanoza koydum 1 gün o 3 günde haşaalnmış patates havuç tavuk falan var otelde kap götürmüştüm onlardan ezip verdim bide hazır kavanoz mamaları ya ne betermiş onların tadı ya bide çok katılar meyveleride cam rendemi götürdüydüm öyle verdim sütaş bebek yoğurdundan verdim buarada kızım biberon alıyyy tekrar ama sadece su içiy zilliaaa geldin mi şeker... iyi geçmiş oh sevindim. yemek işini nasıl yaptınız.:uhm:
ne biliyon mu.:1shok:. bak şimdi merak ettim..CADIARZU
ayyy bende mi yapsam acep bunu.. 4 kg fazlam kaldı.. :çok üzgünüm:
:1shok::1shok: hayırlı uğurlu olsun canım..
anlıyorum canım.. ama istiyor musun bu bebeği istemiyor musun karar ver önce.. çünkü seni baya psikolojik olarak zorlamış galiba.. :çok üzgünüm:
aa iyiymiş dün eczaneden sordum sebamedi 45 lira dedi..
afiyet olsun..cokacimcoook
alt komşular yandı desene len puhahahaBen gelduum hacere kahvaltiyla cebellestim severek yedigi tek sey kahvaltiydi malesef yemedi neymis biberonla verecekmisim vermedim bende agladi dayanamadim yine biberona koydum hepsini bitirdi off o kadar bibeona alismasin istedim ve elim durmaz diye biberon bile almadim 2 gunun icinde biberona alisti sipa iyimi
Neyse yamiir hosgelmis ben yokken resim koymaa
Bizdikcan cok sevidim hamissin cok guzel bi haber dusunsene rabbi. Senin bu guzel duyguyu bidaha tatman icin hemen verdi belki sen kendini hazir jissettigin zaman cocugun olmayacakti esma zumre yanliz kardessiz buyucekti sanslisin allahinm sevdogo kulusun bunu dusun merak etme leen seni yanlis birakmayizz bide kalacaz hemen ceeleen dbeesst hadi is basina leenn
he valla zor oldu ekmek otelden su otelden bi dünya çamaşır çıktı yıka yıka bitmiy kız bugün hep mızırdandı alıştı tabi suya kalabalığahoşgeldiniz,hoşgeldiniz ohhhhhhh yaptınız tabi tatilleri zor gelir size dimiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
koycam len koycammmmmmmmmmmmmdelikafaduldenresim koy leyn..klava:
slm arkadaşlar napıyosunuz tayin yerimiz açıklandı hiç beklemediğimiz bi yer çıktı GİRESUN a gidiyozz hayırlı orasıymışş ama şok olduk biz tercihlerimizden birine alıştırmıştık kendimizi hayırlısı artık sizlerle paylaşmak istedim varmı aranızda asker eşi olupta bu sene tayinci olan arkadaşlarr?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?