2008 Ekim Anneleri

Kızlar ben hamileyim..

ayyy canım ya çok şaşırdım:1shok:öncelikle allah tamamına erdirsin seneye bu zamanlarda 2 aylık falan olacak.biri ilkbahar biri sonbahar bebesi ne güzelllllll.allah hayırlı evlat etsin ne öyle sigara falan içme sakın karnındakini düşün canım benim yazık değilmi ona.biraz zor olacak ama napcaksın dünyada yiycek ekmeği varsa olacak.bende normal doğumu onun için istemiştim yaşımda var 1 yıl sonra hamile kalıyım diye ama kısmet olmadı napalım.şimdiden tebrik ediyorum seni:1hug:

hoşgeldiniz,hoşgeldiniz ohhhhhhh yaptınız tabi tatilleri zor gelir size dimiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

chiccoyu aradım güneş kremleri %20 indirimliymiş 50faktörlü 31.5dan 25.5a düşmüş
bilginiz olsun kızlar yerimseniben

öğlen oldu kız geç kaldın ben yarım saat sonra yemeğe çıkcamkaydirigubbakcemile3

hakkat bacım öğlen olmuş:roflol:

biz de dün doktora gittik kontrolüümz vardı. her şey yolunda çok şükür.650 gr almış boyu da 2 cm uzamış.. yalnız ela ilk defa doktorda çok ağladı yıktı desem yeridir. sebamed önerdi güneş kremini. yemek mevzuunda da artık yemek yaparken sebzeleri püre şeklinde değil de tek tek yap dedi. mesela patatesli tavukcokacimcoook.. blendır kullanma dedi. akşamları da muhallebi yerine yemek ver dedi. yerse üzerine muhallebi ver dedi. kıymalı kabak dolması fasülye filan yap dedi.. ama şu soğanı nasıl yapıcam rende mi yapıcam.:uhm: yemeğe koyarken. balığa bir sonraki ay geçicez diğer ayda kontrol yokmuş.. güneşten koru ela yı dedi... 11 ile 4 arası dışarı çıkmak yok.. yürüteç yasak dedi.. daha soracaklarım vardı soramadım ela hanımın ağlamasından.:çok üzgünüm:. sonrada doktordan çıktık gezdikk bebeğime ciciler aldım süper şeyler..:sm_cool:

Ben gelduum hacere kahvaltiyla cebellestim severek yedigi tek sey kahvaltiydi malesef yemedi neymis biberonla verecekmisim vermedim bende agladi dayanamadim yine biberona koydum hepsini bitirdi off o kadar bibeona alismasin istedim ve elim durmaz diye biberon bile almadim 2 gunun icinde biberona alisti sipa iyimi

Neyse yamiir hosgelmis ben yokken resim koymaa

Bizdikcan cok sevidim hamissin cok guzel bi haber dusunsene rabbi. Senin bu guzel duyguyu bidaha tatman icin hemen verdi belki sen kendini hazir jissettigin zaman cocugun olmayacakti esma zumre yanliz kardessiz buyucekti sanslisin allahinm sevdogo kulusun bunu dusun merak etme leen seni yanlis birakmayizz bide kalacaz hemen ceeleen dbeesst hadi is basina leenn

aaa geldin mi şeker... iyi geçmiş oh sevindim. yemek işini nasıl yaptınız.:uhm:
ne biliyon mu.:1shok:. bak şimdi merak ettim..CADIARZU
ayyy bende mi yapsam acep bunu.. 4 kg fazlam kaldı.. :çok üzgünüm:
Kızlar ben hamileyim..
:1shok::1shok: hayırlı uğurlu olsun canım..
anlıyorum canım.. ama istiyor musun bu bebeği istemiyor musun karar ver önce.. çünkü seni baya psikolojik olarak zorlamış galiba.. :çok üzgünüm:
chiccoyu aradım güneş kremleri %20 indirimliymiş 50faktörlü 31.5dan 25.5a düşmüş
bilginiz olsun kızlar yerimseniben
aa iyiymiş dün eczaneden sordum sebamedi 45 lira dedi..
ben yemeğe gidiom kızlar görüşürüzcokacimcoook
afiyet olsun..cokacimcoook

slm arkadaşlar napıyosunuz tayin yerimiz açıklandı hiç beklemediğimiz bi yer çıktı GıRESUN a gidiyozz hayırlı orasıymışş ama şok olduk biz tercihlerimizden birine alıştırmıştık kendimizi hayırlısı artık sizlerle paylaşmak istedim varmı aranızda asker eşi olupta bu sene tayinci olan arkadaşlarr?????

selamun aleyküm hanımlar.ne çok kıllatmışsınız yaa.hepsini okuyamadım valla.bızdıkcan hamilemisinnn ????şaka değil demiii

Bizim evin ici igrenc derecede tiner boya kokuyoo basim agridi kim ev boyatiyoo yaauff hacere bi zarai olurmu yaa havada sagok pencerede acamadim

Kızlar hepiniz çok sağolun tüm güzel dilekleriniz için Allah Razı Olsun... Bebeğim yaklaşık 5 haftalık Ocak annesi olucam Allah nasip ederse ama ben daha öncekinin kilolarını veremedim soranlara da dalga geçip ikinci bebek diyordum Allah'ım doktor bebek diyince şok oldum sen misin dalga geçen milletle al sana dedi Rabbim.....

valla 4 gün kaldık zaten yemek işi çıkmadan sabah çorba yaptım termosa koydum1gün onla idare ettik yoğurt mayaladım kavanoza koydum 1 gün o 3 günde haşaalnmış patates havuç tavuk falan var otelde kap götürmüştüm onlardan ezip verdim bide hazır kavanoz mamaları ya ne betermiş onların tadı ya bide çok katılar meyveleride cam rendemi götürdüydüm öyle verdim sütaş bebek yoğurdundan verdim buarada kızım biberon alıyyy tekrar ama sadece su içiy zilli
sebamed aldım 36 ytl len ben losyon 50lik

alt komşular yandı desene len puhahaha
akşam toplanın koyam resim

hoşgeldiniz,hoşgeldiniz ohhhhhhh yaptınız tabi tatilleri zor gelir size dimiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
he valla zor oldu ekmek otelden su otelden bi dünya çamaşır çıktı yıka yıka bitmiy kız bugün hep mızırdandı alıştı tabi suya kalabalığa

resim koy leyn..klava:
koycam len koycammmmmmmmmmmmmdelikafadulden

hayırlı olsun ebrucum.inşallah bu yeni yeriniz size ve ezgiye uğurlu gelir.kac sene kalıcaksınız?bide merkezmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…