2008 Ekim Anneleri

arkadaşım görele ilçesinde biraz yobaz dediydi ama onunki ilçe eşimin ailesi asker çok gezmişler rabbim yardımcın olsun zor valla hakkına hayırlısı

Bizim evin ici igrenc derecede tiner boya kokuyoo basim agridi kim ev boyatiyoo yaauff hacere bi zarai olurmu yaa havada sagok pencerede acamadim
yavrim kolay gele havalandır al çocuğu git komşuya durma hacere yazık kız

verirsin anam diyomda hala 6 kg vermem lazım çok zor gidiy yav bazılarının ne kolay gidiy
otelde hep ot yedim herüf götürdü o kilo almamış ben almışımsenağlama hiç canını sıkma seneye bu zamanlar rahatlamış olcan biz 2.nin telaşına düşerken sen bize kolay gelsin diycen sigarada içme lütfen

merhaba arkadaslar malum bebeğim hasta uzun uzun alıntı yapıp yazamıyorum
yağmur ankara hoşgeldiniz bacım
leyla pencereyi acamıyorsan yağmurun dediği gibi komşuya git birde bir yerde duymuştum bir kaba sirkeli su koyarsan boya kokusunu alıyormuş dene istersen yada netten arastır kokuyu yok etmek için ne yapabilirsin diye
bızdıkçım hamileliğin hayırlı olsun canım ne güzel ikiz gibi büyütürsün arası açık olunca daha zor oluyor inan tecrübeyle sabittir ilk yıllar zorlanırsın ama sonunda rahat edersin
ibaru tayininiz hayırlı olsun canım

istemediğin ot başında bitermiş diye bi laf var tam olarak öylemiydi hatırlamayamadımkaydirigubbakcemile3 okadar alştırmak isteyenler alıştıramadı biberona hacer 2günde alıştı he :roflol:

oh ne güzel güle güle giydir cicilerini ela hanıma
artık 2cm uzuyolar ya ilk aylar 4cm uzuodu

kızlar ya wenice diye bi marka var öğle arasında avm ye gittik de nasıl kıyafetleri çok uygundu 5-67liraya tişörtler gömlekler şortlar vardı ama daha önce hiçbişey almadım kereme o markadan:uhm:

Kızlar uyarılarınız için tşk ederim Arıkancım doktorda sordu da istiyor musun diye eğer kistlerim olmasaydı düşünmeyebilirdim ama zaten kist için gittiğim tüm doktorlar ikinci bebeği düşün zaten erir erimese de doğumda alanır dediler ama biz planlamamıştık demek ki olunca oluyormuş Bakın anlatayım:
Bana bekarken tedavisiz çocuğun olmaz dediler ve tedavisiz evliliğimin 7. ayda hamile kaldım şimdi ikincisi için korumalıydık güya ama demekki çok kolay oluyormuş 2. haberiniz olsun istemeyenler çok dikkatli olsun Ben bu saatten sonra aldırmıcam ve doğurucam tabi ama kendimi hala alıştıramadım daha çok yeniyiz çünkü tekrar süt iç herşeyden uzak dur mide bulantıları falan düşününce ağır geliyor....

Canmlari actim komsuya giittim biraz ama hala kokuyo yesimcim hemen bi kaseye sirkeli su koydun bakalim ins faydasi olur uff basim agridi karsi komsumunda kizi gelin oldu almanyaya annesi babasi felanda gitmislerdi gelmisler hosgeldiniz ne haberler getirdiniz diye girdim bende onlarinda 9 aylik bebisleri var torunu oluyo ona cicielr almislar hacerede almislar alaman mamasi almislar gunes gozlugu almislarcok tatli bi oldu taktim kizim artis gibi oldu zilli yaa gozunden cikarir alamk ister sandim hic dokunmadi bilmis bilmis aynaya poz veriyo kendine bakiyo bide havuz almislar kendilerine hacerle beraber yuzsunler diye balkonu koyduklarinda bizide cigiricilar cibildanip gidicizz

Canim diyorum ya sanslisin allahin sevdigi kulsun bakk bu yolda okadar cok ugrasan insan varken rabbim sana en guzel seyi nasip ediyoo bide hamileyken bebek emzirilmiyo diye biliyorum sen napiyon valla ben hemen isterim kalmak ama haceri emzirmek istiyorum diye yoksa hazir alismisken 2si biarada ciksin bebraber buyusun diye ama seneye ins olsada amenna sonucta artik ek gida aliyolar cok sukur bu gune kadar da emdi derim senin adina cok sevindim gel buraya bizimle konus gercekten bura rahatlatiyo

amaninnnnn 7 aylık olmuşuzzzz haydin halaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile:teytey::teytey::teytey:

Bende varim :teytey::teytey::teytey:

He valla aynen oyle ozlemcim ama unutturmam lazim hanfendiye kolay geliyoo bu memeyide birakir aman allah korusun vermiyecem gayri

cok moralim bozuk senağlama izmirden kanki gelmiş.erenköydelermiş akşamada etilere geciceklermiş.dedim gel bana bende kal cok özledim.grupla olduum için gelemem dedi.kocamı aradım gelmiş nerdeyse gidelim dedi.senin için gelmemişki hem zaten 1 ay sonra görüceksin zart zurt senağlama ya dedim anlayıslı ol.benm için gelseydi zaten direk bana gelirdi.grup olmasalrdıda gelirdi dedim senağlama kabul ettiremedim senağlama öküz :enbuyukkk:

yeni ayınız hayırlı olsun :teytey::teytey::teytey::teytey::hooray:
bende varım hlayda senağlama :teytey:
kızlar ya wenice diye bi marka var öğle arasında avm ye gittik de nasıl kıyafetleri çok uygundu 5-67liraya tişörtler gömlekler şortlar vardı ama daha önce hiçbişey almadım kereme o markadan:uhm:
wenice yi hiç sevmiyorum ben.çok kaliteli ama cok cok pahalı.o senin dediğin ucuzlar defolu ürünleri. :dilcikar:

yemeğimi yaptım kayfemi aldım geldim

hayırlı olsun ebrucum giresun çok güzel bi şehir ama tabi öncelikle inş eşinin i bakımından rahat edeceği bi tayin olmuştur çünkü onların stresi hep eve yansıyo

amaninnnnn 7 aylık olmuşuzzzz haydin halaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile:teytey::teytey::teytey:
yetiştim halaya:teytey::teytey:
hişşştt yarın da hacerle erayın halayı var bi yere kaçmayın halayda yoklama alcazkaydirigubbakcemile3

len at cemreyi arabaya git kankanın yanına gelmezse gelmesin kocişin
bunu da benim sölediğimi söleme yoksa bi daha buluşturmas bizi:roflol:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
edhak, celen35+

bir sen bir ben bir de halilo....

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
edhak
celennn nereye gittin beni haliloyla başbaşa bıraktın(

tey tey halayaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu araada öküz evsahibi gene aradı ne zamn çıkınız diyi okul tatil olmadan nereye çıkak kredi çekip ev alak diyomda nasıl kalakacaz bilmem
yağmur çok huzursuz kızlar ya kemiriyo beni resmen çıksaydı şu diş gece3te kalkıyo 7e kadar yatmıyyyyy

mrb kızlarr umarım herkes iyidirr....

aşkitomm istanbula gitti hemde 1 haftalığına off offf zor geçecekk 1 haftaa hemde çokk zorr :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…