2008 Ekim Anneleri

of aynen.dün gece 11 den sabah 6ya kadar yarım saatte bir ağlayarak uyandı.6 da uyudu 7 bucukta uyandı.tabi celen geberii uykusuzluktan mirmirmirmir

anaa hamilemii warrr :1shok:

of aynen.dün gece 11 den sabah 6ya kadar yarım saatte bir ağlayarak uyandı.6 da uyudu 7 bucukta uyandı.tabi celen geberii uykusuzluktan mirmirmirmir

lennn cemre kuzusuu nasıll özledimm Şeniz cemre deyince aklıma pembe gelioo yaa :asigim: pembe zuzuu delikafadulden

sende geleydin ya :mymeka:

hee geleydimm demiii senağlama ama dün gece haber verdiler adama bende gitsem eşimin kaldığı otelde kalmam lazım...adam sabahın 6 sında gitti bugünkü işini halletti ayarlanan otele gitmişş rezervasyon yapılmamışş :1shok: bende gitsem çocuklarla otel otel gezcektim herhaldee kötükedihüso eşimde istifa etcem dedii çok sinirlenmişş hem son dakika haber verdiler hemde otel rezervasyonunu bile yapmamışlarr kötükedihüso

amaninnnnn 7 aylık olmuşuzzzz haydin halaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile:teytey::teytey::teytey:
bende varımm halaydaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gülee gülee giyiniinn cicilerinizii alkisalkisalkis
ebrucum hayırlı olsun Şeniz
lenn diyet mii yapıonn senn :mymeka: emzirirken diyetin lafıı bile olamaz bence Çok üzgünüm çoook
evett yaa öyleymişşşş...gündüz aşırı sıcakmışş komşular bu iyiye alamet değil deprem mi olcak falan dier konuşmuşlar...geceleyin de yer gök oynadı dedi annem..hatta ablam o kadar korkmuş kii annemlerin yatağına gitmiş annemle ablam beraber yatmışlar babamı kovmuşlarr kaydirigubbakcemile3 ablam 1 kere antalyada gördüm böyle yağmur görmemiştim kayseride dioo :1shok: kii burda yağmur yağıncaa çokk fenaa olurr
nesii var aceba kuzununn yaa :çok üzgünüm:
günaydın ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok güzeldi yav tatil kızlar fırsat bulursanız gidin valla 4 gün bizi çok rahatlattı emme antalya çok sıcakkkkkkk le yandık
geldin mii lenn hoşgeldinn :içelim:

lenn deniizz soğukk bee 2 gün önce gitmiştik dışarı çok sıcak ama denizz soğukk yaww buwww delikafadulden hemde çokk dalgalıı ara ara rüzgar esio kii çocuklaa hiçç girilmezz kafamçokkarıştı

lennn cemre kuzusuu nasıll özledimm Şeniz cemre deyince aklıma pembe gelioo yaa :asigim: pembe zuzuu delikafadulden
teyzem gibi kaydirigubbakcemile3 oda arayınca hep pembe kuzu napıo der ii teezesi sanırım dişi baya zorluo artık :çok üzgünüm:
hadi bee ciddimisiinnnnn :1shok: :1shok: :1shok:
hayırlıı olsunn lenn şokk oldummm wallaa delikafadulden
yok len ben deil bızdık alkisalkisalkis 5 haftalık hemide :lepi: sonra sırasıyla ben-dbest-leyluş kaydirigubbakcemile5
ne oteli :mymeka: ben burdayken otel lafı edeni fururum kötükedihüso
nesii var aceba kuzununn yaa :çok üzgünüm:

bi bilsem nesi var :çok üzgünüm:
len diyet dediysek corba-süt-ayran gibi sıvı seylerle beslenip spor yapıorum.zaten emzirmedede bol sıvı alımı ve cok sık emzirmek önemli yerimseniben

merhaba kızlar

Kızlar ben hamileyim..

ayy süper bi haber yaa hayırlı olsun canım :teytey: :teytey:

olsun ya zaten bebişin 7 aylık değil mi şimdi.. lütfen kendine iyi bak güzel beslen stres yapma.. allah kolaylığını verir canım iyi yönlerini düşün :teselli:

valla hamişken benim kadar kusan oldu mu aceba delikafadulden kan kusuyordum artık düşün ama herşeye rağmen şimdi hamile olmayı çok isterdimmm senağlama senağlama hem lülüde de doğuma 2 hafta kalana kadar çalıştım şimdi olsa yine aynı yani çalışmak zorundayım ona rağmen çok isterdim yaaa ama hiçç umrumda olmazdı bebekten güzel ne olabilirrrr :asigim:

mrb kızlarr umarım herkes iyidirr....

aşkitomm istanbula gitti hemde 1 haftalığına off offf zor geçecekk 1 haftaa hemde çokk zorr :çok üzgünüm:

allah kavuştursun merancımm
benim eşim de askere gidiyo ya çok üzülüyorum senağlama son 10 günümüz senağlama

he gıcık herüfler bana da dbest bursaya geldiğinde annesine gitmeme izin vermediydi kötükedihüso normalde karışmaz ama internetten tanıştığın birinin evine nasıl gitcen demişti klava:

ya defolu gibi durmuodu %55 indirim yazıodu gayet de güsel modelleri ama malı böyle teri çekmez gibiydi CADIARZU

dedesi keremi gezmeye götürdü ii oluo valla böyle ...telefon açıo müsaitse dışarı çıkarayım dio bende tamam diom delikafaduldentabi uyumuosa, karnı toksa,bide bıcı bıcı yapmadıysak

hadi ya teyzende mi pempe kuzu dioo kaydirigubbakcemile3 ama gerçekten öyle pespembe bi kızzz maşallahhh kızıımaaa

demek benii kandırdınn haa bende sayfa sayfa okdumm lenn diom bu karıı nerde yazmışş hamileyim diee :mymeka: bunuu hakettin ama hakettinnn :tomato:

mrb canım hoşgelldinn Şeniz
bende hamileyken senin kadarmıdır bilmiorum ama 3 ay boyunca her hafta serum takıorlardı banada..acaipp kusuordum bişe yiyemiordum ama 3 aydan sonra düzelmişti çok şükürr nisanda 4 ay sürmüştüü bulantım :bbo:
ama ne olursa olsunnn iyikii var kuzularımızz çok şükür :Saruboceq: sağlıklı oldular yaa onların canı sağolsunn :asigim:

10 gün sonra gidior eşin haa :çok üzgünüm: Allah kavuştursun işe başladığın için daha kolay geçirirsin inş.bu dönemii nasıl geçtiğini anlamadan bitirir ve gelir eşin :Saruboceq:

nisan alfabeyi öğrenmişş bütün harflari bilior okumaya çalışıor napcam bilmiorum yakında söker okumayıı....sevinemiorum çünküü okula başladığı zaman yaşıtlarından önde olacak belkide okuldan soğutacak bu durum onu die düşünüorum dikkatini başka şeylere çekmeye çalışıorum ama olmuyor kafamçokkarıştı

size komik bişe anlatayım...nisan kilo alma ve verme konusunu hep karıştıorr delikafadulden bende diyet yapıorum ya ona da söyledim kızım ben diyetteyim dedimm nisanda canımmm annemm diyet mii yapıorsunn dedi :1hug: inşallahh 5 kilo alırsınn dedii kaydirigubbakcemile3 kızımın isteği olursa 5 kilo alcam galibaa kaydirigubbakcemile3 of ne güldükk yaa kaydirigubbakcemile3

Metan hos geldin ozledim gel opem mucuk hee yaa dedifgin gibi cok felaketti gece cok korktum kesin deprem olacak dedim cunku yer yerinden oynadi sandim surekli gozum lambadaydi (deprem olunca lamba sallnmasindan anliyoz ) dolular cami kircak sandim sabah camlarin onu hep suydu iceri girmis

hee üpp beniii üpp delikafadulden

ablam uykudan uyanıp korkup annemlerin yanına gidip ortalarına yattığına göre (gerçi sonra babamı kovmuşlarr ama kaydirigubbakcemile3 ) durumun çok ciddi olduğunu anladımm kaydirigubbakcemile3 benden duymuş olma ablam 32 yaşında kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…