tey tey halayaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu araada öküz evsahibi gene aradı ne zamn çıkınız diyi okul tatil olmadan nereye çıkak kredi çekip ev alak diyomda nasıl kalakacaz bilmem
yağmur çok huzursuz kızlar ya kemiriyo beni resmen çıksaydı şu diş gece3te kalkıyo 7e kadar yatmıyyyyy
Canim diyorum ya sanslisin allahin sevdigi kulsun bakk bu yolda okadar cok ugrasan insan varken rabbim sana en guzel seyi nasip ediyoo bide hamileyken bebek emzirilmiyo diye biliyorum sen napiyon valla ben hemen isterim kalmak ama haceri emzirmek istiyorum diye yoksa hazir alismisken 2si biarada ciksin bebraber buyusun diye ama seneye ins olsada amenna sonucta artik ek gida aliyolar cok sukur bu gune kadar da emdi derim senin adina cok sevindim gel buraya bizimle konus gercekten bura rahatlatiyo
mrb kızlarrumarım herkes iyidirr....
aşkitomm istanbula gitti hemde 1 haftalığınaoff offf zor geçecekk 1 haftaa hemde çokk zorr :çok üzgünüm:
anaa hamilemii warrr :1shok:
of aynen.dün gece 11 den sabah 6ya kadar yarım saatte bir ağlayarak uyandı.6 da uyudu 7 bucukta uyandı.tabi celen geberii uykusuzluktan mirmirmirmir
ewet bnm :lepi: kaydirigubbakcemile3
sende geleydin ya :mymeka:
bende varımm halaydaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:amaninnnnn 7 aylık olmuşuzzzz haydin halaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile:teytey::teytey::teytey:
gülee gülee giyiniinn cicilerinizii alkisalkisalkisCanmlari actim komsuya giittim biraz ama hala kokuyo yesimcim hemen bi kaseye sirkeli su koydun bakalim ins faydasi olur uff basim agridi karsi komsumunda kizi gelin oldu almanyaya annesi babasi felanda gitmislerdi gelmisler hosgeldiniz ne haberler getirdiniz diye girdim bende onlarinda 9 aylik bebisleri var torunu oluyo ona cicielr almislar hacerede almislar alaman mamasi almislar gunes gozlugu almislarcok tatli bi oldu taktim kizim artis gibi oldu zilli yaa gozunden cikarir alamk ister sandim hic dokunmadi bilmis bilmis aynaya poz veriyo kendine bakiyo bide havuz almislar kendilerine hacerle beraber yuzsunler diye balkonu koyduklarinda bizide cigiricilar cibildanip gidicizz
ebrucum hayırlı olsun Şenizslm arkadaşlar napıyosunuz tayin yerimiz açıklandı hiç beklemediğimiz bi yer çıktı GİRESUN a gidiyozz hayırlı orasıymışş ama şok olduk biz tercihlerimizden birine alıştırmıştık kendimizi hayırlısı artık sizlerle paylaşmak istedim varmı aranızda asker eşi olupta bu sene tayinci olan arkadaşlarr?????
lenn diyet mii yapıonn senn :mymeka: emzirirken diyetin lafıı bile olamaz bence Çok üzgünüm çoookpuhhaaa bilmem kaydirigubbakcemile3
bende bugun basladım srkeli suya.0.5 ml suya 2 cay kasığı veya daha fazla tam anlamadım ööle döktüm içine içtim.bööö tadı iirençti.bide bal koyim bari kafamçokkarıştı
buduuuuurrrr:lepi: işte ilk hamiş haberi geldi.hayurlı uğurlu olsun bızdıkım.sağlıkla al kucana.inşallah ikinci hamiş haberini benlen dbestten alırsınız :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
evett yaa öyleymişşşş...gündüz aşırı sıcakmışş komşular bu iyiye alamet değil deprem mi olcak falan dier konuşmuşlar...geceleyin de yer gök oynadı dedi annem..hatta ablam o kadar korkmuş kii annemlerin yatağına gitmiş annemle ablam beraber yatmışlar babamı kovmuşlarr kaydirigubbakcemile3 ablam 1 kere antalyada gördüm böyle yağmur görmemiştim kayseride dioo :1shok: kii burda yağmur yağıncaa çokk fenaa olurrGunaydinn kizlar gece cok felaket yagmus yagdi haatt dolu uykumdan bi sicradim nasil gok gurluyi anlatamam dusunun haceri kulaginin dibinde aglar esim hic uyanmaz gok gurultusune sicradi kalkti artik siddetini siz dusunun bi simsek cakiyo oda gunduz oluyoo findik kadar dolu pencereye tak tak vuruyo yollar sel oldu akti cok korktum kesin kiyamet kopuyo dedim bunca yil hayatimda ilk defa boyle seyle karsilastimm simsi güllük gülüstanlik
nesii var aceba kuzununn yaa :çok üzgünüm:günaydın ekim anaları mirmirmirmir gece hiç uyumadık.gercekten abartmıyorum.yrım saatte bir cemrenin ağlamasına kalktık.o da uyumadı.hep ağladı.en sson alt kattakilerin sesi geliodu.sanırım ağlamasına uyandılar :çok üzgünüm: çok üzüldüm.nesi var bilmiyorum ve elimden bişi gelmio :çok üzgünüm: atesid yoktu.allahım diştense bi an önce cıksın noluuuurrr :Saruboceq:
geldin mii lenn hoşgeldinn :içelim:günaydın ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok güzeldi yav tatil kızlar fırsat bulursanız gidin valla 4 gün bizi çok rahatlattı emme antalya çok sıcakkkkkkk le yandık
he geldim yavrim herkes dökülsün foto koycam çok güzeldi iyiki bu zamanda gitmişik yoksa yağmur sıcaktan pişerdi
klima açtırmadık otelde
bebek yatağı verdiler sorun olmadı uyudu bizimki
ilk gün suya alıştırmakla geçti tavsiyem ilk havuza sokun biz denize kenarda durduk dalgadan korktu yırttı mötünü banyoya bilem sokamadık o gün huggies mayo bez aldık iyi oldu
teyzem gibi kaydirigubbakcemile3 oda arayınca hep pembe kuzu napıo derlennn cemre kuzusuu nasıll özledimm Şeniz cemre deyince aklıma pembe gelioo yaa :asigim: pembe zuzuu delikafadulden
yok len ben deil bızdık alkisalkisalkis 5 haftalık hemide :lepi: sonra sırasıyla ben-dbest-leyluş kaydirigubbakcemile5hadi bee ciddimisiinnnnn :1shok: :1shok: :1shok:
hayırlıı olsunn lenn şokk oldummm wallaa delikafadulden
ne oteli :mymeka: ben burdayken otel lafı edeni fururum kötükedihüsohee geleydimm demiii senağlama ama dün gece haber verdiler adama bende gitsem eşimin kaldığı otelde kalmam lazım...adam sabahın 6 sında gitti bugünkü işini halletti ayarlanan otele gitmişş rezervasyon yapılmamışş :1shok: bende gitsem çocuklarla otel otel gezcektim herhaldee kötükedihüso eşimde istifa etcem dedii çok sinirlenmişş hem son dakika haber verdiler hemde otel rezervasyonunu bile yapmamışlarr kötükedihüso
nesii var aceba kuzununn yaa :çok üzgünüm:
Kızlar ben hamileyim..
5 haftalıkmış ama daha doktora gitmedim bende şoktayım çok hazırlıksız oldu doktorlar sağlığım açısından 6. aydan sonra 2. çocuğu yapmamı istediler ama biz istemiyorduk demekki iyi korunamamışız bilemiyorum psikolojim bozuk sigaraya yüklendim hafif bulantılar of acayip duygular ilk defa sizinle paylaştım ne yapacağımı bilemiyorum
Kızlar uyarılarınız için tşk ederim Arıkancım doktorda sordu da istiyor musun diye eğer kistlerim olmasaydı düşünmeyebilirdim ama zaten kist için gittiğim tüm doktorlar ikinci bebeği düşün zaten erir erimese de doğumda alanır dediler ama biz planlamamıştık demek ki olunca oluyormuş Bakın anlatayım:
Bana bekarken tedavisiz çocuğun olmaz dediler ve tedavisiz evliliğimin 7. ayda hamile kaldım şimdi ikincisi için korumalıydık güya ama demekki çok kolay oluyormuş 2. haberiniz olsun istemeyenler çok dikkatli olsun Ben bu saatten sonra aldırmıcam ve doğurucam tabi ama kendimi hala alıştıramadım daha çok yeniyiz çünkü tekrar süt iç herşeyden uzak dur mide bulantıları falan düşününce ağır geliyor....
mrb kızlarrumarım herkes iyidirr....
aşkitomm istanbula gitti hemde 1 haftalığınaoff offf zor geçecekk 1 haftaa hemde çokk zorr :çok üzgünüm:
cok moralim bozuk senağlama izmirden kanki gelmiş.erenköydelermiş akşamada etilere geciceklermiş.dedim gel bana bende kal cok özledim.grupla olduum için gelemem dedi.kocamı aradım gelmiş nerdeyse gidelim dedi.senin için gelmemişki hem zaten 1 ay sonra görüceksin zart zurt senağlama ya dedim anlayıslı ol.benm için gelseydi zaten direk bana gelirdi.grup olmasalrdıda gelirdi dedim senağlama kabul ettiremedim senağlama öküz :enbuyukkk:
wenice yi hiç sevmiyorum ben.çok kaliteli ama cok cok pahalı.o senin dediğin ucuzlar defolu ürünleri. :dilcikar:
hadi ya teyzende mi pempe kuzu dioo kaydirigubbakcemile3 ama gerçekten öyle pespembe bi kızzz maşallahhh kızıımaaateyzem gibi kaydirigubbakcemile3 oda arayınca hep pembe kuzu napıo derii teezesi sanırım dişi baya zorluo artık :çok üzgünüm:
yok len ben deil bızdık alkisalkisalkis 5 haftalık hemide :lepi: sonra sırasıyla ben-dbest-leyluş kaydirigubbakcemile5
ne oteli :mymeka: ben burdayken otel lafı edeni fururum kötükedihüso
bi bilsem nesi var :çok üzgünüm:
len diyet dediysek corba-süt-ayran gibi sıvı seylerle beslenip spor yapıorum.zaten emzirmedede bol sıvı alımı ve cok sık emzirmek önemli yerimseniben
merhaba kızlar
ayy süper bi haber yaa hayırlı olsun canım :teytey: :teytey:
olsun ya zaten bebişin 7 aylık değil mi şimdi.. lütfen kendine iyi bak güzel beslen stres yapma.. allah kolaylığını verir canım iyi yönlerini düşün :teselli:
valla hamişken benim kadar kusan oldu mu aceba delikafadulden kan kusuyordum artık düşün ama herşeye rağmen şimdi hamile olmayı çok isterdimmm senağlama senağlama hem lülüde de doğuma 2 hafta kalana kadar çalıştım şimdi olsa yine aynı yani çalışmak zorundayım ona rağmen çok isterdim yaaa ama hiçç umrumda olmazdı bebekten güzel ne olabilirrrr :asigim:
allah kavuştursun merancımm
benim eşim de askere gidiyo ya çok üzülüyorum senağlama son 10 günümüz senağlama
Metan hos geldin ozledim gel opem mucuk hee yaa dedifgin gibi cok felaketti gece cok korktum kesin deprem olacak dedim cunku yer yerinden oynadi sandim surekli gozum lambadaydi (deprem olunca lamba sallnmasindan anliyoz ) dolular cami kircak sandim sabah camlarin onu hep suydu iceri girmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?