nisan alfabeyi öğrenmişş bütün harflari bilior okumaya çalışıor napcam bilmiorumyakında söker okumayıı....sevinemiorum çünküü okula başladığı zaman yaşıtlarından önde olacak belkide okuldan soğutacak bu durum onu die düşünüorum dikkatini başka şeylere çekmeye çalışıorum ama olmuyor kafamçokkarıştı
size komik bişe anlatayım...nisan kilo alma ve verme konusunu hep karıştıorr delikafadulden bende diyet yapıorum ya ona da söyledim kızım ben diyetteyim dedimmnisanda canımmm annemm diyet mii yapıorsunn dedi :1hug: inşallahh 5 kilo alırsınn dedii kaydirigubbakcemile3 kızımın isteği olursa 5 kilo alcam galibaa kaydirigubbakcemile3 of ne güldükk yaa kaydirigubbakcemile3
saol canım şimdi biraz daha iyi ama iştahı hiç kalmadı bugün hazırladığım hiç bişi yemedi mama bile içmiyor sadece beni emiyor inşallah düzelir:Saruboceq:yeşimcimm oğluşun hastaymışş :çok üzgünüm: nasıll olduu şimdii doktora götürdün müüü :uhm:
ohhh afiyet olsun tamere maşallahben tamere hepp balık çorbasıı yapıodum çocuk sevmiorduu Çok üzgünüm çoook bugün nisanla kendime levrek yaptım kızımın sorunsuz yediği tek şeyy balıkk çok sevio balığıı....tamerede vereyim dedim verdimm vee yedii :1shok: herşeyi severek yiyen bi çocuğun balık yememesi tuaf gelmişti meğer çocuk balık çorbasını sevmiormuşş kaydirigubbakcemile3 kocaman bi levreğin yarısını yedi üzerine de çorbasını yedii tamamdırr :lepi:
5 haftalıkmış ama daha doktora gitmedim bende şoktayım çok hazırlıksız oldu doktorlar sağlığım açısından 6. aydan sonra 2. çocuğu yapmamı istediler ama biz istemiyorduk demekki iyi korunamamışız bilemiyorum psikolojim bozuk sigaraya yüklendim hafif bulantılar of acayip duygular ilk defa sizinle paylaştım ne yapacağımı bilemiyorum
bu arada çağla şıkel de tekrar hamileymiş
chiccoyu aradım güneş kremleri %20 indirimliymiş 50faktörlü 31.5dan 25.5a düşmüş
bilginiz olsun kızlar yerimseniben
Ben gelduum hacere kahvaltiyla cebellestim severek yedigi tek sey kahvaltiydi malesef yemedi neymis biberonla verecekmisim vermedim bende agladi dayanamadim yine biberona koydum hepsini bitirdi off o kadar bibeona alismasin istedim ve elim durmaz diye biberon bile almadim 2 gunun icinde biberona alisti sipa iyimi
Neyse yamiir hosgelmis ben yokken resim koymaa
Bizdikcan cok sevidim hamissin cok guzel bi haber dusunsene rabbi. Senin bu guzel duyguyu bidaha tatman icin hemen verdi belki sen kendini hazir jissettigin zaman cocugun olmayacakti esma zumre yanliz kardessiz buyucekti sanslisin allahinm sevdogo kulusun bunu dusun merak etme leen seni yanlis birakmayizz bide kalacaz hemen ceeleen dbeesst hadi is basina leenn
slm arkadaşlar napıyosunuz tayin yerimiz açıklandı hiç beklemediğimiz bi yer çıktı GİRESUN a gidiyozz hayırlı orasıymışş ama şok olduk biz tercihlerimizden birine alıştırmıştık kendimizi hayırlısı artık sizlerle paylaşmak istedim varmı aranızda asker eşi olupta bu sene tayinci olan arkadaşlarr?????
valla 4 gün kaldık zaten yemek işi çıkmadan sabah çorba yaptım termosa koydum1gün onla idare ettik yoğurt mayaladım kavanoza koydum 1 gün o 3 günde haşaalnmış patates havuç tavuk falan var otelde kap götürmüştüm onlardan ezip verdim bide hazır kavanoz mamaları ya ne betermiş onların tadı ya bide çok katılar meyveleride cam rendemi götürdüydüm öyle verdim sütaş bebek yoğurdundan verdim buarada kızım biberon alıyyy tekrar ama sadece su içiy zilli
sebamed aldım 36 ytl len ben losyon 50lik
alt komşular yandı desene len puhahaha
akşam toplanın koyam resim
he valla zor oldu ekmek otelden su otelden bi dünya çamaşır çıktı yıka yıka bitmiy kız bugün hep mızırdandı alıştı tabi suya kalabalığa
koycam len koycammmmmmmmmmmmmdelikafadulden
amaninnnnn 7 aylık olmuşuzzzz haydin halaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile:teytey::teytey::teytey:
kızlar ya wenice diye bi marka var öğle arasında avm ye gittik de nasıl kıyafetleri çok uygundu 5-67liraya tişörtler gömlekler şortlar vardı ama daha önce hiçbişey almadım kereme o markadan:uhm:
Kızlar uyarılarınız için tşk ederim Arıkancım doktorda sordu da istiyor musun diye eğer kistlerim olmasaydı düşünmeyebilirdim ama zaten kist için gittiğim tüm doktorlar ikinci bebeği düşün zaten erir erimese de doğumda alanır dediler ama biz planlamamıştık demek ki olunca oluyormuş Bakın anlatayım:
Bana bekarken tedavisiz çocuğun olmaz dediler ve tedavisiz evliliğimin 7. ayda hamile kaldım şimdi ikincisi için korumalıydık güya ama demekki çok kolay oluyormuş 2. haberiniz olsun istemeyenler çok dikkatli olsun Ben bu saatten sonra aldırmıcam ve doğurucam tabi ama kendimi hala alıştıramadım daha çok yeniyiz çünkü tekrar süt iç herşeyden uzak dur mide bulantıları falan düşününce ağır geliyor....
Canmlari actim komsuya giittim biraz ama hala kokuyo yesimcim hemen bi kaseye sirkeli su koydun bakalim ins faydasi olur uff basim agridi karsi komsumunda kizi gelin oldu almanyaya annesi babasi felanda gitmislerdi gelmisler hosgeldiniz ne haberler getirdiniz diye girdim bende onlarinda 9 aylik bebisleri var torunu oluyo ona cicielr almislar hacerede almislar alaman mamasi almislar gunes gozlugu almislarcok tatli bi oldu taktim kizim artis gibi oldu zilli yaa gozunden cikarir alamk ister sandim hic dokunmadi bilmis bilmis aynaya poz veriyo kendine bakiyo bide havuz almislar kendilerine hacerle beraber yuzsunler diye balkonu koyduklarinda bizide cigiricilar cibildanip gidicizz
tey tey halayaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu araada öküz evsahibi gene aradı ne zamn çıkınız diyi okul tatil olmadan nereye çıkak kredi çekip ev alak diyomda nasıl kalakacaz bilmem
yağmur çok huzursuz kızlar ya kemiriyo beni resmen çıksaydı şu diş gece3te kalkıyo 7e kadar yatmıyyyyy
mrb kızlarrumarım herkes iyidirr....
aşkitomm istanbula gitti hemde 1 haftalığınaoff offf zor geçecekk 1 haftaa hemde çokk zorr :çok üzgünüm:
maşallah nisana..nisan alfabeyi öğrenmişş bütün harflari bilior okumaya çalışıor napcam bilmiorumyakında söker okumayıı....sevinemiorum çünküü okula başladığı zaman yaşıtlarından önde olacak belkide okuldan soğutacak bu durum onu die düşünüorum dikkatini başka şeylere çekmeye çalışıorum ama olmuyor kafamçokkarıştı
size komik bişe anlatayım...nisan kilo alma ve verme konusunu hep karıştıorr delikafadulden bende diyet yapıorum ya ona da söyledim kızım ben diyetteyim dedimmnisanda canımmm annemm diyet mii yapıorsunn dedi :1hug: inşallahh 5 kilo alırsınn dedii kaydirigubbakcemile3 kızımın isteği olursa 5 kilo alcam galibaa kaydirigubbakcemile3 of ne güldükk yaa kaydirigubbakcemile3
yeşimcim oğlun hastaymış geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm:yeşimcimm oğluşun hastaymışş :çok üzgünüm: nasıll olduu şimdii doktora götürdün müüü :uhm:
afiyet olsun.. cokacimcoook doktorumuz diğer ay başlatacakmış bizede balığı..şutarafagittiben tamere hepp balık çorbasıı yapıodum çocuk sevmiorduu Çok üzgünüm çoook bugün nisanla kendime levrek yaptım kızımın sorunsuz yediği tek şeyy balıkk çok sevio balığıı....tamerede vereyim dedim verdimm vee yedii :1shok: herşeyi severek yiyen bi çocuğun balık yememesi tuaf gelmişti meğer çocuk balık çorbasını sevmiormuşş kaydirigubbakcemile3 kocaman bi levreğin yarısını yedi üzerine de çorbasını yedii tamamdırr :lepi:
canım ne güzel bravo nisana bizim burada çocuklarının durumuna göre seçme sınıflar yapılıyor canım erken öğrenen öğrenmeye daha çabalı olan çocuklar bir sınıfta oluyor böylelikle aynı seviyeye yakın çocuklar bir arada olduğu için eğitimide onların seviyelerine göre veriyorlar eğitimci arkadaslar bu konuları daha iyibilir ama
saol canım şimdi biraz daha iyi ama iştahı hiç kalmadı bugün hazırladığım hiç bişi yemedi mama bile içmiyor sadece beni emiyor inşallah düzelir:Saruboceq:
nisan alfabeyi öğrenmişş bütün harflari bilior okumaya çalışıor napcam bilmiorumyakında söker okumayıı....sevinemiorum çünküü okula başladığı zaman yaşıtlarından önde olacak belkide okuldan soğutacak bu durum onu die düşünüorum dikkatini başka şeylere çekmeye çalışıorum ama olmuyor kafamçokkarıştı
bak o hiç aklıma gelmedi :1shok: illaki vardır öyle bi sistem okuldan önce okuma yazma öğrenen bissürüü çocuk vardır :lepi:canım ne güzel bravo nisana bizim burada çocuklarının durumuna göre seçme sınıflar yapılıyor canım erken öğrenen öğrenmeye daha çabalı olan çocuklar bir sınıfta oluyor böylelikle aynı seviyeye yakın çocuklar bir arada olduğu için eğitimide onların seviyelerine göre veriyorlar eğitimci arkadaslar bu konuları daha iyibilir ama
saol canım şimdi biraz daha iyi ama iştahı hiç kalmadı bugün hazırladığım hiç bişi yemedi mama bile içmiyor sadece beni emiyor inşallah düzelir:Saruboceq:
ohhh afiyet olsun tamere maşallah
canım hayırlısı olsun.. tadını çıkar o zaman hamileliğin. insan kendini hamileyken özel hissediyor. ve gerçektende özel oluyor.. allah tamamına erdirsin..a.s.Kızlar uyarılarınız için tşk ederim Arıkancım doktorda sordu da istiyor musun diye eğer kistlerim olmasaydı düşünmeyebilirdim ama zaten kist için gittiğim tüm doktorlar ikinci bebeği düşün zaten erir erimese de doğumda alanır dediler ama biz planlamamıştık demek ki olunca oluyormuş Bakın anlatayım:
Bana bekarken tedavisiz çocuğun olmaz dediler ve tedavisiz evliliğimin 7. ayda hamile kaldım şimdi ikincisi için korumalıydık güya ama demekki çok kolay oluyormuş 2. haberiniz olsun istemeyenler çok dikkatli olsun Ben bu saatten sonra aldırmıcam ve doğurucam tabi ama kendimi hala alıştıramadım daha çok yeniyiz çünkü tekrar süt iç herşeyden uzak dur mide bulantıları falan düşününce ağır geliyor....
mrb kızlarrumarım herkes iyidirr....
aşkitomm istanbula gitti hemde 1 haftalığınaoff offf zor geçecekk 1 haftaa hemde çokk zorr :çok üzgünüm:
ne sıkıcı bir akşamm nedense içim sıkılıyor bugün hayrolsun..:çok üzgünüm:
maşallah nisana..canını sıkma canım öğretmeni o dengeyi sağlayacaktır mutlaka.a.s
yeşimcim oğlun hastaymış geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm:
afiyet olsun.. cokacimcoook doktorumuz diğer ay başlatacakmış bizede balığı..şutarafagitti
türkiyede dershaneler dışında seviye sınıfı pek yaptırmıyorlar.. ben bir kaç kez önermiştim teftişe gelen müfettişlere. çocukların psikolojileri açısından değerlendirip olmaz diyolar. aslında bu yöntemin hem iyi hem de kötü tarafları var..fisfisfis
saol canım şimdi birazcık daha iyi şuruplar anca etki ettiler birde iştahımız yerine gelse
bizim ilçede 4 tane ilköğretim var 2 tanesi yaklaşık sekiz senedir ayrıcalıklı sınıfı uyguluyor bu sene diğer ikiside geçiyormuş milli eğitimin önceden karşı çıktığını biliyorum ama artık izin veriyormuş diye duymuştum
çıkar len merak etme..doktorumuz anlatmıştı bi arkadaşının bebeğinin dişi 2,5 yaşında çıkmış ama gitmedikleri doktor yaptırmadıkları test kalmamış..sonra 2,5 yaşında diş çıkarmışş hemde köpek dişiii kaydirigubbakcemile3 duyunca şok olmuştum :1shok: gayette sağlıklı bir çocukmuşyaa bizde hiç öle belirtiler yok yaaaa, yoğsan bizim dişimiz çıkmıcikmi senağlama
hoşgeldin len Şeniz len bu senin kocanı habersizcemi çağırıyolar yaa, önceden planlanamıyomu bu niye öle ya bende olsams inir olurdum ha kötükedihüso
ya gündüzz bende çok sıkıldımm haa şimdi daha iim havadandı benim kiii...seninki de havadan olabilümüü :teselli:ne sıkıcı bir akşamm nedense içim sıkılıyor bugün hayrolsun..:çok üzgünüm:
maşallah nisana..canını sıkma canım öğretmeni o dengeyi sağlayacaktır mutlaka.a.s
yeşimcim oğlun hastaymış geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm:
afiyet olsun.. cokacimcoook doktorumuz diğer ay başlatacakmış bizede balığı..şutarafagitti
türkiyede dershaneler dışında seviye sınıfı pek yaptırmıyorlar.. ben bir kaç kez önermiştim teftişe gelen müfettişlere. çocukların psikolojileri açısından değerlendirip olmaz diyolar. aslında bu yöntemin hem iyi hem de kötü tarafları var..fisfisfis
he 5 kilo alırsamm nisandan bilcemm :roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 5 kilo alırsın dedi ha, ay ben yirim bu kızı
canım hayırlısı olsun.. tadını çıkar o zaman hamileliğin. insan kendini hamileyken özel hissediyor. ve gerçektende özel oluyor.. allah tamamına erdirsin..a.s.
allah kavuştursun canım. :teselli:
ayyy oğlan uykusundan uyandı gidip emzireyim şuruplarını içireyim bu arada aklıma geldi yiğit şuruplarını zorla içiyordu içtikten sonrada hepsini kusuyordu hastalık telaşesinden aklıma gelmediydi tadlarına bakmak, dün bi ara tadlarıa baktım bir tanesi zehir gibi aman allahım akıllara ziyan meğer çocuğum oşurup yüzünden kusuyormuş onu attık aynı içerikli tadı daha iyi bir şurup aldık şimdi gene iyi içiyor neyse ben gittiiim görüşürüz
çıkar len merak etme..doktorumuz anlatmıştı bi arkadaşının bebeğinin dişi 2,5 yaşında çıkmış ama gitmedikleri doktor yaptırmadıkları test kalmamış..sonra 2,5 yaşında diş çıkarmışş hemde köpek dişiii kaydirigubbakcemile3 duyunca şok olmuştum :1shok: gayette sağlıklı bir çocukmuş
kocam ayın 27 sinde gitcektiii ama plan değişmiş hemen gitmen gerekior dedilerr gittiii kötükedihüso çokkk gıcık bi durum çokkkk kötükedihüso hep değişio bu plan sinirr oluoruzz bakalımsonu nolcakk
ya gündüzz bende çok sıkıldımm haa şimdi daha iim havadandı benim kiii...seninki de havadan olabilümüü :teselli:
he 5 kilo alırsamm nisandan bilcemm :roflol:
sğl cnmm 1 hafta sonra gelcekk
arıkan cım bi senle ben varız bu kıllatma ekibi gelmemiş kurtlar vadisi mi izliyolar acep??:uhm:
celen de kankasına kaçtı herhaldkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?