kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olabiler mi... bende okey oynuyomm ama iki okeyle açamadım elimde patladı.. pöfff..kafamçokkarıştı
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
arikan2009, edhak
maşallah misafir ev sahibinden çok...kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çaylak senikaydirigubbakcemile3
üzülme kuş sen de aşkta kazanırsın:jeyyar:
he valla bugün pek bereketli tanrı misafiri buyursun gelsin de misafirler dilsiz pek sıkıcı oluyıı
selam nettiniz aşkı memnu yu izledim tam akıllandı bu bihter derken haftayaki bölümün fragmanını izledim yine delü oldum
evet bende gıcık oldum ya sapukkk karıkötükedihüso
kızlar gitmedi şu misafir resim koyam
kızlar gitmedi şu misafir resim koyam
:1shok: 10 gün müüüü :1shok: neresi belli oldumu?hay allahçne diyelim allah sağsalim kavustursun..gözacıp kaoayıncaya kadar gecsin :Saruboceq:merhaba kızlar
allah kavuştursun merancımm
benim eşim de askere gidiyo ya çok üzülüyorum senağlama son 10 günümüz senağlama
nolcek ayol.1 senedir tanısıoz artık.alahtan benm onda sorun cıkarmadı.ama ben cok bahsediyorum.nerdeyse tanıo gibi burdaki ekim anacıklarını.en cokta iboşu puhahahaa :roflol:he gıcık herüfler bana da dbest bursaya geldiğinde annesine gitmeme izin vermediydi kötükedihüso normalde karışmaz ama internetten tanıştığın birinin evine nasıl gitcen demiştiklava:
bugun kandırmıs olabilirim ama yarın bi gün gercekte n sööleyebilirim sositosositohadi ya teyzende mi pempe kuzu dioo kaydirigubbakcemile3 ama gerçekten öyle pespembe bi kızzz maşallahhh kızıımaaa
demek benii kandırdınn haa bende sayfa sayfa okdumm lenn diom bu karıı nerde yazmışş hamileyim diee :mymeka: bunuu hakettin ama hakettinnn :tomato:
:
pilot uygulamadır.tutarsa butun okullarda yaparlar.ama bencede artısıda var eksiside CADIARZUsaol canım şimdi birazcık daha iyi şuruplar anca etki ettiler birde iştahımız yerine gelse
bizim ilçede 4 tane ilköğretim var 2 tanesi yaklaşık sekiz senedir ayrıcalıklı sınıfı uyguluyor bu sene diğer ikiside geçiyormuş milli eğitimin önceden karşı çıktığını biliyorum ama artık izin veriyormuş diye duymuştum
yok kacamadım.onlar karsıya gectiler.ctesi görüşücez inşallah :Saruboceq:arıkan cım bi senle ben varız bu kıllatma ekibi gelmemiş kurtlar vadisi mi izliyolar acep??:uhm:
celen de kankasına kaçtı herhaldkaydirigubbakcemile3
nerde oynuon len mynettemi delikafadulden bi gün beraber oynaruk.orti oluruk senlen.ben onları cenemle oyalarım sen acarsın olurmu puhahahaa :roflol:olabiler mi... bende okey oynuyomm ama iki okeyle açamadım elimde patladı.. pöfff..kafamçokkarıştı
deldüüüümmm hihoyyyt cok pis diyete ve spora basladım kaydirigubbakcemile2 yanlız karnım mekik cekmekten et kesti aciii kafamçokkarıştı
:1shok: 10 gün müüüü :1shok: neresi belli oldumu?hay allahçne diyelim allah sağsalim kavustursun..gözacıp kaoayıncaya kadar gecsin :Saruboceq:
nolcek ayol.1 senedir tanısıoz artık.alahtan benm onda sorun cıkarmadı.ama ben cok bahsediyorum.nerdeyse tanıo gibi burdaki ekim anacıklarını.en cokta iboşu puhahahaa :roflol:
bugun kandırmıs olabilirim ama yarın bi gün gercekte n sööleyebilirim sositososito
pilot uygulamadır.tutarsa butun okullarda yaparlar.ama bencede artısıda var eksiside CADIARZU
yok kacamadım.onlar karsıya gectiler.ctesi görüşücez inşallah :Saruboceq:
nerde oynuon len mynettemi delikafadulden bi gün beraber oynaruk.orti oluruk senlen.ben onları cenemle oyalarım sen acarsın olurmu puhahahaa :roflol:
len yamır resim koymicesen gitcem yatcem ben.uykum var.hade koy
haden ben kaçanzi.inşallah cemre cadısı uyurda bende uyurum.ii geceler len kılsız kalasıcalar.
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
edhak, celen35+
bir sen bir ben bir de halilo....
mrb kızlarrumarım herkes iyidirr....
aşkitomm istanbula gitti hemde 1 haftalığınaoff offf zor geçecekk 1 haftaa hemde çokk zorr :çok üzgünüm:
merhaba kızlar
ayy süper bi haber yaa hayırlı olsun canım :teytey: :teytey:
olsun ya zaten bebişin 7 aylık değil mi şimdi.. lütfen kendine iyi bak güzel beslen stres yapma.. allah kolaylığını verir canım iyi yönlerini düşün :teselli:
valla hamişken benim kadar kusan oldu mu aceba delikafadulden kan kusuyordum artık düşün ama herşeye rağmen şimdi hamile olmayı çok isterdimmm senağlama senağlama hem lülüde de doğuma 2 hafta kalana kadar çalıştım şimdi olsa yine aynı yani çalışmak zorundayım ona rağmen çok isterdim yaaa ama hiçç umrumda olmazdı bebekten güzel ne olabilirrrr :asigim:
allah kavuştursun merancımm
benim eşim de askere gidiyo ya çok üzülüyorum senağlama son 10 günümüz senağlama
ben tamere hepp balık çorbasıı yapıodum çocuk sevmiorduu Çok üzgünüm çoook bugün nisanla kendime levrek yaptım kızımın sorunsuz yediği tek şeyy balıkk çok sevio balığıı....tamerede vereyim dedim verdimm vee yedii :1shok: herşeyi severek yiyen bi çocuğun balık yememesi tuaf gelmişti meğer çocuk balık çorbasını sevmiormuşş kaydirigubbakcemile3 kocaman bi levreğin yarısını yedi üzerine de çorbasını yedii tamamdırr :lepi:
canım yemekte esımın arkadası vardı.oda sırkelı su ıle 80 den 76 ya düşmüş..duzenlı ıcmıyormus.ben bı ara baslamıstım ama bıraktım sonra.bu tarz seylerın dıkkat etmedıkten sonra faydası olduguna ınanmıyorum cunku.dıkkat ettıgımde de zaten bır seye gerek kalmadan verbılıyorum.ama denıycem bakalım cabuklastırır belki..geçmişi okudum hepsi birnirine girdi
merancım allah kavuştursun kociş gitmiş ..iyiki yavrularımız var dimi yanlız kalmıoruz bizimki de şehir dışına çıkıo bazen oğlumla zaman geçirioz yoksa nekadar sıkılırdım diom
nisana da maşallah süper sonik kız ya
celencim diyetinde başarılar darısı başıma yarın sirkeli suya başlıom allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?