2008 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
arikan2009, edhak
maşallah misafir ev sahibinden çok...kaydirigubbakcemile3

olabiler mi... bende okey oynuyomm ama iki okeyle açamadım elimde patladı.. pöfff..kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çaylak senikaydirigubbakcemile3
üzülme kuş sen de aşkta kazanırsın:jeyyar:
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
arikan2009, edhak
maşallah misafir ev sahibinden çok...kaydirigubbakcemile3

he valla bugün pek bereketli tanrı misafiri buyursun gelsin de misafirler dilsiz pek sıkıcı oluyıı

evet gıcık oldum oyunuda kaybettik..beni masadan atacaklar şimdi..:roflol:

deldüüüümmm hihoyyyt cok pis diyete ve spora basladım kaydirigubbakcemile2 yanlız karnım mekik cekmekten et kesti aciii kafamçokkarıştı

merhaba kızlar

allah kavuştursun merancımm
benim eşim de askere gidiyo ya çok üzülüyorum senağlama son 10 günümüz senağlama
:1shok: 10 gün müüüü :1shok: neresi belli oldumu?hay allahçne diyelim allah sağsalim kavustursun..gözacıp kaoayıncaya kadar gecsin :Saruboceq:

he gıcık herüfler bana da dbest bursaya geldiğinde annesine gitmeme izin vermediydi kötükedihüso normalde karışmaz ama internetten tanıştığın birinin evine nasıl gitcen demişti klava:
nolcek ayol.1 senedir tanısıoz artık.alahtan benm onda sorun cıkarmadı.ama ben cok bahsediyorum.nerdeyse tanıo gibi burdaki ekim anacıklarını.en cokta iboşu puhahahaa :roflol:

bugun kandırmıs olabilirim ama yarın bi gün gercekte n sööleyebilirim sositososito
pilot uygulamadır.tutarsa butun okullarda yaparlar.ama bencede artısıda var eksiside CADIARZU
arıkan cım bi senle ben varız bu kıllatma ekibi gelmemiş kurtlar vadisi mi izliyolar acep??:uhm:
celen de kankasına kaçtı herhaldkaydirigubbakcemile3
yok kacamadım.onlar karsıya gectiler.ctesi görüşücez inşallah :Saruboceq:
olabiler mi... bende okey oynuyomm ama iki okeyle açamadım elimde patladı.. pöfff..kafamçokkarıştı
nerde oynuon len mynettemi delikafadulden bi gün beraber oynaruk.orti oluruk senlen.ben onları cenemle oyalarım sen acarsın olurmu puhahahaa :roflol:

hee şeker iyi olur.. bi de ben bitem yaaa..klava:

Men geldim ama gidiyom gecmisi okudum baktim ama hacer durumuyoo onu doyurup yatiriyim cokda uykum var erken yatiyim yarin kardesimi cagiracam hacere 2 gun bizde kalsin baksin ben temizlik yapacam 3 gun de ne yaptim o kår bahr geldi geciyo daha eve bi el atamadim hadi byy

geçmişi okudum hepsi birnirine girdi

merancım allah kavuştursun kociş gitmiş ..iyiki yavrularımız var dimi yanlız kalmıoruz bizimki de şehir dışına çıkıo bazen oğlumla zaman geçirioz yoksa nekadar sıkılırdım diom
nisana da maşallah süper sonik kız ya

celencim diyetinde başarılar darısı başıma yarın sirkeli suya başlıom allahın izniyle

haden ben kaçanzi.inşallah cemre cadısı uyurda bende uyurum.ii geceler len kılsız kalasıcalar.

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
edhak, celen35+

bir sen bir ben bir de halilo....

kız hamıleken bır turlu doguramadık dıye sen dıyordun
zaten bı cıtırım bı ben kaldık dıyee:) cok guluyordumm yakaydirigubbakcemile3

mrb kızlarr umarım herkes iyidirr....

aşkitomm istanbula gitti hemde 1 haftalığına off offf zor geçecekk 1 haftaa hemde çokk zorr :çok üzgünüm:

allah kavustursun canım...

10 gun muu??nereye gıdıo pekı.?dıledıgın gıbı ulasımı kolay bıe yer mı oldu merak ettım..zor olacak ama artık beraber safak sayarız dbestım uzme kendını..gelır gecer ıns..

bende bugun cıpura yaptım ızgara.ılk kez yedı balık...tıftık tıftık yaptım ıklım çiğneye cıgneye yedii :)yarında corba yapıcam kalanını
canım yemekte esımın arkadası vardı.oda sırkelı su ıle 80 den 76 ya düşmüş..duzenlı ıcmıyormus.ben bı ara baslamıstım ama bıraktım sonra.bu tarz seylerın dıkkat etmedıkten sonra faydası olduguna ınanmıyorum cunku.dıkkat ettıgımde de zaten bır seye gerek kalmadan verbılıyorum.ama denıycem bakalım cabuklastırır belki..
celen sende basladın mı elma sırkesıne??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…