2008 Ekim Anneleri

günaydın analar ve danaları kalkın nerdesiniz biz kargalardan önce ayaktayız mıçmadı da ama yine kalktı

günaydınlar kızlar

akşam yazcaktım atlamışım
arımamayı kızlara bende söylemiştim tadı güsel diye zaten devam maması formül mama ekliyoruz milupa bebelac artık ne kullanıosanız
bi alternatif sonuçta hergün arımama yiycekler diye bişey yok onlar da sıkılıolar aynı şeyleri yemekten içine muz da katıyorum çok da severek yiyor ...haftada 2 enfazla 3 akşam veriyorumcokacimcoook

AY SABAH SİREKLİ SUYU DENEDİM SİRKESİNİ ÇOK KOYDUM GALİBA ÇOK EKŞİYDİ İÇEMEDİM DÖKTÜM :dilcikar:

hihoyyytgünaydınlarkaydirigubbakcemile2
bugün veletcanım 8.30 d uyandı pek mutluyumm:asigim:

AY SABAH SİREKLİ SUYU DENEDİM SİRKESİNİ ÇOK KOYDUM GALİBA ÇOK EKŞİYDİ İÇEMEDİM DÖKTÜM :dilcikar:

evet canım pek beter bi tat oluyo zaten o yüden ben içemedim kocişe içirdim:jeyyar:
hangi sirkeyle yaptın elma sirkesi daha bi iyi üzüm sirkesine göre:uhm:

oy kimsecikler yok daha bende bi evi toparlıyıp oöle geliyim bu arada rüyamda adrianardanın ardasını gördüm koşuyodu valla
o da gelmiyo nezamandır oğluşu yürümeye başlayınca peşinden koşuştrmaktan gelemiyo zaarkaydirigubbakcemile3

good morning len

he şafak sayrken yanında da yar gelecek türküsünü çığırırık delikafadulden

balığa ben 5 aylıkken basladım.yani basladım derken biz yerken onada minik loklamalar veriyordum.benm yaptığım ızgara deil torbada.yanında patatesi ve soğanıda oluo.soğanından deil ama pataesşndende verdim.
banyo keyfi.kollarını kendi koydu böylee

bu babasıyal doktor kontolünde:asigim:
:mymeka: :dilcikar:
bende öle yapıyorum.gece mamasının içine karıstırıyorum ve az muzla veriyorum.ama artık gece yatrken vermicem.karnını ağrıtı.
puhahahaa kaydirigubbakcemile3 bende şimdi bitirdim.küçük pet şişenin iine sıcak su ve 6+7 damla belki 10 damlada oluyodur sirke..bööğğğkkk sabah sbah tursu suyu içtim :1no2: laelaelaelaelae

allah hayra cıkarsın len CADIARZU sanırım onun sınavları vardı belki o malum olmustur?

selam ekim anaları.
benim oğlumda sabah kalktı şarkı söylüyor.şimdide yatağında dönencesine bakıyor.anneanneyi bekliyoruz gelsin diye.anneaneeye de hayranız sesini duyduk mu kulakalr 4 açılıyor, gözleer büyüyor heyecendan kaydirigubbakcemile3

bızdıkçık bugün nasılsın.???? umarım bulantıların da çarçabuk geçer.belki bu hamileliğin daha iyi geçer belli olur mu?

iyi sohbetler ekim anaları annennemiz geldi ben de kaçıyorum .gidip hazılranayım artık.. akşama gelebilirsem gene bi resim sergisi yaparız.

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:1shok::1shok::1shok::1shok:
yaaaaaaaaa

5 olması gerekiyor

Hayırlı olsun bızdıkcımmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
Amin sağolasın

kendın evde test mı yaptın sekerım??

Yok canım kolum bacağım ağırıyordu doktor iç organlarıma bakmak istedi derken kistlerime baktı ve ardından bebeği söyledi ardından kan testi yaptırdık bhcg 16775,00 çıktı

hayırlı olsun canım süpriz mi oldu
ikisi beraber büyücekler ne güsel
Evet süpriz oldu ilaç kullanıyordum kısa aralar veriyordum Amin inşallah beraber güzel güzel büyürler

buduuuuurrrr:lepi: işte ilk hamiş haberi geldi.hayurlı uğurlu olsun bızdıkım.sağlıkla al kucana.inşallah ikinci hamiş haberini benlen dbestten alırsınız :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
Amin Sağolasın inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim

canım hayırlısı olsun biraz zorlanırsın ama 2 sene sonra senden rahatı olmaz herşeyin hayırlısı bol dinlen ve iyi beslen sizinkiler yardıma gelsinler imkanları varsa

İnşallah bakalım nasıl dinleneceksem Esma Zümrayla

Şükrediyorum etmez miyim ama insan istiyorda gerçek olunca başka oluyor kendinizi benim yerime koyun Allah'ım yardım etsin inşallah hayırlısıyla sağlıklı olsun

:1shok::1shok:
valla şaştım kaldım ilk haber geldi demek darısı ikinciyekaydirigubbakcemile3
tebrikler tatlımalkisalkisalkis
Tşk ederim

Amin Canım Sağolasın Evet biri sonbahardı diğeri kış olacak nasipse...
Yok alıştırıyorum kendimi sigarayı bıraktım gibi zaten

Evet bence de haklısın Allah Cümlenizden Razı Olsun yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel....

:1shok::1shok: hayırlı uğurlu olsun canım..:
Tşk ederim

anlıyorum canım.. ama istiyor musun bu bebeği istemiyor musun karar ver önce.. çünkü seni baya psikolojik olarak zorlamış galiba.. :çok üzgünüm:
Evet hemde çok zorladı çünkü Zümra'nın uzun sürecek bir tedavisi var birde iştahsız uykusuz bir bebek onunla uğraşmak başlı başına bir iş ikinci o nedenle zor olacak artık kolaylığı Allah'tan istiyorum bebek aldırmak bana göre değil
selamun aleyküm hanımlar.ne çok kıllatmışsınız yaa.hepsini okuyamadım valla.bızdıkcan hamilemisinnn ????şaka değil demiii

Vealeykümselam evet valla oldu mu oluyomuş yaşadık gördük yok bende doktora demiştim bu dediğini

Evet inşallah canım ya ben rahattayken siz ikinciyle uğraşırsınız yok canım içmiyorum sağolasın uyardığın için

bızdıkçım hamileliğin hayırlı olsun canım ne güzel ikiz gibi büyütürsün arası açık olunca daha zor oluyor inan tecrübeyle sabittir ilk yıllar zorlanırsın ama sonunda rahat edersin

Tşk ederim inşallah canım benim

İnşallah Rabbim seviyordur beni yok ben zaten emzirmiyordum ama ikinciye yırtçam kendimi ama emzircem Allah nasip ederse tabi
Valla bol bol girmeye çalışıyorum ama canım çalışıyoruz ya zor oluyor
Benim de adım Leyla söylemiştim değil mi Leylacım

bızdıkcan hayırlı olsun canım hamileliğin ,umarım güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsinn

Tşk ederim İnşallah canım
merhaba kızlar
ayy süper bi haber yaa hayırlı olsun canım :teytey: :teytey::
Tşk ederim Sağolasın canım
olsun ya zaten bebişin 7 aylık değil mi şimdi.. lütfen kendine iyi bak güzel beslen stres yapma.. allah kolaylığını verir canım iyi yönlerini düşün :teselli::
evet sekize girdi inşallah bakalım artık
Haklısın

Canım tşk ederim bu arada bugün Cuma mübarek gün dua edin de bir kızım var bu da oğlan olursa herkes benimle mutlu olur ve kaynana dilinden de kurtulurum
Evet belki bi daha yaşamam hamilelik

canım hayırlısı olsun.. tadını çıkar o zaman hamileliğin. insan kendini hamileyken özel hissediyor. ve gerçektende özel oluyor.. allah tamamına erdirsin..a.s.:

amin canım inşallah özel ve güzel geçer

ŞenizHEPİNİZİ ÖPÜYORUM .....Şeniz

bızdıkçık bugün nasılsın.???? umarım bulantıların da çarçabuk geçer.belki bu hamileliğin daha iyi geçer belli olur mu?

Canım çok teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim Elhamdülillah ama gün içinde hep midem dalgalı gidiyor yemekhaneye çıkınca bir acaip oluyorum yiyemiyorum valla doğum kilosu falanda kalmadı nerdeyse ilk hamileliğimdeki kiloma döndüm ama inşallah Rabbim dualarımızı kabul ederde bu daha iyi geçer

gecer gecer alahım sıkısan kuluna yardım eder.inşallahta su mubarek cuma saatinde dularımızıda kabul eder ve alkıl sağlığı vucut sağlığı yerinde hayırlı uğurlu bir oğlan verir :Saruboceq:

gecer gecer alahım sıkısan kuluna yardım eder.inşallahta su mubarek cuma saatinde dularımızıda kabul eder ve alkıl sağlığı vucut sağlığı yerinde hayırlı uğurlu bir oğlan verir :Saruboceq:

Ay caınm Amin Amin Amin Allah senden razı olsun inşallah Rabbim sanada aynısından verir bu mübarek saatte hamileleirn duası makbul derler ya....

Ben geldumm cok isim var evi hop kaldirdim teyzemizi bekliyoz hacere baksin bende su ise bi giriseyim once size bi selam veriim hemde bugun 7. Ayimizi dolurduk halayimizi cekin dmeye geldim leen edhak sabah geldin de erayla hacerin halayini niye baslatmadin leen hadii ben baslatiyoom erayla hacerin halayina buyrun teyzeleri :teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…