Mama/kutu öz. ,,, Kcal/ 100 g ,,,,, Protein 100mg ,,,, Kcal/100mg,,, Protein g100ml FiyatTL
Anne Sütü (ort.) - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,74,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1.0 Ücretsiz* Ücretsiz*
inek sütü (ort)500 ml - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,70 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,3.2
Aptamil 1 300 g 497 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,12.2 ,,,,,,,,,,,,,,,,,, 74 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,1.8
Aptamil 2 300 g 481,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 13.3 ,,,,,,,,,,,,,,,,,75,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,2.1
Guigoz 1 450 g 498,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,12.5,,,,,,,,,,,,,,,,,,67, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1.8
Guigoz 2 450 g 462,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18.3,,,,,,,,,,,,,,,,,67 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,2.6
Hero 1 300 g 518 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,11.6,,,,,,,,,,,,,,,,, 67 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,1.5
Milumil 1 300 g 497,,,,,,,,,,,,,,,,,,,12.2,,,,,,,.,,,,,,,,,,74 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,1.8
Nan 1 450 g 509,,,,,,,,,,,,,,,,,,,11.4,,,,,,,,,.,,,,,,,, 67 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1.5
Nutrillon 1 300 g 499,,,,,,,,,,,,,,,,,,,12.8 ,,,,,,,,,..,,,,,,,,67 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1.4
Arı Mama 300 g 365 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,0.6,,,,,,,,,,...,,,,,,,35,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 0.9
,,,,,
canım o eskidenmiş. arı mamanın içinde basit şeker dediğimiz şekerden var. ve tavsiye etmiyorum. düşük gelirli aileler daha çok kullanıyor. fiyat olarak biraz daha uygun diye. aman kesinlikle kullanma demiyorum ama piyasada onca mama varken bence durumun müsaitse onlardan al derim...(alıntıdır)
bu babasıyal doktor kontolünde:asigim:
AY SABAH SİREKLİ SUYU DENEDİM SİRKESİNİ ÇOK KOYDUM GALİBA ÇOK EKŞİYDİ İÇEMEDİM DÖKTÜM :dilcikar:
he şafak sayrken yanında da yar gelecek türküsünü çığırırık delikafaduldenkız hamıleken bır turlu doguramadık dıye sen dıyordun
zaten bı cıtırım bı ben kaldık dıyee:) cok guluyordumm yakaydirigubbakcemile3
allah kavustursun canım...
10 gun muu??nereye gıdıo pekı.?dıledıgın gıbı ulasımı kolay bıe yer mı oldu merak ettım..zor olacak ama artık beraber safak sayarız dbestım uzme kendını..gelır gecer ıns..
bende bugun cıpura yaptım ızgara.ılk kez yedı balık...tıftık tıftık yaptım ıklım çiğneye cıgneye yedii :)yarında corba yapıcam kalanını
canım yemekte esımın arkadası vardı.oda sırkelı su ıle 80 den 76 ya düşmüş..duzenlı ıcmıyormus.ben bı ara baslamıstım ama bıraktım sonra.bu tarz seylerın dıkkat etmedıkten sonra faydası olduguna ınanmıyorum cunku.dıkkat ettıgımde de zaten bır seye gerek kalmadan verbılıyorum.ama denıycem bakalım cabuklastırır belki..
celen sende basladın mı elma sırkesıne??
banyo keyfi.kollarını kendikoydu böylee
bu babasıyal doktor kontolünde:asigim:
bende öle yapıyorum.gece mamasının içine karıstırıyorum ve az muzla veriyorum.ama artık gece yatrken vermicem.karnını ağrıtı.günaydınlar kızlar
akşam yazcaktım atlamışım
arımamayı kızlara bende söylemiştim tadı güsel diye zaten devam maması formül mama ekliyoruz milupa bebelac artık ne kullanıosanız
bi alternatif sonuçta hergün arımama yiycekler diye bişey yok onlar da sıkılıolar aynı şeyleri yemekten içine muz da katıyorum çok da severek yiyor ...haftada 2 enfazla 3 akşam veriyorumcokacimcoook
puhahahaa kaydirigubbakcemile3 bende şimdi bitirdim.küçük pet şişenin iine sıcak su ve 6+7 damla belki 10 damlada oluyodur sirke..bööğğğkkk sabah sbah tursu suyu içtim :1no2: laelaelaelaelaeAY SABAH SİREKLİ SUYU DENEDİM SİRKESİNİ ÇOK KOYDUM GALİBA ÇOK EKŞİYDİ İÇEMEDİM DÖKTÜM :dilcikar:
oy kimsecikler yok daha bende bi evi toparlıyıp oöle geliyim bu arada rüyamda adrianardanın ardasını gördüm koşuyodu valla
o da gelmiyo nezamandır oğluşu yürümeye başlayınca peşinden koşuştrmaktan gelemiyo zaarkaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:1shok::1shok::1shok::1shok:
5 olması gerekiyorhayılrı olsun canım. kaç haftalıksın. doktorun ne dedi.
ben kağan kocatepenini bi konuşmasını dinlemiştim. 6 aydan sonra hamillelik olabilir. ama anne çok iyi beslenecek ve bol bol dinlenecek demşiti. kendine ve bebişllerine dikkat et canım.
Amin sağolasınHayırlı olsun bızdıkcımmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
kendın evde test mı yaptın sekerım??
Evet süpriz oldu ilaç kullanıyordum kısa aralar veriyordum Amin inşallah beraber güzel güzel büyürlerhayırlı olsun canım süpriz mi oldu
ikisi beraber büyücekler ne güsel
Amin Sağolasın inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbimbuduuuuurrrr:lepi: işte ilk hamiş haberi geldi.hayurlı uğurlu olsun bızdıkım.sağlıkla al kucana.inşallah ikinci hamiş haberini benlen dbestten alırsınız :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
canım hayırlısı olsun biraz zorlanırsın ama 2 sene sonra senden rahatı olmaz herşeyin hayırlısı bol dinlen ve iyi beslen sizinkiler yardıma gelsinler imkanları varsa
aşkolsun niye moralini bozuosun.allaha şükret.bak mşllet biri için uğrasırken allahım sana 2. kez anneliği bahsettti..hem ne güzel kızınla ikiz gibi olucak.yamırında dediği gibi 2 sene sonrea rahatsın.iiki doğurdum dersin.
Tşk ederim:1shok::1shok:
valla şaştım kaldım ilk haber geldi demek darısı ikinciyekaydirigubbakcemile3
tebrikler tatlımalkisalkisalkis
ayyy canım ya çok şaşırdım:1shok:öncelikle allah tamamına erdirsin seneye bu zamanlarda 2 aylık falan olacak.biri ilkbahar biri sonbahar bebesi ne güzelllllll.allah hayırlı evlat etsin ne öyle sigara falan içme sakın karnındakini düşün canım benim yazık değilmi ona.biraz zor olacak ama napcaksın dünyada yiycek ekmeği varsa olacak.bende normal doğumu onun için istemiştim yaşımda var 1 yıl sonra hamile kalıyım diye ama kısmet olmadı napalım.şimdiden tebrik ediyorum seni:1hug:
Evet bence de haklısın Allah Cümlenizden Razı Olsun yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel....Bizdikcan cok sevidim hamissin cok guzel bi haber dusunsene rabbi. Senin bu guzel duyguyu bidaha tatman icin hemen verdi belki sen kendini hazir jissettigin zaman cocugun olmayacakti esma zumre yanliz kardessiz buyucekti sanslisin allahinm sevdogo kulusun bunu dusun merak etme leen seni yanlis birakmayizz bide kalacaz hemen ceeleen dbeesst hadi is basina leenn
Tşk ederim:1shok::1shok: hayırlı uğurlu olsun canım..:
Evet hemde çok zorladı çünkü Zümra'nın uzun sürecek bir tedavisi var birde iştahsız uykusuz bir bebek onunla uğraşmak başlı başına bir iş ikinci o nedenle zor olacak artık kolaylığı Allah'tan istiyorum bebek aldırmak bana göre değilanlıyorum canım.. ama istiyor musun bu bebeği istemiyor musun karar ver önce.. çünkü seni baya psikolojik olarak zorlamış galiba.. :çok üzgünüm:
selamun aleyküm hanımlar.ne çok kıllatmışsınız yaa.hepsini okuyamadım valla.bızdıkcan hamilemisinnn ????şaka değil demiii
verirsin anam diyomda hala 6 kg vermem lazım çok zor gidiy yav bazılarının ne kolay gidiy
otelde hep ot yedim herüf götürdü o kilo almamış ben almışımsenağlama hiç canını sıkma seneye bu zamanlar rahatlamış olcan biz 2.nin telaşına düşerken sen bize kolay gelsin diycen sigarada içme lütfen
bızdıkçım hamileliğin hayırlı olsun canım ne güzel ikiz gibi büyütürsün arası açık olunca daha zor oluyor inan tecrübeyle sabittir ilk yıllar zorlanırsın ama sonunda rahat edersin
Canim diyorum ya sanslisin allahin sevdigi kulsun bakk bu yolda okadar cok ugrasan insan varken rabbim sana en guzel seyi nasip ediyoo bide hamileyken bebek emzirilmiyo diye biliyorum sen napiyon valla ben hemen isterim kalmak ama haceri emzirmek istiyorum diye yoksa hazir alismisken 2si biarada ciksin bebraber buyusun diye ama seneye ins olsada amenna sonucta artik ek gida aliyolar cok sukur bu gune kadar da emdi derim senin adina cok sevindim gel buraya bizimle konus gercekten bura rahatlatiyo
bızdıkcan hayırlı olsun canım hamileliğin ,umarım güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsinn
Tşk ederim Sağolasın canımmerhaba kızlar
ayy süper bi haber yaa hayırlı olsun canım :teytey: :teytey::
evet sekize girdi inşallah bakalım artıkolsun ya zaten bebişin 7 aylık değil mi şimdi.. lütfen kendine iyi bak güzel beslen stres yapma.. allah kolaylığını verir canım iyi yönlerini düşün :teselli::
Haklısınvalla hamişken benim kadar kusan oldu mu aceba delikafadulden kan kusuyordum artık düşün ama herşeye rağmen şimdi hamile olmayı çok isterdimmm senağlama senağlama hem lülüde de doğuma 2 hafta kalana kadar çalıştım şimdi olsa yine aynı yani çalışmak zorundayım ona rağmen çok isterdim yaaa ama hiçç umrumda olmazdı bebekten güzel ne olabilirrrr :asigim:
Canım tşk ederim bu arada bugün Cuma mübarek gün dua edin de bir kızım var bu da oğlan olursa herkes benimle mutlu olur ve kaynana dilinden de kurtulurumbızdıkım hayırlı olsun, herşeyde bi hayır vardır, güzel beslen bundan soora, bi de sen sıpacanı emziriyomuydun, bi diyolar hamilelikte emziirilmez bebeği zehirler bi diyolar son aylara kadar emzirilebilir, o konuyu bi araştır eğer emziriyosan, aslında bi yönden de iiyi, ikisinin araları çok yakın olacağı için iyi arkadaş olurlar, benim de dayımın hanımı öyle, iki tane kızı var, büyüğü 6 aylıkken öekine hamile kalmış, aynen senin gibi yani, şimdi herşeyleriyle ikiz gibi giyinirler, bi de çok benziyolar, herkes ikiz sanıyo, bu yanı çok güzel yani, tabi iki küçük bebe biraz zor olcak senin için ama ikisi de bi aradan çıkıvermiş olcek, sen beslenmene daha da dikkat et bundan sora emi, cigara filan içme yazıktır bebeye, hem niye morelini bozuyon, bi melek daha geliyo evinize, hayırlısı olsun şekerim Şeniz ay bu arada ilk hamiş senmişin yav, birinci belli ikinci kim kaydirigubbakcemile3
Evet belki bi daha yaşamam hamilelikama şekerim karşılığını görceksin yaaa, bi meleğin daha olcak ay ne güzel, valla her ne kadar sezeryandan tırssam da gönlüm hep bi bebek daha istiyo, hani bu gün dötüm yese bugün hamile kalacam da yimiyo kaydirigubbakcemile3 ya hem sağlığın için de iyi olcak demekki, hem belki ilerde bi daha tadamıcaksın bu duyguları, benim eşim hep öle derdi bana, biz de tedavi gördük 8 yıllık evliyken hamile kaldım ben, eşim de hep hamileliğinin tadını çıkar her anını değerlendir derdi, belki allah vermez bi daha çocuğumuz olmaz derdi, çok aşırı bulantım olmadı, ilk aylarda biraz oldu ama onlar bile çok güzel geliyodu, içinde bi yaramaz var mideni o bulandırıyo, ay düşünmesi bile çok heyecan verici, olaylara güzel tarafından bak nolur, güzel düşün ki güzel olsunŞeniz
canım hayırlısı olsun.. tadını çıkar o zaman hamileliğin. insan kendini hamileyken özel hissediyor. ve gerçektende özel oluyor.. allah tamamına erdirsin..a.s.:
bızdıkçık bugün nasılsın.???? umarım bulantıların da çarçabuk geçer.belki bu hamileliğin daha iyi geçer belli olur mu?
Canım çok teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim Elhamdülillah ama gün içinde hep midem dalgalı gidiyor yemekhaneye çıkınca bir acaip oluyorum yiyemiyorum valla doğum kilosu falanda kalmadı nerdeyse ilk hamileliğimdeki kiloma döndüm ama inşallah Rabbim dualarımızı kabul ederde bu daha iyi geçer
gecer gecer alahım sıkısan kuluna yardım eder.inşallahta su mubarek cuma saatinde dularımızıda kabul eder ve alkıl sağlığı vucut sağlığı yerinde hayırlı uğurlu bir oğlan verir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?