2008 Ekim Anneleri

Yağmurcum Allah bağışlasın kız bebişin çok güzel tabi sende tatile mi gitmiştiniz Allah'ım banada gitmek nasip olur mu acaba bu arada doktor bana bebeğini hergün en az yarım saat güneşe çıkar yoksa dişleri çıkmaz dedi seninkiler çıkmıştır heralde değil mi

yok ya kemriyo beni sürekli ama çıkmadı 4 gün gördü yavrum güneşi geldik buraya hava hep kapalııı
inşallah canım ya 4 gün ama çok rahatladım tavsiye ederim gidin valla

Ay caınm Amin Amin Amin Allah senden razı olsun inşallah Rabbim sanada aynısından verir bu mübarek saatte hamileleirn duası makbul derler ya....
amin :asigim:

hade bakam nice aylara yıllara ve halaylara hepbirlikte :teytey:
tatilden fotolar
görmedim
len baktınızmı siliyommmmmmmmmmmm

he havuzdakilere baktım.Şeniz minyatür cok tatlı yaaa maşallah bööle minyatür olunca daha bi sevimli oluolar cokacimcoook

inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin.. allah şstediğin sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip eder sana..:Saruboceq:
:teytey::teytey:
allah allah güneş görmeyenlerin dişi çıkmıyormuymuş yani..:uhm:
len baktınızmı siliyommmmmmmmmmmm

baktım baktım maşallahh çok tatlı yerim ben onu..Şeniz
canım bu otellerin verdiği bebek yatağı nasıl bir şey..:uhm::uhm:

selamlar kızlar
hayırlı cumalar..

yağmurcum ıcı kaynadı vallaaa
tatıle cıkasım geldı..
bız temmuz bası kacıyoruz..
agustosta da ıstanbula gelıcez celen bır arkadasın dgünü var.boğazda teknede yapmayı düşünüomuş:dilcikar: bırkacgun kalıırız gelınce ama sen izmirde olacaksın bir degısıklık olmazzsa demı?
belkıde dayanamzsın bırlıkte gkaydirigıderıs ıstanbulaa kaydirigubbakcemile3

tatile çıkcağınızı bilsem daha çok kaynatımmmmm ay çok güzeldi valla kaçın kızlar değişiklik iyi oluyo

he bacım bu sefer halaybaşı sen ol istedim:asigim:
buyrun eray la hacerin halyına:teytey::teytey::teytey:
bizim de yavru kuşlarımız 7. ayını doldurdu tey tey tey.....:teytey::teytey:

günaydın ule millet, cumalar mübarek olsun, topunuzu öptüm :jeyyar:
bızdıkım kaynanan kız oldu diye laf mı ediyo, çok bilmişlik yapmasın geberdirim vallaha, bi tırnağını yaratmaya kadirmiymiş de beğenmemezlik ediyo, la varya bana diyecekler yeminle mıçarım çarkına, ne demek yav, üzme sen canını anacım, kız oğlan sağlıklı olsun hiç de öyle düşünme, vallaha benim gönlümde kendimi bildim bileli kız bebek var, ama rabbim oğlan verdi, şimdi de diyorumki iyiki oğlan olmuş, çok seviyorum yaa diyorum, şöyle bi bakışı bi gülüşü kendisine aşık olmama yetiyo yani :asigim: allah gönlündekini versin anacım, şahsen ben kızdan ümidi kestim benim herifin sülale irkek dolu anam kızı mumla arıyon :roflol: olursa çok süper olur tabiki de ikinci bebem de oğlan olursa ona da üzülmem yani, sende öyle kaynanaymış bilmemkimmiş salla gitsin, çok bilmişlik etmesinler, öyle şeyler ima ettiği zaman da bi tırnağını yaratmaya kadirmisin ki böyle düşünüyosun de, hem kendisi de sonuçta kadın, o zaman kendisine de hakaretedio dimi, aman bazen bölye saçma düşünenler oluyo sen salla onları anacım, sağlıklı olsunlar da kız erkek ne önemi var, heme oğlan da olsa kız da olsa everince hemi kızımız hemi oğlumuz olcek dimi :jeyyar:
Ay caınm Amin Amin Amin Allah senden razı olsun inşallah Rabbim sanada aynısından verir bu mübarek saatte hamileleirn duası makbul derler ya....

hee öle derler dimi, şş o zaman bana da dua et emi, allah bana bi daha doğurcek cesareti versin çok pis korkuyom kaydirigubbakcemile3 ha bi de hayırlısıysa bi kız bebem olsun, ayyyy ne datlu oluyo ya kızlar, hani bi laf vardır ya kızlar kendini zaten sevdirir siz erkek bebelerinizi sevin diye, çok cimcime oluo zilliler yav kaydirigubbakcemile3
aydeeeeeeeeeeeee hacerlen erayın halayına başliiimmmm,niceeeeeeee halaylara inşallaaahhhhh :teytey::teytey::teytey::dance::dance:
len leyla dur gitme resme bak sonra kız

ben göremedim :dilcikar:
yaaaaaa ölemiymiş, anaaa bnde çıkarim bari, benim sıpada dişten eser yok :roflol:

anaaa gördüm gördüm, ay ne güzel onun simidi öle yaaaa :1hug:
hayırlı cumalar yafrim, sizde mi tatile gideceniz, biz bu sene gidemeyiz herhal senağlama

iboşum yaaaw özledim seni ne zamandır karşılaşamıyok sanki kıs dünde msn de yakaladım dedim ama boşa sevinmişim
gel öpicemŞeniz

iboşma katılıyom bızdıkcımm vlla bizimkilerde pek erkekçiydi sankim hanları hamamları varda başka süleleye geçcek diye korkiiler:roflol:
sırf sevindirmeyim diye kızım olsun istedimdi ama oğluşum oldu kısmet
canım herşeyin başı sağlık kız olsun erkek olsun yeterki sağlıklı olsun ayrıca cinsiyeti belirleyen kocadır anacım kaynanan çok üstüne gelirse oğlunuz yüünden kız oluyo dersinkaydirigubbakcemile3

Canım benim öyle takıntım yok hep erkek olsun diyenler şimdi kızımı sevmek için can atıyor ben bununla ilgili neler yaşadım bilseniz hayret edersiniz ama ben kızım olduğuna son derece memnun oldum çünkü bu kadar sevimlilik cimcimelik olmaz abimiz ikiz oğlu var milletin gözü benim kızda ya Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir benim karnımdakine sağlık sıhhat versin vücut sağlığı akıl sağlığı yerinde hayırlı uğurlu bir evlat olsun Rabbim ne verirse başım gözüm üstüne........

selam kızlarrr...nasılsınız bakalım...valla girmeyeli epey olmuş..ama yaz temziliği falan yaptım.kayınvalidemin senesi oldu kuran okuttuk..oğlan derken 1 aya yakın olmuş girmeyeli.bakim bizim kızlar ne alemde dedim.bebişler nasıl inşallah iyidir geçmişi okuyamadım..hastalık yoktur umarım.valla bebişler hızla büyüyorlar dimi....bizim abdullah bey her istedğini yaptırmaya başladı bile:)bu aralar huysuz diş çıkarmaya başlamış doktorumuz dedi.ama şu jelleri bulanlardan Allah razı olsun hemen rahatlatıyor yavrumu...diş çıkaran oldumu bu arada bebişlerden?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he anam msn açık olii de başında olamiyom bazen, bu arada bızdıkım edhak doru sölii, irkek belirliyo cinsiyeti, sende öle sölersin kaynanana, senin oğlun beceremiyo bu işi ben napim de ben olsam derim haa :roflol::roflol:
ayol kızlar hep ööledir zaten, bebekken başlıyolar cilveye ayol kaydirigubbakcemile3
nerdesin ule sen, minik aptuş napiii, yirim onu ben kaydirigubbakcemile3 bu arada meranın oğlu da diş çıkardı biz hala bekliiik

slm sevgili ekim anneleri aslinda ara ara bakindim taaa hamileligimdenn beri bu topige ama yazmadim bi türlü ben almanyada yasiyorum bebegim esilacigim 8 ekim de dogdu

benide araniza kabul ederseniz cok sevinirim burda yalnizim ve paylasabilecegim kimsem yok

merak ediyorum bebislerinize neler yediriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…