slm sevgili ekim anneleri aslinda ara ara bakindim taaa hamileligimdenn beri bu topige ama yazmadim bi türlü ben almanyada yasiyorum bebegim esilacigim 8 ekim de dogdu
benide araniza kabul ederseniz cok sevinirim burda yalnizim ve paylasabilecegim kimsem yok
merak ediyorum bebislerinize neler yediriyorsunuz
ibolya kız naapıyosunnnn görüşmeyeliii:)valla geldim işte ancak...aptuş büyüyo ne yapsın..dediğini yaptırıyo artuk:)merannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzz hayırlı olsunnn...kim görmüş ilkkk kim takcak altınıııı?kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin yafrım gel gel, du öpiiim Şeniz:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
tesekürler hosbulduk Şeniz
rahat ol yavrım bizim topic eyi topicdir, bakma şu an pek kimse yok, sıpalar büyüdükçe millet gelemez oldu galiba kaydirigubbakcemile3 canın sıkılırsa ge bura biz ara sıra geyik yapıyok zevkli oluo, çok iyi arkadaşlar var burda, meran vaaarrr, dbest vaarrr, soracıma sölim celen zillisi vaaarr, (kendülerini pek sevmem kaydirigubbakcemile3 şş aramızda kalsın sakın duymasın ağzıma mıçar :roflol: ) soooracıma sölim leyla vaarrr, adrianarda varrrr, bak adrianarda da alamanyadan, onun kocası alamanmış, bu aralar anası geldi yanına pek gelemio, sooracıma edhak vaaarrrr, çıtır vaarrr, nurce varrrr, çıtırlan nurce gece bekcileri oliii kaydirigubbakcemile3 sora yamır ankara vaarr, sora yeşimmerve vaar, amanin çok var, kimseler bilmez var, ay bisürü var aklıma gelmiiii
:teytey::teytey:he bacım bu sefer halaybaşı sen ol istedim:asigim:
buyrun eray la hacerin halyına:teytey::teytey::teytey:
bizim de yavru kuşlarımız 7. ayını doldurdu tey tey tey.....:teytey::teytey:
evet evet biz çıkardık.. :sm_cool:selam kızlarrr...nasılsınız bakalım...valla girmeyeli epey olmuş..ama yaz temziliği falan yaptım.kayınvalidemin senesi oldu kuran okuttuk..oğlan derken 1 aya yakın olmuş girmeyeli.bakim bizim kızlar ne alemde dedim.bebişler nasıl inşallah iyidir geçmişi okuyamadım..hastalık yoktur umarım.valla bebişler hızla büyüyorlar dimi....bizim abdullah bey her istedğini yaptırmaya başladı bile:)bu aralar huysuz diş çıkarmaya başlamış doktorumuz dedi.ama şu jelleri bulanlardan Allah razı olsun hemen rahatlatıyor yavrumu...diş çıkaran oldumu bu arada bebişlerden?
hoşgeldin canım..a.sslm sevgili ekim anneleri aslinda ara ara bakindim taaa hamileligimdenn beri bu topige ama yazmadim bi türlü ben almanyada yasiyorum bebegim esilacigim 8 ekim de dogdu
benide araniza kabul ederseniz cok sevinirim burda yalnizim ve paylasabilecegim kimsem yok
rahat ol yavrım bizim topic eyi topicdir, bakma şu an pek kimse yok, sıpalar büyüdükçe millet gelemez oldu galiba kaydirigubbakcemile3 canın sıkılırsa ge bura biz ara sıra geyik yapıyok zevkli oluo, çok iyi arkadaşlar var burda, meran vaaarrr, dbest vaarrr, soracıma sölim celen zillisi vaaarr, (kendülerini pek sevmem kaydirigubbakcemile3 şş aramızda kalsın sakın duymasın ağzıma mıçar :roflol: ) soooracıma sölim leyla vaarrr, adrianarda varrrr, bak adrianarda da alamanyadan, onun kocası alamanmış, bu aralar anası geldi yanına pek gelemio, sooracıma edhak vaaarrrr, çıtır vaarrr, nurce varrrr, çıtırlan nurce gece bekcileri oliii kaydirigubbakcemile3 sora yamır ankara vaarr, sora yeşimmerve vaar, amanin çok var, kimseler bilmez var, ay bisürü var aklıma gelmiiii
negüzel bayagi bi kalabalikmissiniz burda bende münihteyim iste ama bir ay kaldi canim türkiyeme geliyorum 2 yil aradan sonra 5 haftaligiinada olsa hasret gidericem
sen neredensin
:teytey::teytey:
evet evet biz çıkardık.. :sm_cool:
hoşgeldin canım..a.s
heeee o hatırlayamadıklarından biri de benimm:dilcikar::dilcikar:
he gıcık herüfler bana da dbest bursaya geldiğinde annesine gitmeme izin vermediydi kötükedihüso normalde karışmaz ama internetten tanıştığın birinin evine nasıl gitcen demiştiklava:
ya defolu gibi durmuodu %55 indirim yazıodu gayet de güsel modelleri ama malı böyle teri çekmez gibiydi CADIARZU
hadi ya teyzende mi pempe kuzu dioo kaydirigubbakcemile3 ama gerçekten öyle pespembe bi kızzz maşallahhh kızıımaaa
demek benii kandırdınn haa bende sayfa sayfa okdumm lenn diom bu karıı nerde yazmışş hamileyim diee :mymeka: bunuu hakettin ama hakettinnn :tomato:
mrb canım hoşgelldinn Şeniz
bende hamileyken senin kadarmıdır bilmiorum ama 3 ay boyunca her hafta serum takıorlardı banada..acaipp kusuordum bişe yiyemiordum ama 3 aydan sonra düzelmişti çok şükürr nisanda 4 ay sürmüştüü bulantım :bbo:
ama ne olursa olsunnn iyikii var kuzularımızz çok şükür :Saruboceq: sağlıklı oldular yaa onların canı sağolsunn :asigim:
10 gün sonra gidior eşin haa :çok üzgünüm: Allah kavuştursun işe başladığın için daha kolay geçirirsin inş.bu dönemii nasıl geçtiğini anlamadan bitirir ve gelir eşin :Saruboceq:
nisan alfabeyi öğrenmişş bütün harflari bilior okumaya çalışıor napcam bilmiorumyakında söker okumayıı....sevinemiorum çünküü okula başladığı zaman yaşıtlarından önde olacak belkide okuldan soğutacak bu durum onu die düşünüorum dikkatini başka şeylere çekmeye çalışıorum ama olmuyor kafamçokkarıştı
size komik bişe anlatayım...nisan kilo alma ve verme konusunu hep karıştıorr delikafadulden bende diyet yapıorum ya ona da söyledim kızım ben diyetteyim dedimmnisanda canımmm annemm diyet mii yapıorsunn dedi :1hug: inşallahh 5 kilo alırsınn dedii kaydirigubbakcemile3 kızımın isteği olursa 5 kilo alcam galibaa kaydirigubbakcemile3 of ne güldükk yaa kaydirigubbakcemile3
ben tamere hepp balık çorbasıı yapıodum çocuk sevmiorduu Çok üzgünüm çoook bugün nisanla kendime levrek yaptım kızımın sorunsuz yediği tek şeyy balıkk çok sevio balığıı....tamerede vereyim dedim verdimm vee yedii :1shok: herşeyi severek yiyen bi çocuğun balık yememesi tuaf gelmişti meğer çocuk balık çorbasını sevmiormuşş kaydirigubbakcemile3 kocaman bi levreğin yarısını yedi üzerine de çorbasını yedii tamamdırr :lepi:
Canım tşk ederim bu arada bugün Cuma mübarek gün dua edin de bir kızım var bu da oğlan olursa herkes benimle mutlu olur ve kaynana dilinden de kurtulurum
Evet belki bi daha yaşamam hamilelik
amin canım inşallah özel ve güzel geçer
ŞenizHEPİNİZİ ÖPÜYORUM .....Şeniz
Ben geldumm cok isim var evi hop kaldirdim teyzemizi bekliyoz hacere baksin bende su ise bi giriseyim once size bi selam veriim hemde bugun 7. Ayimizi dolurduk halayimizi cekin dmeye geldim leen edhak sabah geldin de erayla hacerin halayini niye baslatmadin leen hadii ben baslatiyoom erayla hacerin halayina buyrun teyzeleri :teytey::teytey::teytey::teytey:
he bacım bu sefer halaybaşı sen ol istedim:asigim:
Canım benim öyle takıntım yok hep erkek olsun diyenler şimdi kızımı sevmek için can atıyor ben bununla ilgili neler yaşadım bilseniz hayret edersiniz ama ben kızım olduğuna son derece memnun oldum çünkü bu kadar sevimlilik cimcimelik olmaz abimiz ikiz oğlu var milletin gözü benim kızda ya Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir benim karnımdakine sağlık sıhhat versin vücut sağlığı akıl sağlığı yerinde hayırlı uğurlu bir evlat olsun Rabbim ne verirse başım gözüm üstüne........
slm sevgili ekim anneleri aslinda ara ara bakindim taaa hamileligimdenn beri bu topige ama yazmadim bi türlü ben almanyada yasiyorum bebegim esilacigim 8 ekim de dogdu
valla anam benm işim belli olmaz.dediğin gibi dayanamayıp dönerim evime.olsun ismirde görüşüp kıllatcaz ya delikafadulden bol bol iboşun dedikodusunu yaparuk muhahahaa kaydirigubbakcemile3selamlar kızlar
hayırlı cumalar..
yağmurcum ıcı kaynadı vallaaa
tatıle cıkasım geldı..
bız temmuz bası kacıyoruz..
agustosta da ıstanbula gelıcez celen bır arkadasın dgünü var.boğazda teknede yapmayı düşünüomuş:dilcikar: bırkacgun kalıırız gelınce ama sen izmirde olacaksın bir degısıklık olmazzsa demı?
belkıde dayanamzsın bırlıkte gkaydirigıderıs ıstanbulaa kaydirigubbakcemile3
yetttiiiimmmmm uleeeyyyyynnnn :teytey:he bacım bu sefer halaybaşı sen ol istedim:asigim:
len cocuklar yasına geldi nerelerdesin sen bakim :mymeka: olsun gecte olsa dooru yola düştün :jeyyar: benm kızımda 8 ekim doğumlu kaydirigubbakcemile5 anlat bakem bebenin adı neee?sonracıma sen kac yasındasııın CADIARZU sonraaaaaaa memleketin nere CADIARZUslm sevgili ekim anneleri aslinda ara ara bakindim taaa hamileligimdenn beri bu topige ama yazmadim bi türlü ben almanyada yasiyorum bebegim esilacigim 8 ekim de dogdu
puhahahahaaa :roflol: üstteki iiydi sokullu memet paşa :roflol:şşşşş karılar manyak iki tane fıkra gelmiş mailime okuyun da gülün :roflol:
Adam bir dukkana girer, bir kova ile 10 kg.lik bir kutu boya alir ve yanindaki bir kaz ve iki tavukla birlikte dukkanin disina cikar. Adam bu yukleri eve kadar nasil tasiyacagini dusunurken yanina yasli bir kadin yanasir ve bir adres sorar.
Adam cevaplar;
- Orayi biliyorum yuruyerek gidebiliriz, benim evime cok yakin ama bu
yukleri nasil tasiyacagimi dusunuyorum.
- Cok kolay, der yasli kadin. Boyayi kovanin icine koy ve bir elinle
tut, iki tavugu da koltuk altlarina yerlestir, diger elinle de kazi tut.
Adam yasli kadinin dedigi gibi yapar. Eve dogru yururlerken adam;
- Surasi biraz kestirme ordan daha cabuk variriz der.
- Olmaz, der yasli kadin. Ya o tenhada beni duvara dayayip etegimi
kaldirip tecavuz edersen?
- Yapma be kadin, bu kadar yukum var. Allah askina bunlari birakip da bu dediklerini nasil yaparim sacmalama;
- Kazi yere koyarsin, kovayi ustune kapatir boyayi da kovanin ustune
koyarsin. ..
Adam sorar :
- Tavuklar ne olacak ?
- Tavuklari da ben tutarim :)))
MAFYA :)))))))))))))))))))))))))
Mafya babasi haraclarini toplamasi icin yeni bir tetikci buldu.
Sectigi adam sagir ve dilsizdi.
Cunku baba, bu tetikci yakalanirsa polise fazla bir sey
anlatmasi mumkun olamaz, diye dusunuyordu.
Baba, bir gun odemelerin geciktigini fark etti ve tetikciyi odasina aldirtti, Bir de isaret dilini bilen tercuman buldular.
Tercuman isaretle sordu:
'Para nerede?' Sagir dilsiz isaretle yanit verdi:
- 'Ne parasi?
Benim paradan maradan haberim yok.Neden bahsettiginizi anlamiyorum.
' Tercuman tercume etti:
- 'Neden bahsettiginizi anlamiyormus.'
Baba 38'ligi koltuk altindan cekip sagir dilsizin beynine dayadi:
-'Simdi sor bakalim, para nerede.' Tercuman isaretle sordu:
- 'Para nerede?'
Sagir-dilsiz kan ter icinde isaret le yanit verdi:
-'Sehir merkezindeki parkta, buyuk heykelin oldugu kapidan girince soldan 3. agacin kovugunda yuz bin dolar var.'
- 'Ne soyledi?' dedi Baba.
Tercuman yanitladi:
- 'Dedi ki, hala neden bahsettiginizi anlamiyormus, ayrica o tetigi cekmek de biraz döt istermis
duydum delikafadulden duydum delikafadulden :dilcikar:rahat ol yavrım bizim topic eyi topicdir, bakma şu an pek kimse yok, sıpalar büyüdükçe millet gelemez oldu galiba kaydirigubbakcemile3 canın sıkılırsa ge bura biz ara sıra geyik yapıyok zevkli oluo, çok iyi arkadaşlar var burda, meran vaaarrr, dbest vaarrr, soracıma sölim celen zillisi vaaarr, (kendülerini pek sevmem kaydirigubbakcemile3 şş aramızda kalsın sakın duymasın ağzıma mıçar :roflol: ) soooracıma sölim leyla vaarrr, adrianarda varrrr, bak adrianarda da alamanyadan, onun kocası alamanmış, bu aralar anası geldi yanına pek gelemio, sooracıma edhak vaaarrrr, çıtır vaarrr, nurce varrrr, çıtırlan nurce gece bekcileri oliii kaydirigubbakcemile3 sora yamır ankara vaarr, sora yeşimmerve vaar, amanin çok var, kimseler bilmez var, ay bisürü var aklıma gelmiiii
çıtır ve celen eşim nereye gidiyo diye sormuşunuz yazmayı unutmuşum
bütün dr lar acemi birliğini samsunda yapıyo ordan dağıtıma gidiyolar dolayısıyla samsuna gidiyo.. daha sonra nereye düşeceği kurayla belli oluyo :çok üzgünüm:
aleykğm selam nihalcim feyza nasıl?annen baya kalıcakmı?selamun aleyküm hanımlar nasılsınız anacım geçmiş sayfa sayfa diziliyor.okuyamadım valla.bizim yarın fisafir geliii.annemle hazırlık yapıyoruz.nişastalı kurabiye yapalım diyim anneme yok sen çok yersin yapmayalım diyiikafamçokkarıştıbiliyor ben çok seviyorum boğazımı tutamayacağımcokacimcoook
:mymeka:iboş ben de farım layyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?