2008 Ekim Anneleri

Çok üzgünüm çoook:mymeka:
:mymeka::mymeka:3 gün gelmedik diye hemen unuttun mu len beniÇok üzgünüm çoook

dbestim yavrum kuşum bi denem balım böceğim üzme canını be nolur:çok üzgünüm:, la ben saa gocanı aratmam hç tasalanma sen kaydirigubbakcemile3 benim çenemlen uğraşırkene kocanın yokluğunu bileme anlamazsın, bundan sooora 2 misli türtükleyecem seni:jeyyar:
anaa celen hamilemin yoğsan len :1shok: şşş bana ilkokulda gözlük taktım diye dörtgöz dedilerdi, gerçi hala gözlüğüm var ama işyerindeykene takıyodum, sengözlerimebaksanab ikisi de 1.50 ama gözlüğün biri 1.50 diğeri 1.25miş, miyop astimat mı ne dediydi dr, tilivisyondaki yazıları okuyamıyom uzaktan :roflol: sen beni de geçmişin anam, dööört göööz döörrrtt göööözz naniknaniknaniknanik kaydirigubbakcemile3 şş baa bakın bi dedikodumu yapın gebertirim bak, teeeee burdan bi uçarım kendini boaz köprüsünün serin sularında bulursun Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 len yime o zaman sende yav
:mymeka:iboş ben de farım layyn

anaaaaaaaaa nolii be, önüne gelen ba furiii önüne gelen baa furiiii :tomato: buldunuz tabe ben gibi hanım karıyı sesim çıkmiii kimseye hoşt demiiim, gelin baam üstüme gelin Çok üzgünüm çoook:roflol::roflol:
aleykğm selam nihalcim feyza nasıl?annen baya kalıcakmı?

puhahahahaa 2 oldu kaydirigubbakcemile3 iboooooşşşş bu sana lülülülülülü

şşşşşşşşşşş sen çok konuşma da msn gel şarkıların hazır beklii dünden beri :mymeka: hemi elini çabık tut ağşam bizim iş arkadaşına gidcez geçmiş olsuna karısı düşük yapmış :çok üzgünüm:
şşş eylül biraz önce nette okuduydum diş çıkarırkene kulaklarıylan çok oynarmış bebeler, bi de alt dudaklarını emerlermiş, belkim ondandır
karatayın yavruşu bol bol diş çıkarıyo.emekleddiğini duymadım dahakaydirigubbakcemile3

zaaten zeyneplen karatayın kuzuları 32 dişi tamamlaycaklar bizimkiler diş çıkarana kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya bu araada bugün aceyip dikkatimi çekti, daha önce bakıyodum bakıyodum bi deişiklik göremiyodum, bu sıpanın dişetinin dudak tarafında diş şeklinde beyazlıklar var, bi de üst tarafı kabarmış beyazlaşmış gibi, diş mi geliii delikafadulden bi de böle kabardıktan ne zaman sora çıkıyo bu diş yav

kız iboşş o beyazlık bizde de var.işte doktor ona dedi diş yeri diyehemen heyecanlanma yavrummmmmmmmmmmmmmmm:roflol:

len karılar bakın size ne yollicem:roflol:bakın bakın da gayretli karının gayretli kızı nasıl olurmuş görün len:roflol:

karatayın kuzusu diş çıkarıyosa benim kuzum da onlardan önce yürüyecek ahanda delil size:roflol:

Merhaba celencim hoşbulduk. oğluş emekliyo 4.dişimizide çıkardık bu aralarda çenesi çok düştü yaa sorma kafamız şişiyor resmen.kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın prenses nasıl?

kızlarr geçen günkü doktor kontrolünde artık akşamlarıda yemek ver demişti doktorumuz. ayrıca sebzeleri artık karıştırmadan ver ki damak tadı oluşmaya başlasın dedi. bugün ıspanak yaptım etli öğlen yedi biraz ama zorundan akşam üzeri normalde muhallebi veriyordum ondan önce öğlenki yemekten verdim. yemedi.. ağladısenağlama. bende muhallebi yaptım yeedi..:1closedeyes:
siz akşamları yemek veriyor musunuz.. bir de öğlenleri neler yapıyorsunuz.. yani püre dışında neler yapıyorsunuz..:uhm:

ben g'der karilar/ben'm kiz y'ne co;tu klavyey' d,v]yo/olmadi kisayol yapiyo tab' ben'm b'lmed'['m kisayollardan/eyl]l bana ,[retecek/.ok kab'l'yetl' can'mmmmm ben'm kuzumm?roflol?

ay canımmmmmm allah kavuştursun şimdiden dr lar bildiğim kadarıyla uzun dönem yapıyolar
gel teskere gel teskere...

anaaaaaa körmüşün len sen:1shok: nasıl görüyodun acep beni hatırlıyo musun bulmuştuk hani seçebildin mi beni:roflol:
kız benim gözler 1.50 miyop iboşum sendenimyerimseniben
ama yine de bi şey takmazsam çok bulanık göriim gerçi ben lens kullanıım dört göz olmak istemiimşakkıdı:dilcikar:

eferim bak beni hatırlamışın gerçi ben unutulcak gaci da deilim hani
gel öpecemŞeniz

kocanı aratmam derken:jeyyar::jeyyar:

kız iboşş o beyazlık bizde de var.işte doktor ona dedi diş yeri diyehemen heyecanlanma yavrummmmmmmmmmmmmmmm:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şşşşş mdemki o kabarıklıktan sora ne zaman patlıyomuş diş onu da dedimi, la hiç çıkmıcak herhal derkene çıkcek galiba:roflol::roflol: bu arada evet bızdık hamileymiş
Merhaba celencim hoşbulduk. oğluş emekliyo 4.dişimizide çıkardık bu aralarda çenesi çok düştü yaa sorma kafamız şişiyor resmen.kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın prenses nasıl?

ne dio ne dio delikafaduldendelikafadulden

lens zararlıymış len, retinayı çiziyomuş diye duyduydum, şöle alengirli bi gözlük al kullan olm millet aksesuar olsun die kullanıyo, şahsen bizim burda öööle kullanan avkatlar var kaydirigubbakcemile3 valla ben şu anda takmıyom, bulanık mulanık idare ediyok, gözlük de yasak bize anacım, geçenlerde işyerine gittiydim, bu sıpa bneim müdürün gözlüğüne el koyduydu , benimkine de el koymasın elde avuçta bi gözlük var arada lazım olar dimi kaydirigubbakcemile3

ulen iboşş ne fesat karısın heekaydirigubbakcemile3
celen sormuş annen ne zaman gidecek diye şekercim haziranın 1 ine aldık biletlerimizi annemle beraber bizde gidiyoruz.okullar açılana kadar oltuya baaaayyy:sm_cool::sm_cool:
yani taaaa ramazan bayramına kadarhihoyyythihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 annene teessüf ederim kaydirigubbakcemile3 ye gitsin yaaa bulmuşsun anneni ne istiyosan pişirsin cokacimcoook zambak ve benim yerime de yeeee delikafadulden delikafadulden

retina değil kornea

bence gözlük çok karizmatik bi aksesuarrr :lepi: kaç kere dr a gittim gözlük alayım diye ama yokkkk gözler 0 numara kartal gözüymüş puhahaha kaydirigubbakcemile3 hayatım da okumaklan geçti demekkii ilgisi yok hahahahkaydirigubbakcemile3 merannnn kızz pilot mu olsam nennnn kartal gözü ya o bakımdann kaydirigubbakcemile3

yiyorum valla şekerim annem çok fena hamarattır acayip güzel yapar.bu arada zambak nerde ya hataya gidecekti gitti heral

hacer ve erayın halayına bende katlıim: teytey::teytey::teytey:

bize doktor bişiy dimedi.o konuda .bende düşünüyodum.bend eu akşam çok az çorbasından verdim.öğlen yememiş çünkü annem öyle dedi. bende çok az verdim. dünne göre biraz daha iyi yedi. en azından 3 kaşığı çok fazla zorlamadan teptim ağzına kaydirigubbakcemile3.ama yarında böyle yer mi o meçhul işte
bu alıntıları teeee saa 19:30 da yaptım anca yazabiliyom. çünkü oğluş uyudu
bu arada biiz çok güzel alkisalkisalkis alkisalkisalkis yapıyoruzz.şarkı duyunca , mutlu olunca. sevdiğimiz birini görünce hatta bazen uyumak için yatağımıza yattığımızda bile kaydirigubbakcemile3
bugün jelini ağzına sürerken farkettim altaki birinci diş iyice gelmiş.yanındaki de sert duruyo ama daha iyice sivrilmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…