rahat ol yavrım bizim topic eyi topicdir, bakma şu an pek kimse yok, sıpalar büyüdükçe millet gelemez oldu galiba kaydirigubbakcemile3 canın sıkılırsa ge bura biz ara sıra geyik yapıyok zevkli oluo, çok iyi arkadaşlar var burda, meran vaaarrr, dbest vaarrr, soracıma sölim celen zillisi vaaarr, (kendülerini pek sevmem kaydirigubbakcemile3 şş aramızda kalsın sakın duymasın ağzıma mıçar :roflol: ) soooracıma sölim leyla vaarrr, adrianarda varrrr, bak adrianarda da alamanyadan, onun kocası alamanmış, bu aralar anası geldi yanına pek gelemio, sooracıma edhak vaaarrrr, çıtır vaarrr, nurce varrrr, çıtırlan nurce gece bekcileri oliii kaydirigubbakcemile3 sora yamır ankara vaarr, sora yeşimmerve vaar, amanin çok var, kimseler bilmez var, ay bisürü var aklıma gelmiiii
çıtır ve celen eşim nereye gidiyo diye sormuşunuz yazmayı unutmuşum
bütün dr lar acemi birliğini samsunda yapıyo ordan dağıtıma gidiyolar dolayısıyla samsuna gidiyo.. daha sonra nereye düşeceği kurayla belli oluyo
ben geldim kaydirigubbakcemile3 ptesiden itibaren gözlük takmaya baslıom :smiley-cool: azcık kör olmusumdaaaa :smiley-cool: biri 3,50 diğeri 1,50 kafamçokkarıştı ptesiye yapılıcak..off nasıl alıscam yaaaaaa :çok üzgünüm: midem bulanıo beniiiiimmm :çok üzgünüm: kafamçokkarıştı
valla anam benm işim belli olmaz.dediğin gibi dayanamayıp dönerim evime.olsun ismirde görüşüp kıllatcaz ya delikafadulden bol bol iboşun dedikodusunu yaparuk muhahahaa
yetttiiiimmmmm uleeeyyyyynnnn
len cocuklar yasına geldi nerelerdesin sen bakim :mymeka: olsun gecte olsa dooru yola düştün :jeyyar: benm kızımda 8 ekim doğumlu kaydirigubbakcemile5 anlat bakem bebenin adı neee?sonracıma sen kac yasındasııın CADIARZU sonraaaaaaa memleketin nere CADIARZU
puhahahahaaa :roflol: üstteki iiydi sokullu memet paşa :roflol:
duydum delikafadulden duydum delikafadulden :dilcikar:
hmm innnnşşşaaallllaaaahh istanbul gataya gelir :Saruboceq: :Saruboceq:
selamun aleyküm hanımlar nasılsınız anacım geçmiş sayfa sayfa diziliyor.okuyamadım valla.bizim yarın fisafir geliii.annemle hazırlık yapıyoruz.nişastalı kurabiye yapalım diyim anneme yok sen çok yersin yapmayalım diyiikafamçokkarıştıbiliyor ben çok seviyorum boğazımı tutamayacağımcokacimcoook
:mymeka:iboş ben de farım layyn
aleykğm selam nihalcim feyza nasıl?annen baya kalıcakmı?
puhahahahaa 2 oldu kaydirigubbakcemile3 iboooooşşşş bu sana lülülülülülü
naber kızlarr.3 gündür giremiyom malum bizim misafir trafiği başladı yazla birlikte.sizler naptınız?biz dün doktora gittik.eylüşüm 7.500 kg olmuş.üstte dişe benzer beyazlık vardı baktı onlar dişlerin yeri dedi.ilk diş alttan çıkar dedi.kulağını çok çekiyo bi problem mi var dedim.kulağına baktı yok dedi bi problem.yani mutlu bir şekilde ayrıldık doktorcumun yanından.
karatayın yavruşu bol bol diş çıkarıyo.emekleddiğini duymadım dahakaydirigubbakcemile3
Çok üzgünüm çoook:mymeka:
:mymeka::mymeka:3 gün gelmedik diye hemen unuttun mu len beniÇok üzgünüm çoook
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, dbest+, karatay
karatay hoşgeldin.oğlus nasıl?varmı güzel gelişmeler:) en son yanlıs hatırlamıosam emekliodu dimi?yoksa diş mi cıkarıodu?hangisiydi yaw?
çıtır ve celen eşim nereye gidiyo diye sormuşunuz yazmayı unutmuşum
bütün dr lar acemi birliğini samsunda yapıyo ordan dağıtıma gidiyolar dolayısıyla samsuna gidiyo.. daha sonra nereye düşeceği kurayla belli oluyo :çok üzgünüm:
ben geldim kaydirigubbakcemile3 ptesiden itibaren gözlük takmaya baslıom :smiley-cool: azcık kör olmusumdaaaa :smiley-cool: biri 3,50 diğeri 1,50 kafamçokkarıştı ptesiye yapılıcak..off nasıl alıscam yaaaaaa :çok üzgünüm: midem bulanıo beniiiiimmm :çok üzgünüm: kafamçokkarıştı
:Saruboceq:
rahat ol yavrım bizim topic eyi topicdir, bakma şu an pek kimse yok, sıpalar büyüdükçe millet gelemez oldu galiba kaydirigubbakcemile3 canın sıkılırsa ge bura biz ara sıra geyik yapıyok zevkli oluo, çok iyi arkadaşlar var burda, meran vaaarrr, dbest vaarrr, soracıma sölim celen zillisi vaaarr, (kendülerini pek sevmem kaydirigubbakcemile3 şş aramızda kalsın sakın duymasın ağzıma mıçar :roflol: ) soooracıma sölim leyla vaarrr, adrianarda varrrr, bak adrianarda da alamanyadan, onun kocası alamanmış, bu aralar anası geldi yanına pek gelemio, sooracıma edhak vaaarrrr, çıtır vaarrr, nurce varrrr, çıtırlan nurce gece bekcileri oliii kaydirigubbakcemile3 sora yamır ankara vaarr, sora yeşimmerve vaar, amanin çok var, kimseler bilmez var, ay bisürü var aklıma gelmiiii
dbestim yavrum kuşum bi denem balım böceğim üzme canını be nolur:çok üzgünüm:, la ben saa gocanı aratmam hç tasalanma sen kaydirigubbakcemile3 benim çenemlen uğraşırkene kocanın yokluğunu bileme anlamazsın, bundan sooora 2 misli türtükleyecem seni:jeyyar:?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şşşşş mdemki o kabarıklıktan sora ne zaman patlıyomuş diş onu da dedimi, la hiç çıkmıcak herhal derkene çıkcek galiba:roflol::roflol: bu arada evet bızdık hamileymişkız iboşş o beyazlık bizde de var.işte doktor ona dedi diş yeri diyehemen heyecanlanma yavrummmmmmmmmmmmmmmm:roflol:
Merhaba celencim hoşbulduk. oğluş emekliyo 4.dişimizide çıkardık bu aralarda çenesi çok düştü yaa sorma kafamız şişiyor resmen.kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın prenses nasıl?
ay canımmmmmm allah kavuştursun şimdiden dr lar bildiğim kadarıyla uzun dönem yapıyolar
gel teskere gel teskere...
anaaaaaa körmüşün len sen:1shok: nasıl görüyodun acep beni hatırlıyo musun bulmuştuk hani seçebildin mi beni:roflol:
kız benim gözler 1.50 miyop iboşum sendenimyerimseniben
ama yine de bi şey takmazsam çok bulanık göriim gerçi ben lens kullanıım dört göz olmak istemiimşakkıdı:dilcikar:
eferim bak beni hatırlamışın gerçi ben unutulcak gaci da deilim hani
gel öpecemŞeniz
kocanı aratmam derken:jeyyar::jeyyar:
ay canımmmmmm allah kavuştursun şimdiden dr lar bildiğim kadarıyla uzun dönem yapıyolar
gel teskere gel teskere...
anaaaaaa körmüşün len sen:1shok: nasıl görüyodun acep beni hatırlıyo musun bulmuştuk hani seçebildin mi beni:roflol:
kız benim gözler 1.50 miyop iboşum sendenimyerimseniben
ama yine de bi şey takmazsam çok bulanık göriim gerçi ben lens kullanıım dört göz olmak istemiimşakkıdı:dilcikar:
eferim bak beni hatırlamışın gerçi ben unutulcak gaci da deilim hani
gel öpecemŞeniz
kocanı aratmam derken:jeyyar::jeyyar:
selamun aleyküm hanımlar nasılsınız anacım geçmiş sayfa sayfa diziliyor.okuyamadım valla.bizim yarın fisafir geliii.annemle hazırlık yapıyoruz.nişastalı kurabiye yapalım diyim anneme yok sen çok yersin yapmayalım diyiikafamçokkarıştıbiliyor ben çok seviyorum boğazımı tutamayacağımcokacimcoook
lens zararlıymış len, retinayı çiziyomuş diye duyduydum, şöle alengirli bi gözlük al kullan olm millet aksesuar olsun die kullanıyo, şahsen bizim burda öööle kullanan avkatlar var kaydirigubbakcemile3 valla ben şu anda takmıyom, bulanık mulanık idare ediyok, gözlük de yasak bize anacım, geçenlerde işyerine gittiydim, bu sıpa bneim müdürün gözlüğüne el koyduydu , benimkine de el koymasın elde avuçta bi gözlük var arada lazım olar dimi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 annene teessüf ederim kaydirigubbakcemile3 ye gitsin yaaa bulmuşsun anneni ne istiyosan pişirsin cokacimcoook zambak ve benim yerime de yeeee delikafadulden delikafadulden
retina değil kornea
bence gözlük çok karizmatik bi aksesuarrr :lepi: kaç kere dr a gittim gözlük alayım diye ama yokkkk gözler 0 numara kartal gözüymüş puhahaha kaydirigubbakcemile3 hayatım da okumaklan geçti demekkii ilgisi yok hahahahkaydirigubbakcemile3 merannnn kızz pilot mu olsam nennnn kartal gözü ya o bakımdann kaydirigubbakcemile3
hacer ve erayın halayına bende katlıim: teytey::teytey::teytey:Ben geldumm cok isim var evi hop kaldirdim teyzemizi bekliyoz hacere baksin bende su ise bi giriseyim once size bi selam veriim hemde bugun 7. Ayimizi dolurduk halayimizi cekin dmeye geldim leen edhak sabah geldin de erayla hacerin halayini niye baslatmadin leen hadii ben baslatiyoom erayla hacerin halayina buyrun teyzeleri :teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlarr geçen günkü doktor kontrolünde artık akşamlarıda yemek ver demişti doktorumuz. ayrıca sebzeleri artık karıştırmadan ver ki damak tadı oluşmaya başlasın dedi. bugün ıspanak yaptım etli öğlen yedi biraz ama zorundan akşam üzeri normalde muhallebi veriyordum ondan önce öğlenki yemekten verdim. yemedi.. ağladısenağlama. bende muhallebi yaptım yeedi..:1closedeyes:
siz akşamları yemek veriyor musunuz.. bir de öğlenleri neler yapıyorsunuz.. yani püre dışında neler yapıyorsunuz..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?