kes len :mymeka: sende dört gözsün işte.hemi mide bulantım hamişlikten deil olum gözlük takınxa midem bulanıo.2003 te verdi doktor bana gözlüğü.ozaman ikiside 1 bucuktu.takmayınca ilerlemişanaa celen hamilemin yoğsan len :1shok: şşş bana ilkokulda gözlük taktım diye dörtgöz dedilerdi, gerçi hala gözlüğüm var ama işyerindeykene takıyodum, sengözlerimebaksanab ikisi de 1.50 ama gözlüğün biri 1.50 diğeri 1.25miş, miyop astimat mı ne dediydi dr, tilivisyondaki yazıları okuyamıyom uzaktan :roflol: sen beni de geçmişin anam, dööört göööz döörrrtt göööözz naniknaniknaniknanik kaydirigubbakcemile3 şş baa bakın bi dedikodumu yapın gebertirim bak, teeeee burdan bi uçarım kendini boaz köprüsünün serin sularında bulursun Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3
şşşşşşşşşşş sen çok konuşma da msn gel şarkıların hazır beklii dünden beri :mymeka: hemi elini çabık tut ağşam bizim iş arkadaşına gidcez geçmiş olsuna karısı düşük yapmış :çok üzgünüm:
:
maşallaaahhhMerhaba celencim hoşbulduk. oğluş emekliyo 4.dişimizide çıkardık bu aralarda çenesi çok düştü yaa sorma kafamız şişiyor resmen.kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın prenses nasıl?
bende bugun ilk defa kıymalı sebzeli corba yaptım öölene.4+5 kasık anca yedi.içine kabak patates havuc bezelye pirinc koydum.bide misket köfte buyukluunde kıyma.pişirdikten sonra içine 1 cay kasıı zeytinyağ koydum.ama yemedi.yarına yarıısını ayırdım.yine verşcem.acaba içine yoğurt karıstırsammı :uhm: bide aksamları artık bizimle oturuo sofraya.biz ne yersek ondan yiyo.gerci bugun salata ve börek vardı.yiyemiycee için corbasından yedi..ama hep bizim yediklerimiizden yeemk istediği için corbasını yemek istemedi.ben artık muhallebiyi kestim gibi.sadece gece yatırmadan önce mama ve gece mamasıyla hazırlaıım muhallebiyi veriyorum.kızlarr geçen günkü doktor kontrolünde artık akşamlarıda yemek ver demişti doktorumuz. ayrıca sebzeleri artık karıştırmadan ver ki damak tadı oluşmaya başlasın dedi. bugün ıspanak yaptım etli öğlen yedi biraz ama zorundan akşam üzeri normalde muhallebi veriyordum ondan önce öğlenki yemekten verdim. yemedi.. ağladısenağlama. bende muhallebi yaptım yeedi..:1closedeyes:
siz akşamları yemek veriyor musunuz.. bir de öğlenleri neler yapıyorsunuz.. yani püre dışında neler yapıyorsunuz..:uhm:
he körüm :smiley-cool: anam uzaa göremiom ben.sen yakınımdaydın ya her halini hatırliim :jeyyar:anaaaaaa körmüşün len sen:1shok: nasıl görüyodun acep beni hatırlıyo musun bulmuştuk hani seçebildin mi beni:roflol:
kız benim gözler 1.50 miyop iboşum sendenimyerimseniben
ama yine de bi şey takmazsam çok bulanık göriim gerçi ben lens kullanıım dört göz olmak istemiimşakkıdı:dilcikar:
:
işte takmaya takmaya ilerlemiş benmkğide.eski cercevem vardı ona yaptırıcaktık.ama gözlükcü bebeğiniz var cekerse kırırlır dedi silikon cerceve yaptırıoz.her bi sekle girio cerceve :lepi:lens zararlıymış len, retinayı çiziyomuş diye duyduydum, şöle alengirli bi gözlük al kullan olm millet aksesuar olsun die kullanıyo, şahsen bizim burda öööle kullanan avkatlar var kaydirigubbakcemile3 valla ben şu anda takmıyom, bulanık mulanık idare ediyok, gözlük de yasak bize anacım, geçenlerde işyerine gittiydim, bu sıpa bneim müdürün gözlüğüne el koyduydu , benimkine de el koymasın elde avuçta bi gözlük var arada lazım olar dimi kaydirigubbakcemile3
bende kalcam bayrama kadar memleketttteeeeeeee delikafadulden cok ösledim :çok üzgünüm:ulen iboşş ne fesat karısın heekaydirigubbakcemile3
celen sormuş annen ne zaman gidecek diye şekercim haziranın 1 ine aldık biletlerimizi annemle beraber bizde gidiyoruz.okullar açılana kadar oltuya baaaayyy:sm_cool::sm_cool:
yani taaaa ramazan bayramına kadarhihoyyythihoyyyt
hacer ve erayın halayına bende katlıim: teytey::teytey::teytey:
bize doktor bişiy dimedi.o konuda .bende düşünüyodum.bend eu akşam çok az çorbasından verdim.öğlen yememiş çünkü annem öyle dedi. bende çok az verdim. dünne göre biraz daha iyi yedi. en azından 3 kaşığı çok fazla zorlamadan teptim ağzına kaydirigubbakcemile3.ama yarında böyle yer mi o meçhul işte
bu alıntıları teeee saa 19:30 da yaptım anca yazabiliyom. çünkü oğluş uyudu
bu arada biiz çok güzel alkisalkisalkis alkisalkisalkis yapıyoruzz.şarkı duyunca , mutlu olunca. sevdiğimiz birini görünce hatta bazen uyumak için yatağımıza yattığımızda bile kaydirigubbakcemile3
bugün jelini ağzına sürerken farkettim altaki birinci diş iyice gelmiş.yanındaki de sert duruyo ama daha iyice sivrilmemiş.
asi bitmedne kimse gelemyecek galiba,
celen sende doğum günü şarkısı var mı, ama müzikli, yarın bizden 5 ay büyük kankimizin doğum günü var.orda çalmak istiyorum , aslında bene kanal d çocuk kulübünün kaseti vardı.orda çok güzel doğum günü şarkısı vardı ama malesef ben kaseti kaybettim.senağlama
Kizlar sormayin sabahtan beri ne cektim cok yoruldum mutfagi su bastii lavabo tikanmiss aslinda cilem sabahtan basladi anlatiim guya bugun temizlik yapacadim nevresimleri yikadim yorganlari dosekleri gunes alsin havalansin diye balkona cikarttim sonra mutfaga giristim kardesimi de cagirdim oda hacere bakiyodi camlari sildim bi yagmir basladi anam yorganlari apar topar topladim biraz islandi hava bozdu iyce mutfagi tum balkona cikardim duvarini simek icin aninda iceri cektim yagmur vurunca camlarfa geri batti sabah ne guzel gunes vardi sonra lavabodan su sizmis hali islanmi bi baktim hali hep su gorevliyi cagirdim ugrasti yapamadi tikanmis meger herif sucu gonderdi haliyi topladim ama sucuda acacam diye evi havuza cevirdi o sulari bezle sile siile bitirene kadar oldumm bittiim bide nasil koku oldu uff tekrar tum mutfagi kopukle yikadim buzdalabi bulasik makinasini hep cektim altlarina kadar su tabi disari buz gibi gunes olsa az iceri kurusa haliyi sersem oda yok anlayacaniz aksama kadar isin icinden cikana kadar bittim geberdim sonunda mutfak mis gibi oldu
aslında hem öğrettik , hem de göre göre. bizim şimdi anneanne bakıyoya.o hep kendi ellerini alkisalkisalkis alkisalkisalkis yaptı.batuhanın ellerini tutarak alkisalkisalkis alkisalkisalkis yaptı. bizde yaptık tabi ama.bütün gün annem birlikte olduğu için o daha fazla çalıştı , sonra bi de baktık batuahn da yapıyor. şimdi de baybay yapmasını öğretiyo. anneye bay deeee, babaya bay bay dee. b edne diyom ki. anneanneye baybay deee. 12 hazirandan sonraaaaaa :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kac gün sonra cıktı ikincisi CADIARZU
bide alkısı siz mi özel öörettiniz yoksa sizden göre göremi yaptı delikafadulden
he ahmet kayanın var doğum günün kutlu olsun die alkisalkisalkis bide teomanın bugun benim doğum günümmmm alkisalkisalkis
Kizlar sormayin sabahtan beri ne cektim cok yoruldum mutfagi su bastii lavabo tikanmiss aslinda cilem sabahtan basladi anlatiim guya bugun temizlik yapacadim nevresimleri yikadim yorganlari dosekleri gunes alsin havalansin diye balkona cikarttim sonra mutfaga giristim kardesimi de cagirdim oda hacere bakiyodi camlari sildim bi yagmir basladi anam yorganlari apar topar topladim biraz islandi hava bozdu iyce mutfagi tum balkona cikardim duvarini simek icin aninda iceri cektim yagmur vurunca camlarfa geri batti sabah ne guzel gunes vardi sonra lavabodan su sizmis hali islanmi bi baktim hali hep su gorevliyi cagirdim ugrasti yapamadi tikanmis meger herif sucu gonderdi haliyi topladim ama sucuda acacam diye evi havuza cevirdi o sulari bezle sile siile bitirene kadar oldumm bittiim bide nasil koku oldu uff tekrar tum mutfagi kopukle yikadim buzdalabi bulasik makinasini hep cektim altlarina kadar su tabi disari buz gibi gunes olsa az iceri kurusa haliyi sersem oda yok anlayacaniz aksama kadar isin icinden cikana kadar bittim geberdim sonunda mutfak mis gibi oldu
aslında hem öğrettik , hem de göre göre. bizim şimdi anneanne bakıyoya.o hep kendi ellerini alkisalkisalkis alkisalkisalkis yaptı.batuhanın ellerini tutarak alkisalkisalkis alkisalkisalkis yaptı. bizde yaptık tabi ama.bütün gün annem birlikte olduğu için o daha fazla çalıştı , sonra bi de baktık batuahn da yapıyor. şimdi de baybay yapmasını öğretiyo. anneye bay deeee, babaya bay bay dee. b edne diyom ki. anneanneye baybay deee. 12 hazirandan sonraaaaaa :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok canmım ya öyle değil , çocuksu bişy olsun istiyomm.
ulen iboşş ne fesat karısın heekaydirigubbakcemile3
celen sormuş annen ne zaman gidecek diye şekercim haziranın 1 ine aldık biletlerimizi annemle beraber bizde gidiyoruz.okullar açılana kadar oltuya baaaayyy:sm_cool::sm_cool:
yani taaaa ramazan bayramına kadarhihoyyythihoyyyt
kes len :mymeka: sende dört gözsün işte.hemi mide bulantım hamişlikten deil olum gözlük takınxa midem bulanıo.2003 te verdi doktor bana gözlüğü.ozaman ikiside 1 bucuktu.takmayınca ilerlemiş
arkadasınada gecmiş lsun :çok üzgünüm:
maşallaaahhhbizim zilloş ii teezesi.su ara pek bi nazlı.hep benmle ve kucaamda olmak istio :sm_confused:
bende bugun ilk defa kıymalı sebzeli corba yaptım öölene.4+5 kasık anca yedi.içine kabak patates havuc bezelye pirinc koydum.bide misket köfte buyukluunde kıyma.pişirdikten sonra içine 1 cay kasıı zeytinyağ koydum.ama yemedi.yarına yarıısını ayırdım.yine verşcem.acaba içine yoğurt karıstırsammı :uhm: bide aksamları artık bizimle oturuo sofraya.biz ne yersek ondan yiyo.gerci bugun salata ve börek vardı.yiyemiycee için corbasından yedi..ama hep bizim yediklerimiizden yeemk istediği için corbasını yemek istemedi.ben artık muhallebiyi kestim gibi.sadece gece yatırmadan önce mama ve gece mamasıyla hazırlaıım muhallebiyi veriyorum.
he körüm :smiley-cool: anam uzaa göremiom ben.sen yakınımdaydın ya her halini hatırliim :jeyyar:
işte takmaya takmaya ilerlemiş benmkğide.eski cercevem vardı ona yaptırıcaktık.ama gözlükcü bebeğiniz var cekerse kırırlır dedi silikon cerceve yaptırıoz.her bi sekle girio cerceve :lepi:
bende kalcam bayrama kadar memleketttteeeeeeee delikafadulden cok ösledim :çok üzgünüm:
kac gün sonra cıktı ikincisi CADIARZU
bide alkısı siz mi özel öörettiniz yoksa sizden göre göremi yaptı delikafadulden
kes len :mymeka: sende dört gözsün işte.hemi mide bulantım hamişlikten deil olum gözlük takınxa midem bulanıo.2003 te verdi doktor bana gözlüğü.ozaman ikiside 1 bucuktu.takmayınca ilerlemiş
arkadasınada gecmiş lsun :çok üzgünüm:
maşallaaahhhbizim zilloş ii teezesi.su ara pek bi nazlı.hep benmle ve kucaamda olmak istio :sm_confused:
bende bugun ilk defa kıymalı sebzeli corba yaptım öölene.4+5 kasık anca yedi.içine kabak patates havuc bezelye pirinc koydum.bide misket köfte buyukluunde kıyma.pişirdikten sonra içine 1 cay kasıı zeytinyağ koydum.ama yemedi.yarına yarıısını ayırdım.yine verşcem.acaba içine yoğurt karıstırsammı :uhm: bide aksamları artık bizimle oturuo sofraya.biz ne yersek ondan yiyo.gerci bugun salata ve börek vardı.yiyemiycee için corbasından yedi..ama hep bizim yediklerimiizden yeemk istediği için corbasını yemek istemedi.ben artık muhallebiyi kestim gibi.sadece gece yatırmadan önce mama ve gece mamasıyla hazırlaıım muhallebiyi veriyorum.
he körüm :smiley-cool: anam uzaa göremiom ben.sen yakınımdaydın ya her halini hatırliim :jeyyar:
işte takmaya takmaya ilerlemiş benmkğide.eski cercevem vardı ona yaptırıcaktık.ama gözlükcü bebeğiniz var cekerse kırırlır dedi silikon cerceve yaptırıoz.her bi sekle girio cerceve :lepi:
bende kalcam bayrama kadar memleketttteeeeeeee delikafadulden cok ösledim :çok üzgünüm:
kac gün sonra cıktı ikincisi CADIARZU
bende kaçanzi.basım catlii.ne zaman hastaneye gitsek sağlam girip hasta cıkıom aasını satiim.de hayden eyü geceler len korungacsız kalın innnşşşaaallllaaaaahhhh
sğl özlemcimm Şenizgeçmişi okudum hepsi birnirine girdi
merancım allah kavuştursun kociş gitmiş ..iyiki yavrularımız var dimi yanlız kalmıoruz bizimki de şehir dışına çıkıo bazen oğlumla zaman geçirioz yoksa nekadar sıkılırdım diom
nisana da maşallah süper sonik kız ya
celencim diyetinde başarılar darısı başıma yarın sirkeli suya başlıom allahın izniyle
sğl cnm Şenizallah kavustursun canım...
bende bugun cıpura yaptım ızgara.ılk kez yedı balık...tıftık tıftık yaptım ıklım çiğneye cıgneye yedii :)yarında corba yapıcam kalanını
canım tercih meselesi herkes istediğini yedirir...ben yazmak istedim...akşam yazcaktım atlamışım
arımamayı kızlara bende söylemiştim tadı güsel diye zaten devam maması formül mama ekliyoruz milupa bebelac artık ne kullanıosanız
bi alternatif sonuçta hergün arımama yiycekler diye bişey yok onlar da sıkılıolar aynı şeyleri yemekten içine muz da katıyorum çok da severek yiyor ...haftada 2 enfazla 3 akşam veriyorumcokacimcoook
inş.bulantıların geçer biran önce canım ya :Saruboceq: ikisi birlikte büyürler ne güzell :lepi:Canım çok teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim Elhamdülillah ama gün içinde hep midem dalgalı gidiyor yemekhaneye çıkınca bir acaip oluyorum yiyemiyorum valla doğum kilosu falanda kalmadı nerdeyse ilk hamileliğimdeki kiloma döndüm ama inşallah Rabbim dualarımızı kabul ederde bu daha iyi geçer
aneeyy hacerin halayına tezesii yetişemedii bee :çok üzgünüm: hacerin 7.ayı hayırlı uurlu olsunn :teytey:Ben geldumm cok isim var evi hop kaldirdim teyzemizi bekliyoz hacere baksin bende su ise bi giriseyim once size bi selam veriim hemde bugun 7. Ayimizi dolurduk halayimizi cekin dmeye geldim leen edhak sabah geldin de erayla hacerin halayini niye baslatmadin leen hadii ben baslatiyoom erayla hacerin halayina buyrun teyzeleri :teytey::teytey::teytey::teytey:
ibolya kız naapıyosunnnn görüşmeyeliii:)valla geldim işte ancak...aptuş büyüyo ne yapsın..dediğini yaptırıyo artuk:)merannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzz hayırlı olsunnn...kim görmüş ilkkk kim takcak altınıııı?kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyrahat ol yavrım bizim topic eyi topicdir, bakma şu an pek kimse yok, sıpalar büyüdükçe millet gelemez oldu galiba kaydirigubbakcemile3 canın sıkılırsa ge bura biz ara sıra geyik yapıyok zevkli oluo, çok iyi arkadaşlar var burda, meran vaaarrr, dbest vaarrr, soracıma sölim celen zillisi vaaarr, (kendülerini pek sevmem şş aramızda kalsın sakın duymasın ağzıma mıçar :roflol: ) soooracıma sölim leyla vaarrr, adrianarda varrrr, bak adrianarda da alamanyadan, onun kocası alamanmış, bu aralar anası geldi yanına pek gelemio, sooracıma edhak vaaarrrr, çıtır vaarrr, nurce varrrr, çıtırlan nurce gece bekcileri oliii sora yamır ankara vaarr, sora yeşimmerve vaar, amanin çok var, kimseler bilmez var, ay bisürü var aklıma gelmiiii
bıraktım lenn ne hali varsa görsün kaydirigubbakcemile3 hatim indirse sesimi çıkarmıcam kaydirigubbakcemile3 ben engellemeye çalıştıkça o daha çok yapmak istio bıraktım ne istiosa yapsıın cadıı delikafaduldenşimdi çoğu çocuk okula gitmeden öğreniyo ya takma bence nasılsa öğrencekler hem kendi haline bırak
gözlük kullancan hee güle güle kullan lenn sengözlerimebaksanabben geldim kaydirigubbakcemile3 ptesiden itibaren gözlük takmaya baslıom :smiley-cool: azcık kör olmusumdaaaa :smiley-cool: biri 3,50 diğeri 1,50 kafamçokkarıştı ptesiye yapılıcak..off nasıl alıscam yaaaaaa :çok üzgünüm: midem bulanıo beniiiiimmm :çok üzgünüm: kafamçokkarıştı
hmm innnnşşşaaallllaaaahh istanbul gataya gelir :Saruboceq: :Saruboceq:
bende yalnız bırakmam :jeyyar: 2 gevezee sıkıştırırukk hatunuu kaydirigubbakcemile3dbestim yavrum kuşum bi denem balım böceğim üzme canını be nolur:çok üzgünüm:, la ben saa gocanı aratmam hç tasalanma sen kaydirigubbakcemile3 benim çenemlen uğraşırkene kocanın yokluğunu bileme anlamazsın, bundan sooora 2 misli türtükleyecem seni:jeyyar:
şşş eylül biraz önce nette okuduydum diş çıkarırkene kulaklarıylan çok oynarmış bebeler, bi de alt dudaklarını emerlermiş, belkim ondandır
ne furisiziniz loo kızcazaaaa aaa lülülülülülüaaaaaaaaaaa bu ne yaaaaaa önüne gelen baa vuriiii delikafaduldendelikafadulden
maşallahh len çok tatlıılen karılar bakın size ne yollicem:roflol:bakın bakın da gayretli karının gayretli kızı nasıl olurmuş görün len:roflol:
delüüü karuu kaydirigubbakcemile3 güneş gözlüğünü evdede tak lenn o kadarr sevion hevesinn geçsin kaydirigubbakcemile3bence gözlük çok karizmatik bi aksesuarrr :lepi: kaç kere dr a gittim gözlük alayım diye ama yokkkk gözler 0 numara kartal gözüymüş puhahaha kaydirigubbakcemile3 hayatım da okumaklan geçti demekkii ilgisi yok hahahahkaydirigubbakcemile3 merannnn kızz pilot mu olsam nennnn kartal gözü ya o bakımdann kaydirigubbakcemile3
:1shok: :1shok:Kizlar sormayin sabahtan beri ne cektim cok yoruldum mutfagi su bastii lavabo tikanmiss aslinda cilem sabahtan basladi anlatiim guya bugun temizlik yapacadim nevresimleri yikadim yorganlari dosekleri gunes alsin havalansin diye balkona cikarttim sonra mutfaga giristim kardesimi de cagirdim oda hacere bakiyodi camlari sildim bi yagmir basladi anam yorganlari apar topar topladim biraz islandi hava bozdu iyce mutfagi tum balkona cikardim duvarini simek icin aninda iceri cektim yagmur vurunca camlarfa geri batti sabah ne guzel gunes vardi sonra lavabodan su sizmis hali islanmi bi baktim hali hep su gorevliyi cagirdim ugrasti yapamadi tikanmis meger herif sucu gonderdi haliyi topladim ama sucuda acacam diye evi havuza cevirdi o sulari bezle sile siile bitirene kadar oldumm bittiim bide nasil koku oldu uff tekrar tum mutfagi kopukle yikadim buzdalabi bulasik makinasini hep cektim altlarina kadar su tabi disari buz gibi gunes olsa az iceri kurusa haliyi sersem oda yok anlayacaniz aksama kadar isin icinden cikana kadar bittim geberdim sonunda mutfak mis gibi oldu
en sıcak zamanda orda olcaksın canım yaa zor olmayacak mıı cemreylee :uhm:bende kalcam bayrama kadar memleketttteeeeeeee delikafadulden cok ösledim :çok üzgünüm:
geçmiş olsunn :çok üzgünüm: migrenin mi tuttu yinee fisfisfisay cok tatlı maşallah.bilmem ki vardır bi sarkı ama su saatte hatırlayamadım.basımda cok ağrii kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?