2008 Ekim Anneleri

asi bitmedne kimse gelemyecek galiba,
celen sende doğum günü şarkısı var mı, ama müzikli, yarın bizden 5 ay büyük kankimizin doğum günü var.orda çalmak istiyorum , aslında bene kanal d çocuk kulübünün kaseti vardı.orda çok güzel doğum günü şarkısı vardı ama malesef ben kaseti kaybettim.senağlama

Kizlar sormayin sabahtan beri ne cektim cok yoruldum mutfagi su bastii lavabo tikanmiss aslinda cilem sabahtan basladi anlatiim guya bugun temizlik yapacadim nevresimleri yikadim yorganlari dosekleri gunes alsin havalansin diye balkona cikarttim sonra mutfaga giristim kardesimi de cagirdim oda hacere bakiyodi camlari sildim bi yagmir basladi anam yorganlari apar topar topladim biraz islandi hava bozdu iyce mutfagi tum balkona cikardim duvarini simek icin aninda iceri cektim yagmur vurunca camlarfa geri batti sabah ne guzel gunes vardi sonra lavabodan su sizmis hali islanmi bi baktim hali hep su gorevliyi cagirdim ugrasti yapamadi tikanmis meger herif sucu gonderdi haliyi topladim ama sucuda acacam diye evi havuza cevirdi o sulari bezle sile siile bitirene kadar oldumm bittiim bide nasil koku oldu uff tekrar tum mutfagi kopukle yikadim buzdalabi bulasik makinasini hep cektim altlarina kadar su tabi disari buz gibi gunes olsa az iceri kurusa haliyi sersem oda yok anlayacaniz aksama kadar isin icinden cikana kadar bittim geberdim sonunda mutfak mis gibi oldu

kes len :mymeka: sende dört gözsün işte.hemi mide bulantım hamişlikten deil olum gözlük takınxa midem bulanıo.2003 te verdi doktor bana gözlüğü.ozaman ikiside 1 bucuktu.takmayınca ilerlemiş
arkadasınada gecmiş lsun :çok üzgünüm:
Merhaba celencim hoşbulduk. oğluş emekliyo 4.dişimizide çıkardık bu aralarda çenesi çok düştü yaa sorma kafamız şişiyor resmen.kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın prenses nasıl?
maşallaaahhh bizim zilloş ii teezesi.su ara pek bi nazlı.hep benmle ve kucaamda olmak istio :sm_confused:
bende bugun ilk defa kıymalı sebzeli corba yaptım öölene.4+5 kasık anca yedi.içine kabak patates havuc bezelye pirinc koydum.bide misket köfte buyukluunde kıyma.pişirdikten sonra içine 1 cay kasıı zeytinyağ koydum.ama yemedi.yarına yarıısını ayırdım.yine verşcem.acaba içine yoğurt karıstırsammı :uhm: bide aksamları artık bizimle oturuo sofraya.biz ne yersek ondan yiyo.gerci bugun salata ve börek vardı.yiyemiycee için corbasından yedi..ama hep bizim yediklerimiizden yeemk istediği için corbasını yemek istemedi.ben artık muhallebiyi kestim gibi.sadece gece yatırmadan önce mama ve gece mamasıyla hazırlaıım muhallebiyi veriyorum.
he körüm :smiley-cool: anam uzaa göremiom ben.sen yakınımdaydın ya her halini hatırliim :jeyyar:
işte takmaya takmaya ilerlemiş benmkğide.eski cercevem vardı ona yaptırıcaktık.ama gözlükcü bebeğiniz var cekerse kırırlır dedi silikon cerceve yaptırıoz.her bi sekle girio cerceve :lepi:
bende kalcam bayrama kadar memleketttteeeeeeee delikafadulden cok ösledim :çok üzgünüm:

kac gün sonra cıktı ikincisi CADIARZU
bide alkısı siz mi özel öörettiniz yoksa sizden göre göremi yaptı delikafadulden

he ahmet kayanın var doğum günün kutlu olsun die alkisalkisalkis bide teomanın bugun benim doğum günümmmm alkisalkisalkis

kafamçokkarıştı
eline sağlık leylusum.güle güle kirletin alkisalkisalkis

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
celen35

şşşş ne iş leeeennnn kaydirigubbakcemile3

kac gün sonra cıktı ikincisi CADIARZU
bide alkısı siz mi özel öörettiniz yoksa sizden göre göremi yaptı delikafadulden
aslında hem öğrettik , hem de göre göre. bizim şimdi anneanne bakıyoya.o hep kendi ellerini alkisalkisalkis alkisalkisalkis yaptı.batuhanın ellerini tutarak alkisalkisalkis alkisalkisalkis yaptı. bizde yaptık tabi ama.bütün gün annem birlikte olduğu için o daha fazla çalıştı , sonra bi de baktık batuahn da yapıyor. şimdi de baybay yapmasını öğretiyo. anneye bay deeee, babaya bay bay dee. b edne diyom ki. anneanneye baybay deee. 12 hazirandan sonraaaaaa :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
he ahmet kayanın var doğum günün kutlu olsun die alkisalkisalkis bide teomanın bugun benim doğum günümmmm alkisalkisalkis

yok canmım ya öyle değil , çocuksu bişy olsun istiyomm.

Son düzenleme:

offfffff tam telaşe yaaa.beim annemde mutfak halısına çorba tenceresini boşaltmış balkonda havalanıyo.silmiş etmiş ama yıkanacaklar zaten.

ay cok tatlı maşallah.bilmem ki vardır bi sarkı ama su saatte hatırlayamadım.basımda cok ağrii kafamçokkarıştı

ay ne dedim de fesat oldum yav kızı neşelendiriiim dedim heralde dimiii :dilcikar: bu arada hayırlı yolculuklar anacım Şeniz
ayyy şansızlığa bak, ne yorulmuşundur yaaaa, allah kolaylık versin leloşum, baya zor olmuş senin için :teselli:
hee misina çerçeve mi diyolar ona, benim ondan vardı da sevmedim, heryanı şeffaftı, gözünde gözlük yok gibi yani, anca güneşte yada ışıkta filan parlarsa öle anlaşılıyodu gözlüğün olduğu, zaten çerçeesizdi, bi tek yanlardaki çıbıkları misinaydı, sevmedim onu kullanamadım hiç, ilk başta çok cazip gelmişti, sora o çerçeveyi arkadaşa verdim, yarım çerçeve aldım, ince mavi tonda, daaa karizmatik gösteriii kaydirigubbakcemile3
he ben de takmıyom valla, takmayı da düşünmüyom bu sıpaylan, işe başlayınca bakarız bi çaresine, 2 yılda bi deiştirilebilio dimi bu camlar CADIARZU

bende kaçanzi.basım catlii.ne zaman hastaneye gitsek sağlam girip hasta cıkıom aasını satiim.de hayden eyü geceler len korungacsız kalın innnşşşaaallllaaaaahhhh

bende kaçanzi.basım catlii.ne zaman hastaneye gitsek sağlam girip hasta cıkıom aasını satiim.de hayden eyü geceler len korungacsız kalın innnşşşaaallllaaaaahhhh

iyi
geceler.dün gice sen yokken aynı resmi koymuştum.hak geçmesin diye gene aynısını koydum kaydirigubbakcemile5

ÖZLEM bu gice gelemdi galibaaaaaa.kerem bırakmadı mı yoğsam :uhm:
bu gece sessiz burası. ÇITIR -PITIR hadi mesai başlıyo nerdesinnnnnn

bu gece banyodan sonra kesintisizi bi 2 saat uyuduk.uyanmalar başladı şimdi bakalım bir sonraki uyanma kaçta olacak benneyaptımki

iyi gecelerr gece kuşlarıda gitmişş kimsecikler yokk yaww
ne çok kıllatmışsınızz beaa kafamçokkarıştı

sğl özlemcimm Şeniz
iyiki çocuklar varya yalnızlık zor yaa
allah kavustursun canım...

bende bugun cıpura yaptım ızgara.ılk kez yedı balık...tıftık tıftık yaptım ıklım çiğneye cıgneye yedii :)yarında corba yapıcam kalanını
sğl cnm Şeniz
afiyet olsun iklime alkisalkisalkis çipura biraz kuru gibi gelio bana ya..nisanda doktorumuz mezgit ve somonu tavsiye etmişti...mezgit çok güzel oluo kılçıksız falan ama levreğinde mevsimi a.s

canım tercih meselesi herkes istediğini yedirir...ben yazmak istedim...
inş.bulantıların geçer biran önce canım ya :Saruboceq: ikisi birlikte büyürler ne güzell :lepi:

aneeyy hacerin halayına tezesii yetişemedii bee :çok üzgünüm: hacerin 7.ayı hayırlı uurlu olsunn :teytey:

hoşgeldin nen Şeniz
dişini ilk ben gördümm :lepi: eşime dedim dişini ilk görene hediye alınırr die kaydirigubbakcemile3 kendime yonttum yanii olayııı kapiş :jeyyar: o da bana pierre cardinden çookk güzel bi takı seti almışş :asigim: saat kolye ve küpe bayıldımm harika bişee :asigim:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
şimdi çoğu çocuk okula gitmeden öğreniyo ya takma bence nasılsa öğrencekler hem kendi haline bırak
bıraktım lenn ne hali varsa görsün kaydirigubbakcemile3 hatim indirse sesimi çıkarmıcam kaydirigubbakcemile3 ben engellemeye çalıştıkça o daha çok yapmak istio bıraktım ne istiosa yapsıın cadıı delikafadulden
gözlük kullancan hee güle güle kullan lenn sengözlerimebaksanab
bende yalnız bırakmam :jeyyar: 2 gevezee sıkıştırırukk hatunuu kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaa bu ne yaaaaaa önüne gelen baa vuriiii delikafaduldendelikafadulden
ne furisiziniz loo kızcazaaaa aaa lülülülülülü
len karılar bakın size ne yollicem:roflol:bakın bakın da gayretli karının gayretli kızı nasıl olurmuş görün len:roflol:
maşallahh len çok tatlıı
delüüü karuu kaydirigubbakcemile3 güneş gözlüğünü evdede tak lenn o kadarr sevion hevesinn geçsin kaydirigubbakcemile3
len uçmaktan korkan ilk pilot olursunnn kaydirigubbakcemile3 ne diim lenn sana :roflol:

:1shok: :1shok:
güle güle kirletinn delikafadulden
bende kalcam bayrama kadar memleketttteeeeeeee delikafadulden cok ösledim :çok üzgünüm:
en sıcak zamanda orda olcaksın canım yaa zor olmayacak mıı cemreylee :uhm:
ay cok tatlı maşallah.bilmem ki vardır bi sarkı ama su saatte hatırlayamadım.basımda cok ağrii kafamçokkarıştı
geçmiş olsunn :çok üzgünüm: migrenin mi tuttu yinee fisfisfis

nurcecim maşallahhh oğluşuna çokk tatlı alkisalkisalkis

aklıma gelenleri yazayım delikafadulden

zambak memlekete gitmişti ya 20 günlüğüne artık tatili bitmek üzere bu hafta içerisinde gelir die tahmin ediorum a.s

yeşim gelmemiş bugün oğluş hastaydı nasıl oldu acebaa ya

alexaaa nerlerdesinn klava: unuttunn biziiiii :çok üzgünüm:

zeynepte gelmemiş bugünn :sm_confused:

bende yarın nisanın arkadaşını ve annesini çaya davet etcem hihoyyyt pazartesi günü nisanın sınıfının veda partisi var,cuma günüde akşam okulun veda partisi var :teytey: kendime yeni ciciler alcam alışverişe gitmem gerekio anaokulu çocuklarına parti yapıorlar yaw önümüzdeki senede anaokuluna gitcekler her sene artık bi veda partisi olur kaydirigubbakcemile3
yalnız domuz gribinden acaipp tırsıorum burda da turist çok malum kapalı alanlara gitmeyeyim diorum yaa napcam bilmioruumm :çok üzgünüm: sizde de varmı böyle bi korkuu yaa :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…