2008 Ekim Anneleri

:sm_cool:günaydın

hee bıyır gel anam bekleriz, ben denizliliyim yafrım Şeniz

ayyyy kızma beeeeeeeee
yok anam ne kızması ben takılmam öyle şeylere
hayırlısıyla gitsin gelsin canıma.s
çok tatlı maşallahh
bende akşamları yemek vericem artık..a.s
:1shok::1shok:
gözlük kullanmak yazın zor olur de mi..
muhallebiyi bende azaltayım barii..yasakkelime

yazın gelmesiyle domuz gribi azalır demişerdi..:Saruboceq:

günaydınlar kızlar
iyi haftasonları...
ev dandini fırsat buldukça koli yapıom nasıl taşıncak bu ev bilmem cuma taşıyalım cumartesi pazar da yerleştiririz diyorum ama yok cumartesi taşınalım diyor eşim cuma işe gitmesi lazmmış onsuz iş yürümezmiş pehhhkötükedihüso sinir oldum sabah ...valla cuma taşıncak yoksa ben biyere gitmiom dedim resti çektim ama bakalım işe yarıycakmı

ÖZLEM bu gice gelemdi galibaaaaaa.kerem bırakmadı mı yoğsam :uhm:
bu gece sessiz burası. ÇITIR -PITIR hadi mesai başlıyo nerdesinnnnnn

canım benim akşam arkadaşlara gittik hem oturma hem başsağlığı ananesi vefat etmişti geçen hafta...bi arkadaşım temmuz gibi doğurcak ay kocaman olmş karnı, diğeri de 1yıllık evli çok istio bebek ...2düşük geçirdi dua edin kızlar sağlıkla alsınlar bebişlerini kucaklarına

hoş keremi görünce gözleri korktu delikafaduldendelikafadulden

günaydın şeker..Şeniz

kolay gelsin anacım valla zor iş..:teselli:

Kizlar biz bugun kayserili hanimlarla bulusuyoz hodugum izin vermedi aslinda kizmadim burdaki samimiyetimizi bilmiyo her nekadar onlarla sizin kadar samimi olmasamda konusuyoz yeni ta,nistik ama hepside samimi insanlar soncta hemseriyiz iste o bakimdan int tanistigi insanlarla bulusacakmis miss mista yok bilmem neymiste falen filan daha lafimi bile bitirmeden gidemezssin dedi yanimdan kalkti gitti oysaki bulusma yeri bizim evin yani ben haceri parka goturuyo gibi yine cikarim hic haberi bile olmazz

gooooooodddddd morrrrrnnnniiiinnnnngggggggg hihoyyyt bugun kankimlen bulusucaaazzzzz :sm_cool: akmerkeze gidiciiiizz sabah kocacımlan kavga ettik.gitme konusunda.ama zafer benimdie muhahahaa :lepi: :dilcikar: lülülülülülü

ne vardı burda
he anam göslük kullancem.bugun alcez.artık uzaa göremez oldum.hatta dahada kötüleşti diyebilirim :smiley-cool: ama takıncada kötü oluyorum.midem bulanıo kafamçokkarıştı ayaklarım birbirine dolanıo.bakam cemreylen nasıl takcem :uhm:
he en sıcak zamanda gitcem :teytey: temmuz 19 a kadar kocamda yanımda olucaak.sonra arabayı bırakıp o dönücek istanbula.e cesmede yanıbasımızdayken kimse tutamaz celeni.annem/teyzem/ananem ver elini cesme yapıciiizzz delikafadulden
:
gözlük kullanmak yazın zor olur de mi..
muhallebiyi bende azaltayım barii..yasakkelime

:
zor olucak yavrum yaa :çok üzgünüm: güneş gözlüğüne de taktıralım dedik.ama derceleri cok yuksek olunca fiyatı katladı.nerdeyse yeni gözlük parası oldu.bakam napcez :sm_confused:

git len git :enbuyukkk: o da hödüklüğünlen kalsın :enbuyukkk: lülülülülülü tanıs kaynaş.sanaldan sonra gerceğe dönüşmesi cok güzel oluo :asigim:

bencede git ama sakın yakalanma kapişyerimseniben

selam ekim anaları.bu sitede daha günaydın dimek fırsat olamdı. batu izin veRMİYOR Kİ ŞİMDİE KLAVYEYİ kurcalıyo capslocku da açmış .kısacası bu iletiyi birlikte yazıyoruz..galiba onada bitane oyuncak bilgisayar alcaz başka yolu yok< bizim de ilk dişi eşimin kuzeni gördü, onlarında bugün 1 yaşında oğulları var.annesiyelkanki yapmaya çalışıyoruz oğlanları kaydirigubbakcemile3
nurcecim maşallahhh oğluşuna çokk tatlı alkisalkisalkis
a.s.
yalnız domuz gribinden acaipp tırsıorum burda da turist çok malum kapalı alanlara gitmeyeyim diorum yaa napcam bilmioruumm :çok üzgünüm: sizde de varmı böyle bi korkuu yaa :uhm:
evet haberlerde iyi -ce yer almaya başladı. belki de daha da var da gizlenmeye çalışılıyordur bazı şeyler.panik yaratmamamak amacıyla
kolay gelsin .umarım çarçabuk yeni evine yerleşirsin.küçük çocukla da zordur ev taşımak.
aman tatsızlık çıkmasın, hem ne varmış.inşallah bizde özlemciğimle tanışçaz.
batu izin verirse bitane daha koycam şimdi.

maşallah yazı erken getirdiniz neresi burası

benim eşim de askere gidiyo ya çok üzülüyorum senağlama son 10 günümüz senağlama

Allah kavuştursun

of aynen.dün gece 11 den sabah 6ya kadar yarım saatte bir ağlayarak uyandı.6 da uyudu 7 bucukta uyandı.tabi celen geberii uykusuzluktan mirmirmirmir

aynen geçen hafta bizde böyleydik sabah 5 ten sonra uyumuyordum diş heralde daha belirti yok ama geçen günden beri yemek yedirirken kaşıkta bir kıtırtı hissettim yani sanki ısırma gibi ama diş yok heralde sertleşiyor

Allah kolaylık versin tatlım

yağmur ya bende korkuyorum bizde ayın 15inde gidiyoruz evdeki gibi olmayacak tabi mesela yol 7 saat sürüyor yanıma muhallebisini falan alcam ama yolda ne yedirecem bilmiyorum bebe bisküvisi falan alırım mamasıyla karıştırıp veririm olmazsa kız biberonu birdenbiremi aldı yoksa değişik bir biberonmu denedin

canım hayırlı olsun bende çok şaşırdım ama ne güzel iki çocuk bi arada büyüyecek bak benim ortanca kardeşimle aramda 5 en küçük kardeşimle aramda 17 yaş var ben yalnız büyüdüm gibi bişey en küçük kardeşim kendi kızım gibi şuan ama annem diiyorki çok ara verince çok zor oluyormuş diğerini büyütmekl Allah sana güç kuvvet versin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

aklımda olsun ama bizim orada daha deniz soğulk hele bu yık havalarda tam ısınmadı geçen sene bu zamanlar hava erkken ısındığı halde deniz çivi gibiydi nasıl sokarım bilmiyırum bende havuza sokarım bide mayo olarak yani mayo bezmi kullandım yoksa bezin üzerine mi mayo giydirdin naptın bide ben geçen sene değişik bir simit görmüştüm b,r tarafına anne yerleşiyor diğer tarafına bebeğini kkoyuyor karşılıklı yüzüyosun hemde bebeğin göz önünde oluyo ondan alcam bide küçük havuz teyzesiyle oynasınlar

günaydınnn kızlarr

günaydın cnm Şeniz
hayatım gizliorlar yaa çok ciddiye alıorum ve acaip korkuorumm benn :çok üzgünüm:
kolay gelsin özlemcim
hadi yaa çok güzel delikafadulden

gezcenizz haa delikafadulden
yaramaz batuuu yaramaz batuuu lülülülülülü

merhaba kızlarr

celencim dimek çeşme yanıbaşınızda ve seni kimse tutamaz heee :dilcikar: :dilcikar:

hah işte hem halilolar var.hem de yanlzıım. batu da yeni uyudu anca fırsat buldum.
biz yarın altınoluka gidiyoruz.ablam coşturdu bizi . geçen sene yazlık almıştık.ablamlarla gitmek kısmet olmadı bi kaçamak yapalım dedik.daha doğrusu ablam dedi.ben haftaya düşünüyordum.böyle aniden karar aldık.baklaım nasıl olacak.gitmek de istiyorum.ama beni bekleyen de onca işim var.

[QUOTE=nurce;7011460]işte yaramaz batuuu[/QUOTE]

yerim len ben seni sosis ayaklarından belli ne tatlı olduğu maşallah

hayırlı yolculuklar hem bi bak bakalım oralarda havalar nasıl geç ısınıyor ya oraların denizi geçen sene kavrulurken bile deniz çivi gibiydi

evet biz geçen sene , 10 ağustos gibi gitmiştikde su aman amna değldi.iyiydi yine ama bazen serin geliyordu.küçük havuz alacağım yanıma güneşe o su ısınca oğluşu koyacağım içne
daha deni onun için erken olur
bkaacağız artık.belki biraz kıyıdankıyıdan gireriz.ama su bencede soğuktur.
geçen hafta eltimler oradaydılar. suya daha yeni yeni insanlar girmeye başlamış.ama şimdi yağmur fln yağdı belki sernilemiştir.

kızlarrr benim yerime de gezinn :dilcikar: :dilcikar:

güreyi biliyorummm akçaya yakın 2 kere gitmiştim çok güzel yerler yaww assosa da gidinn ben 7 aylık hamişken o sıcakta tırmanmıştım oraya kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…