yok anam ne kızması ben takılmam öyle şeylerehee bıyır gel anam bekleriz, ben denizliliyim yafrım Şeniz
ayyyy kızma beeeeeeeee
hayırlısıyla gitsin gelsin canıma.sçıtır ve celen eşim nereye gidiyo diye sormuşunuz yazmayı unutmuşum
bütün dr lar acemi birliğini samsunda yapıyo ordan dağıtıma gidiyolar dolayısıyla samsuna gidiyo.. daha sonra nereye düşeceği kurayla belli oluyo :çok üzgünüm:
çok tatlı maşallahh
bende akşamları yemek vericem artık..a.shacer ve erayın halayına bende katlıim: teytey::teytey::teytey:
bize doktor bişiy dimedi.o konuda .bende düşünüyodum.bend eu akşam çok az çorbasından verdim.öğlen yememiş çünkü annem öyle dedi. bende çok az verdim. dünne göre biraz daha iyi yedi. en azından 3 kaşığı çok fazla zorlamadan teptim ağzına kaydirigubbakcemile3.ama yarında böyle yer mi o meçhul işte
bu alıntıları teeee saa 19:30 da yaptım anca yazabiliyom. çünkü oğluş uyudu
bu arada biiz çok güzel alkisalkisalkis alkisalkisalkis yapıyoruzz.şarkı duyunca , mutlu olunca. sevdiğimiz birini görünce hatta bazen uyumak için yatağımıza yattığımızda bile kaydirigubbakcemile3
bugün jelini ağzına sürerken farkettim altaki birinci diş iyice gelmiş.yanındaki de sert duruyo ama daha iyice sivrilmemiş.
:1shok::1shok:Kizlar sormayin sabahtan beri ne cektim cok yoruldum mutfagi su bastii lavabo tikanmiss aslinda cilem sabahtan basladi anlatiim guya bugun temizlik yapacadim nevresimleri yikadim yorganlari dosekleri gunes alsin havalansin diye balkona cikarttim sonra mutfaga giristim kardesimi de cagirdim oda hacere bakiyodi camlari sildim bi yagmir basladi anam yorganlari apar topar topladim biraz islandi hava bozdu iyce mutfagi tum balkona cikardim duvarini simek icin aninda iceri cektim yagmur vurunca camlarfa geri batti sabah ne guzel gunes vardi sonra lavabodan su sizmis hali islanmi bi baktim hali hep su gorevliyi cagirdim ugrasti yapamadi tikanmis meger herif sucu gonderdi haliyi topladim ama sucuda acacam diye evi havuza cevirdi o sulari bezle sile siile bitirene kadar oldumm bittiim bide nasil koku oldu uff tekrar tum mutfagi kopukle yikadim buzdalabi bulasik makinasini hep cektim altlarina kadar su tabi disari buz gibi gunes olsa az iceri kurusa haliyi sersem oda yok anlayacaniz aksama kadar isin icinden cikana kadar bittim geberdim sonunda mutfak mis gibi oldu
gözlük kullanmak yazın zor olur de mi..kes len :mymeka: sende dört gözsün işte.hemi mide bulantım hamişlikten deil olum gözlük takınxa midem bulanıo.2003 te verdi doktor bana gözlüğü.ozaman ikiside 1 bucuktu.takmayınca ilerlemiş
arkadasınada gecmiş lsun :çok üzgünüm:
maşallaaahhhbizim zilloş ii teezesi.su ara pek bi nazlı.hep benmle ve kucaamda olmak istio :sm_confused:
bende bugun ilk defa kıymalı sebzeli corba yaptım öölene.4+5 kasık anca yedi.içine kabak patates havuc bezelye pirinc koydum.bide misket köfte buyukluunde kıyma.pişirdikten sonra içine 1 cay kasıı zeytinyağ koydum.ama yemedi.yarına yarıısını ayırdım.yine verşcem.acaba içine yoğurt karıstırsammı :uhm: bide aksamları artık bizimle oturuo sofraya.biz ne yersek ondan yiyo.gerci bugun salata ve börek vardı.yiyemiycee için corbasından yedi..ama hep bizim yediklerimiizden yeemk istediği için corbasını yemek istemedi.ben artık muhallebiyi kestim gibi.sadece gece yatırmadan önce mama ve gece mamasıyla hazırlaıım muhallebiyi veriyorum.
he körüm :smiley-cool: anam uzaa göremiom ben.sen yakınımdaydın ya her halini hatırliim :jeyyar:
işte takmaya takmaya ilerlemiş benmkğide.eski cercevem vardı ona yaptırıcaktık.ama gözlükcü bebeğiniz var cekerse kırırlır dedi silikon cerceve yaptırıoz.her bi sekle girio cerceve :lepi:
bende kalcam bayrama kadar memleketttteeeeeeee delikafadulden cok ösledim :çok üzgünüm:
kac gün sonra cıktı ikincisi CADIARZU
bide alkısı siz mi özel öörettiniz yoksa sizden göre göremi yaptı delikafadulden
aklıma gelenleri yazayım delikafadulden
zambak memlekete gitmişti ya 20 günlüğüne artık tatili bitmek üzere bu hafta içerisinde gelir die tahmin ediorum a.s
yeşim gelmemiş bugün oğluş hastaydı nasıl oldu acebaa ya
alexaaa nerlerdesinnklava: unuttunn biziiiii :çok üzgünüm:
zeynepte gelmemiş bugünn :sm_confused:
bende yarın nisanın arkadaşını ve annesini çaya davet etcem hihoyyyt pazartesi günü nisanın sınıfının veda partisi var,cuma günüde akşam okulun veda partisi var :teytey: kendime yeni ciciler alcam alışverişe gitmem gerekioanaokulu çocuklarına parti yapıorlar yaw önümüzdeki senede anaokuluna gitcekler her sene artık bi veda partisi olur kaydirigubbakcemile3
yalnız domuz gribinden acaipp tırsıorum burda da turist çok malum kapalı alanlara gitmeyeyim diorum yaa napcam bilmioruumm :çok üzgünüm: sizde de varmı böyle bi korkuu yaa :uhm:
ÖZLEM bu gice gelemdi galibaaaaaa.kerem bırakmadı mı yoğsam :uhm:
bu gece sessiz burası. ÇITIR -PITIR hadi mesai başlıyo nerdesinnnnnn
günaydın şeker..ŞenizGunaydiñ
günaydınlar kızlar
iyi haftasonları...
ev dandini fırsat buldukça koli yapıom nasıl taşıncak bu ev bilmem cuma taşıyalım cumartesi pazar da yerleştiririz diyorum ama yok cumartesi taşınalım diyor eşim cuma işe gitmesi lazmmış onsuz iş yürümezmiş pehhhkötükedihüso sinir oldum sabah ...valla cuma taşıncak yoksa ben biyere gitmiom dedim resti çektim ama bakalım işe yarıycakmı
canım benim akşam arkadaşlara gittik hem oturma hem başsağlığı ananesi vefat etmişti geçen hafta...bi arkadaşım temmuz gibi doğurcak ay kocaman olmş karnı, diğeri de 1yıllık evli çok istio bebek ...2düşük geçirdi dua edin kızlar sağlıkla alsınlar bebişlerini kucaklarına
hoş keremi görünce gözleri korktu delikafaduldendelikafadulden
ne vardı burda
he anam göslük kullancem.bugun alcez.artık uzaa göremez oldum.hatta dahada kötüleşti diyebilirim :smiley-cool: ama takıncada kötü oluyorum.midem bulanıo kafamçokkarıştı ayaklarım birbirine dolanıo.bakam cemreylen nasıl takcem :uhm:gözlük kullancan hee güle güle kullan lenn sengözlerimebaksanab
:en sıcak zamanda orda olcaksın canım yaa zor olmayacak mıı cemreylee :uhm:
geçmiş olsunn :çok üzgünüm: migrenin mi tuttu yinee fisfisfis
:
zor olucak yavrum yaa :çok üzgünüm: güneş gözlüğüne de taktıralım dedik.ama derceleri cok yuksek olunca fiyatı katladı.nerdeyse yeni gözlük parası oldu.bakam napcez :sm_confused::
gözlük kullanmak yazın zor olur de mi..
muhallebiyi bende azaltayım barii..yasakkelime
:
Kizlar biz bugun kayserili hanimlarla bulusuyoz hodugum izin vermedi aslinda kizmadim burdaki samimiyetimizi bilmiyo her nekadar onlarla sizin kadar samimi olmasamda konusuyoz yeni ta,nistik ama hepside samimi insanlar soncta hemseriyiz iste o bakimdan int tanistigi insanlarla bulusacakmis miss mista yok bilmem neymiste falen filan daha lafimi bile bitirmeden gidemezssin dedi yanimdan kalkti gitti oysaki bulusma yeri bizim evin yani ben haceri parka goturuyo gibi yine cikarim hic haberi bile olmazz
Kizlar biz bugun kayserili hanimlarla bulusuyoz hodugum izin vermedi aslinda kizmadim burdaki samimiyetimizi bilmiyo her nekadar onlarla sizin kadar samimi olmasamda konusuyoz yeni ta,nistik ama hepside samimi insanlar soncta hemseriyiz iste o bakimdan int tanistigi insanlarla bulusacakmis miss mista yok bilmem neymiste falen filan daha lafimi bile bitirmeden gidemezssin dedi yanimdan kalkti gitti oysaki bulusma yeri bizim evin yani ben haceri parka goturuyo gibi yine cikarim hic haberi bile olmazz
bizim de ilk dişi eşimin kuzeni gördü, onlarında bugün 1 yaşında oğulları var.annesiyelkanki yapmaya çalışıyoruz oğlanları kaydirigubbakcemile3iyi gecelerrgece kuşlarıda gitmişş kimsecikler
dişini ilk ben gördümm :lepi: eşime dedim dişini ilk görene hediye alınırr die kaydirigubbakcemile3 kendime yonttum yanii olayııı kapiş :jeyyar: o da bana pierre cardinden çookk güzel bi takı seti almışş :asigim: saat kolye ve küpe bayıldımm harika bişee :asigim:
a.s.nurcecim maşallahhh oğluşuna çokk tatlı alkisalkisalkis
evet haberlerde iyi -ce yer almaya başladı. belki de daha da var da gizlenmeye çalışılıyordur bazı şeyler.panik yaratmamamak amacıylayalnız domuz gribinden acaipp tırsıorum burda da turist çok malum kapalı alanlara gitmeyeyim diorum yaa napcam bilmioruumm :çok üzgünüm: sizde de varmı böyle bi korkuu yaa :uhm:
kolay gelsin .umarım çarçabuk yeni evine yerleşirsin.küçük çocukla da zordur ev taşımak.günaydınlar kızlar
iyi haftasonları...
ev dandini fırsat buldukça koli yapıom nasıl taşıncak bu ev bilmem cuma taşıyalım cumartesi pazar da yerleştiririz diyorum ama yok cumartesi taşınalım diyor eşim cuma işe gitmesi lazmmış onsuz iş yürümezmiş pehhhkötükedihüso sinir oldum sabah ...valla cuma taşıncak yoksa ben biyere gitmiom dedim resti çektim ama bakalım işe yarıycakmı
canım benim akşam arkadaşlara gittik hem oturma hem başsağlığı ananesi vefat etmişti geçen hafta...bi arkadaşım temmuz gibi doğurcak ay kocaman olmş karnı, diğeri de 1yıllık evli çok istio bebek ...2düşük geçirdi dua edin kızlar sağlıkla alsınlar bebişlerini kucaklarına
aman tatsızlık çıkmasın, hem ne varmış.inşallah bizde özlemciğimle tanışçaz.Kizlar biz bugun kayserili hanimlarla bulusuyoz hodugum izin vermedi aslinda kizmadim burdaki samimiyetimizi bilmiyo her nekadar onlarla sizin kadar samimi olmasamda konusuyoz yeni ta,nistik ama hepside samimi insanlar soncta hemseriyiz iste o bakimdan int tanistigi insanlarla bulusacakmis miss mista yok bilmem neymiste falen filan daha lafimi bile bitirmeden gidemezssin dedi yanimdan kalkti gitti oysaki bulusma yeri bizim evin yani ben haceri parka goturuyo gibi yine cikarim hic haberi bile olmazz
batu izin verirse bitane daha koycam şimdi.ne vardı burda
maşallah yazı erken getirdiniz neresi burasıbuda havuzda
benim eşim de askere gidiyo ya çok üzülüyorum senağlama son 10 günümüz senağlama
of aynen.dün gece 11 den sabah 6ya kadar yarım saatte bir ağlayarak uyandı.6 da uyudu 7 bucukta uyandı.tabi celen geberii uykusuzluktan mirmirmirmir
tey tey halayaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu araada öküz evsahibi gene aradı ne zamn çıkınız diyi okul tatil olmadan nereye çıkak kredi çekip ev alak diyomda nasıl kalakacaz bilmem
yağmur çok huzursuz kızlar ya kemiriyo beni resmen çıksaydı şu diş gece3te kalkıyo 7e kadar yatmıyyyyy
valla 4 gün kaldık zaten yemek işi çıkmadan sabah çorba yaptım termosa koydum1gün onla idare ettik yoğurt mayaladım kavanoza koydum 1 gün o 3 günde haşaalnmış patates havuç tavuk falan var otelde kap götürmüştüm onlardan ezip verdim bide hazır kavanoz mamaları ya ne betermiş onların tadı ya bide çok katılar meyveleride cam rendemi götürdüydüm öyle verdim sütaş bebek yoğurdundan verdim buarada kızım biberon alıyyy tekrar ama sadece su içiy zilli
sebamed aldım 36 ytl len ben losyon 50lik
[alt komşular yandı desene len puhahaha
akşam toplanın koyam resim
he valla zor oldu ekmek otelden su otelden bi dünya çamaşır çıktı yıka yıka bitmiy kız bugün hep mızırdandı alıştı tabi suya kalabalığa
koycam len koycammmmmmmmmmmmmdelikafadulden
5 haftalıkmış ama daha doktora gitmedim bende şoktayım çok hazırlıksız oldu doktorlar sağlığım açısından 6. aydan sonra 2. çocuğu yapmamı istediler ama biz istemiyorduk demekki iyi korunamamışız bilemiyorum psikolojim bozuk sigaraya yüklendim hafif bulantılar of acayip duygular ilk defa sizinle paylaştım ne yapacağımı bilemiyorum
sağolun kızlar valla tavsiyem su sıcaklığı en yüksek seviyedeyken girdirin biz yarım saat kenarda tuttuk ayaklarını ıslattık oyun oynadık öyle soktuk ama ilk gün dalaga vardı çok korktu yavrum havuzun kenarından geçerken bile ağladı oysa suya bayılır 11 4 arası sokmadık suya simit aldık üstü kapalı iyi oldu tavsiye ederim bornoz ve küçük yüz havlusu aldık su götürdüm yanımda
bide denizden çıkınca uzatmak için bi örtü götürdüm açık renk penye bi kaç tane
şort bide bandana harika oldu kafasından çıkmadı 15 dkdan fazkla tutmadık
günaydın cnm Şeniz:sm_cool:günaydın
yok anam ne kızması ben takılmam öyle şeylere
hayırlısıyla gitsin gelsin canıma.s
çok tatlı maşallahh
bende akşamları yemek vericem artık..a.s
:1shok::1shok:
gözlük kullanmak yazın zor olur de mi..
muhallebiyi bende azaltayım barii..yasakkelime
yazın gelmesiyle domuz gribi azalır demişerdi..:Saruboceq:
kolay gelsin özlemcimgünaydınlar kızlar
iyi haftasonları...
hadi yaa çok güzel delikafaduldenKizlar biz bugun kayserili hanimlarla bulusuyoz hodugum izin vermedi aslinda kizmadim burdaki samimiyetimizi bilmiyo her nekadar onlarla sizin kadar samimi olmasamda konusuyoz yeni ta,nistik ama hepside samimi insanlar soncta hemseriyiz iste o bakimdan int tanistigi insanlarla bulusacakmis miss mista yok bilmem neymiste falen filan daha lafimi bile bitirmeden gidemezssin dedi yanimdan kalkti gitti oysaki bulusma yeri bizim evin yani ben haceri parka goturuyo gibi yine cikarim hic haberi bile olmazz
gezcenizz haa delikafaduldengooooooodddddd morrrrrnnnniiiinnnnngggggggg hihoyyyt bugun kankimlen bulusucaaazzzzz :sm_cool: akmerkeze gidiciiiizzsabah kocacımlan kavga ettik.gitme konusunda.ama zafer benimdie muhahahaa :lepi: :dilcikar: lülülülülülü
ne vardı burda
he anam göslük kullancem.bugun alcez.artık uzaa göremez oldum.hatta dahada kötüleşti diyebilirim :smiley-cool: ama takıncada kötü oluyorum.midem bulanıo kafamçokkarıştı ayaklarım birbirine dolanıo.bakam cemreylen nasıl takcem :uhm:
he en sıcak zamanda gitcem :teytey: temmuz 19 a kadar kocamda yanımda olucaak.sonra arabayı bırakıp o dönücek istanbula.e cesmede yanıbasımızdayken kimse tutamaz celeni.annem/teyzem/ananem ver elini cesme yapıciiizzz delikafadulden
zor olucak yavrum yaa :çok üzgünüm: güneş gözlüğüne de taktıralım dedik.ama derceleri cok yuksek olunca fiyatı katladı.nerdeyse yeni gözlük parası oldu.bakam napcez :sm_confused:
git len git :enbuyukkk: o da hödüklüğünlen kalsın :enbuyukkk: lülülülülülü tanıs kaynaş.sanaldan sonra gerceğe dönüşmesi cok güzel oluo :asigim:
yaramaz batuuu yaramaz batuuu lülülülülülüselam ekim anaları.bu sitede daha günaydın dimek fırsat olamdı. batu izin veRMİYOR Kİ ŞİMDİE KLAVYEYİ kurcalıyo capslocku da açmış .kısacası bu iletiyi birlikte yazıyoruz..galiba onada bitane oyuncak bilgisayar alcaz başka yolu yok<
bizim de ilk dişi eşimin kuzeni gördü, onlarında bugün 1 yaşında oğulları var.annesiyelkanki yapmaya çalışıyoruz oğlanları kaydirigubbakcemile3
a.s.
evet haberlerde iyi -ce yer almaya başladı. belki de daha da var da gizlenmeye çalışılıyordur bazı şeyler.panik yaratmamamak amacıyla
kolay gelsin .umarım çarçabuk yeni evine yerleşirsin.küçük çocukla da zordur ev taşımak.
aman tatsızlık çıkmasın, hem ne varmış.inşallah bizde özlemciğimle tanışçaz.
batu izin verirse bitane daha koycam şimdi.
[QUOTE=nurce;7011460]işte yaramaz batuuu
altınoluğun neresi biz edremitle altınoluk arasındayız gürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?