- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
kızlarrr benim yerime de gezinn :dilcikar: :dilcikar:
güreyi biliyorummm akçaya yakın 2 kere gitmiştim çok güzel yerler yaww assosa da gidinn ben 7 aylık hamişken o sıcakta tırmanmıştım oraya kafamçokkarıştı
kızlarrr benim yerime de gezinn :dilcikar: :dilcikar:
güreyi biliyorummm akçaya yakın 2 kere gitmiştim çok güzel yerler yaww assosa da gidinn ben 7 aylık hamişken o sıcakta tırmanmıştım oraya kafamçokkarıştı
şuan için erken ama sen gitmeyecekmisin bir yere gerçi eşinde gidiyor ama ailenle gidersiniz
yok canım malesef bütün yaz çalışıcam ben
eşimin askere gitmesi sorun değil, iznim olsa giderdim biyerlere ama ancak kışa izin alabilirimkötükedihüso artık kayak yapmaya gideriz belli mi olur kaydirigubbakcemile3
uludağ çok güzel kışın, gerçi yazında bi başka da .hem aileni görürsün , hem tatilyaparsın.umarım eşinde yakın bir ilede yapar görevini .mmm mesela ankarada.
batu çok yakışıklı maşallahh ne kadar beyazzz pamıkk gibiiii
offf ankaraya düşse var yaaa süper ollucekkk :Saruboceq: :Saruboceq:
tek kullanımlık mama önlüklerini.marketlrde satıyorlar.böyle yolculuklar için iyi oluyor.temiz mama önlüğü derdi kalmıyor.kavanoz mamlarını da aldım.yanımda bulunsun.tazesini yaparım ama .belki yolda yediririm.
çocuklar için ekstra bir arabalık eşya çıkıyor arabasıydı çantasıydı derken .bizimle eşim gelemiyor annem kızkardeşim ben gidiyoruz e annemlerin eşyaları ben 2 bavul götürmek zorundayım bide arabası nasıl olacak bilmiyorum .Yolda dediğin gibi kavanoz maması iyi olur ben meyve püresi ve sütlaç alıyım 7 saatte 2 öğün yer herhalde arabadada huysuzluk etmese bari
batuhannın çantsını hazılrıyorum.yanıma ne olur ne olmaz ilaç da alıyorum.ateş düşürücü.alercilerere ,böcek ısırmalarına karşı krem, fitil. pişik kremi.yanık kremi. yarabandı.arada tabi bize yarıyacak ilaçlar da alıyorum.
şampunı, havlusu ku-ıayafetleri. güneş kremleri.şapkası.mamaları.bisküvisi, ekmeğiii
başka bişy kaldı mı acabaaaaa.
arap sabunu al arap sabunu delikafaduldendelikafadulden
o niyeki :uhm:
dalga mı geçiyo yoksa ni..altınolukta okadar dalgado yok amaaaaa
Slm kizlar ben bulusmadan geliyom esim izin vermedi ama habersiz gittim ama oturamadim hacer zillilik yapti hepsine bakti agladi yabanciladi galiba hepside cok tatli kisilerdi ama sohbet bile edemedik yaa kalkmak zorunda kaldim
kesin haceri babası tembihlemiştir .kzım bak anan giderse rahat verme demiştir. babasını kızı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?