2008 Ekim Anneleri

şuan için erken ama sen gitmeyecekmisin bir yere gerçi eşinde gidiyor ama ailenle gidersiniz

geçen sene biz şelaleye ve şakin tepesine. milli parka gitmiştik.denizde yüzerken de adamın biri Asos da yemeke yediklerini ve çok fazla fiyat ödediklerin anlatmıştı.gitmek bize kısmet olamdı.bizde şahin tepesinde yemek yedik.ama çok güzel bi manzarası var.yarın belki gene gideriz.eşimle netten araştırıyouz da altınoluk civarında çok güzel yerler var gezilecek.bi artık inşalah oğluşla beraber oraları ferth edeceğiz.kaydirigubbakcemile3.
ben zaten tatil yaparken tarihi yerleri , çevreyi gezmeyi çok seviyorum.
kuşadasına gittiğimzde sadece efese gidebilmiştik.
güzelim 5 yıldızlı tatil köyü tanıtımını bırakarak.koştura koştura götürmüştüm hemd epeşimdkilri de
antalyada düden, aspendos ve sadece silyona gidebildik.oda eve dönüş yolculuğunda .5 yıldızlıyı bırakmak zor geldi.bizde son güne anca buraları sığdırdık.şimdi d esırada altınoluk ve civarı var.sarımsaklıda 3 yazım geçti ve ne cundaya ne de şeytan ayağı izinin olduğu yere gidebildim. tembel kocam saysinde.ama şimdi onu da alıştırdım oda merak ediyor artık.

şuan için erken ama sen gitmeyecekmisin bir yere gerçi eşinde gidiyor ama ailenle gidersiniz

yok canım malesef bütün yaz çalışıcam ben
eşimin askere gitmesi sorun değil, iznim olsa giderdim biyerlere ama ancak kışa izin alabilirim kötükedihüso artık kayak yapmaya gideriz belli mi olur kaydirigubbakcemile3

uludağ çok güzel kışın, gerçi yazında bi başka da .hem aileni görürsün , hem tatilyaparsın.umarım eşinde yakın bir ilede yapar görevini .mmm mesela ankarada.

uludağ çok güzel kışın, gerçi yazında bi başka da .hem aileni görürsün , hem tatilyaparsın.umarım eşinde yakın bir ilede yapar görevini .mmm mesela ankarada.

offf ankaraya düşse var yaaa süper ollucekkk :Saruboceq: :Saruboceq:

batu çok yakışıklı maşallahh ne kadar beyazzz pamıkk gibiiii

doktorumuz ona michellin bebek diyor.
biraz daha zorlasak michellin gibi olacak göbeği diyor.pambık gibiyiz , ama bu yaz birazcık buğdaylaşırız artık.gerçi bende , eşimde beyaz tenliyiz.ben güneşte çok kararamam mesela.hem beyaza dönerim tekrar.bakalım batu nasıl olacak.

offf ankaraya düşse var yaaa süper ollucekkk :Saruboceq: :Saruboceq:

tüm ekim analrının duası bu yönderir.o yüden çok uzağa gidemez benceee :jeyyar:.
eşimn kuzenine ben hep diyodum ki sen uzağa gitmeyeceksin diye.hemide öyle oldu.yakın bir ilde yapmıştı görevini.umarım bu konuda da yanılmam

batuhannın çantsını hazılrıyorum.yanıma ne olur ne olmaz ilaç da alıyorum.ateş düşürücü.alercilerere ,böcek ısırmalarına karşı krem, fitil. pişik kremi.yanık kremi. yarabandı.arada tabi bize yarıyacak ilaçlar da alıyorum.
şampunı, havlusu ku-ıayafetleri. güneş kremleri.şapkası.mamaları.bisküvisi, ekmeğiii
başka bişy kaldı mı acabaaaaa.

tek kullanımlık mama önlüklerini.marketlrde satıyorlar.böyle yolculuklar için iyi oluyor.temiz mama önlüğü derdi kalmıyor.kavanoz mamlarını da aldım.yanımda bulunsun.tazesini yaparım ama .belki yolda yediririm.

çocuklar için ekstra bir arabalık eşya çıkıyor arabasıydı çantasıydı derken .bizimle eşim gelemiyor annem kızkardeşim ben gidiyoruz e annemlerin eşyaları ben 2 bavul götürmek zorundayım bide arabası nasıl olacak bilmiyorum .Yolda dediğin gibi kavanoz maması iyi olur ben meyve püresi ve sütlaç alıyım 7 saatte 2 öğün yer herhalde arabadada huysuzluk etmese bari

ablamda da 2 çocuk var ve ablam normalde de çok fazla eşya alır yanına tedbir içn fln.zaten çocukal az eşeşyayla yola çıkılmaz ama.ablamın bavulları dillere destandır.şimdi bide benim eşyalar.umarım arabaya sığarız :roflol:
eşimde diyor.olamzsa arabanın arkasına römork takalım diye.:roflol:

arap sabunu al arap sabunu delikafaduldendelikafadulden

Slm kizlar ben bulusmadan geliyom esim izin vermedi ama habersiz gittim ama oturamadim hacer zillilik yapti hepsine bakti agladi yabanciladi galiba hepside cok tatli kisilerdi ama sohbet bile edemedik yaa kalkmak zorunda kaldim

Slm kizlar ben bulusmadan geliyom esim izin vermedi ama habersiz gittim ama oturamadim hacer zillilik yapti hepsine bakti agladi yabanciladi galiba hepside cok tatli kisilerdi ama sohbet bile edemedik yaa kalkmak zorunda kaldim

kesin haceri babası tembihlemiştir .kzım bak anan giderse rahat verme demiştir. babasını kızı işte.

kesin haceri babası tembihlemiştir .kzım bak anan giderse rahat verme demiştir. babasını kızı işte.

Kizl var ya aynisini bende dedim babasi kilikli baban istemedi diye sende burnumdan getirdin dimi zilli seni dedim daha eve gelirken uyudu yolda orda deli etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…