2008 Ekim Anneleri

kızlarr sinek kovucu alacak mısınız bebeklerinize.. şu sürülenlerden.

doktor tavsiye etmedi.. tablet kullan dedi. ama dışarıdayken ne yapçaz..:uhm:

bir de nıvea güneş kremi kullanan var mı.. sebamede göre fiyatı daha uygun..

resimleri siliyorummmm.
kötükedihüso ben görmedim ama
offf ankaraya düşse var yaaa süper ollucekkk :Saruboceq: :Saruboceq:
hadi inşallah canım:Saruboceq:
tatile mi.. ohh hazırlanması bile güzellkaydirigubbakcemile5
Slm kizlar ben bulusmadan geliyom esim izin vermedi ama habersiz gittim ama oturamadim hacer zillilik yapti hepsine bakti agladi yabanciladi galiba hepside cok tatli kisilerdi ama sohbet bile edemedik yaa kalkmak zorunda kaldim

babasını kızı işte..a.s

bırı tatıle mı gıdıyor ne:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Slm kizlar ben bulusmadan geliyom esim izin vermedi ama habersiz gittim ama oturamadim hacer zillilik yapti hepsine bakti agladi yabanciladi galiba hepside cok tatli kisilerdi ama sohbet bile edemedik yaa kalkmak zorunda kaldim

vay zıllı vay kaydirigubbakcemile3 nasıl bulusmadan zevk aldın mı. guzel oluo ya ben de bulusmustum bı kere denızlılılerlehihoyyyt
ya ben almayı dusunmuom. tabı duruma gore degısır. gunes kremı surecez zaten bı de onu surersek ıyı olmaz gıbı gelıo bana. evde de tablet kullanıoz zaten. dısarda da sınek ısırmaz herralde yaaa. benı ısırmıo sahsen kaydirigubbakcemile3 yaa bı de sankı cok ustune dusuomusuz gıbı gelıo bana. sakınan goze cop batar derler ya o hesap
SELAMM kızlarrrrrrrrrrrrrnaniknanik

silammmmmmmmm hihoyyyt

kendim soruyom kendim cevaplıyom.. bakın sizede fikir olsun..kaydirigubbakcemile3

Eğer oda havası devamlı akım halinde olabiliyor ve bebek yoğunlaşan bu kimyasalları solumak zorunda kalmıyorsa sivrisinek tabletleri kullanılabilir. Ama oda kapı ve pencereleri devamlı kapalı tutuluyorsa bu maddeler yoğunlaşacak ve daha yoğun olarak solunacaktır. Sinek kovucu losyonlar ise yüze sürmemek ve göze kaçırmamak kaydı ile 2 yaş üzerindeki çocuklarda kullanılabilir.

canım eğer tatile gidersek lazım olur gibime geliyor.. kıbrıs planlarımız var ama bakalım..:jeyyar:
o tarafta da çok sivrisinek olur bildiğin gibi değil.. :1no2:

canım eğer tatile gidersek lazım olur gibime geliyor.. kıbrıs planlarımız var ama bakalım..:jeyyar:
o tarafta da çok sivrisinek olur bildiğin gibi değil.. :1no2:

haaaa o zaman bılmıorum. fethıyede de cok oluo. bızım burda ole aman aman dııl ama bızım locmaan da agaclık bılmıom nolur. havalar cok ısınmadıgı ıcın ıhtıya olmadı henuz. ınsallah da olmaz kullanmak ıstemıom kımyasal seylerı. ama mecbur kalınırsa kullanılcak tabı

evet yaa cok guzel bi ortam di saat 3te bi cay bahcesinin onunde bulustu bucuga kadar herkesin gelmesini bekledik sonra iceri girdik tanistik iste herkes kendinden bahsetti kisaca bu benim zilli herkese bakip bakip agliyo kucagima aldim yokk durmuyo zaten aksamada yemekli misafirim gelecekti ustelik kocam izin vermedi hem temizlik yaptim yorgundum bide kiz kardesim bizdeydi onu evde birakip gittiydim her yonden kalkmam icap etti

Leen bisey sorcam biz tatile neyim gitmiyok yazin bi parka cikariz oda aksam serinliginde biyere giderkende arabayla gidiyoz simdi benimde gunes kremi almam gerekmi

evet bize de tavsiye etmedi.bende tablet kullnamayı düşünüyorum.eğer yazlıkta bahçede oturursakd a böyle yakılanalr var ya onalrdan kullanmayı düşünüyorum.sürmeden dayanmaya çalışacağım.ha bi d e türk kahvesini yakın dumanına sinek arı gelemiyor. size bir püf noktası. güneş kremi ya sabamed alırım yad a nivea sanırım.bu akşam alacağız yola çıkmadan o zman karar vereceğim.
dün gece ben yanlız bıraktın. :dilcikar:
kötükedihüso ben görmedim ama

tatile mi.. ohh hazırlanması bile güzellkaydirigubbakcemile5
bırı tatıle mı gıdıyor ne:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
tatile daha gitmiyorum, sadece prova diyelim.bir gün kalıp geleceğiz işte.aslında çok da istemiyorum. böyle çalışırken gidince konsantrem bozuluyor. bi d ebir güncük.

evet doğru , oda havasızsa havalandırılması gerekr.bizim doktorda sürmeyin demişti.

yettim uleeyyyynnnnn bulustuk kankimle senağlama yarın ismire dönüomus :a015: bende gitcem yaaaaaaaa senağlama

merhaba kızlarr

celencim dimek çeşme yanıbaşınızda ve seni kimse tutamaz heee :dilcikar: :dilcikar:
yes it is lülülülülülü sizde gelin delikafadulden
işte yaramaz batuuu
gene görmedim len :mymeka:
seytan sofrası cooookkk güzel.acaip bir manzara var.ama ben ayvalığın denizini sevmiyorum cok soğğuk delikafadulden en güzeli çeşmeeeeeeee alkisalkisalkis :lepi:
bizde kısa kamp yazıcaz.uludağ veya ılgaz.bide palandöken var ama ora coook usak :a015:
innnşşşaaallllaaahhh istanbul gataya düşerde sizde bizde kalırsınıııızzzz delikafadulden :Saruboceq::dilcikar:
olsun o bile yeter :1hug: baslangıcı yaptın.valla kocanı ayarla daha yaza meran ve nihallen tanısıceeennn alkisalkisalkis
ben doktora sordum sürülen kovucuları.deriden içeri girdiği için önermiyorum kullanma dedi.tabletten kullanın yatmadan önce odasını yarım saat havalandır dedi.
güneş koruyucu için sebamed 50 dedi.niveayı yanlıs hatırlamıosam meran kullanıodu o tavsiye ediodu CADIARZU
şş baa bak.sen kocanın doğum gününde neler yaptın anlattınmı?nasıl gecti ?
ya bide babalar günü tam ne zaman?

bizim locmandada cok var sinek.hemde kafam kadar.ben ömrümde bööle sinek görmedim.et yiyen bunlar :1shok: camlara sineklik bakıyoruz biz şimdi :1ninca:

Leen bisey sorcam biz tatile neyim gitmiyok yazin bi parka cikariz oda aksam serinliginde biyere giderkende arabayla gidiyoz simdi benimde gunes kremi almam gerekmi

yes anam kullancen.aksam üzeri güneşi olsa bile kullancen.tabi günes yoksa kullanmıcen lülülülülülü

ben geldimmm ohh çok yoruldummirmirmirmir sabah gezmeye gittik alışveriş filan derken bu saate kaldı kocişim jest yaptı yemeği de dışarda yiyelim dedik ama benim oburiks bana bırakmadı vallakaydirigubbakcemile3
lahmacun istediydim lahmacunumun birinin çeyreğini yedi nerdeyse vermeyince cazgırlık yapıyo kenarları vermedim yumuşak yerleri yedi ama zararı olmaz inş:uhm:

batu çok yakışıklı maşallahh ne kadar beyazzz pamıkk gibiiii

ben göremedim:çok üzgünüm:
ay inş canım ozaman evinden işe gider gibi bile gider gelir dr lar zaten asteğmen olarak yapıyolar ya ne güzel olr askerde olduğunu bile anlamazsın:Saruboceq:
ay eminim o kadarı bile çok iyi gelmiştir sana
zilli hacerdelikafaduldendelikafadulden
kesin haceri babası tembihlemiştir .kzım bak anan giderse rahat verme demiştir. babasını kızı işte.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bilmem ki bana olmasa da olur gibi geldi güneşin etkisini yitirdiği saatten sonra 5 gibi filan çıkacaksanız bi de çocuğu korurum hep diyosan CADIARZU

yettim uleeyyyynnnnn bulustuk kankimle senağlama yarın ismire dönüomus :a015: bende gitcem yaaaaaaaa senağlama

:

celenin azmi kocişini yendi ve celen kankisine gittikaydirigubbakcemile3:1hug:

ben kaçar.akşam sporumu yapıciiim.sabahları plates akşamlarıda nivea bady calısıyourm.ve haftada 500 gr vermişim.emzirmesem verirdim daha ama cemre biti ayrılmıo benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…