2008 Ekim Anneleri

Dün gece fılm falan ızledık.hafta sonu olunca esım gec yatıyor bırlıkte vakıt gecırıyoruz oyuzden.
ama fılmı tavsıye edemıycem.tam anlamıyla iğrenctı dogrudurust ızleyemedık zaten.norvec yapımı.adı "fatsa"izlemeyinn amannnn..
hem sen benı bu gece bıraktınn odestıkkk:dilcikar:
couck kulubunun sarkıları ne ıcın lazımdı?var bende ıstıyorsan hala??

anlatmadım sanırım..guzel bır gun gecrdık celencım.romantık romantıkk..
pasta falan yapmıstım hedıyesını verdımtum gun guzel sozler vs..sevgıgı yemekler derken ole gecırdık işte bu senede.kaydirigubbakcemile5

ıklımın havuzu geldı bugun.fakat hava tam olarak ısınmadıgı ıcın su an top havuzu olarak kullanıyoruzdelikafadulden
cokkk begendm ben.foto koyimm mii

Haceri zorla uyuttum gidip bende bakiyim 2 gundur temizlik yaptim hacere kiz kardeesim bakti ben sadece emzirdim cocuk etkilenmis olsa gerek cok nazlaniyo nasil agliyo aksam baskasina gidince nasil agladi kuzum boyle mizir mizir ne yaptigida belli degil agliyo kah agamanin arasinda guluyo hic ortada bisey yokken katiliyo bi gorseniz nefesi duruyo ayy odum kopuyo ufluyorun hemen yuzune dudagi morariyo hemen bikac kez oldu bu kakasinida yapamadi onun sikintisida var off cok zor uyuttum zaten gezerek kucagimda kolum koptu neyse hadi ben kactim kizlar byy

daha cookk topp alcazzzzzzziçineedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
amaninnnn ne güzel bi şey buuu kocamannnn
iklim de pek eğleniyo bellii çok hoşuna gitmişş
ben de alca lülüye ben deeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden

benim kızım hiç bişeyden kusur kalamazzzzz :dilcikar: :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

kıskacc karııkaydirigubbakcemile3:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…