evet bize de tavsiye etmedi.bende tablet kullnamayı düşünüyorum.eğer yazlıkta bahçede oturursakd a böyle yakılanalr var ya onalrdan kullanmayı düşünüyorum.sürmeden dayanmaya çalışacağım.ha bi d e türk kahvesini yakın dumanına sinek arı gelemiyor. size bir püf noktası. güneş kremi ya sabamed alırım yad a nivea sanırım.bu akşam alacağız yola çıkmadan o zman karar vereceğim.
dün gece ben yanlız bıraktın. :dilcikar:
tatile daha gitmiyorum, sadece prova diyelim.bir gün kalıp geleceğiz işte.aslında çok da istemiyorum. böyle çalışırken gidince konsantrem bozuluyor. bi d ebir güncük.
evet doğru , oda havasızsa havalandırılması gerekr.bizim doktorda sürmeyin demişti.
yettim uleeyyyynnnnnbulustuk kankimle senağlama yarın ismire dönüomus :a015: bende gitcem yaaaaaaaa senağlama
yes it is lülülülülülü sizde gelin delikafadulden
gene görmedim len :mymeka:
seytan sofrası cooookkk güzel.acaip bir manzara var.ama ben ayvalığın denizini sevmiyorum cok soğğuk delikafadulden en güzeli çeşmeeeeeeee alkisalkisalkis :lepi:
bizde kısa kamp yazıcaz.uludağ veya ılgaz.bide palandöken var ama ora coook usak :a015:
innnşşşaaallllaaahhh istanbul gataya düşerde sizde bizde kalırsınıııızzzz delikafadulden :Saruboceq::dilcikar:
olsun o bile yeter :1hug: baslangıcı yaptın.valla kocanı ayarla daha yaza meran ve nihallen tanısıceeennn alkisalkisalkis
ben doktora sordum sürülen kovucuları.deriden içeri girdiği için önermiyorum kullanma dedi.tabletten kullanın yatmadan önce odasını yarım saat havalandır dedi.
güneş koruyucu için sebamed 50 dedi.niveayı yanlıs hatırlamıosam meran kullanıodu o tavsiye ediodu CADIARZU
şş baa bak.sen kocanın doğum gününde neler yaptın anlattınmı?nasıl gecti ?
ya bide babalar günü tam ne zaman?
bizim locmandada cok var sinek.hemde kafam kadar.ben ömrümde bööle sinek görmedim.et yiyen bunlar :1shok: camlara sineklik bakıyoruz biz şimdi :1ninca:
hoşgeldin çıtır
iyiyim sen napıyosun lülülülülülü
ıyıdırr sekerım npiimm .bu kılsızlarr kılltamamışlarr ona baktımda.kaydirigubbakcemile3
senın nasıl gıdıyor ev-iş maratonu??
şimdilik iyi gidiyo inşallah böyle devam ederyoruluyorum ama napalım para kolay kazanılmıyo de mi sırnaşık şey
evet foto koyyyy
amaninnnn ne güzel bi şey buuu kocamannnn
iklim de pek eğleniyo bellii çok hoşuna gitmişş
ben de alca lülüye ben deeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden
benim kızım hiç bişeyden kusur kalamazzzzz :dilcikar: :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?