2008 Ekim Anneleri

Ayy iklim nasil tatli duruyoo hayirli olsunn cok guzelmis yaavv benim bile icine oturup oynayasim geldii iklimin saclari uzamamis daha hacerle iklimin saclari ayniydi hacerinki cikti biraz kafasi karardi en azindan acicik biyerine toka takiyom sizinkilerde cikar yazaa

Albümümede bırkac yenı foto ekledım..bakmak ıstyenlere duyurulurr..yerimseniben

hee uzamadı hala ama eskıye gore cok fark var.arkaları daha uzun onde pek yok..a.s

günaydın ekim anaları ve bebeleri.:sm_cool::sm_cool:bugün dükkanı ben açtım haydi hayırlı yazışmalaralkisalkisalkis

merhaba kızlarr :sm_cool:

kızlarr çok mutluyum çokkkk :teytey: antalyadaki tek arkadaşım geçen sene sevgilisinden ayrılmış ve istanbula gitmiştii :çok üzgünüm: ama yapamadı istanbulda :lepi:

şimdi burda iş bulmuşş dönme kararı almışş veeee antalyaya geldi tekrardann :teytey: nisan ve ben çokk sevindikk çünkü nisan onu o kadar çok sevior kii yok böyle bişeyy :asigim: dün gece bende kaldı sabahladık konuşcak o kadar çokk vardı kiii bugün hala beraberiz :teytey: akşam kemere gitcekk :çok üzgünüm: ama artık antalyada :teytey: ailesinide getircek istanbuldann yerleşceklerr çok sevindik ve çokk mutlu oldukk yaa paylaşmak istedimm :teytey: :teytey: :teytey:
sizde pek kıllatmamışsınız yaww herkess gesssmedee herhaldee :jeyyar:

merancım çok sevindimmm :sm_cool: arkadaşın için de senin için de çok iyi olur inşallah :teytey: :teytey: :teytey: haa bi de nisan için kaydirigubbakcemile3

tünaydın kızlar.nasılsınız bakem.valla ben pek iyi değilim pazar pazar hiç de istemediğim şeylere şahit olmak zorunda kaldım.neyse boşverelim tatsızlıklara eylülü bekliyorum.uyznsın hamama gidecez.onu da anneme bırakcam 1 sattliğine.sizler naptınız?

bugün kendi kendime ben bu oğlanı nasıl ele bırakıp işe gidicem dedim gerçi daha çok var ama..........senağlama

slm nivacım.nasılsın canımmm.üzülme yaa.çalışan annelerin en büyük problemi bu olsa gerek.bak dbeste akraba buldu içi rahat başladı işine.senin güvenebileceğin akraban ,eşin, dostun yok mu canım yaa.Allah size sabır versin.halası akşam yarım saatliğine alıp gezmeye götürdü 3 defa aradım.çok özledim.tekrar Allah sabır versin size

bugün kendi kendime ben bu oğlanı nasıl ele bırakıp işe gidicem dedim gerçi daha çok var ama..........senağlama

kim bakıcak oğluna belli mi :çok üzgünüm:
ne zaman çalışmayı düşünüyorsun canım.. önceden bakacak kişiye alışması iyi olur yoksa ağlar ve sen çok üzülürsün :çok üzgünüm: bi çok arkadaşımdan biliyorum öyle çok zor oluyo yani bebişin 3-4 aylık olsa sorun değil de artık yabancılıyolar o yüzden bakıcıya alışması için şimdiden bul derim ben a.s

ama üzülme yani başlarda zor olacak ama alışacaksın napalım çalışan herkes aynı şeyleri yaşıyor.. yine de çalışmama imkanın varsa evde dur bence yani ben olsam çocuğumu büyütürdüm kreş yaşına gelince işe dönerdim :lepi:

kızlar bişi soracam.ben eylüle somon versem olur mu?fırında yaparım.zaten dağılacak kadar yumuşak bi balık.versem bişi olmaz dimi ya:uhm:

kendi ailem yurt dışında canım dillere destan bir de kayınvalidem var uzakta bana faydası yok başka da kimsem yoksenağlama

yanda bir komşu var henüz konuşmadık ortak bir komşumuz onu tavsiye ediyor eve gelip bakıcak işe daha 3 ay var ücretsiz izindeyim zaten ama maddi olarak epey zorlandık kızlar ben annesiz babasız dede yanında büyüdüm annem de babam da yaşıyorlar anladınz sanırım hiç bırakmak istemiyorum istifayı bile düşündüm ama..............

anladım nivacım.üzülme nolur.her şey düzene girer.yeterki sen moralini bozma canım.bulursun bi güveneceğin bir insan inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…