2008 Ekim Anneleri

ben de ilk kez deneyeceğim nivacım.acaba yutabilir mi diye tereddüt ediyorum.ama deneyecem bi bakalım.inşallah sever

komşunun bakması iyi bence canım üzülme ya tanıyosundur ve güveniyosan sorun yok allaha emanet napalım ama konuşmaya başlayıncaya kadar bari kendin baksan iyi olur ama mecbursan yapcak bişey yok canını sıkma allah yardım ediyo :teselli:

.......................................................

burda ne vardı yaaa göremedimmmm delikafadulden

ay çok sevindim adına, sevdiğim insanların uzakta olması hep üzmüştür beni :çok üzgünüm: nisan çok sevdiğine göre damardan giriyo herhalde arkadaşın kaydirigubbakcemile3
ne hamamı ay :uhm:

Ben geldim yaa cok yorgunum bu evin temizligi bitmiyoo off keske bi yaprdimci cagirsayim ayrintili temizlik yapmak gerekimce tek basima icinde cikmaz zor oldu hala da bitmedi ve artik pes ettim kocaman evin isi bitermi kalanini yarin yapacam 3 gundur kardesim geldi hacere bakti ee artik oda yarin okula gidecek cocuk gitti aksma yine misafir var aksi butun .isafirlerinde temizlik yaptiginm gun gelesi tuttu

bugün kendi kendime ben bu oğlanı nasıl ele bırakıp işe gidicem dedim gerçi daha çok var ama..........senağlama

evet ya o konu beni de çok düşündürüyo, ama özlem ilk iş gününde çok üzülmüştü şimdi iyiki işe başlamışım diyo, dbest de aynı şekilde çok kaygılıydı bu konuda o da çok memnun, inşallah bizimkiler de ööle olur
yavrum haklısın ama dbest de demiş ya çalışan anneler olarak işimiz zor, ama mecburuz, sonuçta bebeklerimizin geleceği için çalışacaz, ben özellikle evimi işyerine yakın bi yere taşııdım, evle işyerinin arası 5 dk ancak sürüyo, annem işe başlayınca hafta içi bizde kalır hafta sonu götürürsünüz diyo ama o şekilde istemiorum, annem gelsin istiyorum, bakalım şimdilik zaman var o zamana kaadar ikna ederim annemi, öğle araları da eve gelirim, yokluğumu pek hissettirmem diye düşünüyorum, çocuk anne baba terbiyesinden uzak kalmamalı, akşam olunca annesininbabasının geleceğini bilmeli, diğer türlü güvensizlik yaşar diye düşünüyorum, hakkımızda h ayırlısı olsun :Saruboceq:

kolay gelsin cnm.valla ço<uklada iş yapmak zor olur.ben kızımı temiizlik yapçağım gün sabah erkenden anneme bırakırım.akşamakadar annem bakar.eğer işim bitmediyse akşamda eşim işten gelince bakar.yoksa kızımla iş yapmak zor.allahtan annem karşı apartmanda oturuyo saolsun çok yardımcı oluyo:1hug:

Kizlar hacer cok komik bitane kucuk oyuncak pikacusu var onun poposunda bi ip var onu cekince hem titiriyo ve hemde pikacu pikacu diye ses cikariyo bu ona bayiliyo nezaman ipni ceksem heycanlaniyo seviniyo dunde kardesim oynatiyomus iste ipni cekmis sevinmis yine sonra hacer almis oda poposunu cevirmis ipi cekmeye calismis anlamis onu ugrasti cekemedi sonra tuttu kuyrugugunu cekiyoo diye sesde gelmeyince uzuldu diyo ayy nasil guldumn

selamun aleyküm hanımlar bugün heriflerlemi ilgilenii kimse yazmamiş

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3galiba, ya bende şööle bi dışarı çıkıp dolaşalım diorum ama sıpacandan bi türlü fırsat olmuo yaa, karnını doyur uyut oynaştır derken akşamı ettik yine, umursamayıp çıkmayı da gönlüm el vermiyo, hem de düzeni bozulcak diye korkuom, canım da sıkıldı, öf be bi de haftaya sınav var, ne çok işim var yav kaydirigubbakcemile3 b u arada nasılsın bakem, keyifler nasıl böcükün nasılŞeniz
len misafir nasibiylen gelir öle deme, hemi ben daha temiğzliğe başlamadım bile, anca evi silip süprüyoz okaar, bahar temizliğini etmedim daha, bu hafta da edemicem zaten sınav var, bakam artık ne halt etcezkaydirigubbakcemile3

ay yir onu iboş deezesi, nerden de öğrenivermiş hemen kaydirigubbakcemile3 benim sıpada da bu aralar itiraz etme huyu başladı, dün sucu geldi, eşim kapıyı açtı boş damacanayı verdi dolusunu aldı, yusuf eymen de kapının ağzında onları izliyodu, sora eşim damacanayı mutfağa götürürkene yusuf eymen kapıya yöneldi, haa huu yapıyo, sesi yankılandıkça hoşuna gidiyo daha çok ses çıkartıyo, çığlıklar falan atıyo kaydirigubbakcemile3 sora eşim hadi oğlum çekil bakim dedi yürütecini geri ittirdi, aamanın senmisin ittiren, nasıl bağırıyo, nasıl ağlıyo, sinirlendi kendini kastı titriyo sinirden nerdeyse :roflol: bende mutfakta bulaşık yıkıyodum ellerim kirli dokunamadım çocuğa, eşime dedim bi oyuncak bul gel dikkatini dağıt öyle zorla götürme dedim, eşim oyuncağı getirene kadar seninkisi kapıda çığlık çığlığa bağırıyo, sesinin yankılanmasını dinliyo kaydirigubbakcemile3 sora eşim oyuncakla kandırdı, oyuncağı almak için eşime doğru gitti de öyle kapattık kapıyı, evelki gün de ıslak mendilin etiketini çıkartmış ağzına sokuyo elinden aldım diye bas bas baardı, bugün de bebelacın kitapçığıını oynuyodu onu elinden aldım diye bağırdı, geri veriyom ama hala sinirli sinirli sölyeniyo bana :roflol::roflol:

leylacım ne bitmek bilmez işmiş seninkide Allah kolaylık versin.yavaş yavaş yap canım yorma kendini sonra farkında olmadan hasta falan olursun.misafirlerin kim yahuu
Ne herifi nihalcim 200m2 evin icinden cikmaya calisiyoom geberdim herifim kendi derdinde

ay kayseriri evleri çok büyük oluyor.benim hanımannemin evide öyle çok büyüktü anacım akşama kadar canım çıkıyordu.uzuuun bir koridoru vardı.bizim ev Allah tan orta büyüklükteydi.burdaki evimde öyle çok ideal temizlemesi falan çok kolayşakkıdı

Iboss kiz bu yusuf eymene bayiliyom ben yaramaza bak sen sesini dinleyecek ayy valla ayni hacerde oyle simdi disari alisti bazen ekmegi gorevliden istemiyom hem hava alalim diye bunu kucagima alip asagi firina iniyo. Annaam eve girince nasil bagiriyo agliyo gelmiyecekmisiz eve zilli yaa sonra biri gidrken kapiyi aciyozya hacerde kucagimdaysa kapiyi geri kapatinca nasil agliyo bu sesini dinlemek icin degilde gezmeye gidegini sanipta geri eve donduk diye agliyo zilli bide yusuf gibi bununda elinde bisey alda gor gununu gecen annemlere gitti pecete almis eline bayiliyo peceteyi parca parca yapmayi 2 eliyle cekip cekip yirtip atiyo sonrda agzina aliyp annemde yemesin diye elinden almis aboo katildi aglamakta kadinda suclandi yazik valla bisey yapmadim elinde peceteyi aldim diyo

Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...

aynen oyle ilk defa kendi basima temizlik yapiyim dedim cok yordu camlari sildim halilari hali yikamayla yikadim 2 odanin duvarlarini sildim perdelerin hepsi yikanmadi birazi kaldi sonra zaten yerleri sil toz al banyo lavabo bide mutfagi su basti o birgunumu aldi koltuklari silemedim iste boyle

maşallah yusuf eymene ve hacere dediklerini ettirecekler yani annelerine kızlar çocuklarımız ne kadar büyüdüler değil mi ben acaba yiğit erken emeklemeseydi daha iyi olurdu diyorum hiççç durmuyor ya oyun bahçesinede girmek istemiyor evin içinde köşe bucak gezecekmiş bizim ev kalabalık olur yeğenler kuzenler kucaktan kucağa geziyor bana çok bağlı değil diyodum bizim burada festival var dün oraya gezmeye gittik yiğit ananesi ve dayısı ile kaldı kadın durduramamış bütün odalarıikişer kez dolaşıp beni aramış durduramamış telefon ettiler geri gelmek zorunda kaldım benim oğlumda bana düşkünmüş sengözlerimebaksanab

sana bir soru sormuştum ama bi bakmışım çıkmıştın ben de sildim ve çıktım

yavrum derdine ne oldu şu kırk ikindi yağmurları geçseydi camlar kirlenmedimi tekrar

yavrum haklısın sırf oğlum için kayseriye tayin istemedik şimdi en azından merkezdeyim evim okula yakın idarem anlayışlı diye

bırakacak annemiz yok ne yapalım yafrusu işler kalıyor bazen

yirim ben bu asabi böcüğü

Bu ne leen kac saattir kimse ugramamis

he valla nirde bu milletsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…