- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
[COLOR=[COLOR="Purple"]kıızzlaaaarr biilin bakalım noldu biz bugün diş çıkardık :teytey::teytey:hihoyyyt:dance::dance:sonunda bizimde bir incimiz var kuzumun beni uykusuz bırakmasının sebebi dişmiş fakat bizde galiba anormal bir durum var çünkü ben kaç günden beri kaşıkla ağzına bişeyler verirken kıtırtı hissediyodum ama yokladığımda bişey bulamıyodum dişimiz normal gelmesi gereken yerden çıkmamış yani sol alt diş ama ön yüzden değilde biraz daha aşağı taraftan patlamış CADIARZUkorkuyorum ya inşallah normal bi şekilde çıkarkaydirigubbakcemile5:Saruboceq: [/COLOR][/COLOR]
[COLOR=[COLOR="Purple"]kıızzlaaaarr biilin bakalım noldu biz bugün diş çıkardık :teytey::teytey:hihoyyyt:dance::dance:sonunda bizimde bir incimiz var kuzumun beni uykusuz bırakmasının sebebi dişmiş fakat bizde galiba anormal bir durum var çünkü ben kaç günden beri kaşıkla ağzına bişeyler verirken kıtırtı hissediyodum ama yokladığımda bişey bulamıyodum dişimiz normal gelmesi gereken yerden çıkmamış yani sol alt diş ama ön yüzden değilde biraz daha aşağı taraftan patlamış CADIARZUkorkuyorum ya inşallah normal bi şekilde çıkarkaydirigubbakcemile5:Saruboceq: [/COLOR][/COLOR]
çok teşekkür ederiz teyzesi sol alt diş patladı ama görünmüyor yani iç kısımda kalıyor nasıl anlatsam biraz derinde ağzının içine doğru ucunu sivriltmişhayırlı olsun canımmm:dance:
tam olarak nerde cıktını anlayamadım ben.CADIARZU
anormallık hıssedıyorsan doktoruna goster cnım.a.s.
inşallah canım dediğiim gibi bu gün annem yoklarken farkettik aslında baya olmuş patlatalı ama saklı bir yerde kalmış hala elimle yokladığımda bulamıyorum parmağımı biraz daha ağzının içine doğru sokmam gerekiyor onada izin vermiyorterkebcim hayırlı olsun incinizhihoyyyttam olarak alt tarafın neresinden çıktıki dişi anlayamadım:uhm:en altta çıkan 2 dişin yanındakimi çıktı yoksa.sorun değil canım öyleysede Girayda üstten önü çıkardı sonra yanındaki göz dişini sonra tekrar üst önü çıkardı.seyerk aralıklı bide çok komik:roflol:
Terken dis cikmis cok sevindim bak bebenin sıkıntisi dis mis gaz diyodun sira sira dizilir insallah disleriler mamalari bitirir insallah
Iboss kiz bu yusuf eymene bayiliyom ben yaramaza bak sen sesini dinleyecek ayy valla ayni hacerde oyle simdi disari alisti bazen ekmegi gorevliden istemiyom hem hava alalim diye bunu kucagima alip asagi firina iniyo. Annaam eve girince nasil bagiriyo agliyo gelmiyecekmisiz eve zilli yaa sonra biri gidrken kapiyi aciyozya hacerde kucagimdaysa kapiyi geri kapatinca nasil agliyo bu sesini dinlemek icin degilde gezmeye gidegini sanipta geri eve donduk diye agliyo zilli bide yusuf gibi bununda elinde bisey alda gor gununu gecen annemlere gitti pecete almis eline bayiliyo peceteyi parca parca yapmayi 2 eliyle cekip cekip yirtip atiyo sonrda agzina aliyp annemde yemesin diye elinden almis aboo katildi aglamakta kadinda suclandi yazik valla bisey yapmadim elinde peceteyi aldim diyo
Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...
maşallah yusuf eymene ve hacere dediklerini ettirecekler yani annelerine kızlar çocuklarımız ne kadar büyüdüler değil mi ben acaba yiğit erken emeklemeseydi daha iyi olurdu diyorum hiççç durmuyor ya oyun bahçesinede girmek istemiyor evin içinde köşe bucak gezecekmiş bizim ev kalabalık olur yeğenler kuzenler kucaktan kucağa geziyor bana çok bağlı değil diyodum bizim burada festival var dün oraya gezmeye gittik yiğit ananesi ve dayısı ile kaldı kadın durduramamış bütün odalarıikişer kez dolaşıp beni aramış durduramamış telefon ettiler geri gelmek zorunda kaldım benim oğlumda bana düşkünmüş sengözlerimebaksanab
sana bir soru sormuştum ama bi bakmışım çıkmıştın ben de sildim ve çıktım
yavrum derdine ne oldu şu kırk ikindi yağmurları geçseydi camlar kirlenmedimi tekrar
yavrum haklısın sırf oğlum için kayseriye tayin istemedik şimdi en azından merkezdeyim evim okula yakın idarem anlayışlı diye
bırakacak annemiz yok ne yapalım yafrusu işler kalıyor bazen
yirim ben bu asabi böcüğü
he valla nirde bu milletsositososito
Bugun ilk defa haceri corapsiz yatiriyorrum ins hasta olmaz gece cok aciyo ustunu cunku
Hacere bi top almistim degisik gelir oynatiri. Diye aksam topu onune koydum ayagiyla vurdurdum topa 2 defa hemen anladi sonra ben ellerinden tuttum dolastik toplaa bi tekme atiyo top gidiyo yuruterek yanina goturuyorum hemen bidaha vuruyo topun yanina giderken nasil heycanlaniyo varya anlatamam bi vuruyo bazen ayaklari birbirine dolaniyo cok komik bu bebeler buyudukce datlaniyoo yavv valla hergun daha eglenceli oluyolar
görmedimkoyiim hadı senı mı kırcamkaydirigubbakcemile3
sildimm.................
bunuda görmedim Çok üzgünüm çoooksıldımmm....................
ayyy gözün aydın terkenciiiimmmmm alkisalkisalkis o yerine gelir üzülme.anladım nerde cıktığınıçama cıktıkca yerini alıur diye düşünüyorum CADIARZU diğer dişleride sağlıkla gelsin inşallah :Saruboceq:[COLOR=[COLOR="Purple"]kıızzlaaaarr biilin bakalım noldu biz bugün diş çıkardık :teytey::teytey:hihoyyyt:dance::dance:sonunda bizimde bir incimiz var kuzumun beni uykusuz bırakmasının sebebi dişmiş fakat bizde galiba anormal bir durum var çünkü ben kaç günden beri kaşıkla ağzına bişeyler verirken kıtırtı hissediyodum ama yokladığımda bişey bulamıyodum dişimiz normal gelmesi gereken yerden çıkmamış yani sol alt diş ama ön yüzden değilde biraz daha aşağı taraftan patlamış CADIARZUkorkuyorum ya inşallah normal bi şekilde çıkarkaydirigubbakcemile5:Saruboceq: [/COLOR][/COLOR]
valla ben artık camlara perde takmasam bile olcek, silinmeye silinmeye buzlu cam gibi oldular :roflol::roflol: en son yusuf eymen 4 aylıkken bu eve taşınma temizliği yapılırken silmiştik, bende bugün silcem bu gün silcem diyom sora yağmur yağcak diye korkumdan silmiyom, bekliyoz bakamy ağmurlar geçince silicem bendeevinle işinin yakın olması iyi olur bi yönden, hastalıkta sağlıkta koşar gelirsin hemence, napcen herşey kuzular içün :lepi:
.iboss patikli pantolonlar cok iyi oluyoda bize artik olmuyoo acep olacak boyu varmidir yazin kalin giydirsen ustu acik yatsa demissin ya yok ya bunalir cocuk sanki bana oyle geldi yazin okadar sicakki biz bile pencereleri acip .ustumuz acik yatiyo pencere acmayiz birakiriz onlarda ustu acik yatsin
günaydın kızlar
çok yorgunum ev taşıma işleri temizlik derken yorulduk baya biyandan koliledik eşim götürdü bi kısmını sonra evin camları kapıları sildik..yerler silincek biraz matkap işi var h.içi akşamları az az yapcezzz cumartesi de tamamen taşınıoz inş -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?