2008 Ekim Anneleri

[COLOR=[COLOR="Purple"]kıızzlaaaarr biilin bakalım noldu biz bugün diş çıkardık :teytey::teytey:hihoyyyt:dance::dance:sonunda bizimde bir incimiz var kuzumun beni uykusuz bırakmasının sebebi dişmiş fakat bizde galiba anormal bir durum var çünkü ben kaç günden beri kaşıkla ağzına bişeyler verirken kıtırtı hissediyodum ama yokladığımda bişey bulamıyodum dişimiz normal gelmesi gereken yerden çıkmamış yani sol alt diş ama ön yüzden değilde biraz daha aşağı taraftan patlamış CADIARZUkorkuyorum ya inşallah normal bi şekilde çıkarkaydirigubbakcemile5:Saruboceq: [/COLOR][/COLOR]

hayırlı olsun canımmm:dance:
tam olarak nerde cıktını anlayamadım ben.CADIARZU
anormallık hıssedıyorsan doktoruna goster cnım.a.s.

terkebcim hayırlı olsun incinizhihoyyyttam olarak alt tarafın neresinden çıktıki dişi anlayamadım:uhm:en altta çıkan 2 dişin yanındakimi çıktı yoksa.sorun değil canım öyleysede Girayda üstten önü çıkardı sonra yanındaki göz dişini sonra tekrar üst önü çıkardı.seyerk aralıklı bide çok komik:roflol:

Terken dis cikmis cok sevindim bak bebenin sıkıntisi dis mis gaz diyodun sira sira dizilir insallah disleriler mamalari bitirir insallah

Son düzenleme:
Hacere bi top almistim degisik gelir oynatiri. Diye aksam topu onune koydum ayagiyla vurdurdum topa 2 defa hemen anladi sonra ben ellerinden tuttum dolastik toplaa bi tekme atiyo top gidiyo yuruterek yanina goturuyorum hemen bidaha vuruyo topun yanina giderken nasil heycanlaniyo varya anlatamam bi vuruyo bazen ayaklari birbirine dolaniyo cok komik bu bebeler buyudukce datlaniyoo yavv valla hergun daha eglenceli oluyolar

hayırlı olsun canımmm:dance:
tam olarak nerde cıktını anlayamadım ben.CADIARZU
anormallık hıssedıyorsan doktoruna goster cnım.a.s.
çok teşekkür ederiz teyzesi sol alt diş patladı ama görünmüyor yani iç kısımda kalıyor nasıl anlatsam biraz derinde ağzının içine doğru ucunu sivriltmiş

inşallah canım dediğiim gibi bu gün annem yoklarken farkettik aslında baya olmuş patlatalı ama saklı bir yerde kalmış hala elimle yokladığımda bulamıyorum parmağımı biraz daha ağzının içine doğru sokmam gerekiyor onada izin vermiyor

Terken dis cikmis cok sevindim bak bebenin sıkıntisi dis mis gaz diyodun sira sira dizilir insallah disleriler mamalari bitirir insallah

evet ya bende gaz sanıyorudm meğerse çocuğun derdi başkaymış bende 2 ay önce yirmilik dişimi çıkardım biraz geç oldu valla hastanelik oldum çok acıdı dişetlerim ağzım heryerim yara oldu 1 hafta bişey yiyemedim bebecikler napsın dertlerinide anlatamıyolar bebek olmak çok zor yav Allah size hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde çıkartmayı nasip etsin leylacımŞeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay bunlar iice azdı, ayaklanınca ne halt etcez bilmem, apartmanın merdivenlerine çıkınca sesler yankı yapıyo ya benimkisi onu seviyo, haa huuu veeaavv filan yapıyo, soora sesini dinliyo, sora bi daha yapıyo, sora baktı bu iş eğlenceli basıyo çığlığı, kulaklarım çın çın ötüyo valla aşşaya inene kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yavrum benimkisi veenin el pompasıydı, bende o alengirli pompalardan yok, bilsem alırdım zaten de acemiliğime geldi
ay evet yaaa, eşimle hep biz bu konuyu konuşuyoruz, önceden emzir altın deiştir uyut şeklinde gidiyodu, şimdi oyunlar oynuyoruz, soora peşimizden geliyo, hatta tuvalette bile beni rahat bırakmıyo kaydirigubbakcemile3 bu da benim çok hoşuma gidiyo valla, yapışık geziyoz oğlumlan kaydirigubbakcemile3 oğlanlar anacı olurmuş zaten ay, kaydirigubbakcemile3 valla ben bu durumdan çok memnunum, ay ne güzel oğlumun kraliçesi olucim :asigim: kız senin paşa emekliyomu yav, benimkisi ya dötünü kaldırıyo ya ggöğsünü, ikisini birlikte kaldıramıyo kaydirigubbakcemile3 bi ara kaldırdı gibi oldu gerisi gelmedi, bekliyoz bakam ne zaman emeklicek :1closedeyes:
valla ben artık camlara perde takmasam bile olcek, silinmeye silinmeye buzlu cam gibi oldular :roflol::roflol: en son yusuf eymen 4 aylıkken bu eve taşınma temizliği yapılırken silmiştik, bende bugün silcem bu gün silcem diyom sora yağmur yağcak diye korkumdan silmiyom, bekliyoz bakamy ağmurlar geçince silicem bende evinle işinin yakın olması iyi olur bi yönden, hastalıkta sağlıkta koşar gelirsin hemence, napcen herşey kuzular içün :lepi:
ilk inciniz hayırlı olsun baaam, bi doktora götür istersen normalmi değilmi öğrenmiş olursun, hem de için rahat eder, bizim de 4-5 gün öncesine kadar hiçbi belirti yoktu, bikaç gün önce dişinin dudak tarafında diş şeklinde beyazlıklar gördüm, bi de üst tarafında da kabarıklıklar var, acayip dikkatimi çekmeye başladı, çok kaabarmış, sanırsam yakında bizim de diş gelcek, hihoyyyt çok şükür öyle huysuzluk filan olmadı, galiba sorunsuz çıkarcaz, ay inşallah sorunsuz çıkartırız yaaaa :Saruboceq:
Bugun ilk defa haceri corapsiz yatiriyorrum ins hasta olmaz gece cok aciyo ustunu cunku

leyla ben patikli donlarından giydiriyorum, çorap giydirmiyorum ama onu mutlaka giydiriyorum, benimkisi de deli yatıyo, hatta sabah karnının üzerinde yatmış buluyom, kendi bi yerde battaniyesi bi yerde kaydirigubbakcemile3 ya yaz gelince acaba diorum örtü örtmesem de biraz kalın giydirip ölem i yatırsam, bu sıpa örtüyü üzerinden atıyo debelenirken yaaa, öyle deli yatıyo ki artık, başa gelen yere ayakları ayağa gelen yere başı geliyo, bazen yatağın enine yatıyo, bazen karın üstü yatıyo, çok deli yatmaya başladı, acaba öle yapsam terleme filan olurmu ki sıcaktan :uhm:
vaaayy zilloş topçumu olcek ne, zaten bu devirde ya popçu olcan ya topçu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

.iboss patikli pantolonlar cok iyi oluyoda bize artik olmuyoo acep olacak boyu varmidir yazin kalin giydirsen ustu acik yatsa demissin ya yok ya bunalir cocuk sanki bana oyle geldi yazin okadar sicakki biz bile pencereleri acip .ustumuz acik yatiyo pencere acmayiz birakiriz onlarda ustu acik yatsin

good morning len bizim laptop bozuldu :a015: şimdi buyuk pc den giriyorum anasını satiim bu da bozuk gözlerim bozulcek iiice :smiley-cool:

koyiim hadı senı mı kırcamkaydirigubbakcemile3
sildimm.................
görmedim
sıldımmm....................
bunuda görmedim Çok üzgünüm çoook
ayyy gözün aydın terkenciiiimmmmm alkisalkisalkis o yerine gelir üzülme.anladım nerde cıktığınıçama cıktıkca yerini alıur diye düşünüyorum CADIARZU diğer dişleride sağlıkla gelsin inşallah :Saruboceq:

aynen bi gecen gün yatak odasıylan oturma odasını deiştirirken sildim 2 camı.perdelerinide hallettim.ama diğerleri duruo.artık sırıtmaya basladı.ama yaamurlar tam anlamıyla kesilmeden silmem ben.annem bulutlu havada bile cam silerdi kızardım.bile bile lades lülülülülülü

özlem evi tasıdımı ki?bu haftamı tasıncaklardı?gelmemiş CADIARZU

günaydın kızlar
çok yorgunum ev taşıma işleri temizlik derken yorulduk baya biyandan koliledik eşim götürdü bi kısmını sonra evin camları kapıları sildik..yerler silincek biraz matkap işi var h.içi akşamları az az yapcezzz cumartesi de tamamen taşınıoz inş -tatlicadiarzu-

geçmişe bakamıyorum şimdilik ama terken oğluşun dişi çıkmış hayırlı olsun sıra sıra gelsin incileri :teytey::teytey:
biz takma diş yaptırcaz oğluma:roflol:

günaydınnnn güzel anneler nasılsınızz görüşmeyeli? ben yorgunumm kız bu hafta sonu çok yordu beni.bide temizlik çamaşır bittim yaa buraya bi yağmur yağdı geçen gün resmen çamur daha yeni sildirmiştim camları

olmazmı leylacım ayına göre alırsın var tabiki

özlemcim kolay gelsin yaa çok zor valla bende yeni taşındım öldüm bittim vallafisfisfis

saolun kızlar inşallah bebişleriniz sorunsuz çıkarır dişi ben gaz sandım sıkıntısını celencim banada normal çıkacak gibi geliyo eşek sıpası bi inceletmiyoki sanki bi diş onda var:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…