2008 Ekim Anneleri

saolun kızlar inşallah bebişleriniz sorunsuz çıkarır dişi ben gaz sandım sıkıntısını celencim banada normal çıkacak gibi geliyo eşek sıpası bi inceletmiyoki sanki bi diş onda var:dilcikar:

inceletmez canımcım bizde öyleyiz 6 dişi çıkana kadarda böyleydik.hiç baktırmıyo ve elletmiyo zaten elinle bakarkende sanki piranha ya bakıyo gibiyim koparıyo valladelikafadulden

slm hiççç kimse yokkk yok özlemcim yeni evinizde güle güle oturun terkencim inciniz hayırlı olsun leylacım yanlış hatırlamıyorsam sen zaten istiyordun hadi bakalım 2. sen mi olacaksın

slm hiççç kimse yokkk yok özlemcim yeni evinizde güle güle oturun terkencim inciniz hayırlı olsun leylacım yanlış hatırlamıyorsam sen zaten istiyordun hadi bakalım 2. sen mi olacaksın

Evet canikom 3 tane istiyorum birini hemen £igerini biraz arayla yanliz ben haceri memeden kesince dusunuyodum ama olsun hem daha belli degil bakalim hayirlisi olsun esim dunden beri 2 geliyo diyip duruyo kizim kardes geliyo diyo dedim ki bu kadar cok istedigini bilmiyodum dedim nede olsa sen bakiyonn istierim tabi diyo hoduk buna guvenip hamile kalinmaz ama kendime guveniyom orasi ayri

maşallahhhhh.sonunda senin yavru da çıkardı ilk incisini.alkisalkisalkisdarısı başımadelikafadulden darısı başımaaadelikafadulden

hayırlı uğurlu olsun yeni evinizzalkisalkisalkis.ağız tadıyla,sağlıkla,mutlulukla yaşayın inşallah özlemcimm:1hug:

işte budur:lepi: yap canım bende zamanında kocişe güvenemediğimden yapmadım her şey otursun yerini bulsun zamanı var dedim ama sonra noldu olmadı aradan 11 yıl geçti şükür sonunda kızım yalnız kalmadı kaydirigubbakcemile

ya bizde diş olayı hala yok oturmak tamam,emeklemek tamam sırada diş var herkes sıcaklarda zor olur diyor bakalım

maşallahhhhh.sonunda senin yavru da çıkardı ilk incisini.alkisalkikisdarısı başımadelikafadulden darısı başımaaadelikafadulden

saol tatlımk darısı başınıza annem ben hamileyken diyodu dişini ilk sen görsen bile bilmimuş gibi yap başkası görsün hani ilk gören hediye alır ya ama dün kendi gördü hehehee hediye alacak

yeşimcim.maşallah senin oğluşun emekliyomuş.valla bizim eylül emeklemeden yürüyecek galiba.hiç çaba yok.yüz üstü yatsın ,biraz hareket etsin diyorum kıyametleri koparıyo.hiç sevmiyo yüz üstü yatmayı

ahhh benimki de tam tersi bende biraz sırt üstü yatsın şöyle diyom ama çok hareketli bu çocuk ya hiperaktif mi olacak nedir yattığını uyku saatleri haricinde hiç görmedim bu yüzden nerdeyse kilo almıyor yediğini eritiyor herhalde

maşallah canım ya ne güzel bizde çok hareketliyiz emekliyor diyorum ama hala öyle tam olarak ilerleyemedi heralde daha biz emekleyemiyoruzkaydirigubbakcemile3 böyle kıçını havaya kaldırıyor başı yerde sürünüyo sırt üstü yatmıyor hemen emekleme pozisyonu alıp ayaklarını çırpıyor napsak pekmezi falan bolmu versek enerji verir hiç değilse

Bizde parka gittik biraz salladim cadiyi oynadik geldik uyudu yolda allahtan yoksa eve geldik diye kiyamat koparir ayy iceri girdigimiz anda basbas bagiriyo .

canım emekleyecektir yiğitte ilk baslarda fok balıkları gibi ilerliyordu yaklaşık bir ay kadar öyle emekledi sonra normal bebekler gibi emeklemeye başladı bu arada pekmezi hiç sevmiyor hatta peynirli pekmezli kahvaltı maması var onu dahi yemiyor anasına çekmiş bende sevmem pekmezi

Mesir macunu yedirek len kuvvet veriri kaydirigubbakcemile3

dün akşam biz ezilme tehlikesi atlattık festivalin son günüydü kibariye geldi daha öncesinde THM sanatçısı bi bayan çıktı programı çok iyiydi kibariye sahneye çıkınca ortalık bi anda mahşer gününe döndü bizde hemen orayı terk ettik ama çıkış kapılarında sıkıştık eşim oğlanı kucaklayıp çıkardı kızlan ben bebek arabası ile sıkışıp kaldım aman allahım sağdan soldan önden arkadan heryerden ittiyorlar çocuk arabanın içinde olacak boğulacak yada ezilecek arkadan bir bey bi bağırdı sakin olun burada bebek arabası var diye arabayı kucaklayıp çıkardı saolsun ben artık araba işe yaramaz dediydim çünkü gençler tepesine çıktı

ayy odaya bir girdim Giray halının kenarını ağzına almış bir güzel kemiriyo.ne bulursa götürüyo ağzına onun için hergün halı sil,koltuk sil işim bitmiyo.emeklemeye başlıycak kuzum komando gibi sürünüyo yerlerde:)

yiğitte parkelere vurunca çıkan sese bayılıyor birde sürekli halıların kenarından kaldırıp altına bakıyo babasıda benim oğlan annesini temizliğini teftiş ediyor diyor:roflol:

kızım okuldan geldi biraz ateşi çıkmış etüdlere kalmamış çokta nazlıdır kendileri oğlan uyurken ilgileneyim görüşürüzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…