saolun kızlar inşallah bebişleriniz sorunsuz çıkarır dişi ben gaz sandım sıkıntısını celencim banada normal çıkacak gibi geliyo eşek sıpası bi inceletmiyoki sanki bi diş onda var:dilcikar:
slm hiççç kimse yokkk yok özlemcim yeni evinizde güle güle oturun terkencim inciniz hayırlı olsun leylacım yanlış hatırlamıyorsam sen zaten istiyordun hadi bakalım 2. sen mi olacaksın
[COLOR=[COLOR="Purple"]kıızzlaaaarr biilin bakalım noldu biz bugün diş çıkardık :teytey::teytey:hihoyyyt:dance::dance:sonunda bizimde bir incimiz var kuzumun beni uykusuz bırakmasının sebebi dişmiş fakat bizde galiba anormal bir durum var çünkü ben kaç günden beri kaşıkla ağzına bişeyler verirken kıtırtı hissediyodum ama yokladığımda bişey bulamıyodum dişimiz normal gelmesi gereken yerden çıkmamış yani sol alt diş ama ön yüzden değilde biraz daha aşağı taraftan patlamış CADIARZUkorkuyorum ya inşallah normal bi şekilde çıkarkaydirigubbakcemile5:Saruboceq: [/COLOR][/COLOR]
günaydın kızlar
çok yorgunum ev taşıma işleri temizlik derken yorulduk baya biyandan koliledik eşim götürdü bi kısmını sonra evin camları kapıları sildik..yerler silincek biraz matkap işi var h.içi akşamları az az yapcezzz cumartesi de tamamen taşınıoz inş -tatlicadiarzu-
işte budur:lepi: yap canım bende zamanında kocişe güvenemediğimden yapmadım her şey otursun yerini bulsun zamanı var dedim ama sonra noldu olmadı aradan 11 yıl geçti şükür sonunda kızım yalnız kalmadı kaydirigubbakcemileEvet canikom 3 tane istiyorum birini hemen £igerini biraz arayla yanliz ben haceri memeden kesince dusunuyodum ama olsun hem daha belli degil bakalim hayirlisi olsun esim dunden beri 2 geliyo diyip duruyo kizim kardes geliyo diyo dedim ki bu kadar cok istedigini bilmiyodum dedim nede olsa sen bakiyonn istierim tabi diyo hoduk buna guvenip hamile kalinmaz ama kendime guveniyom orasi ayri
maşallahhhhh.sonunda senin yavru da çıkardı ilk incisini.alkisalkikisdarısı başımadelikafadulden darısı başımaaadelikafadulden
yeşimcim.maşallah senin oğluşun emekliyomuş.valla bizim eylül emeklemeden yürüyecek galiba.hiç çaba yok.yüz üstü yatsın ,biraz hareket etsin diyorum kıyametleri koparıyo.hiç sevmiyo yüz üstü yatmayı
ahhh benimki de tam tersi bende biraz sırt üstü yatsın şöyle diyom ama çok hareketli bu çocuk ya hiperaktif mi olacak nedir yattığını uyku saatleri haricinde hiç görmedim bu yüzden nerdeyse kilo almıyor yediğini eritiyor herhalde
Bizde parka gittik biraz salladim cadiyi oynadik geldik uyudu yolda allahtan yoksa eve geldik diye kiyamat koparir ayy iceri girdigimiz anda basbas bagiriyo .
maşallah canım ya ne güzel bizde çok hareketliyiz emekliyor diyorum ama hala öyle tam olarak ilerleyemedi heralde daha biz emekleyemiyoruzkaydirigubbakcemile3 böyle kıçını havaya kaldırıyor başı yerde sürünüyo sırt üstü yatmıyor hemen emekleme pozisyonu alıp ayaklarını çırpıyor napsak pekmezi falan bolmu versek enerji verir hiç değilse
maşallah canım ya ne güzel bizde çok hareketliyiz emekliyor diyorum ama hala öyle tam olarak ilerleyemedi heralde daha biz emekleyemiyoruzkaydirigubbakcemile3 böyle kıçını havaya kaldırıyor başı yerde sürünüyo sırt üstü yatmıyor hemen emekleme pozisyonu alıp ayaklarını çırpıyor napsak pekmezi falan bolmu versek enerji verir hiç değilse
ayy odaya bir girdim Giray halının kenarını ağzına almış bir güzel kemiriyo.ne bulursa götürüyo ağzına onun için hergün halı sil,koltuk sil işim bitmiyo.emeklemeye başlıycak kuzum komando gibi sürünüyo yerlerde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?