yiğitte parkelere vurunca çıkan sese bayılıyor birde sürekli halıların kenarından kaldırıp altına bakıyo babasıda benim oğlan annesini temizliğini teftiş ediyor diyor:roflol:
:1shok: görgüsüz öküzler Çok üzgünüm çoook gecmiş olsun yeşimcim :çok üzgünüm: a.s.dün akşam biz ezilme tehlikesi atlattık festivalin son günüydü kibariye geldi daha öncesinde THM sanatçısı bi bayan çıktı programı çok iyiydi kibariye sahneye çıkınca ortalık bi anda mahşer gününe döndü bizde hemen orayı terk ettik ama çıkış kapılarında sıkıştık eşim oğlanı kucaklayıp çıkardı kızlan ben bebek arabası ile sıkışıp kaldım aman allahım sağdan soldan önden arkadan heryerden ittiyorlar çocuk arabanın içinde olacak boğulacak yada ezilecek arkadan bir bey bi bağırdı sakin olun burada bebek arabası var diye arabayı kucaklayıp çıkardı saolsun ben artık araba işe yaramaz dediydim çünkü gençler tepesine çıktı
delikafadulden ben farım delikafaduldenhıh foto koycaktım kimse yok
nerdesiniz lennn
naber celen.Şeniz cemrem nasıl.nirdeydin bugün hiç girmedinn
iyi geceler ben geldim. geçmişi okuyup bigelem , bakalım neler yaptınız ben yokken.
dün akşam biz ezilme tehlikesi atlattık festivalin son günüydü kibariye geldi daha öncesinde THM sanatçısı bi bayan çıktı programı çok iyiydi kibariye sahneye çıkınca ortalık bi anda mahşer gününe döndü bizde hemen orayı terk ettik ama çıkış kapılarında sıkıştık eşim oğlanı kucaklayıp çıkardı kızlan ben bebek arabası ile sıkışıp kaldım aman allahım sağdan soldan önden arkadan heryerden ittiyorlar çocuk arabanın içinde olacak boğulacak yada ezilecek arkadan bir bey bi bağırdı sakin olun burada bebek arabası var diye arabayı kucaklayıp çıkardı saolsun ben artık araba işe yaramaz dediydim çünkü gençler tepesine çıktı
çocuğun kendi evinde bakolması çok doğru.ayrıca çocuk akşamlarını anne baba ile geçirmeli ve gece çocukla bakıcı değil. anne veya baba ilgilienmeli.tam gün çalışan bir kişi için gece de ilgilenmek zor ama ayrı geçiriln zamnın telafisi için bu çok önemli.batuhana da annenannesi evimizde bakıyor. oo konuda kendimi aşnslı hissediyorum çünkü annemle evimizin uzaklı 5 dk.ayrıca öğlenci olduğum için geceleri de uyanıp emzirmek çok zor olmuyor.allah çalışan annelere kolaylık versin:Saruboceq:evet ya o konu beni de çok düşündürüyo, ama özlem ilk iş gününde çok üzülmüştü şimdi iyiki işe başlamışım diyo, dbest de aynı şekilde çok kaygılıydı bu konuda o da çok memnun, inşallah bizimkiler de ööle olur
yavrum haklısın ama dbest de demiş ya çalışan anneler olarak işimiz zor, ama mecburuz, sonuçta bebeklerimizin geleceği için çalışacaz, ben özellikle evimi işyerine yakın bi yere taşııdım, evle işyerinin arası 5 dk ancak sürüyo, annem işe başlayınca hafta içi bizde kalır hafta sonu götürürsünüz diyo ama o şekilde istemiorum, annem gelsin istiyorum, bakalım şimdilik zaman var o zamana kaadar ikna ederim annemi, öğle araları da eve gelirim, yokluğumu pek hissettirmem diye düşünüyorum, çocuk anne baba terbiyesinden uzak kalmamalı, akşam olunca annesininbabasının geleceğini bilmeli, diğer türlü güvensizlik yaşar diye düşünüyorum, hakkımızda h ayırlısı olsun :Saruboceq:
bende o ayalı pantolonların büyüklerini bulamadım.ablamda vardı onunkileri kullanıyoruz.iyi de oluyor.olmazmı leylacım ayına göre alırsın var tabiki
bizim kide öyle.açıp bakmaya çalışıyorum, sanki maden saklıyor.ağzını bi sıkı kapatıyoki .resmen büzüyor ağzını kaydirigubbakcemile3saolun kızlar inşallah bebişleriniz sorunsuz çıkarır dişi ben gaz sandım sıkıntısını celencim banada normal çıkacak gibi geliyo eşek sıpası bi inceletmiyoki sanki bi diş onda var:dilcikar:
çok güzeldi.bakalım bide hazşran 15 gibi düşünğyorum.birde ağustos .arada da hafta sonları eşimle kaçarız inşallah.babaanneyle dede zaten orda olacaklar.eltimin çocukalrı fln.hem canımımız sıkılmaz , hemde yardımcı olurlar.yeğenler çok seviyo zaten.kıız hoşgeldinnn nasıl geçti tatil provası bizim oralar nasıl havalar ısınmışmı millet denize giriyomu siz girdinizmi yolculuk nasıl rahat geçtimi bebişle ay çok soru sordummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?