2008 Ekim Anneleri

yiğitte parkelere vurunca çıkan sese bayılıyor birde sürekli halıların kenarından kaldırıp altına bakıyo babasıda benim oğlan annesini temizliğini teftiş ediyor diyor:roflol:

aynen bizdede öyle meraklı meraklı bakıyo herşeye gözlerinide kocaman açıyo bide.kızınada geçmiş olsun bu arada canım.

bugün hiçç kimse yokkk yaz geldi herkes ya balkon sefasında ya park ta iştekilerde yoğunlarrr galiba bu kez haliloyla ben başbaşa kalmışım
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

abbbbboooowww herkes nerde leyyynnn :1shok: peeeyy daha yaz gelmeden tatil gelmeden kayboldu millet Çok üzgünüm çoook
kocacımlan kızım parka cıktılar.bende birazdan sporu mu yapıcam.hihoyyyt

:1shok: görgüsüz öküzler Çok üzgünüm çoook gecmiş olsun yeşimcim :çok üzgünüm: a.s.
kızınada gecmiş olsun?ka.ç dereceymiş atesi?
hıh foto koycaktım kimse yok
delikafadulden ben farım delikafadulden
nerdesiniz lennn

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35

asıl sen nerdesin len :mymeka:

naber celen.Şeniz cemrem nasıl.nirdeydin bugün hiç girmedinn

ii yavrum senden nabr?cemre ii şükür.babasıylan salıncaklara gitti.eylül nasıl :asigim:
laptop bozuldı dün aksam.buyuk pc den giriyorum.buda cok yavas anasını satiim :mymeka: 2 saat acılmasını bekledim sayfanın gittnmi hamama -tatlicadiarzu-

he len gittim.bi güzel ağdamı yaptırdım rahatladım.sonra da demette gezdim kızımla ohh.valla iyi geldi.laptopu cemre mi bozdu yosam:roflol:eylülün eline ver şu klavyeyi döve döve bi hal oluyo:roflol:bi de üzerine kustu muhahaha.tuşlar yapış yapıştı temizledim:roflol:

selam millet ben geldim:lepi: hepinizi çok özledim yawyerimseniben
neler yaptınız ben yokken geçmişe biraz baktım şöle ama çok kıllatmışınız okuyamıcam hepsini...
çok yorgunum gidip yatcammirmirmirmir..öptüm hepiniziŞeniz

kızlar nerdesniz yaa bugün haftasonuda değil anacım gtabi çıktınız gezdiniz dimi bizde evde pinekledik valla ayy kızlar az önce saçımı boyadım bakalım nasıl olacak çikolata kahve gibi bişeydi koyu sarı aldım tabi o renk olmayacak inşallah güzel bir kahve tonu olur siz naptınız bakiiim

iyi geceler ben geldim. geçmişi okuyup bigelem , bakalım neler yaptınız ben yokken.

kıız hoşgeldinnn nasıl geçti tatil provası bizim oralar nasıl havalar ısınmışmı millet denize giriyomu siz girdinizmi yolculuk nasıl rahat geçtimi bebişle ay çok soru sordummmm

oha be oha bu kadar da görgüsüzlük olmaz ki, iyiki kaçırmışınız bebeyi yoğsan ezeceklermiş ayılar

Kizlar galiba ben fena hasta olcan kendimi hic iyi hissetmiyorum bogazim cok agriyoo yutkunamiyorum ne yapsam gecer ilacta alamiyom parol iciyimmi bi tane

geçmişi okumak çok uzun sürdü
çocuğun kendi evinde bakolması çok doğru.ayrıca çocuk akşamlarını anne baba ile geçirmeli ve gece çocukla bakıcı değil. anne veya baba ilgilienmeli.tam gün çalışan bir kişi için gece de ilgilenmek zor ama ayrı geçiriln zamnın telafisi için bu çok önemli.batuhana da annenannesi evimizde bakıyor. oo konuda kendimi aşnslı hissediyorum çünkü annemle evimizin uzaklı 5 dk.ayrıca öğlenci olduğum için geceleri de uyanıp emzirmek çok zor olmuyor.allah çalışan annelere kolaylık versin:Saruboceq:
olmazmı leylacım ayına göre alırsın var tabiki
bende o ayalı pantolonların büyüklerini bulamadım.ablamda vardı onunkileri kullanıyoruz.iyi de oluyor.
saolun kızlar inşallah bebişleriniz sorunsuz çıkarır dişi ben gaz sandım sıkıntısını celencim banada normal çıkacak gibi geliyo eşek sıpası bi inceletmiyoki sanki bi diş onda var:dilcikar:
bizim kide öyle.açıp bakmaya çalışıyorum, sanki maden saklıyor.ağzını bi sıkı kapatıyoki .resmen büzüyor ağzını kaydirigubbakcemile3
kıız hoşgeldinnn nasıl geçti tatil provası bizim oralar nasıl havalar ısınmışmı millet denize giriyomu siz girdinizmi yolculuk nasıl rahat geçtimi bebişle ay çok soru sordummmm
çok güzeldi.bakalım bide hazşran 15 gibi düşünğyorum.birde ağustos .arada da hafta sonları eşimle kaçarız inşallah.babaanneyle dede zaten orda olacaklar.eltimin çocukalrı fln.hem canımımız sıkılmaz , hemde yardımcı olurlar.yeğenler çok seviyo zaten.
yol iyiyidi de balıkkesir civarında yol çalışamsı vardı. gece 12 buçukta çıktık , yol tenhaydı iyi oldu. saaat 4 e yakın oradaydık.yerleştik fln derken saat oldu 5. yatıp uyuduk.havası bi kere çok güzel .saat 8 buçuk gibi uyandım.öyle bi kalktım ki sandım öğlen olmuş.havası biel dinlenmemize yettti.batu yolda da denizde de çok sorun çıkarmdı.araba koltuğundaydı yolda.rahat rahat uyudu. yazlıktada benim tek kişilik güzel bir koltuğum vardı açılır.geçen sene bebişime bunu kullanırım diyordum.çok güzel uyudu üzerinde kenar kollukalrı olduğu içnde düşme tehlikesi de yok.
denize geçen hafta başlamış millet girmeye.bizde gittik tabi.ben gireriz diye hiç tahmin etmiyordum ama ,ablamın çocukalrı bile girdi.su güzledi .girilebilir sıcaklıktaydı.oğlumun da ayaklını soktum suya .nasıl çırpıyor göreceksiniz.heyecanlanıyor böyle.zaten geçen seneden alışık kereta .öğleden sonra rüzgar çıktı biraz .saat 5 gibi eve döndük sanırım.güvetininni içini suyla doldurdum.şapır şapır bi çırpıyor ayaklarını ama pervane gibi.heryer su oldu.sonra suyun içine yatırdım.böyle kendini geriyor bekliyor.sonra tekrar çırpamaya başlıyor.sonra derin drin nefes alıyor.çok datluydu.altınoluk merkeze gidecektik.zamn azladığı için evde kaldık.akşam 9 buçuktan sonra çıktık.ablamları eve bıraktık fln dreken gece 2 de evdeydik.hemen yattık ama yormuş bizi yolculuk.sabah da tabi atu kalkın dedi.yarın da sabah gideceğim okula .bakalım bu hafta bitse.belki hafta sonu dinlenebillirim.belkiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…