2008 Ekim Anneleri

Kizlar galiba ben fena hasta olcan kendimi hic iyi hissetmiyorum bogazim cok agriyoo yutkunamiyorum ne yapsam gecer ilacta alamiyom parol iciyimmi bi tane

geçmiş olsun.bebişin şuruplarından içebilrisin tahminimce.parol olur.bitki çayı yap boyazın kurumasın.ıhlamur ,adaçayı fln.

selamm nurcem..
guzel gesmıs kısa tatılınn sevındımmyerimseniben
ekledım senı..sarkıyıda yarın artık gonderırım.
kanal d cocuk kulubununkılerı dıyorsun degılmı hayatım?

bu akşam batuhanı yatağına bıraktım.bizim yatağımız oyun parkı şeklinde oalnalrdan. yatağın kenarında müzik çalan, ışıklı ,titreşimli bir kpek kafası var.üstündede düğmelrei. müzik, ışık ve titreşim için.
batuhan uzunnnnn zamndır hep o köpeğe bakıyordu.müzik açtığımda ona doğru bakıyordu fşn. bu akşam bizim kerata yüz üstü dönmüş.bende yan odaya girdim. bi ses geliyo böyle tırrrr diye fln.evin içinde sesi dinliyorum nereden geliyor diye. bide baktım bizim oğlan köpeğin üzerindeki düğmeleri kurcalıyor.çok şaşırdım.nasıl kıvrılıyor böyle yay gibi.köpeğin üzerindeki düğmelere dokunabilmek için.nasılsa titreşim açmış.denk gelmiş herhalde.bir müddet seyrettim.kameraya çektim.hatıra kalır diye.valla Leylanın değiği gibi gün geçtikçe daha da datlanıyrlar.

aynısı bızım yataktda var.yanlız ıklım onun dugmelerıne basmakla kalmıyor.kopegı yerınden cıkartıyor bır guzell...kaydirigubbakcemile3

Ben artık yatagını 2. kademeye ındırıcem.cunku ıklım tutunup kalkmayı ogrendı.sırtustu pozısyondayken yatagında yuzustu donuyor.donunce kenarlara tutunup,kalkıyor.allah korusun dusebılır...yarına halledıcem ıns..
yerde oturuken ellerımı uzatıyorum gell gell yapıyorum tutuyor ellerımı uzanıp sonra tamamen kendı cabasıyla ayaga kalkıyor.bırde bır mutlu oluuyr bunu yapıncakaydirigubbakcemile3
canım benım..
bugun dısarı cıktık,herkese gulmeler ,,gelll gell yapmalar...
durdurup sevmek ıstıyorlar.
cok cadıı cok yaramazz cok sevımlı oldularr:asigim:

nurcecım zamanın varsa ve musaıtsen msn ac canım gondereyım sımdı olmaz mı??

aynısı bızım yataktda var.yanlız ıklım onun dugmelerıne basmakla kalmıyor.kopegı yerınden cıkartıyor bır guzell...kaydirigubbakcemile3
:1shok: bizimki daha çıkartımoyr , aman bassında çıakrtmasın. bunlar var ya tam bir keşifçi.

maşallah iklime. kız çocukları daha sosyal oluyor sanki.gerçi bizimki de kime baksa hemen gülüyor. öyle yabancılamıyor.çok nadir yabancılıyor.
bide bulunduğu ortamda yükses seli konuşma bağrışma olamyacak.hemen tepkisini koyuyor.
ablamlarda çok rahata alışmış diyorlar kaydirigubbakcemile3.keyfimize düşkünüz biraz. böyle sakin sakin konuşulup rahatsız edilemden hırpalnmadan :dilcikar :sevilemk isitoyoruz.

günaydın millet nerdesiniz yaw.delikafadulden..anlaşılan herkes ya gezio ya temizlik yapıo yada çalışıo... zaten başkada ihtimal kalmadı..bende alışverişe gitcem bu gün..akşama görüşürüz artık.yerimseniben

Son düzenleme:

ne geçmişi ay kimsenin gelip gittiği yok topice kaydirigubbakcemile3 şş bu arada ön tatilinin güzel geçtiğinesevindim,ne yaptın anlat anlat delikafadulden
ben ders çalışıyorum

günaydın kızlarrrrrrr biliyonuz ev sahibi çıkarıyodu kralık çok baktık ama çok pahalı bizde bankadan kredi çekip ev alıyoz baya borçlandık 10 güne kadar taşıncam ve yeni evde uzun bi süre internnet olmayacak malum borçlar derya oldu sizleri çok özliycemmmmmmmmmmmmsenağlama

:çok üzgünüm::a015: güle güle anacım, yşeni eviniz haırlı uğurlu olsun, özlücem seni senağlama

canım gözün aydın evin hayırlı olsun.en iyisini yapmışsınız kiranın sonu yok,bu devirde borçsuz olan varmıki.olsun allah sağlık versin çalışıp ödersiniz ne olacak kendi evine taşınacaksın ne güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…