Kizlar galiba ben fena hasta olcan kendimi hic iyi hissetmiyorum bogazim cok agriyoo yutkunamiyorum ne yapsam gecer ilacta alamiyom parol iciyimmi bi tane
selamm nurcem..
guzel gesmıs kısa tatılınn sevındımmyerimseniben
ekledım senı..sarkıyıda yarın artık gonderırım.
kanal d cocuk kulubununkılerı dıyorsun degılmı hayatım?
bu akşam batuhanı yatağına bıraktım.bizim yatağımız oyun parkı şeklinde oalnalrdan. yatağın kenarında müzik çalan, ışıklı ,titreşimli bir kpek kafası var.üstündede düğmelrei. müzik, ışık ve titreşim için.
batuhan uzunnnnn zamndır hep o köpeğe bakıyordu.müzik açtığımda ona doğru bakıyordu fşn. bu akşam bizim kerata yüz üstü dönmüş.bende yan odaya girdim. bi ses geliyo böyle tırrrr diye fln.evin içinde sesi dinliyorum nereden geliyor diye. bide baktım bizim oğlan köpeğin üzerindeki düğmeleri kurcalıyor.çok şaşırdım.nasıl kıvrılıyor böyle yay gibi.köpeğin üzerindeki düğmelere dokunabilmek için.nasılsa titreşim açmış.denk gelmiş herhalde.bir müddet seyrettim.kameraya çektim.hatıra kalır diye.valla Leylanın değiği gibi gün geçtikçe daha da datlanıyrlar.
:1shok: bizimki daha çıkartımoyr , aman bassında çıakrtmasın. bunlar var ya tam bir keşifçi.aynısı bızım yataktda var.yanlız ıklım onun dugmelerıne basmakla kalmıyor.kopegı yerınden cıkartıyor bır guzell...kaydirigubbakcemile3
Ben artık yatagını 2. kademeye ındırıcem.cunku ıklım tutunup kalkmayı ogrendı.sırtustu pozısyondayken yatagında yuzustu donuyor.donunce kenarlara tutunup,kalkıyor.allah korusun dusebılır...yarına halledıcem ıns..
yerde oturuken ellerımı uzatıyorum gell gell yapıyorum tutuyor ellerımı uzanıp sonra tamamen kendı cabasıyla ayaga kalkıyor.bırde bır mutlu oluuyr bunu yapıncakaydirigubbakcemile3
canım benım..
bugun dısarı cıktık,herkese gulmeler ,,gelll gell yapmalar...
durdurup sevmek ıstıyorlar.
cok cadıı cok yaramazz cok sevımlı oldularr:asigim:
nurcecım zamanın varsa ve musaıtsen msn ac canım gondereyım sımdı olmaz mı??
e ekledım canım 2.kezz
geçmişi okumak çok uzun sürdü
çocuğun kendi evinde bakolması çok doğru.ayrıca çocuk akşamlarını anne baba ile geçirmeli ve gece çocukla bakıcı değil. anne veya baba ilgilienmeli.tam gün çalışan bir kişi için gece de ilgilenmek zor ama ayrı geçiriln zamnın telafisi için bu çok önemli.batuhana da annenannesi evimizde bakıyor. oo konuda kendimi aşnslı hissediyorum çünkü annemle evimizin uzaklı 5 dk.ayrıca öğlenci olduğum için geceleri de uyanıp emzirmek çok zor olmuyor.allah çalışan annelere kolaylık versin:Saruboceq:
bende o ayalı pantolonların büyüklerini bulamadım.ablamda vardı onunkileri kullanıyoruz.iyi de oluyor.
bizim kide öyle.açıp bakmaya çalışıyorum, sanki maden saklıyor.ağzını bi sıkı kapatıyoki .resmen büzüyor ağzını kaydirigubbakcemile3
çok güzeldi.bakalım bide hazşran 15 gibi düşünğyorum.birde ağustos .arada da hafta sonları eşimle kaçarız inşallah.babaanneyle dede zaten orda olacaklar.eltimin çocukalrı fln.hem canımımız sıkılmaz , hemde yardımcı olurlar.yeğenler çok seviyo zaten.
yol iyiyidi de balıkkesir civarında yol çalışamsı vardı. gece 12 buçukta çıktık , yol tenhaydı iyi oldu. saaat 4 e yakın oradaydık.yerleştik fln derken saat oldu 5. yatıp uyuduk.havası bi kere çok güzel .saat 8 buçuk gibi uyandım.öyle bi kalktım ki sandım öğlen olmuş.havası biel dinlenmemize yettti.batu yolda da denizde de çok sorun çıkarmdı.araba koltuğundaydı yolda.rahat rahat uyudu. yazlıktada benim tek kişilik güzel bir koltuğum vardı açılır.geçen sene bebişime bunu kullanırım diyordum.çok güzel uyudu üzerinde kenar kollukalrı olduğu içnde düşme tehlikesi de yok.
denize geçen hafta başlamış millet girmeye.bizde gittik tabi.ben gireriz diye hiç tahmin etmiyordum ama ,ablamın çocukalrı bile girdi.su güzledi .girilebilir sıcaklıktaydı.oğlumun da ayaklını soktum suya .nasıl çırpıyor göreceksiniz.heyecanlanıyor böyle.zaten geçen seneden alışık kereta.öğleden sonra rüzgar çıktı biraz .saat 5 gibi eve döndük sanırım.güvetininni içini suyla doldurdum.şapır şapır bi çırpıyor ayaklarını ama pervane gibi.heryer su oldu.sonra suyun içine yatırdım.böyle kendini geriyor bekliyor.sonra tekrar çırpamaya başlıyor.sonra derin drin nefes alıyor.çok datluydu.altınoluk merkeze gidecektik.zamn azladığı için evde kaldık.akşam 9 buçuktan sonra çıktık.ablamları eve bıraktık fln dreken gece 2 de evdeydik.hemen yattık ama yormuş bizi yolculuk.sabah da tabi atu kalkın dedi.yarın da sabah gideceğim okula .bakalım bu hafta bitse.belki hafta sonu dinlenebillirim.belkiiii.
günaydın millet nerdesiniz yaw.delikafadulden..anlaşılan herkes ya gezio ya temizlik yapıo yada çalışıo...zaten başkada ihtimal kalmadı..bende alışverişe gitcem bu gün..akşama görüşürüz artık.yerimseniben
günaydın kızlarrrrrrr biliyonuz ev sahibi çıkarıyodu kralık çok baktık ama çok pahalı bizde bankadan kredi çekip ev alıyoz baya borçlandık 10 güne kadar taşıncam ve yeni evde uzun bi süre internnet olmayacak malum borçlar derya oldu sizleri çok özliycemmmmmmmmmmmmsenağlama
günaydın kızlarrrrrrr biliyonuz ev sahibi çıkarıyodu kralık çok baktık ama çok pahalı bizde bankadan kredi çekip ev alıyoz baya borçlandık 10 güne kadar taşıncam ve yeni evde uzun bi süre internnet olmayacak malum borçlar derya oldu sizleri çok özliycemmmmmmmmmmmmsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?