2008 Ekim Anneleri

:çok üzgünüm::a015: güle güle anacım, yşeni eviniz haırlı uğurlu olsun, özlücem seni senağlama

sağolun canlarım ama ben sizi özliycem yavvvvvvvvvvvvvvv

gunaydınlar..

canım benım.uzulme ınsalahh altınan kalkarsınız kolay allah yardım eder ..
hayırlısı olsun ıns..

oyyyy canım benim kıyamam üzülme sen gönüller bir olsun ve en önemlisi sağlık olsun.kimbilir belkide çabuk olur internetin allah ev alana yardım edermiş biliyosunyerimseniben

amin canım inşallah unutmayın beni arada kulaklarımı çınlatın bi yağmur vardı kız ben şimdi kime diycem giray bugünde diş çıkardımı diyeeeeeeeeeeeeesenağlama
hepinizi çok öpüyorum canlarım

ay yirim kız ben seni, üzülme be, hay keşke ben de sen gibi ev alsam da internetsiz kalsam, herkes yerinde sağ olsun bitanem, arada net cafeden girersin kız a.s.

ayyy canım benim üzülme ya ben yazarım sana açtıkça görürsün bitanem.allah ölüm kederi vermesin iboşun dediği gibi olmadı cafeler ne güne duruyo ordan girersin.yada gezmeye gittiğin yerlerde bakarsın sen ağlama arkadaşım:teselli:

tünaydın önümüzdeki ay bugun ismirde olucam allah izin veriseeeeeee :sm_cool: :teytey: :dance:

şafak 30 :a015:

ne vardı burda
:çok üzgünüm: sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yaw :çok üzgünüm: öncelikle hayırlı uğurlu olsun yamırım.bak prensesin kısmatiyle geldi gördünmü :asigim: canım yaaaaaaaa :çok üzgünüm: amöa öslüceeemm :a015:

evet dooru söölüıosun zeynepcim.varsın ayrılıklar bööle güzel seyler olsun.napalım :1hug:

şşşşşşşş celen izmirden girecenmi len nete

Selam ben geldim bogazim cok agriyo hic bisey yutamiyorum hem hastayim hemde moralsizim dun gece hodukle kavga ettik bayagi bagristik cok bunaldim basimi alip kacmak istiyorum

leyla da gelmiş.
leyla nasıl boğazlarının durumu.temizlik yapayım derken yordun kendini.

Evet canim galiba usuttum
Hosgeldin canim ozledik seni ihmal etme gel arada

Canim yaa evim hayirli olsun saglik olsun yeterki odenir bi laf var allah ev alanla oglan everene yardimci olurmus diye kiraciya odeyecenize bankaya odeyin sonucta sizin yani cik diyen olmaz ins en kisa zaman da hersey yoluna girer

annemlerde net yok.laptopu götürücez.alt katta kiracı var.sanırım onun kablosuz.belki ondan girerim.kablolu olursa girilmiomu :uhm:

kablo cekersenız olur. bız eskı evde evshıbıyle ortak konusuoduk. eger kabloluysa modemının en az 2 gırıslı olması lazım. tek gırıslıyse yıne gıremezsınız. ay ben senı ozlerım la sıskom benımkaydirigubbakcemile3
Selam ben geldim bogazim cok agriyo hic bisey yutamiyorum hem hastayim hemde moralsizim dun gece hodukle kavga ettik bayagi bagristik cok bunaldim basimi alip kacmak istiyorum

aaa noldu yavrum yaaaa. nıye sınırlendın yıne. tıpık ekım hodugu ıste.:mymeka: salla gıtsın. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…