:çok üzgünüm::a015: güle güle anacım, yşeni eviniz haırlı uğurlu olsun, özlücem seni senağlama
canım gözün aydın evin hayırlı olsun.en iyisini yapmışsınız kiranın sonu yok,bu devirde borçsuz olan varmıki.olsun allah sağlık versin çalışıp ödersiniz ne olacak kendi evine taşınacaksın ne güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinkaydirigubbakcemile5
günaydın kızlarrrrrrr biliyonuz ev sahibi çıkarıyodu kralık çok baktık ama çok pahalı bizde bankadan kredi çekip ev alıyoz baya borçlandık 10 güne kadar taşıncam ve yeni evde uzun bi süre internnet olmayacak malum borçlar derya oldu sizleri çok özliycemmmmmmmmmmmmsenağlama
amin inşallahhhh dua edin kızlar benim kız durmiy çıkar ben görüşürükkkkkkkkkkkkkgunaydınlar..
canım benım.uzulme ınsalahh altınan kalkarsınız kolay allah yardım eder ..
hayırlısı olsun ıns..
sağolun canlarım ama ben sizi özliycem yavvvvvvvvvvvvvvv
amin inşallahhhh dua edin kızlar benim kız durmiy çıkar ben görüşürükkkkkkkkkkkkk
oyyyy canım benim kıyamam üzülme sen gönüller bir olsun ve en önemlisi sağlık olsun.kimbilir belkide çabuk olur internetin allah ev alana yardım edermiş biliyosunyerimseniben
amin canım inşallah unutmayın beni arada kulaklarımı çınlatın bi yağmur vardı kız ben şimdi kime diycem giray bugünde diş çıkardımı diyeeeeeeeeeeeeesenağlama
hepinizi çok öpüyorum canlarım
amin canım inşallah unutmayın beni arada kulaklarımı çınlatın bi yağmur vardı kız ben şimdi kime diycem giray bugünde diş çıkardımı diyeeeeeeeeeeeeesenağlama
hepinizi çok öpüyorum canlarım
ne vardı burda
:çok üzgünüm: sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yaw :çok üzgünüm: öncelikle hayırlı uğurlu olsun yamırım.bak prensesin kısmatiyle geldi gördünmü :asigim: canım yaaaaaaaa :çok üzgünüm: amöa öslüceeemm :a015:günaydın kızlarrrrrrr biliyonuz ev sahibi çıkarıyodu kralık çok baktık ama çok pahalı bizde bankadan kredi çekip ev alıyoz baya borçlandık 10 güne kadar taşıncam ve yeni evde uzun bi süre internnet olmayacak malum borçlar derya oldu sizleri çok özliycemmmmmmmmmmmmsenağlama
ayyy canım benim üzülme ya ben yazarım sana açtıkça görürsün bitanem.allah ölüm kederi vermesin iboşun dediği gibi olmadı cafeler ne güne duruyo ordan girersin.yada gezmeye gittiğin yerlerde bakarsın sen ağlama arkadaşım:teselli:
tünaydınönümüzdeki ay bugun ismirde olucam allah izin veriseeeeeee :sm_cool: :teytey: :dance:
şafak 30 :a015:
ne vardı burda
:çok üzgünüm: sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yaw :çok üzgünüm: öncelikle hayırlı uğurlu olsun yamırım.bak prensesin kısmatiyle geldi gördünmü :asigim: canım yaaaaaaaa :çok üzgünüm: amöa öslüceeemm :a015:
evet dooru söölüıosun zeynepcim.varsın ayrılıklar bööle güzel seyler olsun.napalım :1hug:
şşşşşşşş celen izmirden girecenmi len nete
leyla da gelmiş.
leyla nasıl boğazlarının durumu.temizlik yapayım derken yordun kendini.
Hosgeldin canim ozledik seni ihmal etme gel aradagünaydın millet nerdesiniz yaw.delikafadulden..anlaşılan herkes ya gezio ya temizlik yapıo yada çalışıo...zaten başkada ihtimal kalmadı..bende alışverişe gitcem bu gün..akşama görüşürüz artık.yerimseniben
günaydın kızlarrrrrrr biliyonuz ev sahibi çıkarıyodu kralık çok baktık ama çok pahalı bizde bankadan kredi çekip ev alıyoz baya borçlandık 10 güne kadar taşıncam ve yeni evde uzun bi süre internnet olmayacak malum borçlar derya oldu sizleri çok özliycemmmmmmmmmmmmsenağlama
annemlerde net yok.laptopu götürücez.alt katta kiracı var.sanırım onun kablosuz.belki ondan girerim.kablolu olursa girilmiomu :uhm:
Selam ben geldim bogazim cok agriyo hic bisey yutamiyorum hem hastayim hemde moralsizim dun gece hodukle kavga ettik bayagi bagristik cok bunaldim basimi alip kacmak istiyorum
günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?