2008 Ekim Anneleri

Gunaydin canim hosgeldinn

hoşbuldumm canım benim Şeniz

ne var yok hastaymışsınn :çok üzgünüm: şimdi nasılsınn

bende bugün tameri ve nisanı doktora götürcem tamerin rutin kontrolü var nisanda da yine iştahsızlık var bakimm doktor ne dicekk :uhm:

sana özelden msj gönderiorum bakarmısın

Sagol canim hala agriyo bogazim ilacta icmedim duruyom oyle limonla tuz mu icsemm kaydirigubbakcemile3

olcayın kulakları çınlasın yaa kaydirigubbakcemile3 limonlu tuzlu su onun icadıydı demii kaydirigubbakcemile3 içme içmee :roflol:

bugün arıkanla görüşcektikk ama kızcağız ishal olmuşş doktora gitmiş şimdi ilaç kullanıormuşş :çok üzgünüm:

bilmiorum kii dün msnden konuşmuştuk suya dikkat et falan demişti işte nisanda olmuştuya geçen haftalarda ne zor olmuştu yaa zaten çocuk ishalden sonra bi kendine gelemedi :çok üzgünüm:

Canim yaa kiyamam masallah okumayida ogrenmis hee bayiliyoo. Bu kiza nazar degmesin ins

dün sabah nisanın çay partisi vardıya bende hazır bişeler alır götürürüm diordum nisan çok ısrar etti kurabiye yapalım die neyse yaptık ama kurayabiyenin içine unu az koymuşumm tepside yayıldı delikafadulden tarifi ablamdan almıştım kendisi pasta ustası şimdi okula gidio öğretici belgesi almak için un miktarını söylememiştii :tomato: kurabiye bu ne kadar un alır ben nerden biliyimmkafamçokkarıştı sonra bi daha yaptık ununu daha fazla koyduk oldu sonunda :lepi: off ne zormuş kurabiye yapmakk kaydirigubbakcemile3 mantı yapim börek kek yapimm ama kurabiye yapmayım dedimm delikafadulden elimin ayarı bozulmuşş uzun zamandır yapmamıştım kaydirigubbakcemile3

Canim yaa kiyamam masallah okumayida ogrenmis hee bayiliyoo. Bu kiza nazar degmesin ins

tam olarak okuyamıyor leylacım a.s ama harflerin hepsini öğrenmiş fisfisfis dün öğretmeni de söyledi nisan harfleri tanıor yazıor yaz tatilinde öğrenir dedi a.s ama artık el yazısı ile başlıorlarmış okulda o yüzden okulda karıştırabilir dedi :çok üzgünüm: çünkü evde düz yazı yazıo :sm_confused: nerden çıktı bu el yazısı bilmem çok gıcık ya kafa karıştırmak için birebir kötükedihüso öğrenme olayı komple değişmişş ne kadar yarar sağlıo aceba yeni sistem kötükedihüso

Meran bu kavanoz mamalri varya onu dun actin hepsini yer dusuncesiyle benmari usulu ilittim hic yemedi geri dolaba kydum simdi yedirsem bisey olurmu 48 saat daha dolmadi kavanozdan da yedirmedim ama ilittim soguttumya o takildi kafama

Meran bu kavanoz mamalri varya onu dun actin hepsini yer dusuncesiyle benmari usulu ilittim hic yemedi geri dolaba kydum simdi yedirsem bisey olurmu 48 saat daha dolmadi kavanozdan da yedirmedim ama ilittim soguttumya o takildi kafama

ben olsam yedirmem leylacım hepsini ısıtmışsın tekrar dolaba koymuşsun bakteri ürüyebilir içinde

Aynen cok gicik oluyom buna kardesiin ilk okula gittigi sene basladi bu cocuk duz yazamiyodu hep el yazi ee yazdiginida biz okuyamiyozz karman corman neden boyle degistirdiler anlamadim bizim guzel yazi dersimiz olurdu orda siir yazardik el yazisiylan

bende gıcık oluorum hemde çokkk kötükedihüso

Hacere tavukla corba yapiyom blenderla kucultuyom yemiyodu gecen kendimiz icin tavuk yapmistim bi parca elimde veriyom agzina cok seviyo ve yiyo bukizi anlamiyom haa du bakalim simdi kendi tavugunu haslayim parcalara ayirip veriyim yiyecekmi suyunada sehriyeyle corba yapiyim gerci bu zilli bizim yedigimizi yiyoo amaa demeyim belki yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…