Gunaydin canim hosgeldinn
günaydın anacım Şeniz ay ne günaydını öğlen olmuş leyla yazınca farkettim kaydirigubbakcemile3
hoşbuldumm canım benim Şeniz
ne var yok hastaymışsınn :çok üzgünüm: şimdi nasılsınn
bende bugün tameri ve nisanı doktora götürcem tamerin rutin kontrolü var nisanda da yine iştahsızlık var bakimm doktor ne dicekk :uhm:
sana özelden msj gönderiorum bakarmısın
Sagol canim hala agriyo bogazim ilacta icmedim duruyom oyle limonla tuz mu icsemm kaydirigubbakcemile3
olcayın kulakları çınlasın yaa kaydirigubbakcemile3 limonlu tuzlu su onun icadıydı demii kaydirigubbakcemile3 içme içmee :roflol:
bugün arıkanla görüşcektikk ama kızcağız ishal olmuşş doktora gitmiş şimdi ilaç kullanıormuşş :çok üzgünüm:
Anaa gecmis olsunn simdi nasil acaba
bilmiorum kii dün msnden konuşmuştuk suya dikkat et falan demiştiişte nisanda olmuştuya geçen haftalarda ne zor olmuştu yaa zaten çocuk ishalden sonra bi kendine gelemedi :çok üzgünüm:
Meroos tamerin ikinci dis cikmadmi daha
Canim yaa kiyamam masallah okumayida ogrenmis hee bayiliyoo. Bu kiza nazar degmesin ins
Meran bu kavanoz mamalri varya onu dun actin hepsini yer dusuncesiyle benmari usulu ilittim hic yemedi geri dolaba kydum simdi yedirsem bisey olurmu 48 saat daha dolmadi kavanozdan da yedirmedim ama ilittim soguttumya o takildi kafama
tam olarak okuyamıyor leylacım a.s ama harflerin hepsini öğrenmiş fisfisfis dün öğretmeni de söyledi nisan harfleri tanıor yazıor yaz tatilinde öğrenir dedi a.s ama artık el yazısı ile başlıorlarmış okulda o yüzden okulda karıştırabilir dedi :çok üzgünüm: çünkü evde düz yazı yazıo :sm_confused: nerden çıktı bu el yazısı bilmem çok gıcık ya kafa karıştırmak için birebir kötükedihüso öğrenme olayı komple değişmişş ne kadar yarar sağlıo aceba yeni sistem kötükedihüso
ben olsam yedirmem leylacım hepsini ısıtmışsın tekrar dolaba koymuşsun bakteri ürüyebilir içinde
Aynen cok gicik oluyom buna kardesiin ilk okula gittigi sene basladi bu cocuk duz yazamiyodu hep el yazi ee yazdiginida biz okuyamiyozz karman corman neden boyle degistirdiler anlamadim bizim guzel yazi dersimiz olurdu orda siir yazardik el yazisiylan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?