2008 Ekim Anneleri

Meross biliyon mu bi haftadir regl olmadim daha hamis olabilirimm hacere hamile kaldigim zamanlarda ruyyamda agacta armut koparip yiyodum boyle nasil sulu ve tatli tabirine baktim ve sulu armut goren kadinsa cocugu olacagina isarettir yaziyodu gecen yine agactan armut koparip yedim len pskolojik mi acep amma bu sulu degildi ve sertti

hadi lenn delikafadulden hayırlısıı olsuunn şok olduumm wallaa delikafadulden
şimdi hemen çıkmam lazımm doktora gitcez yaa sende bi test al yap bee meraktan ölürüm wallaa delikafadulden

millett unutmadann bu gece kıllatma gecesi yapalım :lepi: uzun zamandırr şöylee kıllatamadıkk temem mii delikafadulden
Eller havayadaa yapceezzz geliinnnnn demiii ibolyaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:1shok::1shok: ölemiymiş lan, amanin hiç armıt yimicem ben kaydirigubbakcemile3

SELAM KIZLAR NASILSINIZ?
OFFF GİREMİYORUM AKŞAM YORGUN OLUOM İŞTE DE PEK GİREMİOM ÖZLEDİM SİZLERİ BEBİŞLERİ
Şeniz

BU SEFERKİ ERKEK OZAMANnaniknanik

millett unutmadann bu gece kıllatma gecesi yapalım :lepi: uzun zamandırr şöylee kıllatamadıkk temem mii delikafadulden
Eller havayadaa yapceezzz geliinnnnn demiii ibolyaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ayyyyyyyyy olim beni yoldan çıkarmayın yaa ben ders çalışcim

bende adet oldum dün..eşim dioki kesin oldun mu bende merak ediodum dio hayırdır ne oldu dedim bende sipral var ya ama eşimde korunuo yinede patlamışkaydirigubbakcemile3 bende merak ediodum dio bana da dememiş

Sagol canim hala agriyo bogazim ilacta icmedim duruyom oyle limonla tuz mu icsemm kaydirigubbakcemile3

leyla sen birkaç gün önce deli gibi temizlik yaptıydın, bence ondan soğuk aldın, hani heryeri su bastı dediydinya o zaman yalınayak filanmı basmıştın yerlere, ay tam da yaz gelirken yaa, yavrum kendine dikkat et emziriyon zaten, ilaçtan ziyade bitkisel şeylerle geçirmeye çalış rahatsızlığını, geçmiş olsun leloşum :teselli:
olcayın kulakları çınlasın yaa kaydirigubbakcemile3 limonlu tuzlu su onun icadıydı demii kaydirigubbakcemile3 içme içmee :roflol:

:roflol::roflol: ay o nerlerde sahi, bi geliyo sora günlerce gelmiyo, dövecem bi gün :mymeka:
bugün arıkanla görüşcektikk ama kızcağız ishal olmuşş doktora gitmiş şimdi ilaç kullanıormuşş :çok üzgünüm:

anaaa arıkanlamı buluşcaktınız, iptal oldu demek ha, ay geçmiş olsun yav hiç de bahsetmedi :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 len kurabiye yapmak kolaydır yaa, katı kıamlı yapacan işte, naha seni kaydirigubbakcemile3 neyse sonunda başarmışınız ya ona bak sen, şş tamer napıyo, hala eliylen şak şak yapıyomu kerata alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende adet oldum dün..eşim dioki kesin oldun mu bende merak ediodum dio hayırdır ne oldu dedim bende sipral var ya ama eşimde korunuo yinede patlamışkaydirigubbakcemile3 bende merak ediodum dio bana da dememiş

nası patlıyo yaaa, bizde hiç patlamıyo, olm nasıl kullanıyonuz ule bunu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee ibossumm o zaman kaptim sifayi bende bi hasta olursam hemen bademciklerim siser aynadan baktim sabah bogazima bembeyaz olmuss herzaman igne yemeden duzelmezdim daha yataga dusmedim amma yakindir hoduklen konusmuyom da kaynanama diyimde yarin bi hast gotursun beni

herkese merhabaaa:sm_cool:
oy oyy oyyy çok özledim leynn hepiniziiŞeniz
sonunda eve mantolama sistemi yaptırdık..tabi üstünede heryer boyandı.çok zor oldu ama evde ustalar,harçlar,alçılar..bi yandan yağız hiç durmadıkafamçokkarıştıboya yapılırken anneme postaladım,bizde rahat rahat iş yaptık..neyse ev yerleşti,çiçek gibi oldu vallasositosositoşimdi de son parti perdeleri yıkıyom..ıvır zıvır işleride halledeyim hergün atcam kendimi dışarılara çooooooooooook sıkıldııımmmm:çok üzgünüm:

bugün oğluşumun ay dönümüüüüüüüüüüüüü:teytey::teytey::teytey:
artık 8 aylık olduk ya inanamıyorum..Allah'ım belki bu ay biraz uslanır oğlum:Saruboceq:sırnaşık şey

umarım herkes iyidir..geçmiş acayip birikmiş okucek vaktim yok:
dilcikar:

selam millet ben geldimmm
iki gündür ne net ne de ev telefonumuz var haftasonu vatandaşlar bakım yaparken hatları koparmışlar ilçenin yarısı telefonsuzduk neyseki yeni kavuştum evde int siz hayat çok sıkıcı oluyo yaw

güle güle kullan tatlım bi ara resim eklersinyerimseniben
Kizlar galiba ben fena hasta olcan kendimi hic iyi hissetmiyorum bogazim cok agriyoo yutkunamiyorum ne yapsam gecer ilacta alamiyom parol iciyimmi bi tane
geçmiş olsun canım üşüttün herhaldsenağlama bu aralar havalar bi açıyo bi kapanıyo insan nasıl giyinceğini şaşırıyo boğazlarına ballı sıcak süt iyi gelebilir belki
oh sefanız olsun tatlım darısı bizim başımızakaydirigubbakcemile
selamm nurcem..
guzel gesmıs kısa tatılınn sevındımmyerimseniben
ekledım senı..sarkıyıda yarın artık gonderırım.
kanal d cocuk kulubununkılerı dıyorsun degılmı hayatım?

çıtıra ne oldu yaw:uhm: kapsama alanı dışında yazıyo banlandı mı :uhm: ne oldu ki:uhm:
allah sağlıkla oturmayı nasip etsin canım alınmış alınmıştır allah yardım eder hayırlısıyla:Saruboceq:
abowwwwdelikafadulden ikinci hamiş mi geliyo kızdelikafadulden
halsizliğin de ondan olabilir mi acep:uhm:
test yapsana:ecrin_bebek:
ayyyyyyyyy olim beni yoldan çıkarmayın yaa ben ders çalışcim
kolay gele
anaaaa:1shok: nerdeyse kazaya kurban gideceymişinkaydirigubbakcemile3
nası patlıyo yaaa, bizde hiç patlamıyo, olm nasıl kullanıyonuz ule bunu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

haşin bunlar kızım anlarsın ya:jeyyar:yerimseniben

git anacım git, daha fazla ağırlaşmadan önlemini al :teselli:
haydi geçmiş olsun anacım, atlatmışınız bunu da şükür, ay bu arada dur yağızın halayını çekiiim çok pis hevese geldim kaydirigubbakcemile3nice mutlu 8. aylara inşallaaahhhhhh:teytey::teytey::dance::dance:
hoşgeldin anacım, üzme canını, netin telefonun gelmiş ya ona bak sen, olur böle vakalar türk polisi yakalar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kazaylan adam bilen öldürüyolar, sizin elemanlar kabloyu koparmış çokmu ule kaydirigubbakcemile3

fatoşcum ay dönümünüz hayırlı olsun
haydi herkes yağızın halayına:teytey::teytey::teytey:
aman ne çabuk geçiyo yaw 9. aylara girmeye başladık koca adam oldu bunlar yawsenağlama

bu arada baya işlenmişiniz bak sebep olmuş boyaydı derken köklü bi de temizlik yapmışınız çok yorulmuşundurr kıyamam neyse bu temizlik uzun süre götürür sizi
sen de oğluşunla sefanı sürersin inşşsırnaşık şey

sağolsın anacımm:teytey:özledim len gel öpiimŞeniz
senin oğlan napıyo bakiim?uslanma varmı birazdelikafadulden

leylacım geçmiş olsun hayatım.geçenlerde ben de çok pis grip oldum..ama içmediğim antibiyotik,yemediğim serum kalmadıkaydirigubbakcemile3kociş ne bulduysa dayadı banaÇok üzgünüm çoook...vicdan azabı duydum ama başka türlü ayağa kalkacak halde değildim..hani parol içebilirmiyim diye sormuşun ya..parol bana göre şuan leblebi gibi bişey:roflol:

hayırlı olsun yeni ayı yağız paşanın:teytey::teytey::teytey:
ne bilim yaw kullanıcı hatası heralde daha güvenmem zaten ben onlara:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…