Meross biliyon mu bi haftadir regl olmadim daha hamis olabilirimm hacere hamile kaldigim zamanlarda ruyyamda agacta armut koparip yiyodum boyle nasil sulu ve tatli tabirine baktim ve sulu armut goren kadinsa cocugu olacagina isarettir yaziyodu gecen yine agactan armut koparip yedim len pskolojik mi acep amma bu sulu degildi ve sertti
Meross biliyon mu bi haftadir regl olmadim daha hamis olabilirimm hacere hamile kaldigim zamanlarda ruyyamda agacta armut koparip yiyodum boyle nasil sulu ve tatli tabirine baktim ve sulu armut goren kadinsa cocugu olacagina isarettir yaziyodu gecen yine agactan armut koparip yedim len pskolojik mi acep amma bu sulu degildi ve sertti
millett unutmadann bu gece kıllatma gecesi yapalım :lepi: uzun zamandırr şöylee kıllatamadıkk temem mii delikafadulden
Eller havayadaa yapceezzz geliinnnnn demiii ibolyaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
SELAM KIZLAR NASILSINIZ?
OFFF GİREMİYORUM AKŞAM YORGUN OLUOM İŞTE DE PEK GİREMİOM ÖZLEDİM SİZLERİ BEBİŞLERİ
Şeniz
Sagol canim hala agriyo bogazim ilacta icmedim duruyom oyle limonla tuz mu icsemm kaydirigubbakcemile3
olcayın kulakları çınlasın yaa kaydirigubbakcemile3 limonlu tuzlu su onun icadıydı demii kaydirigubbakcemile3 içme içmee :roflol:
bugün arıkanla görüşcektikk ama kızcağız ishal olmuşş doktora gitmiş şimdi ilaç kullanıormuşş :çok üzgünüm:
dün sabah nisanın çay partisi vardıya bende hazır bişeler alır götürürüm diordum nisan çok ısrar etti kurabiye yapalım die neyse yaptık ama kurayabiyenin içine unu az koymuşumm tepside yayıldı delikafadulden tarifi ablamdan almıştım kendisi pasta ustası şimdi okula gidio öğretici belgesi almak için un miktarını söylememiştii :tomato: kurabiye bu ne kadar un alır ben nerden biliyimmkafamçokkarıştı sonra bi daha yaptık ununu daha fazla koyduk oldu sonunda :lepi: off ne zormuş kurabiye yapmakk kaydirigubbakcemile3 mantı yapim börek kek yapimm ama kurabiye yapmayım dedimm delikafadulden elimin ayarı bozulmuşş uzun zamandır yapmamıştım kaydirigubbakcemile3
bende adet oldum dün..eşim dioki kesin oldun mu bende merak ediodum dio hayırdır ne oldu dedim bende sipral var ya ama eşimde korunuo yinede patlamışkaydirigubbakcemile3 bende merak ediodum dio bana da dememiş
leyla sen birkaç gün önce deli gibi temizlik yaptıydın, bence ondan soğuk aldın, hani heryeri su bastı dediydinya o zaman yalınayak filanmı basmıştın yerlere, ay tam da yaz gelirken yaa, yavrum kendine dikkat et emziriyon zaten, ilaçtan ziyade bitkisel şeylerle geçirmeye çalış rahatsızlığını, geçmiş olsun leloşum :teselli:
:roflol::roflol: ay o nerlerde sahi, bi geliyo sora günlerce gelmiyo, dövecem bi gün :mymeka:
anaaa arıkanlamı buluşcaktınız, iptal oldu demek ha, ay geçmiş olsun yav hiç de bahsetmedi :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 len kurabiye yapmak kolaydır yaa, katı kıamlı yapacan işte, naha seni kaydirigubbakcemile3 neyse sonunda başarmışınız ya ona bak sen, şş tamer napıyo, hala eliylen şak şak yapıyomu kerata alkisalkisalkisalkisalkisalkis
güle güle kullan tatlım bi ara resim eklersinyerimsenibenkızlar nerdesniz yaa bugün haftasonuda değil anacım gtabi çıktınız gezdiniz dimi bizde evde pinekledik valla ayy kızlar az önce saçımı boyadım bakalım nasıl olacak çikolata kahve gibi bişeydi koyu sarı aldım tabi o renk olmayacak inşallah güzel bir kahve tonu olur siz naptınız bakiiim
geçmiş olsun canım üşüttün herhaldsenağlama bu aralar havalar bi açıyo bi kapanıyo insan nasıl giyinceğini şaşırıyo boğazlarına ballı sıcak süt iyi gelebilir belkiKizlar galiba ben fena hasta olcan kendimi hic iyi hissetmiyorum bogazim cok agriyoo yutkunamiyorum ne yapsam gecer ilacta alamiyom parol iciyimmi bi tane
oh sefanız olsun tatlım darısı bizim başımızakaydirigubbakcemilegeçmişi okumak çok uzun sürdü
çok güzeldi.bakalım bide hazşran 15 gibi düşünğyorum.birde ağustos .arada da hafta sonları eşimle kaçarız inşallah.babaanneyle dede zaten orda olacaklar.eltimin çocukalrı fln.hem canımımız sıkılmaz , hemde yardımcı olurlar.yeğenler çok seviyo zaten.
yol iyiyidi de balıkkesir civarında yol çalışamsı vardı. gece 12 buçukta çıktık , yol tenhaydı iyi oldu. saaat 4 e yakın oradaydık.yerleştik fln derken saat oldu 5. yatıp uyuduk.havası bi kere çok güzel .saat 8 buçuk gibi uyandım.öyle bi kalktım ki sandım öğlen olmuş.havası biel dinlenmemize yettti.batu yolda da denizde de çok sorun çıkarmdı.araba koltuğundaydı yolda.rahat rahat uyudu. yazlıktada benim tek kişilik güzel bir koltuğum vardı açılır.geçen sene bebişime bunu kullanırım diyordum.çok güzel uyudu üzerinde kenar kollukalrı olduğu içnde düşme tehlikesi de yok.
denize geçen hafta başlamış millet girmeye.bizde gittik tabi.ben gireriz diye hiç tahmin etmiyordum ama ,ablamın çocukalrı bile girdi.su güzledi .girilebilir sıcaklıktaydı.oğlumun da ayaklını soktum suya .nasıl çırpıyor göreceksiniz.heyecanlanıyor böyle.zaten geçen seneden alışık kereta.öğleden sonra rüzgar çıktı biraz .saat 5 gibi eve döndük sanırım.güvetininni içini suyla doldurdum.şapır şapır bi çırpıyor ayaklarını ama pervane gibi.heryer su oldu.sonra suyun içine yatırdım.böyle kendini geriyor bekliyor.sonra tekrar çırpamaya başlıyor.sonra derin drin nefes alıyor.çok datluydu.altınoluk merkeze gidecektik.zamn azladığı için evde kaldık.akşam 9 buçuktan sonra çıktık.ablamları eve bıraktık fln dreken gece 2 de evdeydik.hemen yattık ama yormuş bizi yolculuk.sabah da tabi atu kalkın dedi.yarın da sabah gideceğim okula .bakalım bu hafta bitse.belki hafta sonu dinlenebillirim.belkiiii.
selamm nurcem..
guzel gesmıs kısa tatılınn sevındımmyerimseniben
ekledım senı..sarkıyıda yarın artık gonderırım.
kanal d cocuk kulubununkılerı dıyorsun degılmı hayatım?
allah sağlıkla oturmayı nasip etsin canım alınmış alınmıştır allah yardım eder hayırlısıyla:Saruboceq:günaydın kızlarrrrrrr biliyonuz ev sahibi çıkarıyodu kralık çok baktık ama çok pahalı bizde bankadan kredi çekip ev alıyoz baya borçlandık 10 güne kadar taşıncam ve yeni evde uzun bi süre internnet olmayacak malum borçlar derya oldu sizleri çok özliycemmmmmmmmmmmmsenağlama
abowwwwdelikafadulden ikinci hamiş mi geliyo kızdelikafaduldenMeross biliyon mu bi haftadir regl olmadim daha hamis olabilirimm hacere hamile kaldigim zamanlarda ruyyamda agacta armut koparip yiyodum boyle nasil sulu ve tatli tabirine baktim ve sulu armut goren kadinsa cocugu olacagina isarettir yaziyodu gecen yine agactan armut koparip yedim len pskolojik mi acep amma bu sulu degildi ve sertti
kolay geleayyyyyyyyy olim beni yoldan çıkarmayın yaa ben ders çalışcim
anaaaa:1shok: nerdeyse kazaya kurban gideceymişinkaydirigubbakcemile3bende adet oldum dün..eşim dioki kesin oldun mu bende merak ediodum dio hayırdır ne oldu dedim bende sipral var ya ama eşimde korunuo yinede patlamışkaydirigubbakcemile3 bende merak ediodum dio bana da dememiş
nası patlıyo yaaa, bizde hiç patlamıyo, olm nasıl kullanıyonuz ule bunu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee ibossumm o zaman kaptim sifayi bende bi hasta olursam hemen bademciklerim siser aynadan baktim sabah bogazima bembeyaz olmuss herzaman igne yemeden duzelmezdim daha yataga dusmedim amma yakindir hoduklen konusmuyom da kaynanama diyimde yarin bi hast gotursun beni
herkese merhabaaa:sm_cool:
oy oyy oyyy çok özledim leynn hepiniziiŞeniz
sonunda eve mantolama sistemi yaptırdık..tabi üstünede heryer boyandı.çok zor oldu ama evde ustalar,harçlar,alçılar..bi yandan yağız hiç durmadıkafamçokkarıştıboya yapılırken anneme postaladım,bizde rahat rahat iş yaptık..neyse ev yerleşti,çiçek gibi oldu vallasositosositoşimdi de son parti perdeleri yıkıyom..ıvır zıvır işleride halledeyim hergün atcam kendimi dışarılara çooooooooooook sıkıldııımmmm:çok üzgünüm:
bugün oğluşumun ay dönümüüüüüüüüüüüüü:teytey::teytey::teytey:
artık 8 aylık olduk ya inanamıyorum..Allah'ım belki bu ay biraz uslanır oğlum:Saruboceq:sırnaşık şey
umarım herkes iyidir..geçmiş acayip birikmiş okucek vaktim yok:dilcikar:
selam millet ben geldimmm
iki gündür ne net ne de ev telefonumuz var haftasonu vatandaşlar bakım yaparken hatları koparmışlar ilçenin yarısı telefonsuzdukneyseki yeni kavuştum evde int siz hayat çok sıkıcı oluyo yaw
güle güle kullan tatlım bi ara resim eklersinyerimseniben
geçmiş olsun canım üşüttün herhaldsenağlama bu aralar havalar bi açıyo bi kapanıyo insan nasıl giyinceğini şaşırıyo boğazlarına ballı sıcak süt iyi gelebilir belki
oh sefanız olsun tatlım darısı bizim başımızakaydirigubbakcemile
çıtıra ne oldu yaw:uhm: kapsama alanı dışında yazıyo banlandı mı :uhm: ne oldu ki:uhm:
allah sağlıkla oturmayı nasip etsin canım alınmış alınmıştır allah yardım eder hayırlısıyla:Saruboceq:
abowwwwdelikafadulden ikinci hamiş mi geliyo kızdelikafadulden
halsizliğin de ondan olabilir mi acep:uhm:
test yapsana:ecrin_bebek:
kolay gele
anaaaa:1shok: nerdeyse kazaya kurban gideceymişinkaydirigubbakcemile3
haşin bunlar kızım anlarsın ya:jeyyar:yerimseniben
haydi geçmiş olsun anacım, atlatmışınız bunu da şükür, ay bu arada dur yağızın halayını çekiiim çok pis hevese geldim kaydirigubbakcemile3nice mutlu 8. aylara inşallaaahhhhhh:teytey::teytey::dance::dance:
hayırlı olsun yeni ayı yağız paşanın:teytey::teytey::teytey:herkese merhabaaa:sm_cool:
oy oyy oyyy çok özledim leynn hepiniziiŞeniz
sonunda eve mantolama sistemi yaptırdık..tabi üstünede heryer boyandı.çok zor oldu ama evde ustalar,harçlar,alçılar..bi yandan yağız hiç durmadıkafamçokkarıştıboya yapılırken anneme postaladım,bizde rahat rahat iş yaptık..neyse ev yerleşti,çiçek gibi oldu vallasositosositoşimdi de son parti perdeleri yıkıyom..ıvır zıvır işleride halledeyim hergün atcam kendimi dışarılara çooooooooooook sıkıldııımmmm:çok üzgünüm:
bugün oğluşumun ay dönümüüüüüüüüüüüüü:teytey::teytey::teytey:
artık 8 aylık olduk ya inanamıyorum..Allah'ım belki bu ay biraz uslanır oğlum:Saruboceq:sırnaşık şey
umarım herkes iyidir..geçmiş acayip birikmiş okucek vaktim yok:dilcikar:
ne bilim yaw kullanıcı hatası heralde daha güvenmem zaten ben onlara:1closedeyes:nası patlıyo yaaa, bizde hiç patlamıyo, olm nasıl kullanıyonuz ule bunu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?